Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Social*** ️ Vor fi ucişi 20.000 de porci     Fapt divers*** ️ Trenul l-a izbit în plin!     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Social*** ️ Voucherele au scumpit vacanţele cu 55%!     Fapt divers*** ️ Romii de la Berevoeşti cer să fie respectaţi     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Fapt divers*** ️ Poliţist care îşi respectă uniforma    
 Publicitate pdf
(1 vot)
Thursday, 27 August 2015

Pentru cei care nu plătesc serviciul de salubritate,

Taxă specială pe gunoi!

 

 Consilierii locali din Piteşti decid, astăzi, dacă aprobă taxa specială de salubrizare. Pentru anul în curs, a­ceasta este de 9 lei/lună/persoană şi 8 lei/lună/persoa­nă juridică, se arată în proiectul de hotărîre. Din păcate, ieri, viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, s-a arătat dezamăgit de formula găsită de jurişti pentru aplicarea acestei taxe, explicînd că nu este o soluţie care să îndrepte situaţia actuală.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2754

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 27 August 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Informare apeluri şi mesaje cu suprataxă

 Pentru a evita taxarea nedorită, abuzurile sau fraudele asociate accesării serviciilor cu valoare adăugată, ANCOM prevăde că utilizatorii trebuie să primească informaţii clare despre tarif şi modalitate tarifare apeluri sau mesaje SMS sau MMS. Utilizatorilor li se comunică numărul intern de reţea, naţional, sau codul scurt aferent serviciului cu valoare adăugată, dar şi la momentul iniţierii serviciului şi pe parcursul utilizării lui. Dacă mesajele de informare transmise de furnizori utilizatorilor sînt taxate, costurile lor nu vor depăşi tarifele pentru apelurile, SMS-urile sau MMS-urile naţionale asociate planului tarifar aplicat fiecărui utilizator.  

   A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2054

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 27 August 2015

La proba de ieri a Bacalaureatului,

Sute de absenţi la Matematică!

 

 Doi elevi au fost eliminaţi, ieri, la a doua probă scrisă a Bacalaureatului şi alte sute au absentat. Alţi 3 întîrziaţi au solicitat subiectele de rezervă, potrivit informaţiilor primite de la Gheorghe Şimon, inspector şcolar adjunct ISJ Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1998

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 26 August 2015

Primăria organizează

Concurs de promovare în funcţie

 

 Primăria municipiului Piteşti organizează, pe 15 septembrie 2015, ora 10, examen de promovare în funcţia de infirmieră din cadrul Ser­viciului Public Creşe - Creşa Popa Şapcă. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de înscriere la examen este data de 4 septembrie 2015, ora 13.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1921

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 26 August 2015

Curs Machiaj, Make Up - eleganţã şi profesionalism

 

 În luna septembrie 2015, va demara o nouã sesiune a cursului Machiaj , organizat de Profesional New Consult, curs ce îşi propune sã asigure cunoştinţele necesare în domeniul make-up pentru a practica aceastã activitate în saloanele de specialitate, individual acasã sau pur şi simplu pentru a se automachia profesional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2533

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 26 August 2015

Pentru că au rezistat atîţia ani împreună,

Cupluri premiate la Nunta de Diamant

 

 Municipalitatea Piteşti supune spre aprobare Consiliului Local două proiecte de hotărîre privind acordarea mai multor diplome de fidelitate pentru 50 de ani, res­pectiv 60 de ani de căsătorie neîntreruptă. Fiecare cuplu va primi din partea Municipalităţii cîte 600 de lei, flori şi albume cu Piteştiul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1997

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 26 August 2015

Prin decizia Ministerului Sănătăţii,

Medicii şcolari nu primesc majorări la salariu!

 

 Salariile asistenţilor personali ai piteştenilor cu handicap grav şi ale celor care lucrează la cabinetele medicale şcolare nu se măresc deocamdată cu 12%. Această veste vine după ce iniţial toate salariile celor care lucrau la serviciile publice din subordinea CL Piteşti au fost mărite. Cum după rectificare Ministerul Sănătăţii a refuzat creşterea pentru unele categorii, iar Ministerul Muncii n-a trimis nici un răspuns, autorităţile locale trebuie să modifice HCL şi să acorde creşterile salariale doar dacă vor fi viraţi banii de la centru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2254

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 26 August 2015

În Piteşti,

Tot mai mulţi bătrîni dezvoltă demenţă

 

 De cînd s-a introdus acci­dentul vascular în cate­go­ria bolilor pentru care se acordă grad de handicap, s-au dublat solicitările din partea persoanelor afec­tate la Serviciul Protecţia Persoanelor cu Handicap şi a Persoanelor Vîrstni­ce. Mai mult, numărul per­soanelor cu handicap grav care au optat pentru primirea indemnizaţiei este în continuă creştere. Totodată, a crescut şi numărul persoanelor vîrst­­nice care au dezvol­tat de­menţă. Despre toate a­ces­tea se vorbeşte în ra­portul pe primul semes­tru al anului 2015 pe ca­re Serviciul Protecţia Per­soanelor cu Handicap şi a Persoanelor Vîrstnice îl va prezenta în cadrul şe­dinţei de Consiliu Local, de mîine.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2227

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 26 August 2015

La Mioveni,

Se fac înscrieri la cursurile de Master

 

Facultăţile Energetică şi IMST din cadrul Univer­sităţii Politehnica Bucureşti aduc în Mioveni, pen­tru al cincilea an consecutiv, două specializări: Managementul Mediului şi Dezvoltare Durabilă (20 locuri) şi Concepţie şi Management în Pro­ductică (20 locuri).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1988

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 26 August 2015

La Mioveni,

Pregătire pentru începerea şcolilor

 

 Mai sînt trei săptămîni pînă cînd va suna primul clopoţel din anul şcolar 2015 - 2016, în unităţile de învăţămînt din Mioveni. La nivelul oraşului, sînt patru grădiniţe cu pro­gram normal, 3 creşe-cămin (cu program prelungit), patru şcoli gimnaziale şi două li­cee, la care s-au înscris apro­ximativ 5.300 elevi şi preş­colari.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2071

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 26 August 2015

Aviz de funcţionare din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă, obligatoriu

Cabinetele de avocatură, autorizate la ITM!

 

 Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş atrage atenţia reprezentanţilor cabinetelor medicale individuale, notariale, de avocatură şi birourile executorilor judecătoreşti că trebuie să deţină autorizaţie de funcţionare din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă!

Comentarii (1) | Vizualizari: 2492

Continuare
 
(8 voturi)
Wednesday, 26 August 2015

Tabăra de Matematică de la Cîmpulung s-a încheiat,  

Piteştiul are şapte premianţi

 

 Municipiul Cîmpulung Muscel a găzduit, în perioada 17 - 22 august, o nouă ediţie a Taberei Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro. Au participat 200 de elevi din ţară şi din Republica Moldova şi 46 de profesori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3147

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 26 August 2015

Aveţi grijă ce semnaţi cînd vreţi să munciţi în străinătate!

Citiţi cu atenţie contractele de muncă!

 

 Oamenii ce vor să-şi găsească un loc de muncă în străinătate trebuie să se asigure că firma la care ape­lea­ză pentru a le găsi de lucru este serioasă. Mai apoi, cînd se încheie un contract de mun­că, trebuie să se uite cu atenţie şi să verifice da­că sînt trecute postul pe care vor lucra, durata programului, salariul lunar, acordarea de despăgubiri în cazul accidentelor, condiţiile de cazare şi de asigurare a mîncării.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2242

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 26 August 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Peste 1.000 de proiecte depuse de fermieri

Pînă în prezent, Ministerul Agriculturii a lansat 10 din cele 14 submăsuri de finanţare incluse în noul PNDR. Măsurile lansate pînă în prezent dispun de o finanţare totală de 900 de milioane de euro, din care fermierii români au solicitat la acest moment 87 de milioane de euro, depunînd la AFIR 1.215 proiecte pe cele 10 măsuri disponibile.   

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2074

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 26 August 2015

Termenul la APIA este 31 august

Ultimele zile pentru vizarea carnetului de rentier

 

 Termenul-limită pentru vizarea carnetelor de rentier agricol, pentru a intra în posesia rentei viagere cuvenite pentru anul 2014, este 31 august 2015, data pînă la care rentierii se pot adresa centrelor judetene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Potrivit directorului APIA Argeş, Marius Stroescu, pînă ieri îşi vizaseră carnetele 580 de rentieri. Cei care au domiciliul în alt judeţ îşi pot pune viza la APIA de acolo.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2029

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 26 August 2015

În judeţul nostru, sistemul funcţionează bine

Cardul naţional de sănătate, obligatoriu din septembrie

 

 Conducerea Casei Judeţeţene de Asigurări de Sănătate Argeş a organizat, ieri, o conferinţă de presă, desfăşurată simultan în toate judeţele din ţară, şi care a avut ca principală temă obligativitatea utilizării cardului naţional de sănătate de la 1 septembrie. Directorul relaţii contractuale din CJAS Argeş, Ionuţ Gheorghe, a subliniat faptul că, de la 1 mai a.c. şi pînă la 1 septembrie, sistemul a mers în paralel astfel încît, atît furnizorii de servicii medicale, cît şi asiguraţii să înveţe să utilizeze cardul, iar după 1 septembrie, el devine obligatoriu pentru persoanele care au intrat în posesia lui.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2607

Continuare
 
<< Start < Înapoi 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10789 - 10819 din 11991


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Campioană naţională şi internaţională la înot!
D-na Deac imi aduc aminte ca l-ati dus la un stomatolog din Pitesti,un anume Marius,ce nume ingrozitor pentru mine in ac...
23/10/19 21:50 Mai mult...

Anchetatorii i-au sigilat magazinele
La Boteni e la fel.nici un magazin nu emite bon fiscal.cu toate că au case de marcat
23/10/19 21:09 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
FC Argeș, o echipă lentă, cu un joc bătrânesc, par că nu sunt pregătiți fizic, senzație de joc la relanti, toat...
23/10/19 20:58 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
sa vedem dk o aduci. la momentul asta nu cred.
23/10/19 11:32 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
Bai Badea, demonstrezi deja ca esti mediocru jucand cu aceiasi gafeori sinistrii din perioada lui Dica! bai tu ai baut a...
23/10/19 11:30 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info