Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt diversl *** ️ Poştaşul din Căteasca, mort la Arad!     Fapt divers *** ️ Starea afaceristului, critică     Fapt divers *** ️ Accident cu descarcerare la Valea Ursului     Fapt divers *** ️ BMW distrus de foc pe A1     Editorial *** ️ Trei dovezi că ni se spune în faţă: PROŞTILOR!     Sport *** ️ Finala Cupei şi premierile AJF!     Social *** ️ Sâmbătă şi duminică se fac stropiri contra insectelor     Fapt divers *** ️ Trei fraţi erau liderii grupării     Fapt divers *** ️ Doi pompieri s-au pensionat!     Social *** ️ Vijelia a doborât mai mulţi copaci     Sport *** ️ 40 de ani de la al doilea tiltu în Trivale!    
 Publicitate pdf
Cabinetele de ginecologie, pericol public! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 20 martie 2015

Pînă nu-şi remediază problemele cu sterilizarea,

Cabinetele de ginecologie, pericol public!

 

 Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au verificat, de curînd, condiţiile igienico-sanitare din 13 cabinete medicale de specialitate din tot judeţul, din care 11 cabinete de obstetrică-ginecologie şi două de oftalmologie. La fel ca în cazul cabinetelor stomatologice verificate la finalul anului trecut, au fost cons­tatate nereguli legate de sterilizare. În cabinetele de obstetrică-ginecologie se pot transmite hepatita B, hepatita C, virusul HIV, stafilococul auriu etc. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 3467

Continuare
 
Ieftin afară, scump în ţară Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 20 martie 2015

De Paşte, turismul străin bate pe cel autohton

Ieftin afară, scump în ţară

Se caută oferte cu masă tradiţională!

 

 Nu mai este mult pînă la minivacanţa de Paşte. Argeşenii au început încă de acum două, trei luni să meargă la agenţiile de turism, ca să-şi procure din timp bilete pentru un sejur în ţară sau în străinătate, toţi vrînd să petreacă această sărbătoare într-un loc deose­bit. Cei mai conservatori şi cu bani mai puţini pot alege ofertele din ţară, iar pentru cei ce vor să vadă locuri inedite şi exotice există oferte bogate. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2900

Continuare
 
Autobuz electric, în Piteşti Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 19 martie 2015

De vineri, 27 martie, va fi testat două săptămîni în municipiu

Autobuz electric, în Piteşti

 

 Timp de două săptămîni, începînd de vineri, 27 martie, de la ora 11, autobuzul electric din Ce­hia va fi testat pe străzile din municipiul Piteşti, a anunţat ieri, în cadrul conferinţei de presă a Primăriei, viceprimarul Cornel Ioni­că. Autorităţile locale şi fabrican­tul vor să ştie cum se comportă autobuzul pe traseele în pantă, şi cel mai probabil autobuzul va mer­ge şi pe o linie care să corespu­ndă acestor aspecte.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3608

Continuare
 
Atenţie: stropiri în parcurile din cartiere! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 19 martie 2015

Atenţie: stropiri în parcurile din cartiere!

 

 Cei de la Salpitflor Green anunţă cetăţenii că, de luni, 16 martie, şi pînă astăzi pe 19 martie, în baza buletinului de avertizare emis de unitatea fitosanitară Argeş, s-a executat tratamentul fitosanitar prin stropiri cu mijloace mecanice terestre contra rezervelor biologice ale acarienilor, afidelor şi păduchelui din San - Jose la arborii şi arbuştii ornamentali din parcurile, grădinile publice şi aliniamentele stradale, precum şi în zonele verzi din cartierele municipiului Piteşti. Potrivit informaţiilor primite, s-a utilizat insecticidul confidor ail, în concentraţie de 1,5%, şi fungicidul funguran, în concentraţie de 0,3%, acestea făcînd parte din grupa a III-a de toxicitate (moderat toxice). Astfel, azi pe 19 martie, între orele 9 şi 14.30, se va efectua tratamentul în zona Nord, în Parcul Lunca Argeşului şi în Găvana I, II, III. Pe timpul efectuării tratamentului, populaţia este rugată să evite scoaterea animalelor (cîini, pisici) în parcuri şi pe străzi timp de 2 ore, să protejeze rufele întinse în spaţii deschise, să ţină geamurile închise şi să nu blocheze accesul utilajelor care participă la această acţiune. În caz de timp nefavorabil, perioada de avertizare se va prelungi cu numărul de zile improprii tratamentului.     

  A.Dumitru  Foto: I.Tudor

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2344

 
Cultura trebuie reorganizată! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 martie 2015

După protestul actorilor de la Teatrul Al. Davila, autorităţile spun:

Cultura trebuie reorganizată!

 

 După ce, zilele trecute, un grup de actori ai Teatrului Al. Davila, din Piteşti, au protestat împotriva unei iniţiative a Consiliului Judeţean Argeş de înfiinţare a unei secţii de folclor cu Ansamblul Dorul, care aparţine în prezent de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, ieri, în cadrul conferinţei de presă a CJ Argeş s-au mai clarificat lucrurile. Pînă în toamnă, trebuie făcut un proiect de reorganizare a instituţiilor de cultură.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2650

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Autovehiculele vor suna singure la 112!

Potrivit unei directive adoptate de Parlamentul European, toate statele membre ale Uniunii Europene trebuie să implementeze serviciul eCall, pînă în anul 2017. Astfel, şoferii implicaţi în accidente auto nu vor mai fi obligaţi să sune ei la serviciul de urgenţă 112. Autovehiculul o va putea face singur, datorită sistemului eCall, special creat pentru acest lucru. Asta presupune dezvoltarea unei infrastructuri speciale, care le va permite serviciilor de urgenţă să recepţioneze şi să trateze adecvat apelurile eCall. Echipamentele pentru apeluri electro­nice ar putea costa în jur de 100 de euro bucata, bani ce se vor regăsi automat în preţul maşinii. 

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2644

Continuare
 
Nu mai mergeţi cu naşul! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 19 martie 2015

Nu mai mergeţi cu naşul!

 

 Mai mulţi călători au fost prinşi fără bilete, în urma unor controale făcute în trenuri, în ultima săptămînă, ei fiind obligaţi să-şi cumpere tichete la preţul de taxare din tren.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3167

Continuare
 
Strada, mai curată! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 martie 2015

Ieri, în jurul prînzului, am mers în Turceşti:

Strada, mai curată!

 

 După ce zilele trecute vă prezentam „a doua rampă de gunoi a Piteştiului de la Turceşti“, iar ieri viceprimarul Cornel Ionică a mers la faţa locului şi ne-a asigurat că se va face curăţenie în zona publică, am mers şi noi să vedem dacă au început lucrările. Ieri în jurul prînzului fusese făcută curăţenie pe stradă şi pe şanţuri, dar pe lîngă grămezile de gunoi de acolo nu prea se vedea asta. În ceea ce priveşte zona privată, Ionică spune că va căuta o soluţie pentru a o sprijini pe proprietară să rezolve problema.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2751

Continuare
 
Te prinde cutremurul pe WC, ce faci? Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Sfaturi utile de la specialişti, la întrebări curente

Te prinde cutremurul pe WC, ce faci?

 

 Dacă te prinde cutremu­rul pe WC, ce faci? E o în­tre­bare la care un răs­puns de la specialişti ne-ar putea salva viaţa. Ei bine, ple­cînd de la aceas­tă întreba­re, am depistat şi alte lo­curi despre care în nici un pliant de preve­nire nu am găsit paşii pe care trebuie să-i urmăm în caz de cu­tremur, pen­tru a avea o şansă la viaţă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3683

Continuare
 
Medici de prestigiu din Bucureşti oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Medici de prestigiu din Bucureşti oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti

 

 Sîmbătă, 21 martie, la clinica Clinik Med, vor oferi consultaţii dr Ionela Manole, medic specialist dermato-venerologie, avînd competenţe în dermato-cosmetică, şi dr Ionela Marinoiu, medic specialist medicină internă Spitalul Universitar Bucuresti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5916

Continuare
 
Mii de elevi au refuzat vaccinarea! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

În cadrul campaniei de imunizare diftero-tetanică,

Mii de elevi au refuzat vaccinarea!

 

 După ce, la sfîrşitul lunii ianuarie, mai mulţi elevi vaccinaţi împotriva difteriei şi tetanosului au avut reacţii adverse la vaccin, campania de imunizare a fost sistată, iar loturile de vaccin respective, analizate de Agenţia Naţională a Medicamentului.  În ianuarie, 14 copii din judeţul nostru au ajuns la spital, acuzînd dureri de mîini, stări de greaţă şi ameţeli după administrarea vaccinului DT.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2783

Continuare
 
Cabinetele stomatologice nu mai reprezintă un pericol Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

În urma controlului DSP, şi-au remediat problemele

Cabinetele stomatologice nu mai reprezintă un pericol

 

 În decembrie, anul trecut, Cu­rierul zilei trăgea un sem­nal de alarmă asupra ris­curilor la care sînt expuşi pacienţii cabinetelor sto­matologice din judeţul nos­tru. Inspectorii din cadrul Direc­ţiei de Sănătate Pu­blică Argeş constataseră atunci nereguli legate de sterilizarea instru­mentarului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2959

Continuare
 
Copil cu autism, rămas fără însoţitor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Autorităţile consideră că fetiţa se poate descurca singură

Copil cu autism, rămas fără însoţitor!

 

 În ţara noastră, copiilor cu autism nu numai că nu li se asigură de către stat terapie gratuită fără de care nu pot progresa, dar sînt lăsaţi şi fără însoţitori! În acest caz se află şi o fetiţă de 8 ani din Topoloveni, diag­nosticată cu tulburare din spectrul autist şi ADHD. Din 11 martie a.c., Mariei Denisa Negrei i s-a emis o hotărîre de către Comisia pentru Protecţia Copilului prin care a fost trecută de la handicap grav la ac­centuat şi i s-a luat dreptul de a be­neficia de un însoţitor. Practic, mama ei, Irina Negrei, nu mai poate lua indemnizaţia de însoţitor de 700 de lei, considerîndu-se că fetiţa se poate descurca şi singură. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2880

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Salariul creşte, de la anul

Salariul minim brut va fi majorat, anul viitor, de la 1.050 de lei, cît va fi începînd din iulie anul acesta, la 1.200 de lei, după cum a anunaţ premierul Victor Ponta. De la 1 ianuarie, salariul minim brut este de 975 de lei şi urmează să fie majorat cu încă 75 de lei, din luna iulie.    

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2942

Continuare
 
Anunţ de atenţionare color pentru clienţi Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 martie 2015

Patronii trebuie să aibă tipărit pe prima pagină a meniurilor

Anunţ de atenţionare color pentru clienţi  

 

 Operatorii economici ce au obligaţia de a utiliza aparate de marcat vor afişa anunţul din fotografie, la locul de amplasare al aparatelor de marcat electronice fiscale, în aşa fel încît să fie vizibil clienţilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2900

Continuare
 
Concurs pentru elevi de Ziua Apei, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Concurs pentru elevi de Ziua Apei, la Mioveni

 

S.Ed.C Mioveni lansează pentru elevii care vor participa la acţiunea „Porţi deschise“, la staţia de epurare din Mioveni, vineri, 20.03.2015, invita­ţia de a participa la concursurile: Rebus „Strop de apă“ şi  „Apa - şi eu Preţuiesc Apa!“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2650

Continuare
 
<< Start < Înapoi 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10820 - 10850 din 10936


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

20 jucători la reunirea lotului
Gafă imensă cu Ianovschi domnule Gentea , sau dus vremurile când domnul Stroe îi oferea absolut totul după care câ...
26/06/19 21:30 Mai mult...

A furat motorină, bani şi accesorii auto
S-a întors roata? 😁😁😁😁
26/06/19 20:58 Mai mult...

20 jucători la reunirea lotului
Are dreptate parintele care a comentat mai devreme . Cum poți sa l pui șeful centrului pe. Ianovschi care v a înjurat...
26/06/19 15:17 Mai mult...

A furat motorină, bani şi accesorii auto
Are cum să dovedească țaganul că avea valută, sau e doar cioacă ?
26/06/19 13:26 Mai mult...

Afacerist în comă după o şicanare în trafic
De ce va puneti atâtea întrebări despre poliție uitati.va cine este sef de post zero activitate zero tot tot mai bin...
26/06/19 13:24 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info