Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

8 decizii care-ţi pot schimba radical viaţa!

 

 Îţi doreşti siguranţă financiară? Află marți, 21 aprilie, care sunt cele 8 decizii care îți pot schimba radical viața. Provident , împreună cu Eusebiu Burcaş, cunoscutul trainer de finanţe personale, te invită să participi gratuit la seminarului “Cele 8 decizii pentru bunăstare”, unde vei primi sfaturi și idei personalizate despre ce trebuie să ai mereu în vedere pentru a-ţi asigura siguranţă financiară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3032

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

A început revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale

163 de argeşeni au bonuri cîştigătoare

 

 Prima extragere ocazională a Loteriei Bonurilor Fiscale a avut loc pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei. Extragerile sînt organizate de Loteria Română, fiind publice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2544

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Comercianţii s-au îngrămădit la Simfonie!

 

Municipalitatea Piteşti anunţă că pînă acum au confirmat participarea la cea de-a 38-a ediţie a Simfoniei Lalelor reprezentanţii misiunilor diplomatice din mai multe state. Totodată, la Casa Cărţii vor amenaja standuri florale peste 50 de firme şi 23 de unităţii de învăţămînt. La Parada Florilor urmează să participe 55 de unităţi educaţionale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2496

Continuare
 
Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Cetăţenii pot veni cu sugestii pentru îmbunătăţirea reţelei de termoficare

Pierderile, băgate în factura clienţilor

 

 Sistemul centralizat de termoficare al Piteştiului este unul învechi, cu randamente scăzute şi cu pierderi mari în reţeaua de transport şi distribuţie. Asta este una dintre principalele premise de la care au plecat reprezentanţii societăţii în construirea proiectului de hotărîre referitor la aprobarea „Strategiei de dezvoltare a activităţii de termoficare din municipiul Piteşti pe perioada 2015 - 2020“. Jumătate dintre beneficiarii iniţiali ai sistemului s-au debranşat, uzura reţelei de distribuţie este peste 50% şi este nevoie urgentă de investiţii. În cadrul proiectului se propune în ultima etapă realizarea distribuţiei pe orizontală, ceea ce înseamnă costuri de circa 3.500 lei pe apartament. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 2887

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Nemulţumiţi de salarii, angajaţii Salpitflor s-au întîlnit să discute

Protestul nu a fost protest!

 

 Ieri, încă din cursul dimineţii, s-a zvonit că va avea loc un protest al angajaţilor de la Salpitflor Green, ca urmare a faptului că nu s-a ajuns la un acord privind contractul colectiv de muncă. Între timp, informaţiile au fost că va avea loc un protest al şefilor de la Sal­pit­flor, nemulţumiţi de faptul că lor nu le-au crescut salariile comparativ cu cele ale muncitorilor. Ajunşi la faţa locului, liderul de sindicat al societăţii ne-a precizat că este în fapt o întîlnire pentru informarea salariaţilor cu privire la stadiul negocierilor con­trac­tu­lui colectiv de muncă.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2925

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Nu este necesară tipărirea biletului online

 Argeşenii trebuie să ştie că, pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirma­tă, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren. Nu este necesară tipărirea biletului online, deoarece identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate. Termenul minim de cumpărare a biletelor CFR online este de 12 ore. Oricare utilizator de Internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare, res­pectiv InterRegio, Regio Expres şi în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 - 30 de zile. 

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2378

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Fructele, mai scumpe

 

Direcţia Judeţeană de Statistică Argeş anunţă că, în luna martie, citricele, legumele şi ţigările au fost mai scumpe. Asta pe cînd zahărul, fasolea boabe şi ouăle s-au ieftinit simţitor, potrivit evoluţiei preţurilor de consum în luna martie. Faţă de februarie anul acesta, preţurile au cres­cut în medie cu doar 0,4%.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2089

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Cei de la Brătianu au avut „Cel mai apreciat stand“

Parada Liceelor s-a încheiat

 

 La Piteşti Mall, a avut loc a patra ediţie a „Paradei Liceelor. Tîrgul Universităţilor. Tîrgul ONG-urilor“. Membrii Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş au finalizat acest proiect în săptămîna „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!“, pentru a implica toţi elevii din judeţ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2299

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

La prima Loterie a bonurilor fiscale,

Cîştigătoare din 7 februarie, între 6 şi 6,99 lei

Ieri, la ora 13, şi-au depus bonurile la ANAF 74 de argeşeni

 

 Prima extragere ocazională a Loteriei Bo­nurilor Fiscale a avut loc pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei. Vă reamintim că, pentru 2015, prima extragere lunară va fi în iulie, dar vor fi organizate şi extrageri o­ca­zionale, de Paşte, Crăciun etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2410

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Asiguraţi-vă că sunteţi în deplină siguranţă la volan!

 

Starea tehnică a sistemului de direcţie este de o deosebită importanţă pentru securitatea circulaţiei. Ea contribuie decisiv la asigurarea performanţelor de maniabilitate şi stabilitate ale automobilului şi influenţează intensitatea uzării anvelopelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2693

Continuare
 
Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Medici de prestigiu oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti

 

 Recent deschisă în Piteşti, Clinica Clinik Med oferă servicii de calitate, cu aparatură de ultimă generaţie şi medici de prestigiu. Faţă de alte clinici sau cabinete, Clinik Med oferă pachete de servicii, cu un preţ mai bun comparativ cu efectuarea serviciilor separat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6654

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Elevii, cu armele în mînă

 În perioada 7 - 8 aprilie, între orele 9 şi 13, în Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre Basarab I a fost or­ganizat programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!“. Au fost prezentate expoziţii de armament şi tehnică, exerciţii de instrucţie de front şi educaţie fizică militară, precum şi trageri cu pistolul cu aer comprimat. Activităţile au fost un real succes, printre participanţi numărîndu-se, ală­turi de elevii colegiilor militare liceale „Mihai Viteazul“ şi „Dimitrie Cantemir“, şi elevi din Piteşti de la Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino“ şi liceele tehnologice „Astra“ şi „Mi­hai Viteazul“.  Pe 8 aprilie, în incinta Piteşti Mall, în cadrul evenimentului „Tîrgul Universităţilor“, la invitaţia Consiliului Ju­deţean al Elevilor Argeş, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Sub-ofiţeri a Forţelor Terestre „Ba-sarab I“ a prezentat oferta educaţională pentru anul de învăţămînt 2015 - 2016.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2798

Continuare
 
Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Paştele la ortodocşi!

 

 Şi în acest an, mii de ar­geşeni au participat la sfîn­ta slujbă de Înviere a Mîntuitorului, la Biserica Sfîntul Gheorghe. Şi vre­mea a fost de partea cre­dincioşilor, întrucît a fost mult mai cald ca în alţi ani. Pentru că soborul de preoţi a ţinut slujba în partea din­spre Piaţa Vasile Milea, oa­menii s-au îmbulzit aco­lo, şi nu în partea cu intrarea în biserică. Mulţi dintre a­ceştia au mai rămas şi du­­pă ce au luat lumină, pentru a asculta cuvîntul pre­o­ţilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2536

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Copiii pot admira pînă după Paşte

Iepuri şi găini, în Piaţa Primăriei

 

 Ieri, în Piaţa Primăriei din Piteşti s-a amenajat tradiţionalul decor de Paşte. Au fost aduşi, spre încîntarea micuţilor, iepuraşi şi găini. Copiii care au trecut prin centru au primit ouă de ciocolată, dar nu înainte de spune o poezie sau un cîntecel. Micuţii s-au ruşinat şi abia au reuşit să spună cum îi cheamă şi cîţi ani au.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 12883

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Pitesti Retail Park.

Centru comercial. Loc de joaca.Diversitate pentru amenajarea casei

 

 A venit primăvara şi vă gândiţi cum să vă renovaţi sau să vă amenajaţi casa şi grădina? Centrul comercial Piteşti Retail Park vă aşteaptă cu oferte şi soluţii creative pe segmentul amenajarea casei, mobilă şi decoraţiuni pentru casă.
În timp ce vă faceţi cumpărăturile în Hypermarketul Auchan Bradu, puteţi lăsa copilul la cel mai cool  loc de joacă, Maciu Piciu, unde vă aşteptăm în fiecare duminică,  ora 12.00, la teatru de păpuşi. Dar asta nu este tot!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3637

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

„Ştiu şi aplic“

În urma protocolului încheiat între Inspectoratul Şcolar Judeţean Ar­geş şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, la mijlocul acestei săptămîni, s-a desfăşurat la Liceul Tehnologic Dacia Piteşti la concursul „Ştiu şi aplic“ - faza judeţeană. La concurs au participat 7 unităţi şcolare din Argeş care şi-au desemnat cîte o echipă formată din 3 elevi din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a. Concursul s-a desfăşurat în două etape: proba teoretică şi cea practică, fiecare dintre cele două fiind notate cu 100 de puncte. Au fost acordate: premiul I - Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, premiul II - Liceul Tehnologic Dacia Piteşti şi premiul III - Liceul Tehnologic Astra Piteşti şi 4 menţiuni: Liceul Tehnologic Constantin Dobrescu Curtea de Argeş, Colegiul Tehnic Armand Călinescu, Liceul Tehnologic Dinu Brptianu Ştefăneşti, Colegiul Tehnic Constantin D. Neniţescu Piteşti. 

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2776

Continuare
 
<< Start < Înapoi 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10882 - 10912 din 11168


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Pensionarul vitezoman
"Pensionarul vitezoman" ... I-auzi, vajul, a dat strechea in el !
19/07/19 23:37 Mai mult...

L-a primit de milă şi el s-a răzbunat
Beutura ca beutura, azi este, maine nu mai este, daca chiar vrei. (daca chiar vrei, ocoleste-o pe prostie ! ) Cu p...
19/07/19 23:32 Mai mult...

Judecătoarea Dumitrache se pensionează
Toate urarile de bine pentru dl Andreescu si familia sa. Sper sa-si continue frumoasele preocupari din tinerete (munte, ...
19/07/19 12:02 Mai mult...

Garduri electrice împotriva animalelor sălbatice
hm, cand te uiti cine conduce judetul iti dai seama ca acolo trebuie pus gard electric, in jurul prefecturii,va intalnit...
19/07/19 11:14 Mai mult...

BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair
ati rezolvat un rahat,peste 2 zile sunt inapoi la treaba, va e frica de nespalatii de tigani sau sunteti mana in mana cu...
19/07/19 11:10 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info