Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Aniversare
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Friday, 06 March 2015

Concurs pentru infirmiere şi îngrijitoare

 

Primăria Municipiului Piteşti organizează, pe 24 martie, de la ora 10, concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a mai multor posturi vacante din cadrul Serviciului Public Creşe. Mai precis se caută trei infirmiere şi două îngrijitoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3548

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 06 March 2015

Beatrice Lospa prezintă„Adevărata Frumuseţe“, la Piteşti

Conferinţă gratuită pentru femei

 

 ACES (Asociaţia Creştină pen­tru Educaţie şi Sănătate) orga­nizează evenimentul „Adevă­rata Frumuseţe“, dedicat doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia lunii martie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3863

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 06 March 2015

Sfatul fotoreporterilor Curierului:

Cum îţi alegi aparatul foto

 

 Atunci cînd vorbim de aparate foto, le putem include în două categorii: aparate de familie denumite şi compacte şi aparate profesio­nale. Primele sînt la îndemîna tuturor şi sînt indicate pentru instantanee făcute în vacanţe, în viaţa de zi cu zi sau pentru peisaje, în timp ce celelalte sînt folosite îndeosebi de cei care au un business în domeniu, fiind fotografi pro­fesionişti şi ale căror fotografii sînt cumpărate.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3636

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 06 March 2015

Prin autocontrol în fermele din judeţul nostru,

Păsările, analizate privind gripa aviară

 

 Peste 100 de mii de păsări au fost sacrificate în Ungaria, la doar 60 de kilometri de graniţa cu România. Măsura a fost luată din cauza unor suspiciuni de infectare cu virusul gripei aviare. Totodată, autorităţile maghiare au decis să ia măsuri drastice, după ce raţele de la o fermă din localitatea Fuzesgyarmat, în estul Ungariei, s-au îmbolnăvit. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3333

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 06 March 2015

Pentru anii 2015 - 2020,

S-au aprobat măsurile de sprijin pentru fermieri

 

 A fost aprobată ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind măsurile de sprijin acordate fermierilor în 2015 - 2020. Potrivit directorului Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş, Marius Stroescu, sînt mai multe scheme de plăţi. În privinţa celor directe, există plata unică pe suprafaţă şi plata redistribuită. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3669

Continuare
 
(3 voturi)
Friday, 06 March 2015

Ordonanţa 28, pentru unii impozite, iar pentru alţii evaziune!

Comercianţii din pieţe, scutiţi de case de marcat!

 

 De la 1 martie a intrat în vigoare Ordonanţa de Urgen­ţă nr. 28 din 25 martie 1999, republicată, privind obli­gaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Potrivit acesteia, operato­rii econo­mici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a subs­titutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectua­te direct către populaţie sînt obligaţi să utilizeze apa­rate de marcat electronice fiscale. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 4802

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 06 March 2015

Alte ştiri pe scurt

 

În atenţia posesorilor de case de marcat! 

Potrivit prevederilor Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 159/2015 pentru stabilirea modelului şi conţinutului anunţului de atenţionare a clienţilor referitor la obligaţia de respectare a prevederilor OUG nr. 28/1999, ordin ce a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 131/20.02.2015, începînd cu data de 1 martie, operatorii economici care au obligaţia, potrivit legii, de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale trebuie să afişeze anunţul de atenţionare la locul de amplasare a aparatului de marcat electronic fiscal, astfel încît să fie vizibil clienţilor. Operatorii economici ce desfăşoară activităţi comerciale în unităţi de tip restaurant, bar, discotecă, club şi altele asemenea asigură informarea clienţilor şi prin tipărirea anunţului de atenţionare pe prima pagină a meniurilor pe care le pun la dispoziţia acestora ori prin alte mijloace, astfel încît la fiecare masă destinată clienţilor, aceştia să aibă permanent posibilitatea de a citi anunţul de atenţionare. 

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3420

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 06 March 2015

Pentru că oferta este mare,

Preţul mieilor de Paşte, acelaşi ca anul trecut

 

 Ocupaţie luată mereu în rîs, ameninţare pentru copiii care nu învaţă carte, creşterea oilor nu mai e demult o me­serie chiar de neluat în calcul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3618

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 05 March 2015

Se opreşte apa!

 

Societatea Apă-Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 5 - 6 martie 2015, între orele 21.30 şi 5.30, fiind afectaţi următorii utilizatori din zona Centru: Bdul Eroilor; strada Egalităţii; blocurile E3A, E3B, E3C; strada Maior Gheorghe Şonţu - blocurile C1A, D1, D2, D4; PT 517; presiune scăzută pe  Bulevardul I.C. Brătianu şi în zona Popa Şapcă. Oprirea furnizării apei este necesară pentru efectuarea de lucrări pe strada Egalităţii. Societatea îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi roagă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3760

 
(0 voturi)
Thursday, 05 March 2015

De luni, Mere în şcoli

 

 Veste bună pentru elevii argeşeni: de luni vor primi mere la şcoală! Acest anunţ l-a făcut, ieri, în cadrul conferinţei de presă de la CJ Argeş, preşedintele Florin Tecău. Programul se va desfăşura pe o perioadă de 37 de zile şi vor beneficia de acesta 49.976 de elevi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3800

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 05 March 2015

S-au înjumătăţit ajutoarele alimentare gratuite

Mai primeşte o cutie cine apucă

 

 Ieri, viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, a anunţat că ajutoarele alimentare rămase se vor da în ordine alfabetică beneficiarilor. Asta pentru că, deşi iniţial municipiul avea un sur­plus de ajutoare, acum, după ce două primării din Vîlcea au solicitat peste 4.000 de pachete, au mai rămas alimente doar pentru jumătate dintre beneficiarii Piteştiului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4097

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 05 March 2015

Din cauza bolilor cronice, e ţinut sub observaţie

Bolnavul de gripă, încă internat la Floreasca

 

 L-a sfîrşitul lunii februarie s-a confirmat o suspiciune de gripă în cazul unui piteştean de 47 de ani,  care se afla atunci în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. Potri-vit medicului Maria Păun, de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, analizele efectuate la Institutul Cantacuzino au confirmat diagnosticul de gripă cu virusul de tip B.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3675

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 05 March 2015

Autorităţi, luaţi măsuri!

Scarlatină la Şcoala 17!

O fată de 12 ani, diagnosticată cu această boală transmisibilă

 

 A fost confirmat un nou caz de scarlatină în judeţul nostru. Medicul Maria Păun, de la Direcţia de Sănă­tate Publică Argeş, ne-a spus că este vorba de o fa­tă de 12 de ani, elevă în clasa a V-a la Şcoala Gene­rală Nr. 17 Tudor Muşatescu din Piteşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4401

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 05 March 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Campanie cu vedete pentru ora de Religie

 Televiziunea Patriarhiei Române - Trinitas TV a început o campanie pentru înscrierea copiilor la ora de religie în şcoală. Vedete ca Dan Puric, Manuela Hărăbor, Dorel Vişan, Ana Blandiana, Elisabeta Lipa, Connect-R, Sofia Vicovean­ca, Daniel Buzdugan, Liana Stanciu susţin importanţa participării la ora de religie a copiiilor. Televiziunea Patriarhiei Române precizea­ză că declaraţiile acestor persoa­ne „sînt prezentate de Trinitas TV în spoturi difuzate zilnic“, asta du­pă ce Ministerul Educaţiei a anunţat că disciplina Religie devine opţională pentru elevi din semestrul acesta. Părinţii pot depune o cerere prin care să îşi înscrie copiii la Religie, pînă pe 6 martie, deoarece pe 9 martie expiră termenul de 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Curţii Constituţionale.

      A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3621

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 05 March 2015

Ministerul a stabilit metodologia de organizare a examenelor de licenţă şi disertaţie

Media de promovare, peste 6

 

 De curînd, Ministerul Edu­ca­ţiei a stabilit metodo­lo­gia-cadru de organizare şi desfăşurare a examenelor de finalizare a studiilor în învăţămîntul superior, afe­rente promoţiei anului uni­versitar 2014 - 2015. Exa­menele de finalizare a stu­diilor se pot organiza în 3 sesiuni, în perioadele stabi­lite de senatele instituţiilor organizatoare. Examenul de licenţă/diplomă constă din două probe: de evalua­re a cunoştinţelor funda­men­tale, respectiv prezen­ta­rea şi susţinerea lucrării.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3905

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 05 March 2015

Ieri, la a doua probă a simulării examenului de Bacalaureat,

1.500 de absenţi şi un eliminat

 

 Ieri, la proba obligatorie a profilului la simularea exa­menului de Bacalaureat au fost înregistraţi peste 1.500 de absenţi şi un eliminat. Acesta din urmă a fost prins cu telefonul încercînd să co­pieze, fiind astfel elimi­nat din examen. Dintre ab­senţi, mulţi se pare că au stat a­casă din cauza viro­zei se­zo­niere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3946

Continuare
 
<< Start < Înapoi 371 372 373 374 375 376 377 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 11626 - 11656 din 11662


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Înfrângere în derby-ul orgoliilor!
Clevetitorul asta care l susține pe dica probabil e vreun apropiat de al lui . Și acum vreo câteva zile i lua apărar...
16/09/19 21:58 Mai mult...

Înfrângere în derby-ul orgoliilor!
Cine este domnilor din conducere acest Dică ?și cine i-a dat mână liberă , auzi sa facă el ce vrea pe banii noștr...
16/09/19 20:31 Mai mult...

Anul de acum 25 de ani a fost fabulos
hai, maestre, ca ne faci sa plangem! pai matale ai venit la pitesti dupa malai, ca presa nobila puteai sa faci si la val...
16/09/19 19:43 Mai mult...

Înfrângere în derby-ul orgoliilor!
O sleahta de "naparci vorbitoare"care se cred mari cunoscatori de fotbal s-au coalizat si il injura pe Dica inca de la i...
16/09/19 17:48 Mai mult...

Reţinut de poliţişti, eliberat de instanţă
Tara asta se va mai face vreodata sanatoasa/la cap ?! ... Si, cand vezi/auzi niste tute care latra la luna,.... " : ...
16/09/19 17:23 Mai mult...

Catalog 2019
Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info