Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Cozile de topor din pădurea românească     *** 8 miniştri noi şi un nou vicepremier     *** Avem stocuri de antiderapant     *** PASTILA de UMOR      *** „Un secol de muzică tradiţională românească”     *** Workshop pentru formarea profesională      *** Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă      *** Incendiu la Vlădeşti     *** Crimă, la un pahar de ţuică!     *** Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!     *** Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente     *** Bărbat paralizat, scos din incendiu     *** Spaniolii preferă familii de români, căpşunari!     *** Următorul meci al Mioveniului, vineri la 17:00     *** „Nu putem rata obiectivul!“     *** Pelici: „Am întîlnit o echipă bună“     *** 4 medalii de bronz la Focşani     *** Pe frig, doar 20 de goluri     *** Raicu s-a oprit în turul 2      *** Meci crucial pentru tricolori     *** Show baschetbalistic la Piteşti!     *** „3 puncte foarte importante”     *** Popa: „Am pierdut pe greşeli individuale”    

 
Implementare echitabilă a noilor case de marcat Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 01 noiembrie 2018

Ministerul Finanţelor dă asigurări:

Implementare echitabilă a noilor case de marcat


Ministerul Finanţelor Publice a adoptat măsuri legislative pentru a asigura aplicarea unui tratament preventiv stimulativ şi de îndrumare a contribuabililor, inclusiv după 1 noiembrie 2018.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 729

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 01 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                          de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 451

 
Se primesc cererile pentru ajutoare de căldură Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 01 noiembrie 2018


Se primesc cererile pentru ajutoare de căldură


Direcţia de Asistenţă Socială din Primăria Mioveni va primi, începînd de astăzi cereri şi declaraţiile pe proprie răspundere însoţite de actele doveditoare pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi sau petrolieri, conform legii, pentru perioada sezonului rece noiembrie 2018 - martie 2019.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 633

Continuare
 
Sute de bilete pentru tratament balnear Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 01 noiembrie 2018

La Casa de Pensii au sosit,

Sute de bilete pentru tratament balnear


La Casa Judeţeană de Pensii Argeş a sosit seria 18 de bilete de tratament balnear din acest an, cu date de plecare în perioada 14 – 17 noiembrie. Argeşului i-au fost repartizate 379 de bilete de tratament balnear în staţiunile Amara, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia, Olăneşti, Pucioasa, Slănic Prahova, Techirghiol, Vatra Dornei şi Buziaş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 603

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 01 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A crescut numărul virozelor

Schimbările bruşte de temperatură au dus la creşterea numărului de viroze şi pneumonii în rîndul argeşenilor. Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în săptămîna 22-28 octombrie, au fost înregistraţi 1.220 de argeşeni cu viroze, cele mai multe cazuri(387) fiind la copiii cu vîrste cuprinse între 5 şi 14 ani. De asemenea, în aceeaşi perioadă, au fost înregistrate 236 de cazuri de pneumonie, cele mai multe cazuri (59)  fiind la cei cu vîrste cuprinse între 15 şi 49 ani.                                            

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 522

Continuare
 
Scaunele auto pentru bebeluși de la Nichiduță și ce le recomandă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 01 noiembrie 2018


Scaunele auto pentru bebeluși de la Nichiduță și ce le recomandă


Interesul oricărui părinte este de a-i oferi bebelușului siguranță deplină în orice context, iar cea necesară în deplasarea cu automobilului nu este exclusă. Așadar, nevoia de a bifa achiziția unui scaun auto trebuie realizată cu maximum de responsabilite, vizând o serie de cerințe obligatorii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 567

Continuare
 
Larissa Fashion din Piteşti a fost premiată la Festivalul Internaţional de modă Culorile Toamnei Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 01 noiembrie 2018


Larissa Fashion din Piteşti a fost premiată la Festivalul Internaţional de modă Culorile Toamnei, ediţia a XXIII-a


Piteşteanca noastră, Oana Georgescu, deţinătoarea brandului Larissa Fashion, şi-a luat pe deplin zborul spre competiţii de modă care adună laolaltă atît designeri autohtoni, cît şi de dincolo de graniţele ţării. Aşa se face că, marţi seară, 30 octombrie 2018, la ora 18:00, culorile toamnei s-au revărsat la propriu pe scena de prezentare de modă, găzduită de hotelul Victoria din Piteşti. Mai bine spus, binecunoscuţii Valeria Coman, organizator şi Cătălin Botezatu, preşedintele juriului, şi-au pus semnătura pe cea de-a XXIII-a ediţie în această urbe care se alătură cu mîndrie altor capitale de modă ale lumii.

                             

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2161

Continuare
 
COMUNICAT DE PRESĂ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018


COMUNICAT DE PRESĂ


Sistarea furnizării apei potabile în Municipiul Piteşti, cartier Găvana III, în data de 1 noiembrie 2018

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 488

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018


PASTILA de UMOR

                           de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 401

 
Primele întîlniri pentru cadastrarea gratuită Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 31 octombrie 2018

La Mioveni,

Primele întîlniri pentru cadastrarea gratuită


La Mioveni au avut loc primele întîlnici cu beneficiarii programului de cadasrtare gratuită, din zonele vizte în acestă etapă. Sîmbătă, în sala de şedinţe a primăriei a avut loc o informare adresată proprietarilor de terenuri (fermieri) din cartierul Mioveni - zonele „Valea Bisericii”, „Strâmba”, „Sub Coastă” legată de condiţiile şi paşii privind cadastrarea gratuită.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 580

Continuare
 
15 zile termene de plată la jumătate Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 31 octombrie 2018

Precizări privind plata amenzilor la Mioveni

15 zile termene de plată la jumătate


Primăria oraşului Mioveni prin Biroul Urmărire – Venituri  anunţă locuitorii că, începînd cu finalul lunii august, în conformitate cu prevederile Legii nr. 203 / 2018, privind  măsurile de eficientizare a achitării amenzilor contravenţionale, sumele reprezentînd amenzi, prevăzute în procesele verbale de contravenţie, pot fi achitate, în cuantum de jumătate, în termen de cel mult 15 zile de la data înmînării sau comunicării procesului-verbal.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 521

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se închide tiroliana de la Făget

După o vară plină în care a fost punctul principal de atracţie pentru vizitatorii de toate vîrstele, instalaţia de tiroliană din spaţiul de picnic din Făget se închide joi, 1 noiembrie. Ansamblul va fi redeschis în primăvară, odată cu încălzirea vremii. Celelalte facilităţi din zonă vor rămîne deschise pentru publicul vizitator – locul de joacă, grătarele, foişoarele, după programul: L – D: 08:00 – 21:00. Pentru alte probleme sau pentru semnalarea unor nereguli în ceea ce priveşte organizarea şi funcţionarea zonei, trebuie apelat numărul de dispecerat: 0348/457.102 sau 0736.202.067. Zona de picnic se află în administrarea Sc. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, societatea fiind cea care se ocupă de buna funcţionare a zonei – salubritate, îngrijirea spaţiilor verzi, lucrări de reparaţii şi întreţinere.   

S.Mhai 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 451

Continuare
 
Tîrgul Toamnei la Şcoala Marin Preda Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018


Tîrgul Toamnei la Şcoala Marin Preda


Şcoala Ginmazială Marin Preda a organizat cea de a V-a ediţie a Tîrgului Toameni ABC. Evenimentul a fost dedicat marii Uniri a României. Elevii s-au întrecut în creaţii, venind la târg cu diverse creaţii realizate din legume şi fructe. De asemenea, copiii au prezentat diverse produse tradiţionale de toamnă, compoturi, dulceţuri, plăcinte şi prăjituri de sezon. Expoziţia a fost cu vînzare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 565

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Activitate despre bunele maniere

Ieri, în Sala pentru Copii şi Tineret din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş, s-a desfăşurat activitatea educativă Să învăţăm bunele maniere. Aceasta a fost  destinată copiilor cu vîrstele cuprinse între 7 – 9 ani. Prin intermediul jocului, copiii vor deprinde regulile de bază în conduită şi vor înţelege necesitatea însuşirii şi a cultivării lor prin exerciţiu. 

I.Ivănoiu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 548

Continuare
 
Regizorul din spatele rugului aprins Imprimare E-mail
(15 voturi)
marţi, 30 octombrie 2018

Oameni şi vremuri

Regizorul din spatele rugului aprins


       Astăzi, 30 octombrie, este o zi cu încărcătură emoţională deosebită pentru că noi românii comemorăm 3 ani de durere, stupoare si neputinţă în faţa tragediei de la Colectiv. În această zi în care spiritele rele ies la suprafaţă, nişte tineri fericiţi se îndreptau, asemenea mieilor ce merg la tăiere, spre o destinaţie ce avea să fie ultima staţie a vieţii lor.

       Un regizor ar putea descrie în paralel viaţa fiecăruia dintre cei care s-au strâns în acea seară, în acelaşi loc, mânaţi de aceeaşi pasiune – dorinţa la o viaţă fericită, plină de armonie şi culoare. Nu ştiau că acel loc de întâlnire unde inimile lor băteau împreună formând o stare feerică dată de armonia notelor muzicale va fi locul unde se va aprinde rugul pe care ei vor fi sacrificaţi. În doar 153 de secunde sufletele lor au trecut de la vibraţia fericirii la groaza în faţa morţii.

Comentarii (14) | Vizualizari: 3929

Continuare
 
Spitalul din Mioveni, studiu de caz în China Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 30 octombrie 2018


Spitalul din Mioveni, studiu de caz în China


Faptul că la Mioveni, tehnologia de ultimă generaţie se implementează în toate proiectele de investiţii majore, reprezintă un model de bune practici, care a făcut subiectul unei ample prezentări la cel mai înalt nivel în domeniul tehnologiei instalatiilor de încălzire, ventilatie şi aer condiţionat - HVAC.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 618

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 9034
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„3 puncte foarte importante”
Degeaba ai luat acum puncte daca le pierzi data viitoare. Daca primaria tot incaseaza bani ca joaca echipa lui Becali m...
20/11/18 11:25 Mai mult...

„N-am primit nici o solicitare fermă”
De ce sa joace fcsb la Pitesti ??? De la mine un NU hotarat !!! Nu este pacat de gazonul pe care il avem ? Credeti ca ba...
20/11/18 08:45 Mai mult...

8 miniştri noi şi un nou vicepremier
si de la arges un ministru ceva?ăaa nimic slugilor vai de capul vostru.efectiv isi bat joc de pitesti si de arges.valec...
20/11/18 05:26 Mai mult...

Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!
Echipa noastra e de kko. Asta e krunta realitate. Nashpa detot .Asta ie .
19/11/18 18:43 Mai mult...

Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!
ce a fost mizerabil,cucoana?daca seful tau sau ruda ce iti e,a fost contestat,e un lucru mizerabil?...mizerabil e felul...
19/11/18 16:07 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info