Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt divers *** ️ Voiau să bată femeia de pe targă!     Social *** ️ Papamobilul va fi un Duster     Fapt divers *** ️ După impact i-a sărit planetara în parbiz     Fapt divers *** ️ A vrut să depăşească şi a rănit o femeie     Social *** ️ Dacia conduce în topul vânzărilor!     Sport *** ️ Ultimele meciuri pentru Bradu şi Bascov!     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe A1     Social *** ️ Sfaturi pentru achiziţii la mâna a doua!     Sport *** ️ Vor să strice sărbătoarea ilfovenilor!    
 Publicitate pdf
Oportunitate pentru tinerii care vor deveni muncitori calificaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019

Autoritatea pentru Formare Profesională în Sistem Dual

Oportunitate pentru tinerii care vor deveni muncitori calificaţi


La o lună de cînd a fost numit secretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Formare profesională iniţială în Sistemul Dual din România, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă publicată în Monitorul Oficial, Gabriel Bratu a prezentat în ce constă activitatea pe care Autoritatea pe care o conduce, rolul şi obiectivele acesteia.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 377

Continuare
 
Încep Zilele Municipiului Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 mai 2019

631 de ani de la prima atestare documentară

Încep Zilele Municipiului Piteşti


Începînd de astăzi, timp de trei săptă­mîni vor fi săbătorite Zilelor Munici­piului Piteşti. Vor avea loc manifestări culturale şi sportive, prilejuite de împlinirea a 631 de ani de la prima atestate documentară a oraşului. Este cea de a 27-a ediţie a Zilelor Piteştiului, cetăţenii putînd asista fie la competiţii sportive, fie la spectacole sau la dezbateri culturale.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 416

Continuare
 
MÎNCARE GRECEASCĂ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 mai 2019


MÎNCARE GRECEASCĂ


TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 40 min
Gata în: 40 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 300

Continuare
 
Succes şi stabilitate economică! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Succes şi stabilitate economică!


Vărsătorii ar trebui să petreacă timp de calitate alături de prietenii cei mai buni pentru a se umple de energie pozitivă. Gemenii ar trebui să rămînă cu picioarele pe pămînt, chiar dacă vor fi orbiţi de succes, iar Racii trebuie să petreacă mult mai mult timp în compania familiei deoarece, din cauza jobului, i-au cam ignorat pe cei importanţi din viaţa lor. Taurii par a avea o zi în care piedicile dispar din calea succesului, însă nu ar trebui să se bucure prea mult pentru că vor avea parte de noi surprize la acest capitol. Racii au o zi în care simt că au lumea la picioare, mai ales datorită stabilităţii economice pe care o resimt din plin şi care le oferă şansa de a-şi permite anumite lucruri scumpe pe care şi le doreau de ceva timp. Capricornii vor avea o zi în care iubirea este cea care pluteşte în aer la propriu, datorită activităţilor pe care le fac în doi şi care au efecte benefice asupra relaţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 458

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a unsprezecea, pomenirea sfântului mucenic Mochie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 250

Continuare
 
MFP continuă în luna mai emisiunile de titluri de stat Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 mai 2019


MFP continuă în luna mai emisiunile de titluri de stat


Argeşenii pot subscrie începînd de joi, 2 mai 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat des­tinate exclusiv populaţiei în ca­drul Programului Tezaur, cu scadenţe la 1, 2, 3 şi 5 ani şi dobînzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% şi, res­pectiv, 5%. Veniturile aferente sînt neimpo­zabile.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 496

Continuare
 
Atenţie pe cine luaţi în spaţiu! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019

Apel către locuitorii Mioveniului

Atenţie pe cine luaţi în spaţiu!


În ultima perioadă s-a constatat înregistrarea pe raza oraşului Mioveni a unui număr însemnat de persoane care, deşi nu provin din zonă, şi-au declarat domiciliul în Mioveni. Acest fapt de datorează cetăţenilor oraşului Mioveni care îşi dau acordul să ia în spaţiu diverse persoane, locuinţa gazdei devenind astfel şi adresa de domiciliu a noului locatar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 770

Continuare
 
Leul se simte bine la final de săptămînă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Leul se simte bine la final de săptămînă

Leul cîştigă teren, în comparaţie cu moneda europeană, dar şi faţă de dolar. Banca Natională a României (BNR) a cotat un euro la 4,7584 de lei/unitate, cu 0,03% mai puţin faţă de joi. Dolarul american a scăzut, fiind cotat de BNR la 4,2344 de lei/unitate, cu 0,43% mai puţin faţă de ziua precedentă. Şi francul elveţian a scăzut, ajungînd la 4,1760 de lei, faţă de joi cînd costă 4,1770 de lei. La fel este şi cazul lirei sterline, care scade şi costă vineri 5,5100 de lei, faţă de 5,5274 de lei, cît era cotată joi. Şi preţul gramului de aur scade. BNR a anunţat că acesta a atins 175,0038 de lei, faţă de 175,5747 de lei cît costa joi.   
M.D.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 358

Continuare
 
Privind începerea proiectului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019

Anunț de presă

Pitești, 09/05/2019

Privind începerea proiectului

” Diversificarea producției unității existente în domeniul recuperării materialelor reciclabile sortate din deșeuri din construcții”
1. Număr referință: Cod SMIS 117051, contract de finanțare nr. 4169/17.04.2019
2. Finanțat din Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 414

Continuare
 
TVA de 5% pentru produsele bio Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 mai 2019

Acord între Asociaţiile producătorilor şi Ministerul Agriculturii

TVA de 5% pentru produsele bio

 

Asociaţiile producătorilor de produ­se bio, tradiţionale şi de promovare a alimentului românesc au semnat un acord pentru reducerea cotei de TVA de la 9% la 5%, aceasta fiind o măsură benefică pentru oprirea depopulării satelor româneşti, dar şi în favoarea producţiei, consumului şi accesului unei categorii mai mari de consumatori la produse agroalimentare româneşti de calitate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 419

Continuare
 
Sume mari alocate de Guvern pentru prevenirea inundaţiilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 mai 2019

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, în Argeş

Sume mari alocate de Guvern pentru prevenirea inundaţiilor


Judeţul Argeş a fost lovit de inundaţii cu ani în urmă, fiind necesare importante lucrări de consolidare, de reparaţii şi de amenajare a unor cursuri de ape care străbat judeţul nostru. Sume importante au fost alocate de Guvern pentru realizarea acestor proiecte de anvergură. De asemenea, s-a pus accent şi pe regenerarea pădurilor sau amenajarea de drumuri forestiere. Valoarea investiţiilor realizate în judeţul nostru cu fonduri alocate de la stat este de peste 30 milioane de lei. Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş a făcut o vizită de zi în Argeş în care a inspectat investiţiile Guvernului şi stadiul acestora.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 420

Continuare
 
Pet-urile au fost adunate din Lacul Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 mai 2019


Pet-urile au fost adunate din Lacul Piteşti


Administraţia Bazinală de Apă Argeş – Vedea continuă acţiunea de curăţare a deşeurilor aduse de viituri în lacurile de acumulare. Într-o singură zi, angajaţii Sistemului de Gospodărire a Apelor Argeş au adunat din lacul de acumulare Piteşti, 12 metri cubi de pet-uri, mare parte a acestora provenind de pe cursul pîrîului Păuleasca.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 350

Continuare
 
Avem cea mai scumpă energie electrică Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 mai 2019


Avem cea mai scumpă energie electrică

Potrivit datelor Transelectrica şi OPCOM, analizate de Agerpres, preţul de ieri al energiei electrice pe piaţa spot din România a fost printre cele mai mari din regiune, similar cu cel din Ungaria, pe fondul închiderii unui reactor nuclear şi al unei producţii foarte mici de energie eoliană. Astfel, în România şi Ungaria preţul este de 55 de euro pe MWh, în timp ce în Cehia şi Slovacia, ţări cu care piaţa spot din România este cuplată, preţul ajunge la 43 de euro pe MWh. Ieri, la ora 10:45, consumul naţional de energie era de 7.429 MW, iar producţia, de 7.207 MW, diferenţa de 222 MW fiind importată. Aceast deficit de energie a fost provocat de închiderea planificată a reactorului 2 de la Cernavodă pentru toată luna mai, dar şi de producţia foarte mică de energie eoliană nu a putut fi acoperit de electricitatea hidro, care are o pondere foarte mare, de regulă, în această perioadă a anului. Astfel, energia hidro asigură, la ora menţionată, 48% din producţie, fiind urmată de cărbune - 26%, nuclear - 9%, energie fotovoltaică - 8%, hidrocarburi - 6%, energie eoliană - 0,74%, biomasă - 0,73%.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 347

Continuare
 
Medicină tradiţională chineză la Mioveni! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 mai 2019


Medicină tradiţională chineză la Mioveni!


În perspectiva înfiinţării la Mioveni a unui Centru de Diagnosticare şi Tratament Complex de Medicină Tradiţională Chineză, miercuri, o echipă de specialişti din cadrul Spitalului de Medicină Tradiţională al Municipiului Jinhua, formată din domnul Shao Jianping - directorul general al spitalului, domnul Kong Jiangming - directorul medical şi doamna Cheng Weizhen - directorul de îngrijiri s-au aflat la Mioveni, în cadrul unei vizite oficiale.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 288

Continuare
 
Mioveniul - primul Smart City din judeţ Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 mai 2019


Mioveniul - primul Smart City din judeţ

S-au montat 126 lămpi LED, 17 camere CCTV, un panou LED, o staţie meteo şi un terminal penutr WI-FI gratuit


Miercuri, 8 mai, la Mioveni a avut loc lansarea proiectului pilot Smart City - soluţie inteligentă pentru iluminat public lămpi LED, supraveghere video – management rutier, free wi-fi, panou LED.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 409

Continuare
 
Evenimente 10 aprilie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 mai 2019


Evenimente 10 aprilie de-a lungul vremii

- 1497: Amerigo Vespucci lasă Cádiz pentru prima sa călătorie în Lumea Nouă.
- 1499: Este publicată prima hartă geografică a lui Amerigo Vespucci.
- 1503: Cristofor Columb descoperă Insulele Cayman şi le denumeşte Las Tortugas, datorită numeroaselor broaşte ţestoase care se găseau acolo.
- 1534: Jacques Cartier a descoperit Newfoundland.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 241

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 10631


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Gusturile şi voturile nu se discută!
la comunisti, cine era împotriva lor, obligatoriu era taxat ca fiind legionar sau fascist. iliescu, la mineriada, i-a i...
23/05/19 15:14 Mai mult...

Lucrările la giratoriul de pe DN 73, în grafic
In articol se scrie ca se desfiinteaza giratoriul la intersectia DN73 si DN73D! Care giratoriu?...Nu este nici un girat...
23/05/19 13:40 Mai mult...

Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare
De acord!!! Cui nu ii convone de salariile din spital sa plece, si sa dea inapoi banii pe care i-a cheltuit statul cu sc...
23/05/19 11:18 Mai mult...

Lucrările la giratoriul de pe DN 73, în grafic
Ma nea cuc, ce construiți acolo pasaj subteran, cum drq sa dureze atâta timp? Mafia PSD-ista în frunte cu ministrul a...
23/05/19 09:55 Mai mult...

Gusturile şi voturile nu se discută!
Inca un articol marca GS in care deplange realitatea - faptul ca partidul aflat la putere este in dizgratia multora se d...
23/05/19 09:39 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info