Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Se opreşte curentul în Mărăcineni     *** Motor pentru Nissan, produs la Mioveni     *** Locuri de muncă pentru studenţi, în Germania     *** Pe 24 ianuarie, nu se lucrează!     *** Încep exproprierile pentru Drumul Expres     *** Încă trei persoane cu gripă!     *** 43 de solicitări pentru SMURD     *** I-a pus cuţitul la gît vînzătoarei!      *** Din cauza vitezei s-a oprit cu maşina în pom     *** I-a arătat „păsărica“ şi el a şantajat-o     *** După ce a devenit tătic, s-a spînzurat!     *** În timpul încăierării şi-a tăiat fiul     *** COŞULEŢ DE SCĂRIŢĂ CU CÎRNAŢI DE PLEŞCOI     *** Aventură şi un cîştig substanţial!     *** Sfinţii zilei      *** Evenimente 23 ianuarie de-a lungul vremii     *** Antologie despre Chişinău     *** „Frizerul de cîini” şi „Dovlatov”, la Cinema „Bucureşti”     *** FC Argeş joacă sîmbătă primul amical     *** Gheorghe, Paliciuc şi Orbeanu, la lotul naţional!     *** Jeremic, MVP-ul etapei!     *** Vor 10 medalii la Campionatul Balcanic     *** Liga tinerilor jucători      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Pregătire centralizată la Izvorani!     *** 10 juniori în lot    

 
Preşedintelele nu-l vrea pe Drăghici ministru Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 05 ianuarie 2019


Preşedintelele nu-l vrea pe Drăghici ministru

Klaus Iohannis a anunţat că nu va semna decrete de numire pentru Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici şi că motivarea refuzului său va fi făcută la mijlocul săptămînii viitoare. Şeful statului a semnat decretele de revocare din funcţie a vicepremierului Paul Stănescu şi ministrului Lucian Şova. „Ieri, am semnat decretele de revocare şi s-a văzut, încă o dată, că decretele mele se publică în aceeaşi zi. Nu am formulat încă un răspuns de refuz, pentru că asta va fi, voi refuza propunerile înaintate de prim-ministru”, a declarat Klaus Iohannis.Preşedintele a mai spus că există atît argumente de legalitate, cît şi argumente de oportunitate pentru refuzarea propunerilor de miniştri.„Pînă la mijlocul săptămînii viitoare, voi da publicităţii inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile făcute de prim-ministru”, a precizat Klaus Iohannis.Întrebat dacă nu se teme că PSD va sesiza din nou Curtea Constituţională, în condiţiile în care există voci care spun că nu ar mai avea dreptul să refuze o a doua nominalizare pentru funcţia de ministru, preşedintele a răspuns: „O să aibă ocazia să mai încerce o dată”.

Comentarii (1) | Vizualizari: 916

Continuare
 
Cotaţiile monetare interbancare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 05 ianuarie 2019


Cotaţiile monetare interbancare

Rata ROBID
Pentru fiecare scadenţăǎ este calculată de împuternicit ca medie aritmetică a ultimelor rate cotate de fiecare Participant la Fixing pentru depozitele atrase într-un interval de 15 minute înainte de fixing după eliminarea extremelor. Rata cotată de către un Participant pentru fixing reprezintă rata la care sunt acceptate depozite în RON de la alt Participant timp de 15 minute de la publicarea ratelor ROBID şi ROBOR de către împuternicit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 543

Continuare
 
Reducere de 10 % pentru plata impozitelor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 05 ianuarie 2019

Pînă la sfîrşitul lunii martie,

Reducere de 10 % pentru plata impozitelor


Începînd de joi, ora 8:00 au fost deschise ghişeele pentru încasarea impozitelor şi taxelor locale, a taxelor extrajudiciare de timbru, a taxelor judiciare de timbru, precum şi a amenzilor, atît la sediul Primăriei Municipiului Piteşti, cît şi la centrele de încasare a impozitelor şi taxelor locale situate în cartierele municipiului. Cetăţenii care îşi plătesc integral taxele şi impozitele pînă la sfîrşitul lunii martie, beneficiază de o reducere de 10 %.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 638

Continuare
 
Impozite şi taxe online, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 05 ianuarie 2019


Impozite şi taxe online, la Mioveni

Contribuabilii din Mioveni, trebuie să ştie că începînd de ieri , impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online. Plata se poate face utilizînd cardul bancar, accesînd site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare şi selectând „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii. Plata taxelor şi impozitelor, precum şi a amenzilor utilizînd cardul bancar prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7. Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 543

Continuare
 
Azi, nu scriu de meserie, ci scriu de bucurie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 ianuarie 2019

Din punctul meu de vedere

Azi, nu scriu de meserie, ci scriu de bucurie


Bine v-am regăsit ! Va urma un an politic zbuciumat, iar noi, ziariştii, vom avea o viaţă tumultuoasă.

Pentru că acesta este însă primul articol din 2019, îmi permit, pentru prima şi ultima oară în acest an, să nu scriu de meserie, ci să scriu doar de bucurie. Iată aceste 5 mici eseuri.

Despre citit

      Dacă tu crezi în viaţa de apoi dar nu crezi şi în lectura de apoi, nimic nu crezi.  Dacă trăiesc în veşnicie, dar de citit nu am, sunt aramă sunătoare şi chimval răsunător. Fiindcă numai cititul de apoi va însemna că sunt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
Evenimente 4 ianuarie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 ianuarie 2019


Evenimente 4 ianuarie  de-a lungul vremii

1717: Olanda, Marea Britanie şi Franţa semnează Tripla Alianţă.
1835: În ziarul britanic „Bells Life“ apare prima rublică de şah din lume.
1918: A apărut, la Paris, a doua serie a publicaţiei săptămânale „La Roumanie” (până la 12 iun. 1919), sub conducerea lui Paul Bratasanu, care desfăşura o bogată activitate pentru apărarea cauzei naţionale româneşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 367

Continuare
 
Revelion la Dubai, Predeal şi Maramureş! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 ianuarie 2019

Cum au petrecut de Anul Nou politicienii şi sportivii

Revelion la Dubai, Predeal şi Maramureş!


Politicianii şi sportivii argeşeni au petrecut şi ei la cumpăna dintre ani acasă, la restaurant sau la munte. Sportivii noştri au ciocnit la miezul nopţii o cupă de şampanie, dar au servit şi mîncăruri tradiţionale. Dacă o parte dintre ei au preferat să stea acasă alături de cei dragi, alţii au mers la restaurant cu prietenii sau la munte, iar alţii au ales destinaţii exotice exclusiviste. Toţi susţin că s-au simţit foarte bine alături de cei dragi şi de cei apropiaţi. Iată unde au petrecut Revelionul politicienii şi oamenii din sportul argeşean.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
Principele Nicolae, la slujbă în Noua Catedrală Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 ianuarie 2019

La Curtea de Argeş,

Principele Nicolae, la slujbă în Noua Catedrală


În ultima duminică a anului trecut, principele Nicolae a venit la Curtea de Argeş şi s-a recules la mormintele bunicilor săi. Acesta a asistat la ultima slujbă din an, alături de proaspăta lui soţie. Slujba a fost săvîrşită de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Calinic, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi. Cu această ocazie, acesta a adresat un cuvînt de învăţătură creştinilor veniţi într-un număr foarte mare, îndemnîndu-i să treacă în noul an cu gîndul la Dumnezeu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 553

Continuare
 
Borş ţărănesc de perişoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 ianuarie 2019


Borş ţărănesc de perişoare

Ingrediente:
● Pentru perişoare:
● 750 g carne tocată amestec porc şi vită
● 1 ceapă
● cimbru uscat, mărar proaspăt

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 405

Continuare
 
Curaj şi motivaţie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 ianuarie 2019

Horoscop 4 Ianuarie 2019:

Curaj şi motivaţie!


Sînt şanse mari ca spre finalul zilei să simţi că eşti un om împlinit din punct de vedere al familiei, dar nu neglija celelalte aspecte. Astăzi este o zi perfectă pentru a renunţa la gîndurile negative! Nativilor Gemeni li se recomandă să se înarmeze cu răbdare, pe cînd nativilor Leu să accepte lucrurile aşa cum sînt. Astăzi nativii Capricorn au nevoie de curaj şi motivaţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 593

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 ianuarie 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a patra, pomenirea Aceşti şaptezeci de apostoli, fiind aleşi de puterea dumnezeiască, au fost trimişi în toată lumea ca să smulgă pe oameni din înşelăciunea şi nebunia idolească şi să-i întoarcă la cunoştinţa cinstirii de Dumnezeu. Pentru aceasta, toţi s-au nevoit în multe feluri şi chipuri pentru adevăr şi s-au mutat la Domnul, aşa cum se arată la pomenirea fiecăruia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 363

Continuare
 
Se fac înscrieri la Start-Up Nation Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 ianuarie 2019


Se fac înscrieri la Start-Up Nation 


Aplicaţia pentru înscrierea în programul Start-Up Nation 2018 s-a deschis în data de 27 decembrie 2018 şi este disponibilă timp de 30 de zile lucrătoare, informează Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 691

Continuare
 
Două căsătorii de Revelion la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 ianuarie 2019


Două căsătorii de Revelion la Mioveni

Pe 31 decembrie, în seara de Revelion 2018-2019, două cupluri de tineri îndrăgostiţi s-au căsătorit la Primăria Mioveni. Ceremoniile au fost oficiate chiar de către primarul Ion Georgescu. Cuplurile au primit câte un tort şi un album cu imagini din Mioveni. „În această seară, două cupluri de tineri îndrăgostiţi au decis să-şi unească destinele la Primăria Mioveni. A fost o bucurie să oficiez aceste căsătorii la cumpăna dintre ani şi le doresc, atît în numele meu, cît şi al comunităţii locale „CASĂ DE PIATRĂ!”, a spus primarul Georgescu.  
 S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 410

Continuare
 
Flamingo la barajul Prundu Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 29 decembrie 2018


Flamingo la barajul Prundu


De cîteva zile, la Piteşti a poposit o pasăre flamingo - cunoscută pentru spectaculosul ei colorit roz, dar specifică mai ales zonelor calde din Africa. Silueta ei neobişnuită a fost imediat remarcată de trecătorii pe lîngă lacul de acumulare Prundu, astfel că vestea s-a răspîndit cu repeziciune.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1384

Continuare
 
TORT DE FRUCTE Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2018


TORT DE FRUCTE

TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 120 min
Timp de gătire: 50 min
Gata in: 2 ore, 50 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 882

Continuare
 
Sfîntul Vasile cel Mare Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 29 decembrie 2018

În prima zi a noului an este mare sărbătoare

Sfîntul Vasile cel Mare


Pe 1 ianuarie este sărbătorit Sfîntul Vasile cel Mare, unul dintre sfinţii care au făcut minunile cele mai mari, considerat păzitor de duhuri rele. Potrivit tradiţiei, dacă ninge, anul va fi unul îmbelşugat, iar dacă este senin şi geros, oamenii vor fi sănătoşi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 858

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 9520


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Dirijor şi solişti din Coreea de Sud
Artiștii coreeni și în general asiaticii au o tehnică de interpretare impecabilă. Totuși, ca expresitate, nu-i eg...
23/01/19 10:53 Mai mult...

I-a arătat „păsărica“ şi el a şantajat-o
La asemenea titlu, chiar va meritati numele de ....
23/01/19 10:32 Mai mult...

Şi-a călcat soacra cu maşina!
care legi???N-o sa pateasca nimic.Ne intrebam ce rost mai are politia, daca tot nu pateste nimeni nimic.
22/01/19 17:58 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Atentie! Desi TVA-ul s-a redus de la 19% la 9% pretul total cu TVA cu tot a ramas acelasi ca anul trecut. Pe facturile e...
22/01/19 16:59 Mai mult...

Şi-a călcat soacra cu maşina!
din ce partid politic face parte, timidul sofer?Lasa ca are tara legi
22/01/19 15:33 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info