Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

Social *** ️ Echitaţie de înaltă ţinută!     Social *** ️ Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă     Fapt divers *** ️ Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor     Sport *** ️ Noul sezon începe pe 3 august!     Economic *** ️ Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent     Fapt divers *** ️ Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii     Social *** ️ Nu puteţi fi concediat fără preaviz!     Social *** ️ Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp     Social *** ️ Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu     Social *** ️ Clasele de vară pentru copii    
 Publicitate pdf
Rezultate finale, în Argeş! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019

 La alegerile europarlamentare

Rezultate finale, în Argeş! 


Aseară s-a finalizat numărătoarea voturilor! PSD a câştigat alegerile europarlamentare din Argeş, obţinând 29,16%% dintre voturi. PNL a obţinut în Argeş un procent de 22,91%, în timp ce Alianţa USR-PLUS a obţinut un scor electoral de 18,12%. PSD a pierdut însă pentru prima oară la Piteşti şi Mioveni, cele mai importante oraşe din Argeş. La precedentele alegeri europarlamentare, prezenţa la vot în judeţul Argeş a fost de 32, 06%, fiind exprimate 161.773 de sufragii valabile (au rămas nefolosite şi au fost anulate 422.532 de buletine de vot).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1285

Continuare
 
Vreme caldă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Vreme caldă

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 9 iunie. Potrivit acesteia,  până în data de 30 mai vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul a 29 de grade Celsius, apoi se va răci, până în data de 2 iunie, spre medii de 23...24 de grade. Ulterior, temperatura aerului va marca o creștere, spre medii ale valorilor diurne de 26...27 de grade. Minimele termice vor crește ușor până în data de 31 mai, spre 15 grade. Apoi acestea vor scădea treptat, spre medii de 13 grade, ce se vor menține până în data de 6 iunie. Până la sfârșitul intervalului, temperaturile minime vor avea o tendință de creștere, până la medii regionale de 14 grade. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată în intervalul 30 mai - 4 iunie, când vor fi posibile cantități mai importante de apă. Apoi, până la sfârșitul intervalului, gradul de instabilitate va fi mai redus.
    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 337

 
Restricţii de circulaţie pe podul de la Giurgiu! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

Turiştii care merg în Bulgaria vor fi afectaţi

Restricţii de circulaţie pe podul  de la Giurgiu!


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că Asocierea Collini Lavori S.p.A - Tecnic Consulting Engineering România SRL  a instituit, până pe 24 iunie 2019, restricţii de circulaţie pe drumul de acces din vamă până la intrarea pe Podul de la Giurgiu, în vederea remedierii degradărilor identificate în perioada de garanţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 445

Continuare
 
Au început înscrierile pentru prima sesiune a BAC-ului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

La Mioveni,

Au început înscrierile pentru prima sesiune a BAC-ului


Începând de ieri, 27 mai, şi până vineri 31 mai 2019 absolvenţii de clasa a XII-a se pot înscrie pentru sesiunea din vară a Bacalaureatului. Potrivit calendarului publicat pe site-ul edu.ro. sesiunea de vară a examenului are loc în lunile iunie şi iulie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 384

Continuare
 
„Şi cancerul poate fi prevenit!” Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019

Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului

„Şi cancerul poate fi prevenit!”


Direcţia de Sănătate Publică Argeş marchează în perioada 25-31 mai 2019 – Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului.  Campania Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului (SELIC) are loc între 25 şi 31 mai în fiecare an şi se încheie cu Ziua Mondială Fără Tutun în data de 31 mai. Fumatul este de departe cea mai importantă cauză de cancer care poate fi prevenită.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 447

Continuare
 
Hai-hui prin univers Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019


Hai-hui prin univers

Astăzi, la ora 10,  în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş va fi organizată activitatea    Hai-hui prin univers. Este vorba de o activitate educativă  în cadrul căreia elevii vor primi informaţii despre planetele Sistemului Solar. Activitatea este derulată în cadrul Proiectului Şcoala Altfel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

Continuare
 
PSD decapitat! Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 28 mai 2019

Dragnea condamnat la 3 ani şi 6 luni

PSD decapitat!


Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Sentinţa este definitivă. Completul de 5 judecători a menţinut astfel sentinţa dată în primă instanţă.  Dintre toţi inculpaţii a fost singurul condamnat cu execu­tare ceilalţi primind pedepse cu suspendare sau achitare.

Comentarii (4) | Vizualizari: 981

Continuare
 
RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 60 min
Timp de gătire: 40 min
Gata în: 1 ore, 40 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 332

Continuare
 
Evenimente 28 mai de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Evenimente 28 mai de-a lungul vremii

    585 î.H.: În timp ce Aliattes al II-lea se luptă cu Cyaxares în Bătălia de la Halys, are loc o eclipsă solară, prezisă cu precizie de filosoful grec Thales din Milet. Potrivit lui Herodot, apariția eclipsei a fost interpretată ca un semn, lupta s-a oprit imediat și a fost încheiat un armistițiu.
    1357: Petru cel Just devine rege al Portugaliei.
    1358: Începe insurecția antifeudală a țărănimii franceze – „Jacqueria” – condusă de Guillaume Cale.
    1503: Iacob al IV-lea al Scoției și Margareta Tudor s-au căsătorit în conformitate cu o bulă papală emisă de către Papa Alexandru al VI-lea. A fost semnat un tratat de pace veșnică între Scoția și Anglia; pacea a durat cel puțin zece ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 340

Continuare
 
Organizare şi schimbări majore! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Organizare şi schimbări majore!


Berbecii simt nevoia unei pauze, Racii sunt foarte mulţumiţi de noul loc de muncă, iar Scorpionii doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile şi cunoştinţele. Este o zi propice pentru organizare, pentru îndepărtarea persoanelor lângă care nu vă simţiţi confortabil şi pentru renunţarea la activităţile care nu vă aduc niciun folos. Activitatea astrologică favorizează schimbările majore, am putea spune chiar radicale cu scopul de a vă îmbunătăţi calitatea traiului. Aşadar, previziunile astrale din această zi îi găsesc pe nativii Vărsător traversând una dintre cele mai plăcute perioade din punct de vedere sentimental, nativii Săgetători îşi văd visul cu ochii în ceea ce priveşte domeniul profesional iar nativii Fecioară se eliberează în sfârşit de tensiunile care au planat asupra existenţei lor în ultima perioadă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a douăzeci şi opta pomenirea sfântului sfinţitulul mucenic Eutihie, episcopul cel din Melitina.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 302

Continuare
 
“Achiziţie utilaje performante pentru SC BRIFCO ENERGY SRL”, cod SMIS 104782 Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

ANUNȚ DE PRESĂ

Piteşti, mai 2019

“Achiziţie utilaje performante pentru SC BRIFCO ENERGY SRL”, cod SMIS 104782


S.C. BRIFCO ENERGY S.R.L., cu sediul social în strada Depozitelor, nr. 55, biroul nr. 3, CP:110103, judeţul Argeș, ONRC: J03/356/2013, CUI: RO31370518, a derulat proiectul “Achiziţie utilaje performante pentru SC BRIFCO ENERGY SRL”, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2178/24.05.2018, respectiv actul adiţional nr. 1/21.11.2018.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 326

Continuare
 
Autorizaţie de funcţionare de la ITM Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 mai 2019


Autorizaţie de funcţionare de la ITM


Angajatorii care nu au obţinut de la ITM Argeş Certificatul constatator privind autorizarea activităţilor desfăşurate, au obligaţia solicitării autorizării de funcţionare din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă a tuturor activităţilor desfăşurate la sediul principal, sediile secundare şi în afara acestora, înaintea începerii desfăşurării acestora.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 475

Continuare
 
Conferinţă naţională la Spiru Haret Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 mai 2019


Conferinţă naţională la Spiru Haret


La Universitatea Spiru Haret - Facultatea de Ştiinţe Economice din Câmpulung a avut loc cea de-a zecea ediţie a conferinţei naţionale cu participare internaţională. Anul acesta tema propusă s-a referit la implicaţiile noilor tehnologii în dezvoltarea potenţialului turistic.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 337

Continuare
 
Pensii recalculate pentru 2500 de pensionari Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 mai 2019


Pensii recalculate pentru 2500 de pensionari

 

Casa Judeţeană de Pensii Argeş informează că recalcularea prevăzută de Legea 221/2018, se referă la persoanele care au lucrat în condiţii superioare de muncă şi care până în prezent nu au beneficiat de majorarea  punctajelor pentru această activitate. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 411

Continuare
 
Evenimente 27 mai de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 mai 2019


Evenimente 27 mai de-a lungul vremii

1600: Mihai Viteazul devine „domn al Ţării Româneşti şi al Ardealului şi a toată Ţara Moldovei“, realizând prima unire politică a celor trei ţări române.
    1703: Ţarul Petru cel Mare a fondat oraşul Sankt Petersburg.
      1883: Alexandru al III-lea este încoronat ţar al Rusiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 362

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 10849


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp
pai da, putem fura oricat,la gaze se fura, la curent se fura(aici fura aia de la politia energetica,hotii aia din topolo...
16/06/19 09:47 Mai mult...

Nu puteţi fi concediat fără preaviz!
si cu ce ma ajuta? in ziua de astazi se angajeaza toate panaramele care habar nu au de meserie,pe bani multi ,iar noi fr...
16/06/19 09:42 Mai mult...

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!
Primarul urgent trebuie să ia masuri . In această societate să numească eminamente oameni de sport care au sau au av...
15/06/19 17:08 Mai mult...

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!
Nu vă este Rușine văd că țineți parte unor n-o nume gen Gentea care nu a făcut nimic pt. orașul Pitești ca Pre...
15/06/19 14:42 Mai mult...

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!
Cu 3 surcele aduse de prin ligile inferioare ma tem ca vom fi candidate la retrogradare
15/06/19 14:02 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google AnalyticsZi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info