Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Punctul de pensie creşte semnificativ     *** Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva     *** PASTILA de UMOR      *** Program nou la Zona de picnic Făget      *** Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public      *** 1092 de focare, 360.800 porci ucişi!     *** Volumul construcţiilor în scădere!     *** Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti     *** Alege să nu fumezi!     *** Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!     *** Primarul s-a ales cu camionul confiscat      *** Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!     *** În arest după ce a spart o casă     *** Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!     *** A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi      *** Consumator de droguri, condamnat     *** Scandaluri sfîrşite la spital     *** „Meci greu, dar mergem să câştigăm“     *** „N-am primit nici o solicitare fermă”      *** Derby pentru supremaţie!     *** Vor să bată campioana!     *** 9 ani de la dispariţia lui Constantin Cârstea    

 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 17 octombrie 2018


PASTILA de UMOR

                           de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 466

 
Serviciile poştale se pot plăti şi cu cardul Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 17 octombrie 2018

Poşta Română se modernizează

Serviciile poştale se pot plăti şi cu cardul


Pînă la finalul anului, cetăţenii care au nevoie de serviciile poştale vor putea face plata cu cardul. Potrivit unui comunicat de presă emis de Poşta Română, un număr de 50 de subunităţi poştale din toată ţara oferă clienţilor posibilitatea să efectueze plăţi cu cardul bancar, iar alte 950 de oficii vor oferi această facilitate pînă la finalul anului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 521

Continuare
 
Restanţierii se pot alege cu casele ipotecate Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018

Legea asociaţiilor de proprietari a intrat în vigoare

Restanţierii se pot alege cu casele ipotecate


Începînd cu  data de 1 septembrie a fost modificată legea privind asociaţiile de proprietari, iar din data de 28 septembrie aceasta a intrat în vigoare. Amenzile sunt uriaşe pentru cei care nu respectă noua legislaţie, ce aduce modificări semnificative. Iată principalele modificări de care toţi proprietarii de apartamente trebuie să ţină cont.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 800

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Premiaţi pentru cinci decenii de căsnicie

Ieri, în sala mare a primăriei Municipiului Piteşti a avut loc festivitatea de premiere a unor cupluri longevive din Piteşti. Începînd cu ora 10:00,  a avut loc festivitatea de premiere a 64 de cupluri pentru căsătorie neîntreruptă: 59 de cupluri pentru 50 ani de căsătorie neîntreruptă şi 5 cupluri pentru 60 de ani de căsătorie neîntreruptă. Soţii, au fost prezenţi în sală, fiind felicitaţi de primar. Toate cele 64 de cupluri au primit şi un premiu în bani, în valoare de 600 lei. 

M.Sandu    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 614

Continuare
 
Cinci instituţii de învăţămînt din Cîmpulung dotate cu calculatoare de ultimă generaţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Calculatoare donate la mai multe şcoli

Cinci instituţii de învăţămînt din Cîmpulung dotate cu calculatoare de ultimă generaţie


Mai mult de 3.600 de elevi din cadrul a apte unităţi de învăţămînt din Cîmpulung şi Aleşd au acces la laboratoare de informatică moderne în urma investiţiilor de circa 145.000 de euro derulate de Holcim România în intervalul 2017-2018.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 640

Continuare
 
Investiţiile străine au scăzut! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

România nu mai este o ţară atractivă pentru afaceri

Investiţiile străine au scăzut!


Potrivit datelor Băncii Naţionale a României (BNR), publicate luni, investiţiile străine directe au scăzut cu 3,11% în primele opt luni din acest an, comparativ cu perioada similară din 2017, la 2,863 miliarde de euro. Conform oficialilor BNR numărul firmelor cu capital străin a scăzut considerabil în primele opt luni ale acestui an.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 663

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018


PASTILA de UMOR

                    de M.Matei

Comentarii (1) | Vizualizari: 549

 
Ajutoare financiare, de la UE, pentru maşini electrice şi hibrid Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 16 octombrie 2018


Ajutoare financiare, de la UE, pentru maşini electrice şi hibrid


Consiliul miniştrilor Mediului din Uniunea Europeană a aprobat stimularea accesului la vehicule ecologice pentru statele membre, unde acestea deţin o cotă de piaţă redusă, pornind de la propunerea României, a anunţat Ministerul Mediului, citat de ziare.com.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 792

Continuare
 
Când Dumnezeu a făcut lumea, moşii noştri erau de faţă; celţii ţineau căldăruşa, iar geţ Imprimare E-mail
(13 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Oameni şi vremuri

Când Dumnezeu a făcut lumea, moşii noştri erau de faţă; celţii ţineau căldăruşa, iar geţii aveau busuiocul în mână!


       În anul Centenarului Marii Uniri ordinea valorilor milenare ale poporului român au fost răsturnate. Dacă în urmă cu o sută de ani cei care mânuiau destinele noastre sacrificau totul pentru Marea Unire, cei de acum sacrifică totul pentru marea dezbinare.

Comentarii (16) | Vizualizari: 4472

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Căldură furnizată numai noaptea

Avînd în vedere prognoza meteo pentru perioada următoare şi condiţiile impuse în contractul de furnizare a energiei termice, în Municipiul Piteşti a început distribuţia agentului termic pentru încălzire în sezonul rece 2018 - 2019.Termo Calor Confort S.A. anunţă că în intervalul orar 08:00 -18:00 nu se furnizează agent termic pentru încălzire, furnizarea fiind asigurată pentru restul intervalului. Dispeceratul Termo Calor Confort S.A. şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea tuturor problemelor apărute în procesul de furnizare a agentului termic pentru încălzire. Informaţii suplimentare la telefon: 0729980382 / 0729980383.   

 M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 702

Continuare
 
Exerciţiul Seism 2018, scenariu apocaliptic Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 octombrie 2018


Exerciţiul Seism 2018, scenariu apocaliptic


Exerciţiul Seism 2018, o simulare la nivel naţional a fost organizată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, derulîndu-se sîmbătă şi ieri. O desfăşurare de forţe impresionantă, militarii avînd obligaţia de a interveni ca într-un caz real. Numai din cadrul ISU Argeş au participat, în total, 37 autospeciale cu 163 cadre ISU Argeş şi 4 de la CPU.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 657

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opresc gazele

Astăzi, Distrigaz Sud Reţele efectuează lucrări la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, iar pentru aceasta este necesară sistarea alimentării cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici pentru modernizarea reţelei de distribuţie. Se va opri alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi agenţii economici pentru modernizarea reţelei de distribuţie în Piteşti, pe strada Exerciţiu, între ora 8:00 - 15:00 şi în Mioveni, pe strada Muntenia, între ora 8:00 - 11:00. 

Antonela Roşu      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 648

Continuare
 
Aparatură pentru screeningul auditiv al nou-născuţilor Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 octombrie 2018


Aparatură pentru screeningul auditiv al nou-născuţilor


Programul de screening auditiv derulat de Ministerul Sănătăţii a fost extins şi în spitalele din subordinea autorităţilor locale. Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii a semnat zilele trecute Ordinul de ministru pentru aprobarea listei spitalelor publice din reţeaua autorităţilor administraţiei publice locale cărora Ministerul Sănătăţii le alocă fonduri pentru achiziţionarea de aparatură medicală utilizată pentru screeningul auditiv.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 637

Continuare
 
Mai mulţi bani de liceu! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 octombrie 2018

În loc de 180 lei, elevii vor primi 250 lei,

Mai mulţi bani de liceu!


Ministerul Educaţiei Naţionale a semnat două contracte de finanţare din fonduri europene, în valoare totală de 114 milioane euro. Contractul aferent programului „Bani de liceu”, cu o valoare de 31 milioane euro, va permite susţinerea şi continuarea acestui program şi va acoperi cheltuielile realizate/estimate de statul român pentru perioada anilor şcolari 2015-2019 pentru acest tip de sprijin.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 693

Continuare
 
Copiii din familii sărace primesc rechizite gratuite Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Printr-un program implementat de Ministerul Educaţiei

Copiii din familii sărace primesc rechizite gratuite


Peste 360.000 de preşcolari şi elevi din clasele II - VIII beneficiază în acest an şcolar de pachete de rechizite şi ghiozdane acordate de stat. Dintre aceştia, 308.611 elevi vor primi ghiozdane. Beneficiarii sînt înscrişi în învăţămîntul de stat, primar şi gimnazial, la cursuri de zi, fiind în întreţinerea familiilor al căror venit mediu net lunar pe membru de familie, realizat în luna iulie a fiecărui an, este de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe ţară.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 513

Continuare
 
Condiţii mai bune în şcoli! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 octombrie 2018

În urma controalelor inspectorii DSP au găsit

Condiţii mai bune în şcoli!


La începutul acestei luni, inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au controlat 191 de unităţi de învăţămînt preuniversitar şi antepreşcolar (creşe, grădiniţe, şcoli şi şcoli speciale) din judeţul nostru. În urma verificărilor, au fost constatate mai multe neconformităţi dar potrivit şefei Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul DSP Argeş, dr Aura Copciag, faţă de anii trecuţi, condiţiile din unităţile de învăţămînt s-au îmbunătăţit, în anumite şcoli din mediul rural nefiind găsită nici o neregulă. Este vorba de şcoli din comune ca Lereşti, Corbeni şi Căteasca.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 554

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 9007
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info