Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt diversl *** ️ I-a dat cu şutul în testicule unui poliţist     Fapt divers *** ️ Ciocnire între un autobuz şi două autoturisme     Fapt divers *** ️ La 38 de ani, a murit electrocutat     Editorial *** ️ Are Viorica Dăncilă ochi albaştri sau are doar lentile de contact?     Sport *** ️ Regal atletic la Piteşti!     Social *** ️ Rezultatele la evaluarea competenţelor la BAC    
 Publicitate pdf
Evenimente 29 mai de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019


Evenimente 29 mai de-a lungul vremii

- 363: Împăratul roman Iulian învinge armata sasanidă în Bătălia de la Ctesiphon, sub zidurile capitalei sasanide, dar nu poate captura oraşul.
- 1176: Bătălia de la Legnano: miliţiile Ligii Lombarde au înfrînt armata împăratul Frederic I.
- 1328: Filip al VI-lea este încoronat rege al Franţei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 331

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a douăzeci şi noua, pomenirea sfintei muceniţe Teodosia fecioara, cea din Cezareea (aducerea moaştelor).

Teodosia din Tir, care a marturisit in Cezareea Odată, în vremea persecuţiei împotriva creştinilor care dura deja de cinci ani, Sf. Teodosia în vârstă de 17 ani a vizitat prizonierii creştini condamnaţi în Pretoriumul din Cezareea, Palestina. Erau Sfintele Paşti şi mucenicii vorbeau despre Împărăţia lui Dumnezeu. Sf. Teodosia i-a rugat să o pomenească şi pe ea când vor ajunge în faţa lui Dumnezeu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 350

Continuare
 
Ce joburi preferă românii în ziua de azi? Ce angajați au cele mai mari salarii în România? Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019


Ce joburi preferă românii în ziua de azi? Ce angajați au cele mai mari salarii în România?

 

În România cele mai mari salarii le au IT-știi, avocații și bancherii. Deja se știe că tehnologia informației este calea de viitor a locurilor de muncă, specialiștii în acest domeniu vor avea mereu locuri de muncă stabile și salarii mari. Deja nu ne mai mirăm că angajații din sectorul IT sunt capabili să câștige salarii foarte mari, acest lucru este valabil și la noi în țară, dar mai ales în străinătate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 508

Continuare
 
Rezultate finale, în Argeş! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019

 La alegerile europarlamentare

Rezultate finale, în Argeş! 


Aseară s-a finalizat numărătoarea voturilor! PSD a câştigat alegerile europarlamentare din Argeş, obţinând 29,16%% dintre voturi. PNL a obţinut în Argeş un procent de 22,91%, în timp ce Alianţa USR-PLUS a obţinut un scor electoral de 18,12%. PSD a pierdut însă pentru prima oară la Piteşti şi Mioveni, cele mai importante oraşe din Argeş. La precedentele alegeri europarlamentare, prezenţa la vot în judeţul Argeş a fost de 32, 06%, fiind exprimate 161.773 de sufragii valabile (au rămas nefolosite şi au fost anulate 422.532 de buletine de vot).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1294

Continuare
 
Vreme caldă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Vreme caldă

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 9 iunie. Potrivit acesteia,  până în data de 30 mai vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul a 29 de grade Celsius, apoi se va răci, până în data de 2 iunie, spre medii de 23...24 de grade. Ulterior, temperatura aerului va marca o creștere, spre medii ale valorilor diurne de 26...27 de grade. Minimele termice vor crește ușor până în data de 31 mai, spre 15 grade. Apoi acestea vor scădea treptat, spre medii de 13 grade, ce se vor menține până în data de 6 iunie. Până la sfârșitul intervalului, temperaturile minime vor avea o tendință de creștere, până la medii regionale de 14 grade. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată în intervalul 30 mai - 4 iunie, când vor fi posibile cantități mai importante de apă. Apoi, până la sfârșitul intervalului, gradul de instabilitate va fi mai redus.
    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 341

 
Restricţii de circulaţie pe podul de la Giurgiu! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

Turiştii care merg în Bulgaria vor fi afectaţi

Restricţii de circulaţie pe podul  de la Giurgiu!


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că Asocierea Collini Lavori S.p.A - Tecnic Consulting Engineering România SRL  a instituit, până pe 24 iunie 2019, restricţii de circulaţie pe drumul de acces din vamă până la intrarea pe Podul de la Giurgiu, în vederea remedierii degradărilor identificate în perioada de garanţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 446

Continuare
 
Au început înscrierile pentru prima sesiune a BAC-ului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

La Mioveni,

Au început înscrierile pentru prima sesiune a BAC-ului


Începând de ieri, 27 mai, şi până vineri 31 mai 2019 absolvenţii de clasa a XII-a se pot înscrie pentru sesiunea din vară a Bacalaureatului. Potrivit calendarului publicat pe site-ul edu.ro. sesiunea de vară a examenului are loc în lunile iunie şi iulie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 388

Continuare
 
„Şi cancerul poate fi prevenit!” Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019

Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului

„Şi cancerul poate fi prevenit!”


Direcţia de Sănătate Publică Argeş marchează în perioada 25-31 mai 2019 – Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului.  Campania Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului (SELIC) are loc între 25 şi 31 mai în fiecare an şi se încheie cu Ziua Mondială Fără Tutun în data de 31 mai. Fumatul este de departe cea mai importantă cauză de cancer care poate fi prevenită.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 449

Continuare
 
Hai-hui prin univers Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019


Hai-hui prin univers

Astăzi, la ora 10,  în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş va fi organizată activitatea    Hai-hui prin univers. Este vorba de o activitate educativă  în cadrul căreia elevii vor primi informaţii despre planetele Sistemului Solar. Activitatea este derulată în cadrul Proiectului Şcoala Altfel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 341

Continuare
 
PSD decapitat! Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 28 mai 2019

Dragnea condamnat la 3 ani şi 6 luni

PSD decapitat!


Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Sentinţa este definitivă. Completul de 5 judecători a menţinut astfel sentinţa dată în primă instanţă.  Dintre toţi inculpaţii a fost singurul condamnat cu execu­tare ceilalţi primind pedepse cu suspendare sau achitare.

Comentarii (4) | Vizualizari: 989

Continuare
 
RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 60 min
Timp de gătire: 40 min
Gata în: 1 ore, 40 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 333

Continuare
 
Evenimente 28 mai de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Evenimente 28 mai de-a lungul vremii

    585 î.H.: În timp ce Aliattes al II-lea se luptă cu Cyaxares în Bătălia de la Halys, are loc o eclipsă solară, prezisă cu precizie de filosoful grec Thales din Milet. Potrivit lui Herodot, apariția eclipsei a fost interpretată ca un semn, lupta s-a oprit imediat și a fost încheiat un armistițiu.
    1357: Petru cel Just devine rege al Portugaliei.
    1358: Începe insurecția antifeudală a țărănimii franceze – „Jacqueria” – condusă de Guillaume Cale.
    1503: Iacob al IV-lea al Scoției și Margareta Tudor s-au căsătorit în conformitate cu o bulă papală emisă de către Papa Alexandru al VI-lea. A fost semnat un tratat de pace veșnică între Scoția și Anglia; pacea a durat cel puțin zece ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 343

Continuare
 
Organizare şi schimbări majore! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Organizare şi schimbări majore!


Berbecii simt nevoia unei pauze, Racii sunt foarte mulţumiţi de noul loc de muncă, iar Scorpionii doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile şi cunoştinţele. Este o zi propice pentru organizare, pentru îndepărtarea persoanelor lângă care nu vă simţiţi confortabil şi pentru renunţarea la activităţile care nu vă aduc niciun folos. Activitatea astrologică favorizează schimbările majore, am putea spune chiar radicale cu scopul de a vă îmbunătăţi calitatea traiului. Aşadar, previziunile astrale din această zi îi găsesc pe nativii Vărsător traversând una dintre cele mai plăcute perioade din punct de vedere sentimental, nativii Săgetători îşi văd visul cu ochii în ceea ce priveşte domeniul profesional iar nativii Fecioară se eliberează în sfârşit de tensiunile care au planat asupra existenţei lor în ultima perioadă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 380

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a douăzeci şi opta pomenirea sfântului sfinţitulul mucenic Eutihie, episcopul cel din Melitina.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 304

Continuare
 
“Achiziţie utilaje performante pentru SC BRIFCO ENERGY SRL”, cod SMIS 104782 Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

ANUNȚ DE PRESĂ

Piteşti, mai 2019

“Achiziţie utilaje performante pentru SC BRIFCO ENERGY SRL”, cod SMIS 104782


S.C. BRIFCO ENERGY S.R.L., cu sediul social în strada Depozitelor, nr. 55, biroul nr. 3, CP:110103, judeţul Argeș, ONRC: J03/356/2013, CUI: RO31370518, a derulat proiectul “Achiziţie utilaje performante pentru SC BRIFCO ENERGY SRL”, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2178/24.05.2018, respectiv actul adiţional nr. 1/21.11.2018.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 327

Continuare
 
Autorizaţie de funcţionare de la ITM Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 mai 2019


Autorizaţie de funcţionare de la ITM


Angajatorii care nu au obţinut de la ITM Argeş Certificatul constatator privind autorizarea activităţilor desfăşurate, au obligaţia solicitării autorizării de funcţionare din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă a tuturor activităţilor desfăşurate la sediul principal, sediile secundare şi în afara acestora, înaintea începerii desfăşurării acestora.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 479

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 10883


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare
Ptr. Cv.nimic :" A te pisa contra vantului" Expresie neaos romaneasca,a fi impotriva adevarului,a dreptatii,a minciunii ...
19/06/19 16:29 Mai mult...

Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare
Draga Juju,m-as cobori prea mult sa-ti raspund in maniera in care o faci tu...prefer sa cred ca mai exista si alti oamen...
19/06/19 14:00 Mai mult...

Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă
probabil ca pestele a prins-o in offside,bineinteles ca politia doarme,bineinteles ca nu depune plangere pentru ca ii es...
19/06/19 11:55 Mai mult...

Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare
Dragă cv...Noi, cei enumerați de tine, comentăm așa cum ne dictează conștiința și nu-ljignim pe Gheorghe. Dimpo...
19/06/19 11:10 Mai mult...

Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti -...
Ce stire! Dupa ce guvernele PSD au blocat zeci de ani autostrada Pitesti Sibiu pentru a face loc PPP Comarnic Brasov....
18/06/19 20:27 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info