Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Alarmă falsă cu pestă porcină, la Stoeneşti     *** PASTILA de UMOR      *** Ninsori, lapoviţă, ploi şi polei     *** „Fata moşului şi fata babei”,     *** Piteştiul, a opta piaţă imobiliară a ţării    *** Alţi doi copii suspecţi de scarlatină!     *** Tîrg de Crăciun la Şcoala Mircea cel Bătrîn     *** Rost de bani şi un proiect nou!    *** Evenimente 15 decembrie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** CÎRNAŢI DE CASĂ     *** Alocaţia pentru copii, prea mică!     *** S-a deschis patinoarul din Trivale     *** Ghidul Clientului S.Ed.C. Mioveni     *** Se modifică programul la chioşcurile de bilete     *** Contract de vidanjare la SEdC Mioveni      *** Şoferi lăsaţi fără permis     *** Familie rănită la Balş     *** Risc mare de avalanşă la cota 1.800 metri     *** Sfaturi pentru şoferi     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la roşioară     *** Favorite cu Timişoara     *** Europa League - Etapa 6     *** Record naţional doborît după 28 de ani!     *** Dinamo şi FCSB îl vor pe Bogdan Stancu!     *** Gazonul sintetic, interzis în Liga 1     *** Stadion nou pentru Chindia    

 
Campanie nationala “Avantaj dublu” de preventie a cancerului la san si a bolilor de tiroida Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018


Campanie nationala “Avantaj dublu”  de preventie a cancerului la san si a bolilor de tiroida

 


Gral Medical desfasoara pana la 31.12.2018, in premiera, campania nationala “Avantaj Dublu” in cadrul careia se desfasoara concomitent, 2 programe de screening anual cu traditie: screening cancer de san si screening afectiuni tiroida. Programul face parte dintr-un sistem de preventie initiat de Gral Medical si reteaua de centre OncoFort incepand cu anul 2007, in cadrul caruia foarte multi oameni au fost depistati precoce cu cancer la san, disfunctii tiroidiene si cancer de tiroida, iar tratamentul efectuat a fost mult mai eficient.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 570

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 20 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR

                                                                          de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 318

 
Avem stocuri de antiderapant Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018

 CJ Argeş dă asigurări:

Avem stocuri de antiderapant


A venit iarna, iar Consiliul Judeţean Argeş dă asigurări că nu vor fi probleme datorate căderilor de zăpadă. Stocurile de antiderapant sunt suficiente, pentru a se interveni. În plus, reprezentanţii CJ Argeş vin cu sfaturi pentru şoferii aflaţi în trafic, dar şi pentru turiştii care doresc să meargă la munte.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 437

Continuare
 
Cozile de topor din pădurea românească Imprimare E-mail
(12 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018

Oameni şi vremuri

Cozile de topor din pădurea românească


       Ecoul cozilor de topor din Parlamentul European încă ne mai supără urechile. Face un zgomot atât de mare încât ne trezește amintiri urâte despre trădările și trădătorii acestui neam.
       Sigur, trădarea este în natura umană. Ne trădăm prietenii, familia, partenerii de viață, în funcție de cum ne este nouă mai bine.
       Omul ființă atât de compexă, extrem de dotată, capabilă să pună în funcțiune miliarde de procese în fiecare dintre cele peste 50 de trilioane de celule conținute de organismul său, nu poate stăpâni această jalnică trăsătură de caracter, trădarea. Ce a determinat omul să acționeze genele distrugătoare ale trădării? Este o întrebare care ne trimite la o cercetare mai atentă a evoluției umane. În orice caz ține de educație, de familie, de neam.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3224

Continuare
 
8 miniştri noi şi un nou vicepremier Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018

Guvernul Dăncilă a fost remaniat

8 miniştri noi şi un nou vicepremier


Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, luni, la Parlament, pentru schimbarea miniştrilor de la opt portofolii. Cele mai importante mutări s-au făcut la Ministerul Transporturilor, Ministerul Muncii, Ministerul Apărării şi Ministerul Economiei. Guvernul Dăncilă va avea un nou vicepremier după ce Paul Stănescu a plătit cu postul pentru că a fost unul dintre liderii puciştilor care i-au cerut public demisia lui Liviu Dragnea.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 532

Continuare
 
Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018


Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme deosebit de rece, ninsori şi intensificări ale vîntului, precipitaţii slabe mixte sub formă de lapoviţă şi formare de polei, ceea ce s-a şi întîmplat! Autorităţile din Mioveni anunţă că sunt pregătite pentru iarnă şi pot interveni în orice moment.         

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 361

Continuare
 
Workshop pentru formarea profesională Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018


Workshop pentru formarea profesională


Zilele trecute a avut loc la Piteşti o întîlnire la nivel local între reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual din România, ai unităţilor de învăţămînt tehnic din judeţ, ai unor importanţi agenţi economici, ai administraţiei locale din Piteşti şi din Mioveni şi parlamentari, în cadrul unui workshop dedicat aplicării tehnologiilor inovative în procesele industriale şi în formarea profesională în sistem dual a forţei de muncă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 546

Continuare
 
„Un secol de muzică tradiţională românească” Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018

În interpretarea Siminei şi lui Gabriel Croitoru, la Filarmonică,

„Un secol de muzică tradiţională românească”


Filarmonica Piteşti, în parteneriat cu Asociaţia Culturală „Croitoru Pro Enescu”, organizează, marţi, 20 noiembrie 2018, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncţional, un inedit concert, intitulat „Un secol de muzică tradiţională românească pe scena filarmonicii”. Concertul este susţinut de orchestra de cameră „Croitoru String Virtuosi”, avîndu-i ca solişti pe Simina şi Gabriel Croitoru.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 406

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul la Ştefăneşti

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel,  întreruperile au loc după următorul program:08:30 – 11:30 Piteşti, Cartier Banat cu blocurile: 6 IRE, D 15, D 16, D 17, D 5 A, P 9, PD 2 A, PD 2 B, PD 2 C din PT 15 Banat; 8:30 – 11:30 Bulevardul Nicolae Bălcescu de la Kaufland la John, sediul ARGINTEX alimentate din PT ICRTI; 11:30 – 14:30 Strada Republicii cu sediul BNR, BRD şi Secţia Poliţie 1 Piteşti alimentate din PT BRD; 8:30 – 14:30 Sediul Universităţii Piteşti alimentate din PT Universitate; 11:30 – 14:30 Strada Calea Craiovei, Egalităţii, Vasile Lupu, sediul Agenţiei Mediului, Raiffeisen Bank, OTP Bank alimentate din PT BTR; 9– 16 Strada Baloteşti, Castanilor, Trandafirilor, Ficusului alimentate din PTA 2 Baloteşti; 8:30 – 12:30 Ştefăneşti Strada Aleea Viilor şi SITE SNUAU cu releu de la Goleşti alimetate din PTA 2 Combinat Vinificaţie; 12:30 – 16:00 Piteşti Calea Depozitelor nr. 31 şi 33 A alimentate din PT 1 TCA; 9– 16 Brăduleţ Satele: Brăduleţ zona PTA Releu TV Brăduleţ, Galeşu, Slămneşti; 10– 14 Rucăr Zonele: Liceu, Centru, Spital, Luncă, PTA Complex Rucăr (terţ); 10– 14 Dragoslavele Zona fostei fabrici, PTSol SI MHC Frasin (terţ); 9:30 – 16 Moşoaia Sat Smeura alimentat din PTA Smeura 3. Este vorba de lucrări programate şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate.

I.Ivănoiu


 
  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 521

Continuare
 
SC Cofetăria Ribana Eve din Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018

Celebraţi Crăciunul adevărat cu prăjiturile şi cozonacii de la

SC Cofetăria Ribana Eve din Piteşti


Nici Sărbătorile de Iarnă nu-şi mai aşteaptă rândul la întâlnirea cu noi. Timpul nerăbdării topeşte mai repede secundele şi aduce în sufletele noastre spiritul de sărbătoare mai devreme, odată cu gustul irezistibil al dulciurilor marca Ribana Eve. Pentru noi toţi, luna decembrie rămâne o lună cu greutate spirituală bogată şi de reuşita tuturor momentelor frumoase se fac responsabili cofetarii celor două sedii din Piteşti – în centru, mai exact pe strada Victoriei nr. 27 (pe acelaşi trotuar cu Teatrul, cam la 250 – 300 m, mergând spre nord) şi a doua locaţie în zona Exerciţiu, pe strada Dr. Nicolae Creţulescu, bl. A5, sc. D, parter. În laboratorul propriu, aceştia coc la comandă cozonaci pufoşi şi delicioşi, frământaţi în mod tradiţional, ori pregătesc cu dibăcie torturi, prăjituri de casă, produse de cofetărie şi patiserie absolut delicioase după reţete proprii şi tradiţionale, precum şi nelipsitul Candy Bar, care face plăcerea celor mici, dar şi celor mari.        


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2633

Continuare
 
Copil din Mioveni are nevoie de ajutor Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018


Copil din Mioveni are nevoie de ajutor


David Voinea are doar 6 ani şi este din oraşul Mioveni. El a fost diagnosticat cu un handicap grav: encefalopatie hipoxic - ischemică, atrofie cerebrală, tetrapareză spastică, epilepsie, retard neuropsihomotor şi cecitate optică.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 598

Continuare
 
Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018


Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni


1 Decembrie - Ziua Naţională a României are o însemnătate specială în societatea noastră, anul acesta fiind aniversaţi 100 de ani de la unirea provinciilor româneşti, eveniment marcat prin hotărîre de Guvern, de toate administraţiile publice locale în cadrul proiectului - Centenarul Marii Uniri.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 426

Continuare
 
Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 19 noiembrie 2018

A doua ediţie a  Expoziţiei „Seminţe cu suflet“, în „Oraşul lalelelor“

Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti


Oameni din toate zonele ţării, pasionaţi de grădinărit au venit sîmbătă dimineaţa la Piteşti, la Casa Cărţii, pentru a participa la a doua ediţie a Expoziţia de seminţe tradiţionale „Seminţe cu suflet“. După ce au parcurs sute de kilometri, aceşti cultivatori de seminţe tradiţionale au dăruit din suflet tututor doritorilor seminţele strînse cu trudă peste an, în scopul perpetuării plantelor tradiţionale sănătoase şi a apărării biodiversităţii.                  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 555

Continuare
 
Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 19 noiembrie 2018

Astăzi, de la ora 17:00, vor vorbi despre bolile cardiovasculare şi cancer,

Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave


Eveniment de excepţie, astăzi la ora 17:00, în Sala de Conferinţe din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş. Este vorba de prelegerea „Duşmanii din umbră. Bolile cardiovasculare şi cancerul“.  Aceasta va fi susţinută de doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti: cardiologul Adrian Tase, preşedintele Filialei Argeş a Societăţii Române de Cardiologie şi medicul oncolog Anca Tase, membră a Societăţii Europene de Oncologie Medicală.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 459

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 19 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 397

 
Evitaţi îngheţarea contorului de apă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Sfaturi pe timp de iarnă de la SEdC

Evitaţi îngheţarea contorului de apă!


Intrarea în sezonul rece va aduce cu siguranţă o serie de probleme la instalaţiile de apă, dacă nu sînt protejate corespunzător. Reprezentanţii SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni reamintesc locuitorilor oraşului că instalaţia interioară (de după contor) aparţine utilizatorului, acestuia revenindu-i şi sarcina întreţinerii acesteia.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 9252
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info