Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt diversl *** ️ Schimbări la vârf în instanţe din Argeş     Fapt divers *** ️ I-au furat pensia din casă     Fapt divers *** ️ Sasha, câinele salvator s-a pensionat     Social *** ️ Producţia Dacia va creşte     Sport *** ️ CS Mioveni a început pregătirea!     Social *** ️ Azi se afişează rezultatele la Evaluarea Naţională     Fapt divers *** ️ Deputatul Drăghici a devenit inculpat în dosar     Fapt divers *** ️ Reţinut pentru loviri şi distrugere     Social *** ️ Logan Sedan scoasă de la vînzare în mai multe ţări     Social *** ️ Va fi o sesiune extraordinară a Parlamentului     Sport *** ️ Adrian Preda, premiat de Consiliul Local!     Sport *** ️ RALLYCROSS DE TOP ÎN MIOVENI    
 Publicitate pdf
Bugetul Programului Rabla pentru electrocasnice, epuizat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019

Românii au făcut cumpărături de 40 milioane lei în 12 ore

Bugetul Programului Rabla pentru electrocasnice, epuizat!  


Potrivit datelor postate în timp real pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), bugetul alocat ediţiei din acest an a Programului Rabla pentru electrocasnice, în valoare totală de 40 de milioane de lei, s-a epuizat în prima zi de lansare, după 12 ore de la debutul sesiunii de înscriere. În primele trei ore şi jumătate de la deschiderea aplicaţiei AFM, destinată înscrierilor persoanelor fizice, jumătate din bugetul alocat în programul pe 2019 se cheltuise.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 631

Continuare
 
Se opreşte curentul în Bascov Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 mai 2019


Se opreşte curentul în Bascov

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici,  astfel:

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 353

Continuare
 
Critici, idei noi şi proiecte! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019


Critici, idei noi şi proiecte!


Berbecii vor trebui să facă faţă criticilor în acestă zi, Leii trebuie să înveţe astăzi să fie mai puţin posesivi şi să nu-ţi mai impună ideile, iar un proiect de la muncă le va da multe bătăi de cap Scorpionilor. Activitatea astrologică din această zi prilejuieşte luarea de decizii importante precum mutarea într-o casă sau un spaţiu nou, oferă un imbold de curaj cuplurilor avansate pentru a face pasul cel mare şi este un moment oportun de a începe o profesie nouă. Aşadar, previziunile astrale din această săptămână îi au drept protagonişti pe nativii Leu, care graţie meritelor personale vor fi poziţionaţi într-o funcţie de conducere, nativii Vărsător, care testează pe propria piele cum este locuitul alături de persoana iubită, şi pe nativii Scorpion, care iau decizia de a renunţa la persoane din anturajul lor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 361

Continuare
 
MÂNZAT CU SOTE DE LEGUME Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019


MÂNZAT CU SOTE DE LEGUME


TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 40 min
Timp de gătire: 80 min
Gata în: 2 ore, 0 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 371

Continuare
 
Evenimente 29 mai de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019


Evenimente 29 mai de-a lungul vremii

- 363: Împăratul roman Iulian învinge armata sasanidă în Bătălia de la Ctesiphon, sub zidurile capitalei sasanide, dar nu poate captura oraşul.
- 1176: Bătălia de la Legnano: miliţiile Ligii Lombarde au înfrînt armata împăratul Frederic I.
- 1328: Filip al VI-lea este încoronat rege al Franţei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 343

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a douăzeci şi noua, pomenirea sfintei muceniţe Teodosia fecioara, cea din Cezareea (aducerea moaştelor).

Teodosia din Tir, care a marturisit in Cezareea Odată, în vremea persecuţiei împotriva creştinilor care dura deja de cinci ani, Sf. Teodosia în vârstă de 17 ani a vizitat prizonierii creştini condamnaţi în Pretoriumul din Cezareea, Palestina. Erau Sfintele Paşti şi mucenicii vorbeau despre Împărăţia lui Dumnezeu. Sf. Teodosia i-a rugat să o pomenească şi pe ea când vor ajunge în faţa lui Dumnezeu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 362

Continuare
 
Ce joburi preferă românii în ziua de azi? Ce angajați au cele mai mari salarii în România? Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019


Ce joburi preferă românii în ziua de azi? Ce angajați au cele mai mari salarii în România?

 

În România cele mai mari salarii le au IT-știi, avocații și bancherii. Deja se știe că tehnologia informației este calea de viitor a locurilor de muncă, specialiștii în acest domeniu vor avea mereu locuri de muncă stabile și salarii mari. Deja nu ne mai mirăm că angajații din sectorul IT sunt capabili să câștige salarii foarte mari, acest lucru este valabil și la noi în țară, dar mai ales în străinătate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 521

Continuare
 
Rezultate finale, în Argeş! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019

 La alegerile europarlamentare

Rezultate finale, în Argeş! 


Aseară s-a finalizat numărătoarea voturilor! PSD a câştigat alegerile europarlamentare din Argeş, obţinând 29,16%% dintre voturi. PNL a obţinut în Argeş un procent de 22,91%, în timp ce Alianţa USR-PLUS a obţinut un scor electoral de 18,12%. PSD a pierdut însă pentru prima oară la Piteşti şi Mioveni, cele mai importante oraşe din Argeş. La precedentele alegeri europarlamentare, prezenţa la vot în judeţul Argeş a fost de 32, 06%, fiind exprimate 161.773 de sufragii valabile (au rămas nefolosite şi au fost anulate 422.532 de buletine de vot).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1317

Continuare
 
Vreme caldă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Vreme caldă

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 9 iunie. Potrivit acesteia,  până în data de 30 mai vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul a 29 de grade Celsius, apoi se va răci, până în data de 2 iunie, spre medii de 23...24 de grade. Ulterior, temperatura aerului va marca o creștere, spre medii ale valorilor diurne de 26...27 de grade. Minimele termice vor crește ușor până în data de 31 mai, spre 15 grade. Apoi acestea vor scădea treptat, spre medii de 13 grade, ce se vor menține până în data de 6 iunie. Până la sfârșitul intervalului, temperaturile minime vor avea o tendință de creștere, până la medii regionale de 14 grade. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată în intervalul 30 mai - 4 iunie, când vor fi posibile cantități mai importante de apă. Apoi, până la sfârșitul intervalului, gradul de instabilitate va fi mai redus.
    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 354

 
Restricţii de circulaţie pe podul de la Giurgiu! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

Turiştii care merg în Bulgaria vor fi afectaţi

Restricţii de circulaţie pe podul  de la Giurgiu!


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că Asocierea Collini Lavori S.p.A - Tecnic Consulting Engineering România SRL  a instituit, până pe 24 iunie 2019, restricţii de circulaţie pe drumul de acces din vamă până la intrarea pe Podul de la Giurgiu, în vederea remedierii degradărilor identificate în perioada de garanţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 461

Continuare
 
Au început înscrierile pentru prima sesiune a BAC-ului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

La Mioveni,

Au început înscrierile pentru prima sesiune a BAC-ului


Începând de ieri, 27 mai, şi până vineri 31 mai 2019 absolvenţii de clasa a XII-a se pot înscrie pentru sesiunea din vară a Bacalaureatului. Potrivit calendarului publicat pe site-ul edu.ro. sesiunea de vară a examenului are loc în lunile iunie şi iulie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 406

Continuare
 
„Şi cancerul poate fi prevenit!” Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019

Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului

„Şi cancerul poate fi prevenit!”


Direcţia de Sănătate Publică Argeş marchează în perioada 25-31 mai 2019 – Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului.  Campania Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului (SELIC) are loc între 25 şi 31 mai în fiecare an şi se încheie cu Ziua Mondială Fără Tutun în data de 31 mai. Fumatul este de departe cea mai importantă cauză de cancer care poate fi prevenită.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 466

Continuare
 
Hai-hui prin univers Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019


Hai-hui prin univers

Astăzi, la ora 10,  în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş va fi organizată activitatea    Hai-hui prin univers. Este vorba de o activitate educativă  în cadrul căreia elevii vor primi informaţii despre planetele Sistemului Solar. Activitatea este derulată în cadrul Proiectului Şcoala Altfel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 354

Continuare
 
PSD decapitat! Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 28 mai 2019

Dragnea condamnat la 3 ani şi 6 luni

PSD decapitat!


Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Sentinţa este definitivă. Completul de 5 judecători a menţinut astfel sentinţa dată în primă instanţă.  Dintre toţi inculpaţii a fost singurul condamnat cu execu­tare ceilalţi primind pedepse cu suspendare sau achitare.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1014

Continuare
 
RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 60 min
Timp de gătire: 40 min
Gata în: 1 ore, 40 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 349

Continuare
 
Evenimente 28 mai de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Evenimente 28 mai de-a lungul vremii

    585 î.H.: În timp ce Aliattes al II-lea se luptă cu Cyaxares în Bătălia de la Halys, are loc o eclipsă solară, prezisă cu precizie de filosoful grec Thales din Milet. Potrivit lui Herodot, apariția eclipsei a fost interpretată ca un semn, lupta s-a oprit imediat și a fost încheiat un armistițiu.
    1357: Petru cel Just devine rege al Portugaliei.
    1358: Începe insurecția antifeudală a țărănimii franceze – „Jacqueria” – condusă de Guillaume Cale.
    1503: Iacob al IV-lea al Scoției și Margareta Tudor s-au căsătorit în conformitate cu o bulă papală emisă de către Papa Alexandru al VI-lea. A fost semnat un tratat de pace veșnică între Scoția și Anglia; pacea a durat cel puțin zece ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 359

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 10918


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Nicolae Muşat, două sezoane la Piteşti!
Cu părere de rău dar la ce jucatori s au adus cred ca o sa fim o echipa de mijlocul clasamentului . Atunci când aduci...
25/06/19 12:40 Mai mult...

Deputatul Drăghici a devenit inculpat în dosar
Aha! Inca un 'nevinovat' pus sub acuzare de Statul Paralel! Doar citind informatiile sumare din articol inteleg ca...
25/06/19 10:38 Mai mult...

Deputatul Drăghici a devenit inculpat în dosar
Draghici, mars de aici! In inchisoare cu tine!
25/06/19 08:07 Mai mult...

A murit doctoriţa Carolina Nicolae
Se pare ca a fost vorba de un AVORT septico toxic pe care MEDICII DE LA PITESTI NU AU FOST CAPABILI SA IL DIAGNOSTICHEZE...
25/06/19 00:40 Mai mult...

Schimbări la vârf în instanţe din Argeş
Ma bucur ca Judecatoria Pitesti ,in sfarsit a scapat de descreieratii Gabriel si gabriela Apostol. Viata si dreptatea me...
25/06/19 00:38 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info