Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Avea dreptate şi Farfuridi     *** Elevii din alte judeţe primesc fructe, argeşenii nu!     *** A murit judecătorul Marius Dumitrescu     *** PASTILA de UMOR      *** Percheziţii la evazionişti     *** Lovit în cap de creanga unui nuc     *** Doare penale pentru lemne      *** Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului     *** Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări     *** Raliul de la Bucureşti încheie sezonul!     *** Favorite cu bănăţencele     *** Show cu elevii de la Brătianu!     *** Luptătorul Mihai Mihuţ, bronz la Campionatul Mondial!      *** Zekovic a semnat cu CSM Oradea     *** Liga Naţiunilor     *** FCSB va juca la Piteşti!     *** Trofee pentru fetele din Mioveni     *** Liga 1, Etapa 15    

 
ÎPS Calinic a oficiat cununia prinţului Nicolae Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 01 octombrie 2018


ÎPS Calinic a oficiat cununia prinţului Nicolae


Ieri, la Sinaia a avut loc nunta principelui Nicolae. Ceremonia religioasă a fost oficiată de arhiepiscopul Argeşlului şi Muscelului, IPS Calinic, între cei doi existînd o frumoasă prietenie. De altfel, încă de pe vremea cînd prinţul îşi anunţase nunta, IPS Calinic spunea că printre opţiunile nepotului Regelui Mihai I, pentru acest frumos eveniment era, incluisv, Mănăstirea Curtea de Argeş.        

Comentarii (5) | Vizualizari: 1170

Continuare
 
Deschiderea anului universitar 2018-2019 Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 octombrie 2018

Azi, emoţii pentru mii de „boboci“

Deschiderea anului universitar 2018-2019


Astăzi începe anul universitar 2018-2019, festivitatea de deschidere la Universitatea din Piteşti, desfăşurîndu-se începînd cu ora 11:00, în corpul central din  Str. Tîrgul din Vale nr. 1. Pentru cîteva mii de studenţi „boboci’’ aflaţi în primul an al studenţiei este un moment plin de emoţie. Rectorul UPIT, Dumitru Chirleşan ne-a spus că noul an universitar începe la Universitatea din Piteşti cu aproximatov 9700 de studenţi dintre care aproape 3000 sînt în primul an de studiu. Numărul total al studenţilor este mai mare faţă de anul trecut.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 813

Continuare
 
Inozitol Bio LifeNRG - un miracol pentru sănătate! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 octombrie 2018


 Inozitol Bio LifeNRG - un miracol pentru sănătate!


Ce este Inozitol Bio LifeNRG?

Inozitol este un element deosebit de important pentru sănătatea noastră, necesar în tratamentul unui număr impresionant de boli cu efecte spectaculoase și de durată. Formula unică întîlnită doar în Inozitol Bio LifeNRG garantează puritate și calitate maximă conform normelor Farmacopeea pentru sănătatea ta! 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1036

Continuare
 
Se reabilitează Calea Drăgăşani Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018


Se reabilitează Calea Drăgăşani


Două lucrări de maxim interes se realizează în această perioadă în Municipiul Piteşti, este vorba despre proiectul de lărgire a străzii maior Gheorghe Şonţu dar şi despre reabilitarea obiectivului Calea Drăgăşani pe o lungime de un kilometru.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 871

Continuare
 
Pregătiţi-vă conservele pentru iarnă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018

Pentru a avea cămara plină,

Pregătiţi-vă conservele pentru iarnă!


Odată cu venirea toamnei, a început oficial sezonul murăturilor şi a altor conserve pentru iarnă. Gospodinele au intrat în febra cumpărăturilor, iar pieţele abundă în legume, fructe şi zarzavaturi. La piaţa de en gross de la CNCD din Piteşti, oferta este foarte bogată, iar preţurile sînt mai mici la legume şi fructe mai ales atunci cînd se cumpără în cantităţi mai mari.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 654

Continuare
 
România pierde anual peste 6 miliarde de euro! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018

Statul român nu este în stare să colecteze taxele din TVA

România pierde anual peste 6 miliarde de euro!


Deficitul de încasare a taxei pe valoare adăugată a crescut în 2016 faţă de nivelul înregistrat în 2015 în România, iar neconformarea în materie de TVA s-a majorat, deşi cota standard pentru acest impozit s-a redus de la 24% la 20%, potrivit unui comunicat al PwC remis luni Agerpres.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 662

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018


PASTILA de UMOR

                             de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 650

 
Delegaţie din Argeş, la Ambasada Chinei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018


Delegaţie din Argeş, la Ambasada Chinei


Relaţiile diplomatice România – China aniversează, în mai puţin de o săptămînă, 69 de ani de la acordul comuna Bucureşti – Beijing, venit după proclamarea Republicii Populare Chineze, la 1 octombrie 1949. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 885

Continuare
 
Program de încasări, impozite şi taxe locale Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018


Program de încasări, impozite şi taxe locale


Luni 01.10.2018 la sediul Primăriei Municipiului Piteşti din strada Victoriei, nr. 24;lCentrul de încasări situat în strada Victoriei, bl. 89, sc. C, parter;lCentrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. G1, parter (zona Centrul Cultural al Municipiului Piteşti);lCentrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. 214, parter (zona Gară Sud);lCentrul de încasări situat în bulevardul 1 Decembrie 1918, bl. M5a, parter (zona piaţă agroalimentară);l Centrul de încasări situat în strada Bradului (lângă Şcoala nr. 12, cartier Trivale);de la 8:00 -  17:00.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 879

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Începe „Toamna Piteşteană“

Primăria Municipiului Piteşti şi Consiliul Local Piteşti organizează, în perioada 8-14 octombrie, a XIII-a ediţie a Tîrgului „Toamna Piteşteană“. Ca în fiecarea an, manifestările vor avea loc în Piaţa Vasile Milea unde vor putea fi comercializate produse agricole şi agro-alimentare de sezon, articole artizanale şi unde vor fi amplasate şi mai multe terase. Must, pastramă, fructe şi legume proaspete, brînzeturi şi alte produse lactate, miere, produse tradiţionale din carne, multe alte bunătăţi din grădinile producătorilor vor putea fi achiziţionate de aici, ca în fiecare an, de către doritori.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 728

Continuare
 
Duster şi Sandero în Top 10 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018

S-a făcut clasamentul pe august la maşini vîndute

Duster şi Sandero în Top 10


Dacia are parte de un an excelent în ceea ce priveşte vînzările. Conform ziare.com, producătorul auto de la Mioveni e prezent cu două modele în Top 10 al celor mai bine vîndute vehicule din Europa în luna august.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 745

Continuare
 
Altă serie de bilete de tratament pentru pensionari! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018

La Casa de Pensii a sosit,

Altă serie de bilete de tratament pentru pensionari!


La Casa Judeţeană de Pensii Argeşș a sosit seria 16 de bilete de tratament balnear din acest an, cu date de plecare în perioada 12 – 18 octombrie 2018.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 892

Continuare
 
Ajutor de stat pentru noi locuri de muncă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018


Ajutor de stat pentru noi locuri de muncă


Ministerul Finanţelor Publice finanţează marile investiţii din sectoarele de activitate de vîrf şi dezvoltarea regională, astfel că din 10 septembrie acceptă cereri pentru ajutor de stat în limita a 614 milioane de lei, buget alocat pentru 2018.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 807

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 septembrie 2018


PASTILA de UMOR

                             de M.Matei

Comentarii (1) | Vizualizari: 630

 
52% din preţul benzinei se duce în buzunarul statului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018

De ce românii plătesc din ce în ce mai mulţi bani pe carburanţi

52% din preţul benzinei se duce în buzunarul statului!


Cuantumul taxelor pe care companiile din România le plătesc în preţul benzinei este de 52% din total tarif, respectiv de 48% la motorină, conform unui studiu de specialitate, dat publicităţii luni. Potrivit acestor date furnizate Agerpres, România se află, astfel, în Top 10 al ţărilor cu cel mai ridicat nivel al taxelor pe acest segment.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 832

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul în Curtea de Argeş

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: orele 9–16 Piteşti Străzile: George Coşbuc cu Secţie Termosuflate, Depozitelor, SC REMAT SA, Staţia de Betoane alimentate din PTCZ CRVRM Piteşti, PTCZ IELIF Piteşti, PTA Depozit Ambalaje ILF; 9– 17 Bughea de Jos Bughea de Jos în totalitate; 9– 17 Godeni Sat Malu; 9– 17 Cîmpulung Cartier Mărcuş; 9–11 Curtea de Argeş Străzile: Rozelor, Ştefan cel Mare, blocurile A 3, A 4, A 5, A 6, A 7 alimentate din PTCZ 4 Sud; 11– 13 Strada Ştefan cel Mare, blocul P 9 alimentat din PTCZ 5 Sud; 13– 15 Strada Daniel Sterescu, Staţia de betoane alimentate din PTCZ Staţie Betoane. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 710

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 8994
embedgooglemap.net
Click view
Intrebarea Curierului

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!Comentarii

Costache a fost achitat
La cîți bani are ăsta de la jnapanul de tac-so, a plătit și a scăpat. Ce e de mirare aici ?
13/11/18 13:45 Mai mult...

Costache a fost achitat
De la câini poate să treacă oricând la oameni şi la fel nu va păţi nimic. Asta e justiţia în România.
13/11/18 12:25 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
strainii nu au luat toate bogatiile cu japca...politicienii nostri au negociat in interesul lor,ei au luat comisioanele ...
13/11/18 09:09 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
Copiii ... au plecat cumva slugi la bogatii imbuibati? Daca da, au facut-o, desigur, din cauza saraciei. Daca nu, inseam...
13/11/18 09:52 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
padurile , petrolul si gazele, bancile Romaniei sunt in labele unor firme din Austria. Eu zic sa le dam gaze de buda. Ga...
13/11/18 01:14 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info