Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt diversl *** ️ Afacerist trimis în judecată pentru ucidere din culpă     Fapt divers *** ️ Turistă maghiară muşcată de viperă     Fapt divers *** ️ A adormit la volan!     Fapt divers *** ️ Începe procesul lui Vâlcov     Editorial *** ️ Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare     Sport *** ️ Debut de foc!     Cultural *** ️ Andrei şi Adrian Tase, în concert!     Fapt divers *** ️ Agentul a intrat pe interzis     Fapt divers *** ️ Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă     Social *** ️ Drum naţional distrus de viitură    
 Publicitate pdf
„Pro Romania va obţine un scor cu două cifre“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 mai 2019

Victor Ponta despre alegerile din 26 mai

„Pro Romania va obţine un scor cu două cifre“


Aflat în vizită la Timişoara, liderul Pro România, Victor Ponta a afirmat că este sigur că la alegerile europarlamentare de la sfîrşitul săptămînii partidul său va obţine un vot cu două cifre. Un lucru extraordinar, a adăugat el, avînd în vedere faptul că în urmă cu cîteva luni formaţiunea politică nu avea niciun fel de structuri de organizare teritoriale. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 312

Continuare
 
Moda masculină modernă - stilul elegant este un reper Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 mai 2019


Moda masculină modernă - stilul elegant este un reper

 

Pe linie masculină, preferințele în materie de încălțăminte sunt diverse. Oricine știe că încălțămintea este baza oricărei ținute și cu influență atât de mare încât, aleasă greșit aceasta poate schimba imaginea finală. Una dintre cele mai  frecvente greșeli este asocierea greșită de stil, a încălțămintei în raport cu ansamblul vestimentar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 234

Continuare
 
Se întrerupe curentul la Bradu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 mai 2019


Se întrerupe curentul la Bradu

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi,  la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel: 9- 12, Bradu Sat Bradu de jos alimentat din PTA CFR Pîrvu; 9 - 12 Mioveni PTA Clucereasa Fermă; 12 - 15 PTA Platou Făget ;12 - 15 Recea Sat Orodelu; 9 - 17 Poiana Lacului Sat Sămara alimentat din PTAb Sămara 3; 9- 17 Cocu Satele: Cocu deal, Crucişoara, Popeşti; 9 - 17 Uda Satele: Săliştea, Chiriţeşti - Uda, Dealul Bisericii, Bărăneşti - alimentate din PTA Bărăneşti 1; 9- 13 Băiculeşti Sat Băiculeşti alimentat din PTA Băiculeşti 1; 13 - 15 Sat Băiculeşti alimentat din PTA Băiculeşti 2.  
  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 213

Continuare
 
Cea mai mare creştere economică din Europa Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 20 mai 2019

În Guvernarea PSD,  

Cea mai mare creştere economică din Europa


Toţi indicatorii macroeconomici arată că avansul economic al ţării este solid şi are la bază factori economici viabili. Faptele şi cifrele arată clar performanţa guvernării PSD, se arată într-un comunicat de presă remsi de PSD. Reprezentanţii partidului de guvernămînt spus că deşi românii o duc mai bine, opoziţia prezintă date false.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 249

Continuare
 
Mai multe înmatriculări noi în România! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

Cu ajutorul programului guvernamentl "Rabla"

Mai multe înmatriculări noi în România!


Înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în primele patru luni ale anului cu 22% faţă de perioada similară din 2018, la un total de 44.957 de unităţi, în timp ce vânzările de autoturisme second hand au scăzut cu 7%, la 145.823 unităţi, potrivit datelor ACAROM (Asociaţia Constructorilor de Automobile). Sînt efecte ale măsurilor luate de Guvern pentru creşterea veniturilor cetăţenilor dublate de programe de susţinere precum “Rabla”.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 246

Continuare
 
PNL a tăiat salarii, PSD le-a mărit la nivel record! Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 20 mai 2019


PNL a tăiat salarii, PSD le-a mărit la nivel record!


Diferenţele între ceea ce a făcut şi face PSD pentru România şi ceea ce a făcut şi face PNL-ul care înseamnă, de fapt, un PDL revopsit, sînt uriaşe, susţin reprezentnaţii PSD. Aceştia vin şi cu exemple concrete în acest sens.

Comentarii (4) | Vizualizari: 420

Continuare
 
A renunţat la funcţia de manager Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 mai 2019


A renunţat la funcţia de manager


Actualul manager al spitalului Cîmpulung, Marinela Crişan a renunţat la funcţia de conducere, mulţumindu-se doar cu perioada în care a asigurat interimatul. Se pare că se va întoarce la funcția pe care a deţinut-o de ani de zile, cea de director financiar-contabil. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 522

Continuare
 
S-au strîns pet-urile din Lacurile Piteşti şi Budeasa Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 20 mai 2019


S-au strîns pet-urile din Lacurile Piteşti şi Budeasa


Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a finalizat acțiunile de igienizare a lacurilor de acumulare în care au ajuns deșeurile transportate de viituri. Din lacul de acumulare Pitești, cel mai afectat de acest fenomen, au fost colectați 35 de metri cubi de pet-uri, iar din lacul de aumulare Budeasa 10 metri cubi.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 359

Continuare
 
Se optează pentru admitere separată Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

Gabriel Bratu a vorbit în Parlament despre învăţămîntului dual!

Se optează pentru admitere separată


Argeşeanul Gabriel Bratu, preşedintele Autorităţii Naționale Pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din Romînia a participat la întrunirea organizată la Parlamentul României, privind modificările privind legea educației, tematica discuțiilor reunindu–se sub titlul “Într-o Romînie educată, Educația ne unește”.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 390

Continuare
 
Jumătate din mierea produsă este exportată Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019


Jumătate din mierea produsă este exportată

România este unul dintre cei mai importanţi producă­tori de miere din Uninuea Europeană. Avem aproximativ 40 de mii de apicultori, înregistraţi oficial, care, împreună, deţin peste 1,6 milioane de familii de albine. În fiecare an producem, în medie, peste 25 de mii de tone de miere. Cel mai bun an a fost 2015 când ne-am situat pe primul loc în Europa cu o producţie de 35 de mii de tone. Cu toate acestea, în ceea ce priveşte consumul, suntem la coada clasamentului. Anual, un român consumă în medie doar 550 de grame de miere.    
M.D.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 181

 
Pachetul antiartroză pentru 3 luni: Genacol , Caliz 100, Omega 3 și Calm Dolor Rapid Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 mai 2019

Farmaciile Phoenix Life Plant vă oferă

Pachetul antiartroză pentru 3 luni:  Genacol , Caliz 100, Omega 3 și Calm Dolor Rapid


Ce este artroza?

Artroza este o degradare progresivă a integrității cartilajului articular cu afectarea structurii osoase, ligamentelor, tendoanelor și mușchilor. Este un proces lent și dureros cauzat de obicei de uzarea și distrugerea cartilajului articulației și ajunge să afecteze majoritatea persoanelor de peste 50 de ani. În cele din urma uzura cartilajului poate fi completă iar rezultatul este frecarea os pe os, din cauza lipsei cartilajului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 368

Continuare
 
RULOURI DE PUI CU SPARANGHEL Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019


RULOURI DE PUI CU SPARANGHEL

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 40 min
Gata în: 40 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 177

Continuare
 
Evenimente 20 aprilie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019


Evenimente 20 aprilie de-a lungul vremii

- 325: Are loc primul Conciliu de la Niceea.
- 1498: Expediţia lui Vasco da Gama a atins ţărmul indian, deschizând un nou drum maritim.
- 1506: A murit Cristofor Columb, explorator italian (n. 1451)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 179

Continuare
 
Proiecte şi satisfacţii profesionale! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019


Proiecte şi satisfacţii profesionale!


Nativul din zodia Berbec se va bucura de atenţia deplină a celor din jur. În schimb, nativul Peşti preferă să petreacă ziua lucrînd la proiecte, optînd pentru momente de linişte. Este bine cunoscut faptul că fiecare nouă zi este o altă treaptă în procesul nostru de evoluţie şi că, în mod firesc, această evoluţie presupune ducerea unor anumite sarcini la bun sfîrşit. Prin urmare, această nouă zi îi are drept protagonişti pe nativii Săgetător, care astăzi sînt pe cale să ia decizii măreţe ce le pot schimba complet cursul vieţii, nativii Vărsător se află într-o formă creativă de zile mari motiv pentru care toată atenţia colegilor de serviciu se îndreaptă către ei, iar nativii Rac îşi întîlnesc jumătatea pentru care aproape şi-au pierdut speranţa că o vor mai găsi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 186

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a douăzecea, pomenirea sfîntulul mucenic Talaleu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 167

Continuare
 
„Alegătorii vor putea compara calitatea candidaţilor“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

Liderul Pro Romînia Victor Ponta:

„Alegătorii vor putea compara calitatea candidaţilor“


Într-un interviu acor­dat Agerpres, Preşe­dintele Pro Romînia, Victor Ponta, candi-dat la ale­gerile euro­par­la­men­tare, afirmă că schim­barea lui Li­viu Dragnea de la con­ducerea Camerei Depu­taţilor reprezintă o prioritate pentru partidul pe care îl conduce. De asemenea, fostul premier anunţă că formaţiunea sa îşi doreşte să obţină trei-patru mandate de eurodeputat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 189

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 10858


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info