Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu pentru voi     *** ️Codurile penale modificate de urgenţă      *** În Argeş, investiţii de peste un miliard de lei      *** A scăzut datoria publică a României      *** Vin ajutoarele de urgenţă!      *** Reţinut pentru a fi extrădat     *** Percheziţii la tiriştiicare furau marfa    *** Falşi angajaţi de la Salubritate, cereau bani!    *** Ieri, Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală Bucureşti a confirmat apariţia     *** „Tedi- Şcoala Siguranţei“, la Cîmpulung     *** Se opreşte curentul în Mioveni     *** Concurs de simulare de procese     *** I-a ars casa de la o lumînare!     *** Militarii musceleni, la Cincu     *** Autoturisme de epocă la Retroparada Primăverii 2019 în Cîmpulung     *** Sfinţii zilei      *** Noroc cu carul!     *** CURCAN CU ROZMARIN    *** Evenimente 18 aprilie de-a lungul vremii    *** Liceul cu cei mai mulţi elevi calificaţi la olimpiade naţionale    *** Elevii vor încondeia ouă    *** Excursie prin Europa    *** Gala de balet „Surîsul primăverii... la Piteşti”    *** „Kareu de aşi” la Piteşti     *** Gala de balet „Surîsul primăverii... la Piteşti”    *** Liga Campionilor    *** Reguli noi pentru promovare    *** Tenis: Flavia Ogrezeanu, un nou premiu    *** Trei musceleni la Campionatul Balcanic de Marş    *** Raliul Argeşuluire vine în circuit!    *** Trei musceleni la Campionatul Balcanic de Marş    *** „Mă antrenez pentru aurul olimpic“   

 Publicitate pdf
„Ţineţi mintea deschisă şi învăţaţi permanent!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019

Dragoş Pătraru le-a vorbit studenţilor:

„Ţineţi mintea deschisă şi învăţaţi permanent!“


Cunoscutul realizator de emisiuni Dragoş Pătraru a fost la sfîrşitul săptămînii invitat la Biblioteca Judeţeană Argeş, acolo unde s-a întîlnit cu telespectatori dar şi cu studenţii de la Jurnalism. Cel care a creat „Starea Naţiei“ le-a vorbit studenţilor despre începutul său ca jurnalist şi le-a dat sfaturi tinerilor, spunîndu-le ce ar trebui să facă pentru a avea succes. Plin de haz şi sigur pe el, Dragoş Pătraru a făcut ca întîlnirea să fie una plăcută. La final, a oferit cărţi şi autografe celor din sală.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 631

Continuare
 
Întîlnire a medicilor de familie, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019


Întîlnire a medicilor de familie, la Mioveni


Medicii de familie din Mioveni s-au întîlnit săptămîna trecută pentru a discuta despre actualizarea pregătirii profesionale în domeniul neuropatiei diabetice şi al piciorului diabetic, care să conducă la reducerea numărului de amputaţii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu diabet.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 481

Continuare
 
Se opreşte curentul în Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019


Se opreşte curentul în Piteşti

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 8:30 - 12,Piteşti, străzile: Ştefan Cel Mare, Bibescu Dodă, Exerciţiu, Pătraşcu Vodă cu blocurile P 5, P 5 A, P 5 B, PD, P 19 alimentate din PTCZ 3 Pătraşcu Vodă; 11- 14 Străzile: Calea Craiovei, Exerciţiu, Constructorilor, cu blocurile 28, A, C, E, P 4 alimentate din PTCZ 4

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 495

Continuare
 
“Achiziție dotări pentru SC HORUS CENTER SRL”, cod SMIS 113453 Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019

ANUNȚ DE PRESĂ LA FINALIZAREA PROIECTULUI

Pitești,  25.03.2019

 “Achiziție dotări pentru SC HORUS CENTER SRL”, cod SMIS 113453


HORUS CENTER SRL, cu sediul social în sat Valea Ursului, comuna Bascov, nr. 18, județul Argeș, cod poștal 117045, ONRC: J3/1207/2003, CUI: RO15744890, derulează proiectul “Achiziție dotari pentru SC HORUS CENTER SRL”, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2421/21.06.2018.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 397

Continuare
 
Ghid util pentru alegerea unei tipografii profesioniste care imprima avantajos flyere ieftine Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Ghid util pentru alegerea unei tipografii profesioniste care imprima avantajos flyere ieftine

    

Sa incepi o campanie de marketing care sa si dea rezultatele scontate nu este usor in vremurile tulburi pe care le traim, mai ales intr-o perioada in care competitia este acerba in toate sectoarele de activitate!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 450

Continuare
 
Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019

În Argeş au murit 34 de persoane în 2017,

Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei


Duminică, în întreaga lume au loc o mulţime de manifestări dedicate „Zilei mondiale de luptă împotriva tuberculozei”. Evenimentul are loc anual, pe data de 24 martie. Sloganul de anul acesta: „Este timpul să ne protejăm de tuberculoză!”  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 508

Continuare
 
Evenimente 23 martie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019


Evenimente 23 martie de-a lungul vremii


- 1801: Ţarul Pavel I al Rusiei este lovit cu o sabie, apoi strangulat, şi în cele din urmă călcat în picioare în dormitorul său de la Castelul Sf. Mihail. Va urma la tron fiul său cel mare, Alexandru I al Rusiei.
- 1821: Revoluţia de la 1821: Se ajunge la un acord cu boierii rămaşi în Bucureşti (jurămîntul reciproc de credinţă). În virtutea acestuia, Tudor Vladimirescu recunoaşte vremelnica stăpânire a ţării, alcatuită din boierii patrioţi acceptând să conducă ţara împreună cu ei. Boierii declară că pornirea slugerului Tudor nu este rea. Are loc legitimarea acţiunilor lui Tudor de către clasa politică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 673

Continuare
 
Maşinile cu volan pe dreapta, nu mai trec RAR-ul Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 23 martie 2019

De la 30 martie,

Maşinile cu volan pe dreapta, nu mai trec RAR-ul


Registrul Auto Român anunţă, printr-o postare pe Facebook, o serie de schimbări în activităţile instituţiei cu privire la maşinile cu volan pe dreapta importate din Regatul Unit. Dacă nu este semnat un acord de retragere al Marii Britanii din Uniunea Europeană sau dacă nu se prelungeşte de comun acord data Brexit-ului, modificările vor intra în vigoare pe 30 martie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1169

Continuare
 
Ruladă mozaic cu caşcaval Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019


Ruladă mozaic cu caşcaval

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 40 min
Timp de gătire: 60 min
Gata în: 1 ore, 40 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 467

Continuare
 
Promovare la locul de muncă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019


Promovare la locul de muncă!


Peştii nu ar trebui să mai pună la suflet tot ceea ce aud de la cei din jurul lor, deoarece pot fi răniţi. Gemenii ar trebui să fie mult mai implicaţi în relaţie şi să îţi surprindă partenerul, iar Leii trebuie să aibă foarte mare grijă la decizia pe care vor să o ia singuri, fără implicarea celor din jur.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 790

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019


Sfinţii zilei

Cuviosul NiconCuviosul părintele nostru Nicon a trăit pe vremea ighemonului Cvintilian şi se trăgea din ţinutul napolitanilor. Era frumos la înfăţişare, strălucitor la vedere şi aprig în războaie. Tatăl lui se închina la idoli, iar mama lui era creştină. Întâmplându-se un război mare şi având loc o luptă grozavă, fericitul Nicon aducându-şi aminte de îndemnurile mamei lui şi suspinând adânc a zis: "Doamne, Iisuse Hristoase, ajută-mi!" Apoi însemnându-se cu semnul cinstitei cruci s-a aruncat în vâltoarea luptei; iar după război s-a întors şi Nicon la casa lui. Şi încredinţând maicii lui cele ce avea în minte, a pornit cu corabia către părţile Constantinopolului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 644

Continuare
 
Conacul Brătianu prin ochii elevilor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 23 martie 2019

Eveniment la Vila Florica,

Conacul Brătianu prin ochii elevilor 


Un eveniment de amploare va avea loc săptămîna viitoare, la Centrul de Cultură „Brătianu”. Este vorba despre proiectul educaţional, intitulat „Conacul Brătianu prin ochii elevilor”. Acesta va avea loc joi, 28 martie, la ora 9:00. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 496

Continuare
 
Lucrări de investiţii în Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019

Contractele semnate după aprobarea bugetului pe 2019,

Lucrări de investiţii în Piteşti


Pentru anul acesta, sînt prevăzute mai multe lucrări de investiţii pe domeniul public al Municipiului Piteşti. După comunicarea rezultatului procedurii, contractele cu operatorii economici desemnaţi cîştigători, vor fi semnate numai după aprobarea bugetului Municipiului Piteşti pentru anul 2019. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 648

Continuare
 
Şedinţă ordinară la Topoloveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019


Şedinţă ordinară la Topoloveni

La Primăria Topoloveni a avut loc şedinţa ordinară de consiliu local pe luna martie. S-a discutat despre apartamentarea imobilelor ANL 2 şi ANL 3 din Topoloveni, încheierea actelor de apartamentare în formă autentică şi împuternicirea unor persoane din cadrul primăriei care să le semneze. S-a aprobat ultima formă a bugetului proiectului „Modernizare/extindere alei pietonale şi construire piste biciclişti în Topoloveni”, dar şi despre Acordul Consiliului Local al oraşului Topoloveni pentru transmiterea concesiunii unui teren ocupat de construcţie balcon, de la concesionar, persoană fizică la solicitant, tot persoană fizică, în urma cumpărării apartamentului din bl. P30, parter. Un alt punct de pe ordinea de zi a fost însuşirea propunerii de concesionare a unui teren de 50 mp, din Topoloveni, str. Calea Bucureşti, T24, P811, formulată de o personă fizică interesată de realizarea unei construcţii tip volieră. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
RAR lansează aplicaţia „Istoric vehicul” Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 martie 2019


RAR lansează aplicaţia „Istoric vehicul”


Puteţi afla în timp real informaţii esenţiale despre un vehicul înregistrat în baza de date n Aplicaţia dezvoltată de RAR se accesează gratuit Începînd de ieri, orice persoană care deţine sau intenţionează să achiziţioneze un vehicul poate verifica istoricul acestuia (condiţia fiind ca maşina să fi trecut cel puţin o dată pe la RAR), prin accesarea site-ului oficial al Registrului Auto Român www.rarom.ro.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 605

Continuare
 
Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Creșterea competitivității firmei SC CLEM Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019

ANUNȚ DE PRESĂ

Piteşti,  20 martie 2019

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Creșterea competitivității firmei SC CLEMANS AL-GLASS SRL”


SC CLEMANS AL-GLASS SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Creșterea competitivității firmei SC CLEMANS AL-GLASS SRL”, cod SMIS 115299, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 554

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 10284


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu ...
"În urmă că 35 de ani, într-o duminică ploioasă de octombrie, am luat metroul spre stația Notre Dame. Afară turn...
18/04/19 13:26 Mai mult...

Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu ...
Minunat articol dar...cati dintre cititori vor fi capabili sa aprecieze si sa constientizeze marile adevaruri relevate??...
18/04/19 09:25 Mai mult...

Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu ...
In sfarsit un articol care are in cuprinsul sau si altceva in afara de osanale inchinate celor cocotati la putere. Asa i...
18/04/19 08:04 Mai mult...

Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu ...
....mă îndrăgostisem de întreaga omenire, fiindcă în piatra sculptată, în bolți și în turle, era imortalizat ...
18/04/19 07:58 Mai mult...

Percheziţii la tiriştii care furau marfa
Bună seara alo polița trezirea 46 de percheziții și din 2 milioane de euro doar atit găsiți sunteți penibili. P...
18/04/19 02:13 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info