Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Avea dreptate şi Farfuridi     *** Elevii din alte judeţe primesc fructe, argeşenii nu!     *** A murit judecătorul Marius Dumitrescu     *** PASTILA de UMOR      *** Percheziţii la evazionişti     *** Lovit în cap de creanga unui nuc     *** Doare penale pentru lemne      *** Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului     *** Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări     *** Raliul de la Bucureşti încheie sezonul!     *** Favorite cu bănăţencele     *** Show cu elevii de la Brătianu!     *** Luptătorul Mihai Mihuţ, bronz la Campionatul Mondial!      *** Zekovic a semnat cu CSM Oradea     *** Liga Naţiunilor     *** FCSB va juca la Piteşti!     *** Trofee pentru fetele din Mioveni     *** Liga 1, Etapa 15    

 
Universităţi din 17 ţări la Edu World 2018! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

 Piteştiul găzduieşte o mare conferinţă internaţională

Universităţi din 17 ţări la Edu World 2018!


În perioada 9-10 noiembrie 2018, Universitatea din Piteşti găzduieşte, pentru a opta oară, cel mai prestigios eveniment cultural şi ştiinţific din domeniul ştiinţelor educaţiei din România. Conferinţa Internaţională EDU WORLD 2018 a fost lansată în urmă cu 14 ani, chiar de către actualul Rector al Universităţii din Piteşti de actualul rector al UPIT, conf. univ. dr. ing. Dumitru Chirleşan. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc astăzi, la ora 9:00, la Hotel Ramada din Piteşti.         


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 482

Continuare
 
200 de locuri de muncă la cules de mazăre Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 09 noiembrie 2018

Prin AJOFM puteţi munci în în Danemarca şi Portugalia,

200 de locuri de muncă la cules de mazăre


Argeşenii care sînt în căutarea unui loc de muncă pot merge să lucreze în Danemarca sau Portugalia. Acest lucru este posibil prin Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, fiind vorba despre cules de mazăre. Mai multe date despre această ofertă am aflat de la Nicolae Bădescu, director executiv la AJOFM Argeş.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 720

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 09 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 372

 
Afacerile din comerţul cu amănuntul, în creştere! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Românii cumpără din ce în ce mai mult

Afacerile din comerţul cu amănuntul, în creştere!


Potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut cu 5,2%, pe serie brută, în primele 9 luni din 2018, faţă de perioada similară a anului 2017, iar ca serie ajustată cu 6%. Conform INS, majorarea pe serie brută s-a datorat creşterii v]nzărilor de produse alimentare, băuturi şi tutun (+6,5%), vînzărilor de produse nealimentare (+6,1%) şi comerţului cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (+2%).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 467

Continuare
 
Porcii vecinilor nu au pestă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Veste bună pentru locuitorii comunei Negraşi!

Porcii vecinilor nu au pestă


Au sosit rezultatele probelor recoltate de la porcii din gospodăriile comunei Negraşi. Testele infirmă pesta procină la animalele cetăţenilor. Vestea este una bună, avînd în vedere că într-o gospodărie din localitatea amintită au murit patru porci, la toate confirmîndu-se virusul pestei porcine africane. Au fost instituite măsurile de singuranţă, fiind interzise transporturile de porci sau carne de porc.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 815

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Dacia vinde mult în Rusia

Maşini fabricate la Mioveni, Duster, Logan şi Sandero s-au situat în octombrie în topul celor mai bine vîndute 25 de modele în Rusia, conform datelor publicate de Association of European Businesses (AEB), în timp ce livrările de autoturisme şi vehicule comerciale uşoare pe această piaţă au urcat cu 8,2%, la 160.425 unităţi, transmit Automotive News Europe şi Reuters. Luna trecută, pe primul loc în topul celor mai bine vîndute maşini în Rusia s-a aflat Lada Vesta (10.668 vehicule) şi Lada Granta (10.269 unităţi), ambele de la AvtoVAZ, Rio, de la Kia (7.899 unităţi), Creta (5.856 vehicule), Solaris (5.399 unităţi), ambele de la Hyundai, Polo, de la Volkswagen (5.343 vehicule), şi Duster (3.877 unităţi). Pe locurile 17 şi 18 se află Logan (2.649 unităţi) şi Sandero (2.579 vehicule).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 516

Continuare
 
Angajări din sursă externă la Penitenciarul Mioveni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 08 noiembrie 2018


Angajări din sursă externă la Penitenciarul Mioveni!


Pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor la sectiunea Carieră, sînt scoase la concurs spre ocupare 123 de posturi de execuţie din sursă externă. Dintre acestea, trei sunt la Spitalul Penitenciar Mioveni şi 4 la Penitenciarul Mioveni. Dosarele pot fi depuse pînă pe data de 13 noiembrie. Aflaţi din materialul următor, ce condiţii trebuie să îndeplinească, candidaţii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1164

Continuare
 
CCR ia puterea din mîna conducerii ICCJ Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 08 noiembrie 2018


CCR ia puterea din mîna  conducerii ICCJ


Curtea Constituţională a României a dat o decizie prin care multe hotărîri judecătoreşti date de completul de cinci judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în ultimii patru ani ar putea fi lovite de nulitate. Asta din cauză că nu a fost respectată legislaţia prin care era prevăzut ca toţi cei cinci judecători care făceau parte din complet să fie aleşi prin tragere la sorţi. ICCJ alegea doar patru judecători prin tragere la sorţi, iar cel de al cincilea, era fie preşedintele ICCJ, fie vicepreşedintele.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 371

Continuare
 
Babe care se piaptănă când arde ţara Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 08 noiembrie 2018

Din punctul meu de vedere

Babe care se piaptănă când arde ţara


       Am fost în Parlament la Comitetul Executiv al PSD de luni. I-am putut vedea la lucru pe parlamentarii celui mai mare partid din România într-un moment cheie, când se discutau excluderile unor colegi, iar Rise Project ameninţa cu dezvăluiri cumplite. Vreau să vă spun că toată lumea era conectată la evenimente, nu puteai sta de vorbă cu nimeni deoarece toţi erau îngânduraţi, preocupaţi să formuleze puncte de vedere personale pe care să le posteze pe reţelele de socializare.Îi vedeai pe parlamentarii puterii mergând prin sala Gheorghe Şincai ca nişte zombie, murmurau cuvinte numai de ei ştiute, pentru ca apoi, brusc, să îşi scoată telefoanele sau tabletele şi să posteze ceva.

Comentarii (2) | Vizualizari: 696

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 08 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR      

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 361

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 08 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Şedinţă de consiliu, importantă, la Mioveni

Consiliul Local Mioveni se va întruni în şedinţă publică extraordinară, la sediul instituţiei, astăzi, la ora 17:30. Printre altele, vor fi discutate şi supuse votului aprobarea emiterii de către CEC Bank S.A a unei scrisori de garanţie de bună plată în favoarea S.C. Distrigaz Sud Reţele S.R.L. pentru obiectivul de investiţii „Înfiinţarea sistemului de distribuţie gaze naturale în satul Clucereasa, aparţinător oraşului Mioveni şi aprobarea virării de credite bugetare în cadrul bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Mioveni pe anul 2018“.    P

Comentarii (1) | Vizualizari: 384

Continuare
 
Mobilă modernă, pentru bucătărie modernă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 08 noiembrie 2018


Mobilă modernă, pentru bucătărie modernă


Cu toții ați auzit probabil acest lucru înainte: bucătăria este cea mai utilizată cameră din casă. Este locul unde vă pregătiți cu plăcere mesele de familie, coaceți prăjituri speciale de ocazii speciale, pregătiți cina de Crăciun fără a avea parte de criticile soacrei dumneavoastră. Este de la sine înțeles că, dacă petreceți cel mai mult timp într-o singură cameră, ar trebui să vă placa la fel de mult și cum arată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 619

Continuare
 
100 de copaci plantaţi în an centenar, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 07 noiembrie 2018


100 de copaci plantaţi în an centenar, la Mioveni


Garda Naţională de Mediu, Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, în parteneriat cu Primăria Mioveni şi unităţile de învăţămînt din oraşul constructorului auto lansează proiectul „100 pentru 100“, ce are ca obiectiv plantarea a 100 de arbori pentru marcarea Centenarului Marii Uniri de la 1918.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 380

Continuare
 
De la 1 decembrie creşte salariul minim! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 07 noiembrie 2018

Ministrul Muncii a anunţat modificarea Codului Muncii

De la 1 decembrie creşte salariul minim!


Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că salariul minim pe economie va fi majorat de la 1 decembrie 2018 şi va fi diferenţiat în funcţie de studii, iar săptămîna viitoare sau la următoarea şedinţă de Guvern va intra o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului Muncii în acest sens.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 712

Continuare
 
CCR nu dă voie pensiilor speciale Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 07 noiembrie 2018


CCR nu dă voie pensiilor speciale


Judecătorii Curţii Constituţionale au decis, ieri, că prevederile Legii privind Codul administrativ al României sunt neconforme cu Legea fundamentală. CCR a admis, astfel, obiecţia de neconstituţionalitate formulată de preşedintele Klauss Iohannis, dar şi a 44 de deputaţi ai PNL, USR şi PMP, precum şi de şase deputaţi neafiliaţi.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 550

Continuare
 
Reparaţi instalaţiile să nu îngheţe Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 07 noiembrie 2018

În atenţia cetăţenilor

Reparaţi instalaţiile să nu îngheţe


Societatea  APĂ CANAL 2000 S.A. reaminteşte utilizatorilor serviciului de alimentare cu apă că odată cu sosirea sezonului rece este necesar a se lua măsuri de prevenire pentru preîntâmpinarea îngheţării componentelor instalaţiei de alimentare cu apă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 8994
embedgooglemap.net
Click view
Intrebarea Curierului

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!Comentarii

Costache a fost achitat
La cîți bani are ăsta de la jnapanul de tac-so, a plătit și a scăpat. Ce e de mirare aici ?
13/11/18 13:45 Mai mult...

Costache a fost achitat
De la câini poate să treacă oricând la oameni şi la fel nu va păţi nimic. Asta e justiţia în România.
13/11/18 12:25 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
strainii nu au luat toate bogatiile cu japca...politicienii nostri au negociat in interesul lor,ei au luat comisioanele ...
13/11/18 09:09 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
Copiii ... au plecat cumva slugi la bogatii imbuibati? Daca da, au facut-o, desigur, din cauza saraciei. Daca nu, inseam...
13/11/18 09:52 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
padurile , petrolul si gazele, bancile Romaniei sunt in labele unor firme din Austria. Eu zic sa le dam gaze de buda. Ga...
13/11/18 01:14 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info