Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Ilumintatul festiv rămîne montat la Mioveni      *** Directorul general Dacia a luat prînzul cu jurnaliştii     *** Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!     *** 16 cazuri de gripă confirmate în Argeş     *** Sfinţii zilei      *** Cea mai bună zi pentru Raci!    *** Sfinţii zilei      *** RĂCITURĂ MUNTENEASCĂ     *** Evenimente 18 ianuarie de-a lungul vremii     *** Aniversare de prestigiu la Şcoala Mihai Eminescu      *** Şoferul reţinut după moartea tinerei     *** Percheziţii la un afacerist din Bradu     *** Îşi aniversează ziua în arest!     *** A doborît trei femei dintr-o lovitură     *** În 2 săptămîni, 7 ordine de protecţie     *** Concurs cu scandal, la Cetăţeni     *** Hotărîre de Guvern pentru Sala Polivalentă     *** Miza pe juniorii din propria pepinieră!      *** „Sîntem la un nivel satisfăcător“     *** Vechile Dacii revin în competiţii!     *** Sîmbătă, primul amical pentru CS Mioveni     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Mai mulţi juniori decît seniori!     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** S-au stabilit sferturile Cupei     *** Voleibalistele junioare de la CS Dacia vor juca acasă    

 
Modificări pentru plata gunoiului Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 15 ianuarie 2019

La Mioveni,

Modificări pentru plata gunoiului


De la 1 ianuarie 2019, în conformitate cu prevederile art 17, alin.1, lit. e din Legea nr. 211/2011 privind regimul deşeurilor, autorităţile publice locale au fost obligate să aplice sistemul „plăteşti pentru cît arunci”, în care se va lua în calcul cel puţin unul dintre următoarele elemente: volumul gunoiului generat, frecvenţa de colectare, greutate, saci de colectare personalizaţi utilizaţi. În acest fel, cetăţenii vor plăti doar pentru deşeurile menajere, cele care ajung la depozitul de deşeuri, iar cele reciclabile vor putea fi mai uşor de valorificat de către operator.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 697

Continuare
 
Întîlnire cu 9 primari, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 ianuarie 2019


Întîlnire cu 9 primari, la Mioveni


Conducerea Consiliului Judeţean Argeş împreună cu administratorul public Maria Dinu a organizat la Primăria Mioveni o întîlnire tematică cu o parte dintre edilii din zonă. La întîlnire au participat primarii comunelor Budeasa, Mărăcineni, Miceşti, Ţiţeşti, Stîlpeni, Davideşti, Vultureşti, Hîrtieşti şi din oraşul Mioveni, împreună cu contabilii sau secretarii administraţiilor locale enumerate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 515

Continuare
 
Pe ultimul loc la Cercetare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 ianuarie 2019

Am alocat cei mai puţini bani din Europa

Pe ultimul loc la Cercetare!


Conform datele publicate joi de Eurostat, România a alocat în 2017 doar 0,5% din Produsul Intern Brut pentru cercetare (R&D), cu mult sub media de 2,07% din PIB cheltuită la nivelul Uniunii Europene. În 2017, statele membre ale Uniunii Europene au cheltuit împreună 320 de miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare (R&D), iar sumele alocate pentru cercetare şi dezvoltare ca procentaj din PIB s-au ridicat la 2,07%, comparativ cu 2,04% în 2016.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 405

Continuare
 
Se opreşte curentul în Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 ianuarie 2019


Se opreşte curentul în Piteşti

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din două localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9- 16 Hîrtieşti Sat Lucieni, alimentat din PTA Lucieni; 8:30 - 13 Piteşti Străzile: Dumitru Brătianu, Intrarea Lujerului, Intrarea Macului, Jan Constantinescu, Nicolae Brânzeu, Ştefan Chicoş, Turceşti, Tudor Arghezi, Stadionului alimentate din PTA Tancodrom. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.   
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 410

Continuare
 
Elevii revin la şcoală! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019


Elevii revin la şcoală!


Elevii argeşeni se întorc astăzi la şcoală după o vacanţă de trei săptămîni, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Următoarea vacanţă este cea intersemestrială, în perioada 2-10 februarie 2019.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 410

Continuare
 
PUI CU SOS DE ARDEI COPT Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019


PUI CU SOS DE ARDEI COPT

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 20 min
Timp de gătire: 20 min
Gata în: 40 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 350

Continuare
 
O schimbare în viaţă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019

Horoscopul săptămîmii 14 - 20 Ianuarie 2019:

O schimbare în viaţă! 


Leii au şansa de a străluci, Balanţele se simt motivate şi pozitive, iar Vărsătorii sînt răsplătiţi pentru munca lor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 523

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a paisprezecea, pomenirea sfinţilor cuvioşi părinţi ucişi în Muntele Sinai. Aceşti cuvioşi părinţi au dorit viaţa cea pustnicească, au lăsat toate cele lumeşti şi au mers să locuiască în pustiu. Împreună cu ei era şi fericitul Nil, fost prefect în Constantinopol, care, fiind foarte învăţat şi având dar de la Sfîntul Duh, a scris multe cărţi de folos, îndemnătoare spre nevoinţe pustniceşti, şi despre viaţă, robirea şi uciderea acestor cuvioşi părinţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 464

Continuare
 
Platformă online pentru parcări Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019


Platformă online pentru parcări


La început de an, Primăria Piteşti a pus la dipoziţia piteştenilor o platformă online cu ajutorul căreia pot depista locuri de parcare de reşedinţă rămase libere. Deocamdată nu se pot depune şi cereri de obţinerea unei parcări prin intermediul acestei platfome, însă municipalitatea promite că pe viitor ar putea fi posibilă şi această metodă.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 635

Continuare
 
Se opreşte curentul la Dîrmăneşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019


Se opreşte curentul la Dîrmăneşti

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din două localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program:9- 16 Hîrtieşti Sat Lucieni, alimentat din PTA Lucieni; 8- 16 Dîrmăneşti PTA Anfora PlusTrans (terţ), PTA Balastieră Piscani (terţ), PTAb Smart Development (terţ). Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.  
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 382

Continuare
 
Vinovat este Curierul zilei Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Din punctul meu de vedere

Vinovat este Curierul zilei


E slabă politica în Argeş, apă de ploaie, dacă s-ar desfiinţa partidele în judeţ nu ar sesiza nimeni nimic, aşa cum nu sesizezi când nu mai adie vântul slab. Nu mai adie, să fie sănătos !

Principalul vinovat de această stare de lucruri este Curierul zilei, ceea ce voi demonstra în continuare.

Politica funcţionează pe bază de mituri, Constantin Nicolescu, de pildă, a fost un mit şi încă este, la fel şi Tudor Pendiuc. Erau cândva mituri Adrian Miuţescu şi Postelnicescu, primarii de la Bascov şi Albota, şefii principalelor instituţii, chiar şi ziariştii  erau mituri, Golescu, Grigore, realizatorii de emisiuni.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1668

Continuare
 
Varză a la Cluj Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019


Varză a la Cluj

TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 40 min
Timp de gătire: 10 min
Gata în: 50 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 635

Continuare
 
Schimbări şi decizii importante! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Horoscop 12 Ianuarie 2019:

Schimbări şi decizii importante!


Încercările de azi au scopul de a-i ajuta pe nativii Leu, iar pentru nativii Capricorn se anunţă schimbări. Această zi este cea potrivită pentru luarea deciziilor şi punerea lor în aplicare. Proiectele şi activităţile la care aţi lucrat în ultima perioadă au şanse foarte mari de reuşită.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 967

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a douăsprezecea, pomenirea sfintei muceniţe Tatiana. Această sfîntă muceniţă era de neam din Roma cea veche şi a trăit pe timpul împărăţiei lui Alexandru. Tatăl ei a îndeplinit de trei ori dregatoria de consul, iar în timpul împăratului Alexandru Sever (222-235) a devenit şi diacon al Bisericii. Iar sfînta, pentru că mărturisea pe Hristos au dus-o la împărat. Intrînd împreună cu împăratul în templul idolilor, prin rugăciunea ei, s-au zguduit şi au căzut jos idolii din templu. Pentru aceasta a fost supusă la felurite chinuri şi apoi i s-a tăiat capul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 876

Continuare
 
Reguli pentru protejarea reţelei de canalizare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019


Reguli pentru protejarea reţelei de canalizare


Una dintre preocupările majore ale SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni este aceea de a oferi clienţilor servicii de calitate cu respectarea standardelor naţionale şi europene de calitate, însă nu totul depinde de reprezentanţii societăţii. Foarte important este ca locuitorii oraşului să cunoască efectele neplăcute şi uneori chiar grave, care apar ca urmare a deversării unor deşeuri menajere sau de altă natură, în reţeaua de canalizare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 880

Continuare
 
Contribuţia minimă la pensii este 520 lei Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Începînd de la 1 ianuarie a.c,

Contribuţia minimă la pensii este 520 lei


Casa Judeţeană de Pensii Argeş vine cu noutăţi pentru  persoanele asigurate facultativ în baza Contractului de asigurare socială încheiat conform Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare. Ca urmare a intrării în vigoare, începînd cu 1 ianuarie 2019 a prevederilor H.G nr.937/2018 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în  plată, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I,nr.1045/10.12.2018, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată este de 2.080 lei.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 838

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 9476


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Un Neica Nimeni de la marginea Imperiului
Domnule Klimowicz, nicio dată nu ma deranjează francheţea, cred că simt însă un pic de superficialitate în observ...
17/01/19 22:27 Mai mult...

Un Neica Nimeni de la marginea Imperiului
Este evident că nu înțelegeți cum se pune problema. În plus articolul e plin, adică plin de inexactități ca să ...
17/01/19 20:57 Mai mult...

Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini – 50 de ani de e...
D-le VASILE sunteti intr-o totala confuzie.Este vorba de Grupul scolar Colibasi,nu de LICM Stefanesti si din 1973 Pitesi...
17/01/19 19:59 Mai mult...

Un Neica Nimeni de la marginea Imperiului
PREA BUN MATERIALUL !!!
17/01/19 19:35 Mai mult...

Fost primar riscă să se întoarcă la închisoare
ACELASI LUCRU SI LA RUCAR.MII DE HECTARE RETROCEDATE ILEGAL FARA UN TEMEI LEGAL,PE BAZA UNOR MARTORI MASLUITI.ALOO DNA
17/01/19 18:57 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info