Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Se opreşte curentul în Mărăcineni     *** Motor pentru Nissan, produs la Mioveni     *** Locuri de muncă pentru studenţi, în Germania     *** Pe 24 ianuarie, nu se lucrează!     *** Încep exproprierile pentru Drumul Expres     *** Încă trei persoane cu gripă!     *** 43 de solicitări pentru SMURD     *** I-a pus cuţitul la gît vînzătoarei!      *** Din cauza vitezei s-a oprit cu maşina în pom     *** I-a arătat „păsărica“ şi el a şantajat-o     *** După ce a devenit tătic, s-a spînzurat!     *** În timpul încăierării şi-a tăiat fiul     *** COŞULEŢ DE SCĂRIŢĂ CU CÎRNAŢI DE PLEŞCOI     *** Aventură şi un cîştig substanţial!     *** Sfinţii zilei      *** Evenimente 23 ianuarie de-a lungul vremii     *** Antologie despre Chişinău     *** „Frizerul de cîini” şi „Dovlatov”, la Cinema „Bucureşti”     *** FC Argeş joacă sîmbătă primul amical     *** Gheorghe, Paliciuc şi Orbeanu, la lotul naţional!     *** Jeremic, MVP-ul etapei!     *** Vor 10 medalii la Campionatul Balcanic     *** Liga tinerilor jucători      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Pregătire centralizată la Izvorani!     *** 10 juniori în lot    

 
Examenul trichineloscopic costă între 9 şi 45 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Nu consuma carne necontrolată!

Examenul trichineloscopic costă între 9 şi 45 lei


Directia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş recomandă cetăţenilor să cumpere produse alimentare numai din unităţi sau spaţii autorizate sanitar veterinar. Aceasta înseamnă că atît carnea cît şi alte produse de origine animală sau non-animală au fost supuse controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor şi nu constituie un pericol pentru sănătatea publică.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 633

Continuare
 
Evenimente 12 decembrie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


Evenimente 12 decembrie de-a lungul vremii

1098 – Prima Cruciadă: Asediul de la Ma’arrat al-Numan: Cruciaţii străpung pereţii oraşului şi masacrează circa 20.000 de locuitori. După ce a apărut lipsa alimentelor, se relatează că ar fi recurs la consumarea de carne din cadavre umane.
1787: Pennsylvania a devenit cel de-al doilea stat american care a ratificat Constituţia SUA.
1864: Episcopia ortodoxă de la Sibiu a fost ridicată la rangul de mitropolie, având în subordine episcopiile de Arad şi de Caransebeş; Andrei Şaguna a fost numit mitropolit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 474

Continuare
 
CAPONATA ALLA SICILIANA – GHIVECI DE LEGUME SICILIAN Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


CAPONATA ALLA SICILIANA – GHIVECI DE LEGUME SICILIAN


TIMPI DE PREPARARE

Timp de preparare: 30 min

Timp de gătire: 30 min

Gata în: 60 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 460

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


 Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a douăsprezecea, pomenirea Cuviosului Părintelui nostru Spiridon, făcătorul de minuni.

Cuviosul Părintele nostru Spiridon, făcătorul de minuni, a trăit pe vremea împăratului Constantin cel Mare şi a lui Constantie, fiul lui. Era simplu la purtări şi smerit cu inima. La început a fost păstor de oi. Apoi s-a însurat, iar după moartea soţiei a fost făcut episcop. Dumnezeu i-a dat harul tămăduirilor în aşa măsură că a fost numit făcător de minuni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 458

Continuare
 
Ajutor pentru alţii şi cîştiguri bune! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Horoscop 12 Decembrie 2018:

Ajutor pentru alţii şi cîştiguri bune!


Cu siguranţă astăzi este o zi benefică din punct de vedere profesional, Taurii au şansa de a progresa, iar Fecioarele simt nevoia de atenţie. Gemenii încep să facă lucruri pe cont propriu. Leii nu reuşesc să îşi ducă responsabilităţile pînă la capăt, iar Peştii se vor dezvolta pe toate planurile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 505

Continuare
 
Sfântul Spiridon, o punte între credinţă şi protecţie pentru breasla cizmarilor Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 decembrie 2018


Sfântul Spiridon, o punte între credinţă şi protecţie pentru breasla cizmarilor


Cine sapă adânc în istoria timpului, crede cu adevărat în parcursul evoluţiei încălţărilor. Nici nu s-a născut bine ideea acestora, că civilizaţiile au şi luat-o cu ele în peregrinările lor prin secole. Din matca timpului, a ieşit victorios pantoful ca să protejeze piciorul şi să-l treacă graniţa preferinţelor şi nevoilor omului oriunde s-ar afla. Odată cu rostogolirea anilor printre multele activităţi zilnice, omul a lăsat încălţările să se bucure de tot designul tradus în culori şi modele. Fără să rivalizeze cu altceva, pantofii şi-au găsit utilitatea la variate sporturi, la mersul pe jos sau evenimente speciale, descriind un arc de cerc de la clasic la modern. În acest caz, credinţa nu numai că a stat de veghe la făurirea fiecărui lucru realizat de mâna cizmarului sau designerului de pantofi, dar a şi perpetuat respectul pentru efortul fiecăruia de a oferi articole de încălţăminte pe măsura aşteptărilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1511

Continuare
 
Apicultorii nemulţumiţi de noua Lege a zootehniei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Albina exclusă ca specie din document

Apicultorii nemulţumiţi de noua Lege a zootehniei


Excluderea albinei ca specie din noua Lege a zootehniei va aduce mari prejudicii apiculturii, un sector cu tradiţie în România, cu peste 40.000 de apicultori înregistraţi şi peste 1,4 milioane familii de albine, avertizează reprezentanţii Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România (ACA), într-un comunicat de presă citat de agroinfo.ro.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 582

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Director nou la Automobile Dacia

Uzina Dacia are de ieri directori noi. Astfel, Groupe Renault a anunţat numirea lui Christophe Dridi în funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, de la 1 ianuarie 2019. Preia această responsabilitate de la Jerôme Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process Engineering & Supply Chain Eurasia Region, care a avut un mandat interimar începînd cu luna septembrie a acestui an. În ultimii doi ani, Christophe Dridi a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi membru în comitetul de management al companiei. Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni va fi condusă, de la aceeaşi dată, de Miguel Oliver, în prezent director Calitate la uzina Renault Palencia (Spania). Acesta va fi responsabil de activitatea de producţie a modelelor Dacia din gama Global Access.    

S.Mihai


                                             
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 582

Continuare
 
Suspiciune de pestă porcină la Stoeneşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


Suspiciune de pestă porcină la Stoeneşti


O nouă suspiciune de pestă porcină în judeţul Argeş! Trei porci au murit într-o gospodărie din comuna Stoeneşti. Ieri, reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş au mers şi au prelevat probe pentru a se vedea dacă se confirmă existenţa virusului.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 844

Continuare
 
„Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 decembrie 2018

Ultimele zile de înscrieri pentru

„Cel mai frumos copil din Argeş“!


Înscrierile intră pe ultima sută de metri! Mai sînt puţine zile de prezentare a concurenţilor. Concursul este dedicat în exclusivitate copiilor! La ediţia de anul trecut, au participat peste 100 de copii, cu vîrste între 2 şi 14 ani. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“ de anul acesta este să aduceţi, la redacţia noastră, situată în Bulevardul Republicii nr. 1 A, lîngă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, o fotografie cît mai clară şi cît mai recentă a copilului sau nepotului dumneavoastră ori s-o trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 612

Continuare
 
„Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018

Începe bătălia taloanelor pentru

„Cel mai frumos copil din Argeş“!


A început bătălia taloanelor, ceea ce înseamnă că începe lupta între concurenţii pentru primul loc. Astăzi prezentăm clasamentul aşa cu arăta ieri , însă acesta se poate modifica de la o zi la alta.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 470

Continuare
 
Cum se stabileşte rezidenţa fiscală Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018


Cum se stabileşte rezidenţa fiscală


În urma articolelor apărute în mass - media şi pe reţeaua de socializare Facebook cu privire la „Stabilirea rezidenţei fiscale a persoanelor fizice la plecarea/sosirea din/în România şi obligaţiile fiscale ale persoanelor fizice care realizează venituri din străinătate“, ANAF face mai multe precizări.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 759

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 440

 
Firmele plătite să facă angajări Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018

Prin AJOFM Argeş,

Firmele plătite să facă angajări


Angajatorii din Argeş care angajează, pe perioadă nedeterminată, şomeri cu vîrsta peste 45 ani, sau părinţi unici susţinători ai familiilor monoparentale, şomeri de lungă durată sau tineri NEETs primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată din aceste categorii, o sumă de bani în valoare de 2.250 lei. Menţionăm că, NEETs este acronimul pentru formularea „Not in Education, Employment or Training”, calculat în funcţie de numărul tinerilor din categoria de vîrstă cuprinsă între 15 ani şi 24 de ani care nu urmează nici o formă de învăţămînt şi nici nu au un loc de muncă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 667

Continuare
 
Protest spontan la uzina Dacia Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018


Protest spontan la uzina Dacia


Un protest spontan a avut loc ieri, la Uzina Dacia din Mioveni. Angajaţii sînt nemulţumiţi că unele posturi de la secţia Montaj ar urma să fie mutate către alt departament din cauza robotizării.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1045

Continuare
 
Ajutor pentru veteranii de război Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018


Ajutor pentru veteranii de război

132 de veterani de război şi văduve de război din judeţul nostru beneficiază de un ajutor din partea statului, acordat prin Casa Judeţeană de Pensii. Potrivit HG nr.935/2018 privind stabilirea cuantumului ajutorului anual pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei electrice şi energiei termice pentru nevoi casnice, veteranii de razboi, văduvele de razboi şi accidentaţii de război în afara serviciului ordonat, care au suferit o infirmitate din cauza acţiunii mijloacelor de luptă ale războiului, beneficiază în anul 2018 de un ajutor anual în cuantum de 400 lei/persoană. Acest ajutor se va plăti în luna decembrie 2018, prin mandat poştal pentru toţi beneficiarii, indiferent de modalitatea de plată (prin intermediul poștei sau cont bancar), separat de cel prin care se achită indemnizaţia lunară.   
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 493

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 311 - 341 din 9518


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-a călcat soacra cu maşina!
care legi???N-o sa pateasca nimic.Ne intrebam ce rost mai are politia, daca tot nu pateste nimeni nimic.
22/01/19 17:58 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Atentie! Desi TVA-ul s-a redus de la 19% la 9% pretul total cu TVA cu tot a ramas acelasi ca anul trecut. Pe facturile e...
22/01/19 16:59 Mai mult...

Şi-a călcat soacra cu maşina!
din ce partid politic face parte, timidul sofer?Lasa ca are tara legi
22/01/19 15:33 Mai mult...

Doi răniţi în accident la Topoloveni
NU din cauza poleiul!! numai din cauza soferul de doi bani ca nu stie sa se adapt la conditii de vrema
22/01/19 14:38 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Modernizarea s-a facut pe timpul lui Mujea.La Apa este de povestit.Gentea face legea si acolitii lui.Ionica beneficiaza ...
22/01/19 10:41 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info