Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Punctul de pensie creşte semnificativ     *** Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva     *** PASTILA de UMOR      *** Program nou la Zona de picnic Făget      *** Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public      *** 1092 de focare, 360.800 porci ucişi!     *** Volumul construcţiilor în scădere!     *** Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti     *** Alege să nu fumezi!     *** Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!     *** Primarul s-a ales cu camionul confiscat      *** Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!     *** În arest după ce a spart o casă     *** Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!     *** A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi      *** Consumator de droguri, condamnat     *** Scandaluri sfîrşite la spital     *** „Meci greu, dar mergem să câştigăm“     *** „N-am primit nici o solicitare fermă”      *** Derby pentru supremaţie!     *** Vor să bată campioana!     *** 9 ani de la dispariţia lui Constantin Cârstea    

 
Teste medicale gratuite la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018


Teste medicale gratuite la Mioveni


La Mioveni, Ziua Internaţională a Persoanelor Vîrstnice va fi sărbătorită prin concursuri de preparat conserve, dar şi cu testarea gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale. Astfel, sîmbătă, 29 septembrie, în intervalul orar 08:00-10:00, la Centrul Cultural Educativ Mioveni sînt programate testări gratuite pentru măsurarea  tensiunii arteriale şi glicemiei, iar duminică, 30 septembrie, de la ora 15:30, în centrul civic al oraşului va avea loc concursul dedicat gospodinelor -„Recolta de Toamnă”.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 640

Continuare
 
Zvonuri false de pestă porcină africană în Argeş! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 septembrie 2018

Localnicii s-au speriat cînd au văzut medicii veterinari prin gospodării

Zvonuri false de pestă porcină africană în Argeş!


Pesta porcină africană a creat o adevărată isterie în rîndul populaţiei, mai ales la sate unde oamenii cresc porci şi se tem că vor rămîne fără ei în cazul depistării unui focar. Aşa se face că au tot apărut în ultima perioadă zvonuri că ar exista suspiciuni de pestă porcină africană în mai multe localităţi din judeţul nostru. Autorităţile dau asigurări că nu sînt probleme şi fac apel la calm.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1162

Continuare
 
Al doilea focar de Hepatita A la Stoeneşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

16 cazuri confirmate într-o comunitate de rromi,

Al doilea focar de Hepatita A la Stoeneşti!


Hepatita virală tip A sau „boala mîinilor murdare“ continuă să apară în judeţul nostru! Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, a fost confirmat un al doilea focar de hepatita A, din acest an, într-o comunitate de rromi din comuna  Stoeneşti, satul Valea Bădeştilor.           

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 934

Continuare
 
Acordaţi prioritate autobuzelor la ieşirea din staţii! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 27 septembrie 2018


Acordaţi prioritate autobuzelor la ieşirea din staţii!


S.C. Publitrans 2000 S.A. doreşte să informeze toţi participanţii la trafic cu privire la acordarea priorităţii pentru mijloacele de transport în comun, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi al descongestionării traficului. În colţul din stînga al capotei din spatele autobuzelor sînt aplicate stickere care amintesc şoferilor să acorde prioritate autobuzului, atît la ieşirea din staţiile uzuale cît şi la ieşirea din staţiile prevăzute cu alveole.  


Comentarii (6) | Vizualizari: 1365

Continuare
 
A scăzut numărul şomerilor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Ultimul raport al ANOFM confirmă

A scăzut numărul şomerilor!


Conform ultimelor date furnizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, rata şomajului înregistrat la nivel naţional a fost, în luna august, de 3,46%, în scădere cu 0,04 puncte procentuale (pp) faţă de luna anterioară şi cu 0,72 pp sub valoarea din perioada similară a anului trecut.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 628

Continuare
 
Noi reglementări contabile la ANAF Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018


Noi reglementări contabile la ANAF


Au fost completate Reglementările contabile privind situaţiile financiare anuale individuale şi situaţiile financiare anuale consolidate. Modificarea se referă la înregistrarea în contabilitate a operaţiunilor de distribuire de dividende în cursul exerciţiului financiar (trimestrial).  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 774

Continuare
 
Vinovat este Curierul zilei Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Din punctul meu de vedere

Vinovat este Curierul zilei


E slabă politica în Argeş, apă de ploaie, dacă s-ar desfiinţa partidele în judeţ nu ar sesiza nimeni nimic, aşa cum nu sesizezi când nu mai adie vântul slab. Nu mai adie, să fie sănătos !

Principalul vinovat de această stare de lucruri este Curierul zilei, ceea ce voi demonstra în continuare.

Politica funcţionează pe bază de mituri, Constantin Nicolescu, de pildă, a fost un mit şi încă este, la fel şi Tudor Pendiuc. Erau cândva mituri Adrian Miuţescu şi Postelnicescu, primarii de la Bascov şi Albota, şefii principalelor instituţii, chiar şi ziariştii  erau mituri, Golescu, Grigore, realizatorii de emisiuni.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1133

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Primar german în vizită la Topoloveni

O întîlnire între reprezentanţi ai administraţiei publice din Topoloveni şi ai unui oraş din Germania va avea loc la sfîrşitul săptămînii. În perioada 29 septembrie - 03 octombrie 2018, oraşul Topoloveni va primi vizita primarului din Possneck, Germania, care va veni însoţit de directorul şcolii de muzică, consilieri locali şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. O parte din vizitatori au mai fost la Topoloveni şi în judeţul nostru, participînd la cîteva festivaluri muzicale, inclusiv la Festivalul Internaţional de Muzică Corală „D.G.Kiriac”. Cu acest prilej, delegaţia germană va face şi cîteva vizite la agenţi economici importanţi ai oraşului.

M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 834

Continuare
 
Apă cu bacterii în trei comune! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 26 septembrie 2018


Apă cu bacterii în trei comune!


Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş recoltează periodic probe de apă din sistemele şi fîntînile publice din judeţul nostru. Acestea sînt analizate în laboratorul DSP-ului atît din punct de vedere fizico-chimic, cît şi microbiologic pentru a se vedea dacă se încadrează în limitele legale în privinţa potabilităţii.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1721

Continuare
 
Cursurile pietei valutare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 septembrie 2018


Cursurile pietei valutare

Iată care au fost principalele cotatii ale BNR din data de 25 septembrie 2018
 
VALUTA                COD    RON
Dolarul australian    AUD    2,8692
Leva bulgareasca    BGN    2,3828
Dolarul canadian    CAD    3,0570
Francul elvetian    CHF    4,0997
Coroana ceha    CZK    0,1819
Coroana daneza    DKK    0,6248

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 679

Continuare
 
Sîntem campioni la mame sub 15 ani! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 septembrie 2018

Astăzi este Ziua Mondială a Contracepţiei  

Sîntem campioni la mame sub 15 ani!


Direcţia de Sănătate Publică Arges  desfăşoară în perioada 26 septembrie – 15 octombrie campania pentru  Ziua Mondială a Contracepţiei, avînd sloganul „Contracepţia:  Viaţa ta este responsabilitatea ta!“. România este pe primul loc în UE în ceea ce priveşte  numărul de copii născuţi de mame cu vîrste sub 15 ani, reprezentînd o treime dintre toate cazurile Uniunii Europene (676 născuţi vii din 2000), conform unui comunicat al Societăţii de Educaţie contraceptivă şi sexuală.

Comentarii (1) | Vizualizari: 819

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Medicii de la Militar la Căldăraru

Campania umanitară organizată de Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” din Piteşti, aprobată şi susţinută de Direcţia Medicală a Ministerului Apărării Naţionale continuă şi luna aceasta. Astfel sîmbătă, 29 septembrie, între orele 9:00 - 16:00, o echipă de la Spitalul Militar condusă de comandantul acestuia, colonel medic Alexandru Gigel Guiţă, va fi în comuna Căldăraru. Vor fi prezenţi medici de medicină internă, medicină de familie, oftalmologie, cardiologie, dermatologie, ORL, psihiatrie, neurologie şi un ofiţer  psiholog. Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată de Compartimentul Primiri Urgenţe, iar suportul logistic de personalul încadrat în managementul calităţii, comunicare şi relaţii publice, informatică şi administrativ. Acţiunea va avea loc la Căminul Cultural din Căldăraru.  

Antonela Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 702

Continuare
 
Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte : M4/1B/6B–01/18–22.10.2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 septembrie 2018

ANUNȚ LANSARE APEL DE SELECȚIE

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte :   M4/1B/6B–01/18–22.10.2018                                           

                                                                               

Asociația Grupul de Acțiune Locală Făgărașul de Sud-Ținutul Posadelor (GAL FS-TP) anunță lansarea în perioada 08.10. – 22.10.2018 a apelului de selecție pentru depunerea Cererilor de finanțare pentru măsura:  M4/1B/6B - "Afirmarea atractivității și valorizarea potențialului teritoriului".

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 816

Continuare
 
Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 septembrie 2018

Salariaţii ies în stradă

Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni


Astăzi, salariaţii de la Penitenciarul Spital Mioveni, vor ieşi în stradă. Protestul organizat de Sindiatul „Dreptatea 2010“, afiliată Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor face parte din seria de manifestări organizate la nivel naţional. Tot astăzi, vor avea loc proteste la penitenciarele Oradea şi Ploieşti. Angajaţii au o serie de revendicări, cea mai importantă cerere fiind oferirea de condiţii mai bune de lucru.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 869

Continuare
 
Răcire accentuată a vremii Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 25 septembrie 2018


Răcire accentuată a vremii

Meteorologii au emis o informare privind intensificări ale vîntului şi răcire accentuată, valabilă în toată ţara pînă mîine la ora 8:00. Potrivit acesteia, vor fi perioade de timp în care vîntul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, cu rafale în general de 50...60 km/h şi temporar va ploua la început în vest, în centru şi în nord, apoi local şi în celelalte regiuni. În zona montană, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi precipitaţii mixte. Răcirea vremii va continua în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar începînd de astăzi se va resimţi în toată ţara, astfel că valorile termice vor fi cu pînă la 8...10 grade mai coborîte decît cele normale în această perioadă a anului.   
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 572

 
La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 septembrie 2018


La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare


Sîmbătă, 22 septembrie, în comuna Oarja, la renumită fabrică de componente auto, ADLER Pelzer GROUP s-a desfăşurat cea de a doua ediţii a „Zilei Familiei“ devenită pentru angajaţi o adevărată tradiţie.  Festivitatea a fost organizată de către conducerea unităţii. Într-un cadru festiv, cu o organizare impecabilă, în incinta fabricii, a avut loc o petrecere de zile mari, cum puţini dintre angajatori ştiu să o facă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 789

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 311 - 341 din 9007
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info