Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt divers *** ️ A murit la nuntă!     Fapt divers *** ️ Alpinist decedat, în Munţii Făgăraş     Fapt divers *** ️ Principele Nicolae a rămas fără permis     Fapt divers *** ️ Accident cu 7 victime     Editorial *** ️ Cum e turcul - şi pistolul. Cum e neamţul - şi poporul     Sport*** ️ O nouă victorie în deplasare!     Social*** ️ Dosar penal pentru constructor     Social *** ️ Numărul tinerilor se va înjumătăţi!     Social *** ️ Calinic, la Hramul Bisericii din Mioveni    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019

La Festivalul Concurs Naţional de Folclor ”Mioveni”

Tradiţie, culoare şi originalitate!


Joi, seara, Festivalulul Concurs Naţional de Folclor ”Mioveni” a început cu o paradă a costumelor în centrul civic, după care au ur­mat primirea şi prezentarea oficială a ansam­blurilor în sala de sedinţe a Primărie Mioveni.                                

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 365

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 10 August 2019

Guvernul a aprobat

Încep exproprierile pentru autostrada Piteşti - Sibiu


În şedinţa de Guvern de joi, a fost aprobată declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul lucrărilor pentru autostrada Piteşti-Sibiu, secţiunea 1 Sibiu - Boiţa, pentru care s-au alocat peste 5 miliarde de lei din bugetul Ministerului Transporturilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019

Direcţia de Statistică Argeş a dat piblicităţii câştigurile pe luna iunie

Salarii mari în industria petrolieră şi mici în industria de textile!


Potrivit ultimelor date oferite de Direcţia Judeţeană de Statistică Argeş, în luna iunie 2019, câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 5127 lei, cu 49 lei (+1,0%) mai mare decât în luna mai 2019.  Câştigul salarial mediu nominal net a fost de 3142 lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 41 lei (+1,3%).  Valorile cele mai mari ale câştigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în fabricarea produselor de cocserie şi a produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului (8245 lei), iar cele mai mici în fabricarea articolelor de îmbrăcăminte (1776 lei). Comparativ cu luna iunie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 15,5%. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 511

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019


Preţul aurului, în creştere

Gramul de aur s-a scumpit miercuri cu 3,54 de lei (1,78%), până la valoarea de 202,1739 lei, de la 198,6284 lei, cât anunţase marţi Banca Naţională a României (BNR), aceasta fiind o valoare record. Metalul preţios a mai trecut pragul de 202 de lei în data de 5 octombrie 2012, când a fost cotat la 202,0812 lei. Leul s-a apreciat uşor faţă de euro, Banca Naţională a României (BNR) afişând miercuri un curs de 4,7309 lei/euro, cu 0,02 bani mai puţin faţă de cotaţia anterioară, când moneda unică europeană valora 4,7311 lei. Moneda naţională s-a depreciat însă faţă de dolarul american, până la o cotaţie de 4,2308 lei, mai mare cu 0,58 bani (+0,14%) comparativ cu valoarea din ziua precedentă, respectiv 4,2250 lei pentru un dolar. Leul s-a apreciat miercuri faţă de francul elveţian, care a fost cotat la valoarea de 4,3214 lei, cu 1,41 bani (-0,32%) mai puţin decât valoarea de 4,3355 lei stabilită în şedinţa precedentă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 223

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019


Evenimente

- 1675: A fost înfiinţat "Observatorul Regal din Greenwich".
- 1792: Poporul cucereşte Palatul Tuileries în timpul Revoluţiei franceze. Ludovic al XVI-lea este capturat.
- 2018: Jandarmeria intervine brutal la Mitingul Diasporei din Piaţa Victoriei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 266

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a zecea, pomenirea Sfinţilor Mucenici Lavrentie (Laurenţiu) arhidiaconul, Xist (Sixt), papa Romei, şi Ipolit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 220

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019


RULADĂ DE CURCAN CU SPARANGHEL

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 50 min
Timp de gatire: 60 min
Gata în: 1 ore, 50

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 220

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 09 August 2019


Şase locuri de joacă din Piteşti reabilitate


Un număr de cinci par­curi de joacă din diferite zone ale Piteş­tiu­lui vor intra în reabili­tare totală, iar un al şa­se­lea în reabilitare par­ţi­ală, licitaţia fiind, de­ja, încheiată.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 472

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 09 August 2019


Astăzi, intrare liberă la Grădina Zoologică


Primăria Municipiului Piteşti organizează astăzi, 9 august, la Grădina Zoologică, Ziua Porţilor Deschise. Astfel, între orele 10:00 şi 19:00, intrarea la Zoo Piteşti va fi li­be­ră, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Acest eveni­ment are loc cu ocazia aniver­sării Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi Parcu­rilor. Animalele, păsările şi toate exemplarele, mai mult sau mai puţin cunoscute, îşi așteaptă vizitatorii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 330

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 09 August 2019

Cunoscutul alpinist argeşean

Alex Găvan lasează campanie pentru salvarea aspretelui


Cunoscutul alpinist Alexa Găvan a escaladat cel de-al şaptelea vârf de peste 8000 de metri. În ascensiunea sa, argeşeanul nu a folosit oxigen suplimentar, ceea ce i-a îngreunat misiunea dar nu a făcut-o imposibilă. De pe Gasherbrum 2, din masivul Karako­rum alpinistul a tras un semnal de alarmă asupra mediului şi a anunţat că va lansa o campanie de salvare a aspretelui, o specie rară de peş­te care se mai găseşte în Râul Vâlsan din Argeş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 304

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019

ANUNT PROCEDURA COMPETITIVIA

Achiziţie echipamente: Tocător universal, Maşina de balotat – Lot 5

Data:08.08.2019

in baza prevederilor OMFE nr. 1284 din 8 august 2016 privind aprobarea Procedurii competitive aplicabile solicitantilor/beneficiarilor privati pentru atribuirea contractelor de furnizare,

servicii sau lucrari finantate din fonduri europene


SC MINITECHNICUS SRL vă invită să participaţi la procedura de atribuire a contractului de furnizare echipamente Lot 5 Tocător universal, Maşina de balotat in cadrul proiectului:

Cod SMIS: 103534,

Titlul proiectului: „ACHIZITIE ECHIPAMENTE PENTRU FABRICAREA CARTUSELOR DE IMPRIMANTA”

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 221

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019


Evenimente

48 î.Hr.: Iulius Cezar, în fruntea Populares, l-a învins pe Pompei şi pe Optimates în bătălia de la Pharsalus, întărindu-şi controlul asupra Republicii Romane.
    378: Bătălia de la Adrianopol. Armata romană a fost înfrântă de vizigoţi. Împăratul Valens a murit în luptă. Prima afirmare a cavaleriei pe câmpul de luptă.
    1173: A început construcţia unei clopotniţe care avea să devină Turnul înclinat din Pisa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 200

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 09 August 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a noua, pomenirea Sfântului Apostol Matia.
Acesta a fost unul din cei 70, care s-a numărat cu numărul celor 12 Sfinti Apostoi, în locul lui Iuda Iscarioteanul.
El a propovăduit Evanghelia în Etiopia cea din afară, şi fiind chinuit acolo în diferite chipuri, şi-a dat sufletul la Dumnezeu.
Tot în această zi, pomenirea Sfinţilor zece Mucenici, care au mărturisit pentru sfânta icoană a Mântuitorului şi Dumnezeului nostru Iisus Hristos, cea din poarta de aramă, şi anume: Iulian, Marchian, Ioan, Iacov, Alexie, Dimitrie, Fotie, Petru, Leontie şi Maria Patrichia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 193

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019


Târg de Sfânta Maria la Piteşti

Primăria Municipiului Piteşti va organiza Târgul de Sfânta Maria în perioada 12 - 19 august 2019, în Piaţa Vasile Milea şi pe Platoul Fortuna. Vor fi prezenţi producători autohtoni care vor comercializa fructe, legume, produse din carne şi lactate, miere, dulceţuri. Se vor comercializa şi produse artizanale, împle­-
tituri, tablouri, diverse tipuri de manufacturi. De asemenea, două terase de alimentaţie publică vor fi prezente în cadrul târgului.    
M.S.

Comentarii (1) | Vizualizari: 550

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019

ANUNȚ DE PRESĂ

Pitesti, 07 august 2019

Finalizarea proiectului „Modernizarea societatii DEVELOPMENT FUTURE SOLUTION  SRL prin achizitia de echipamente”


S.C. DEVELOPMENT FUTURE SOLUTION  S.R.L., este beneficiarul proiectului „Modernizarea societatii DEVELOPMENT FUTURE SOLUTION  SRL prin achizitia de echipamente”, cod SMIS 112372, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014- 2020, Axa prioritară 2: ”Imbunătăţirea competitivităţii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”, Apelul de proiecte POR/2016/2/2.1/A - Microîntreprinderi. Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale si  Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Mangement și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia, în calitate de Organism Intermediar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 507

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 08 August 2019

Datornicii la stat au mai primit o şansă

Totul despre „Aministia fiscală“!


Românii cu datorii la stat au mai primit o şansă din partea Execu­tivului. Luni, în Monito­rul oficial, a fost publi­cată Ordonanţa de Gu­vern nr. 6/2019, cunos­cută sub numele de ”Ordonanţa amnistiei fis­cale”. Aceasta conţi­ne procedura anulării la plată a unor obligaţii bugetare şi împarte da­tornicii în două cate­go­rii: cu debite până în 1.000.000 de lei şi pes­te această sumă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 367

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 11384


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info