Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt diversl *** ️ A murit doctoriţa Carolina Nicolae     Fapt divers *** ️ ATV-ul l-a omorât la 19 ani     Fapt divers *** ️ Ajutaţi-i să supravieţuiască     Editoriale *** ️ Îşi face PSD operaţie estetică precum un criminal care vrea să nu fie recunoscut?     Sport *** ️ Galben-verzii, la antrenamente!     Cultural *** ️ Astăzi se fac cununi din flori de cîmp     Monden *** ️ Primăriţa Ştefăneştiului, soacră mare     Fapt divers *** ️ A ameninţat cu un pistol de jucărie     Social *** ️ Salariile medicilor ar putea scădea!     Sport *** ️ Mihai Iacob, 4 medalii în Bulgaria     Sport *** ️ FC Argeş începe pregătirea pentru noul sezon!     Sport *** ️ Real Bradu a ratat promovarea în Liga 3    
 Publicitate pdf
Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

SC Apă Canal anunţă:   

Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp


SC Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, reaminteşte că de la data de 01.04.2019 este disponibilă o nouă modalitate de transmitere a indexului autocitit, respectiv prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp, la nr. de telefon: 0755.147368.

Comentarii (1) | Vizualizari: 630

Continuare
 
Nu puteţi fi concediat fără preaviz! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Nu puteţi fi concediat fără preaviz!


Nici un angajat nu poate fi concediat fără a primi, în prea­labil, un preaviz. Anga­ja­torul trebuie să dea res­pec­tivul pre­aviz într-un termen ce nu poate fi mai mic de 20 de zile lucrătoare. În acest timp, salariatul trebuie să-şi continuie acti­vi­tatea, primind salariul pen­tru munca efectuată.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 837

Continuare
 
Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Potocol între CCI şi  ANFPISD

Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie


A fost semnat un protocol de colaborare între Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Ar­geş şi Autoritatea Naţională pentru Formare Pro­fesională Iniţială în Sistem Dual din România ANFPISD. Evenimentul precede deschiderea a 8 birouri regionale ale ANFPISD prin intermediul că­rora va fi ţinută o strânsă legătură între me­diul de afaceri şi şcolile de meserii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 517

Continuare
 
Autobuzele au program special de Rusalii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Autobuzele au program special de Rusalii

Având în vedere că ziua de luni, este declarată zi liberă atât pentru salariaţii din sectorul public cât şi pentru elevi şi studenţi, S.C. Publitrans 2000 S.A. informează publicul călător că, în perioada 15 iunie - 17 iunie 2019, circulaţia autobuzelor în municipiul Piteşti se va desfăşura după un program corespunzător unor zile de sărbătoare, cu excepţia zilei de sâmbătă, când programul va fi corespunzător unei zile libere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 630

Continuare
 
Clasele de vară pentru copii Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Fundaţia Aid for Piteşti organizează în perioada 8 - 12 iulie

Clasele de vară pentru copii


Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este între 8 şi 12 iulie (luni - vineri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1063

Continuare
 
Evenimente 15 iunie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Evenimente 15 iunie de-a lungul vremii

- 1167: A fost întemeiat oraşul Copenhaga, devenit capitală a regatului danez în 1443
- 1215: Regele Ioan Fără de ţară semnează Magna Carta la Runnymede, Anglia
- 1389: Bătălia de la Kossovopolje (Câmpia Mierlei). Înfrângerea de către armata turcă a armatei sârbe, condusă de cneazul Lazăr, aliat cu bosniecii şi cu macedonenii. Vestul şi sud-vestul Serbiei au fost supuse Imperiului otoman (15/28)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 463

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Sfinţii zilei


Sfântului Ierarh Tihon, Episcopul Amatundei se trăgea din oraşul Amatunda, cetate în insula Cipru, din părinţi binecredincioşi şi iubitori de Hristos, de la care a învăţat din tinereţe a cunoaşte pe Hristos Dumnezeu şi Sfintele Scrip­turi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 433

Continuare
 
Resursele de energie electrică, în scădere Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Resursele de energie electrică, în scădere


Conform datelor provizorii ale Ins­titutului Naţional de Statistică (INS) remi­se miercuri Agerpres, resursele de energie primară au crescut cu 0,9%, în primele patru luni ale anului în curs, iar cele de energie electrică au scăzut cu 6,7%, faţă de aceeaşi perioadă din 2018.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 448

Continuare
 
Intervenţie de urgenţă pe malul râului Argeşel Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Intervenţie de urgenţă pe malul râului Argeşel


Administraţia Bazinală de Apă Argeş – Vedea, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, Sistemele Hidrotehnice Independente şi servi­ciile specializate continuă monitorizarea cursu­rilor de apă şi a lucrărilor hidrotehnice adminis­trare pentru gestionarea posibilelor situaţii de urgenţă provocate de precipitaţiile abundente şi viiturile create.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 350

Continuare
 
Pendiuc a demisionat! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 iunie 2019


Pendiuc a demisionat!


La scurt timp după ce a fost condamnat defi­ni­tiv, la o pedeapsă cu suspendare de 2 ani, fost primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc a hotărât să iasă din viaţa publică. Acesta şi-a dat demisia din funcţia de consilier personal al primarului mu­nicipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, cu toate că putea să îşi păstreze funcţia pe care o deţinea din 2017. Tudor Pendiuc va rămâne în continuare profesor la Universitatea Constantin Brâncoveanu.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 959

Continuare
 
Vor dispărea centrele de plasament Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

 Decizie adoptată de Guvernul României

Vor dispărea centrele de plasament


Guvernul a adop­tat, miercuri, un act normativ care prevede desfiinţarea centrelor de plasa­ment vechi pentru copiii aflaţi în grija statului. Din 2021 copiii aflaţi sub pro­tecţie socială vor locui în case şi a­partamente de tip familial. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 602

Continuare
 
Se opreşte curentul în Morăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Se opreşte curentul în Morăreşti


Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici,  astăzi astfel: 9 -17 Poiana Lacului Satele: Dinculeşti,

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 412

Continuare
 
4 tone de ajutoare pentru cetăţenii afectaţi de inundaţii Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 iunie 2019

O parohie din Câmpulung a strâns

4 tone de ajutoare pentru cetăţenii afectaţi de inundaţii


La iniţiativa preotului Ciprian Dragomir de la biserica Parohiei „Adormirea Maicii Dom­nului“ – Fundeni , din Câmpulung,  care a dema­rat colecta de vară pentru ajutorarea celor în nevoi din sudul judeţului Argeş şi pentru cei afectaţi de inundaţii s-au strâns 4 tone de ajutoare. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 612

Continuare
 
Renumit bucătar, sărbătorit la 99 de ani Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 iunie 2019


Renumit bucătar, sărbătorit la 99 de ani


Având o carieră de peste cinci decenii ca bucătar, Constantin Prodan a fost sărbătorit de foştii colegi, cu prilejul împlinirii vârstei de 99 de ani. Nea Costică, aşa cum i se spune, a fost bucătar la Colegiul Carol I. Acestea le-a dezvăluit din secretele sale patiserilor musceleni.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 602

Continuare
 
Ţânţarii pot provoca febra West Nile! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

În sezonul cald, feriţi-vă de aceste insecte!

Ţânţarii pot provoca febra West Nile!


Până pe 15 noiembrie a.c,  se va desfăşura potrivit măsurilor impuse de Ministerul Sănătăţii, supravegherea neuroinfecţiei cu virusul West Nile. Febra West Nile este o boală produsă de virusul West Nile. Principala cale de transmitere a acestei infecţii la om este prin înţepătura de ţânţar. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, în judeţul nostru, până la această dată nu s-a înregistrat niciun caz de infecţie cu virus West Nile. Anul trecut s-au înregistrat 3 cazuri, iar în 2017 şi 2016 nu au fost cazuri înregistrate. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 518

Continuare
 
Mai multe foişoare în zona de picnic Făget Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Mai multe foişoare în zona de picnic Făget


Zona de picnic Făget sigurul loc din oraş special amenajat pentru astfel de activităţi, pune la dispoziţia vizitatorilor, încă 4 foişoare. Aşadar, cei care aleg să-şi petreacă timpul liber la zona de picnic, vor beneficia de acum de 13 grătare şi 20 foişoare, mese şi bănci, toalete, supraveghere video, spaţiu de joacă pentru copii, iluminat public şi spaţiu de parcare, instalaţie de tiroliană.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 570

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 10909


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Îşi face PSD operaţie estetică precum un criminal care v...
Smeo este derutat. Înca îşi caută idolul: săptămâna trecută era veorica, acum parcă ar merge pe varianta codrin...
24/06/19 11:05 Mai mult...

Îşi face PSD operaţie estetică precum un criminal care v...
Ce-ai patit Bobita?! Gheorghe!Codurile,de la galben la portocaliu ti-au zdruncinat rau neuronii.Pai,ce faci Gheo,o dai l...
24/06/19 10:27 Mai mult...

Îşi face PSD operaţie estetică precum un criminal care v...
Va intreb daca numai hamacul si stejarii din spatele casei va fac intr-adevar liber. Ati fi liber daca ati fi neutru, ne...
24/06/19 08:36 Mai mult...

Poliţist local reţinut pentru abuz în serviciu
Darius,te inseli!De unde scoala la Campina?Nici pe harta nu stiu unde-i aceasta localitate.Ma gandeam ca ai vrut sa intr...
24/06/19 08:27 Mai mult...

Poliţist local reţinut pentru abuz în serviciu
Sunt scoliti la seral ,fara frecventa ,salarii regesti si rezultatul se vede.Daca nu stiati au salarii de 4000 de lei .n...
22/06/19 20:01 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info