Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Se opreşte curentul în Mărăcineni     *** Motor pentru Nissan, produs la Mioveni     *** Locuri de muncă pentru studenţi, în Germania     *** Pe 24 ianuarie, nu se lucrează!     *** Încep exproprierile pentru Drumul Expres     *** Încă trei persoane cu gripă!     *** 43 de solicitări pentru SMURD     *** I-a pus cuţitul la gît vînzătoarei!      *** Din cauza vitezei s-a oprit cu maşina în pom     *** I-a arătat „păsărica“ şi el a şantajat-o     *** După ce a devenit tătic, s-a spînzurat!     *** În timpul încăierării şi-a tăiat fiul     *** COŞULEŢ DE SCĂRIŢĂ CU CÎRNAŢI DE PLEŞCOI     *** Aventură şi un cîştig substanţial!     *** Sfinţii zilei      *** Evenimente 23 ianuarie de-a lungul vremii     *** Antologie despre Chişinău     *** „Frizerul de cîini” şi „Dovlatov”, la Cinema „Bucureşti”     *** FC Argeş joacă sîmbătă primul amical     *** Gheorghe, Paliciuc şi Orbeanu, la lotul naţional!     *** Jeremic, MVP-ul etapei!     *** Vor 10 medalii la Campionatul Balcanic     *** Liga tinerilor jucători      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Pregătire centralizată la Izvorani!     *** 10 juniori în lot    

 
Se amînă Ziua Porţilor Deschise în spitale Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 august 2015

Se amînă Ziua Porţilor Deschise în spitale

 

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a anunţat, ieri, că Ziua Porţilor Deschise, eveniment care urma să se desfăşoare pe 22 august în spitalele din judeţul nostru, se amînă pentru o dată care va fi comunicată ulterior. Măsura a fost luată după primirea unei adrese de la Ministerul Sănătăţii ca urmare a apariţiei unor dis-funcţionalităţi la nivel naţional în ce priveşte corelarea organizării evenimentului.       

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1527

 
Se reabilitează termic cinci blocuri Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 august 2015

Se reabilitează termic cinci blocuri

 

Recent, s-au semnat contractele de lucrări cu asociaţiile de proprietari şi urmează să înceapă reabilitarea termică pentru blocurile P15, P22, P5a, P39 şi P21 din Topoloveni. Astfel, se vor realiza lucrări de izolare termică, de şarpantă, învelitori şi lucrări conexe şi se vor monta uşi şi ferestre de tip termopan. Patru dintre blocurile menţionate au deja şarpanta şi învelitorile realizate de anul trecut, în acest an urmînd a se efectua restul de lucrări. Pentru o nouă etapă a Programului Naţional Multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în acest an, sînt realizate documentaţiile şi pentru restul de 18 blocuri, în vederea reabilitării termice a întregului fond locativ din Topoloveni. 

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1752

 
Au început lucrările pentru Centrul de Informare Turistică Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 august 2015

Au început lucrările pentru Centrul de Informare Turistică

 

Lucrările de realizare a construc­ţiei pentru proiectul „Înfiinţare Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică în oraşul Topoloveni, ju­­deţul Argeş“, iniţiat de oraşul Topoloveni, sînt în derulare, aflîndu-se în etapa de finalizare a fundaţiei. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1746

Continuare
 
Se construieşte o nouă grădiniţă la Topoloveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 august 2015

Se construieşte o nouă grădiniţă la Topoloveni

 

Realizarea unei grădiniţe cu program prelungit la Topoloveni este un proiect început cu cîţiva ani în urmă. Obiectivul a beneficiat de finanţare în perioada 2006 - 2011, lucrarea avînd în prezent un stadiu fizic de aproximativ 40%, în conservare. În acest an, proiectul a fost inclus în Programul Naţional de Dezvoltare Locală, conform OUG 28/2013, pentru finanţarea lucrărilor rămase de executat. Astfel, în primăvara acestui an s-a realizat acoperişul, iar în aceste zile încep lucrările pentru restul de executat. Noua grădiniţă va avea o ofertă diversificată de servicii: program normal şi prelungit, integrarea copiilor cu nevoi speciale, dezvoltarea unor programe comunitare şi proiecte educaţionale.      

          I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1828

 
Cîmpulungul încă nu are o sursă de rezervă de aprovizionare cu apă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 august 2015

La şase luni de cînd a cedat magistrala principală,

Cîmpulungul încă nu are o sursă de rezervă de aprovizionare cu apă

 

 La ultima şedinţă a Consiliului Local Cîmpulung s-a adus în discuţie o mai ve­che problemă cu care se confruntă locuitorii municipiului şi cei ai comunelor limitrofe şi care ar fi trebuit să fie rezolvată pînă acum: sistemul de rezervă de aprovizionare cu apă care să suplinească sursa principală în caz, Doam­ne-fereşte, de alte avarii similare cu ce­le din primăvara acestui an. Din păcate, aleşii cîmpulungenilor nu au făcut nimic în acest sens, deşi, după necazul de la începutul lunii martie, mulţi au fost cei care s-au bătut cu pumnul în piept, a­nunţînd că au fost identificate mai multe variante de rezervă care să înlocuiască, în caz de nevoie, magistrala veche, fragilă şi nesigură.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1742

Continuare
 
Salariile din Sănătate vor creşte în următorii doi ani Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 august 2015

În urma negocierilor Sanitas,

Salariile din Sănătate vor creşte în următorii doi ani

 

 Negocierile dintre sindicatul Sanitas şi reprezentanţii Ministerului Sănă­tăţii, Ministerului Justiţiei, Ministerului Finanţelor şi CNAS au dat roade. Liderul Sanitas, Filiala Argeş, Doina Fănică, ne-a spus că s-a decis creşterea veniturilor cu 25% pentru toţi salariaţii din Sănătate de la 1 octombrie.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2086

Continuare
 
Pagube de 82 de milioane lei în agricultură Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 20 august 2015

Seceta a falimentat fermierii

Pagube de 82 de milioane lei în agricultură

 

 Seceta din această va­ră a dus la calamita­rea multor culturi şi în jude­ţul nostru. Potrivit con­silierului Dan Dobrea, din cadrul Direcţiei pen­tru Agricultură Argeş, pînă ieri au fost de­clarate calamitate 64.330 de hectare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1963

Continuare
 
La anul, toate străzile, asfaltate! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 august 2015

Viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, anunţă:

La anul, toate străzile, asfaltate!

 

 Viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, a anunţat ieri, în conferinţa de presă săptămînală, că, în 2016, toate străzile din municipiu vor fi asfaltate. Această veste vine după ce, ieri, viceprimarul a anunţat că s-a terminat licitaţia pentru asfaltare şi canalizare în zona Tarlaua 22 - platoul Craiovei.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2630

Continuare
 
Profesorii ameninţă cu proteste Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 august 2015

După majorările salariale din Sănătate,

Profesorii ameninţă cu proteste

 

 Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţămînt (FSLI) consideră că decizia de majorare a salariilor angajaţilor din Sănătate este justă, dar avertizează că, dacă nu vor creşte şi veniturile din Educaţie, Executivul trebuie să se aştepte la proteste de amploare. La nivelul judeţului nostru, profesorii argeşeni sînt reprezentaţi la centru de vicepreşedintele FSLI şi liderul SIPA Muntenia, Adrian Voica.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1830

Continuare
 
Au costat 250 mii lei Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 august 2015

Pînă acum, Sărbătorile Argeşului şi Muscelului

Au costat 250 mii lei

 

 Sărbătorile Argeşului şi Muscelului au costat în acest an circa 250 mii lei, a pre­cizat, ieri, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Polexe. Şi socotelile nu s-au încheiat! Aceste de­cla­raţii au fost făcute la conferinţa de presă a CJ Argeş de la Vila Florica. Aici direc­torii instituţiilor de cultură din subor­di­nea CJ Argeş au vorbit despre eveni­men­tele pe care le-au desfăşurat în cadrul Sărbătorilor. Un subiect aparte l-a vizat şi bugetul insuficient pentru deplasările la concursuri ale Ansamblului Folcloric Dorul şi investiţiile pentru costume. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1809

Continuare
 
Noutăţi la indemnizaţia de creştere a copilului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 august 2015

Noutăţi la indemnizaţia de creştere a copilului

 

Cei ce realizează concomitent venituri impozitate din mai multe activităţi vor beneficia de concediu şi de indemnizaţia pentru creşterea copilului dacă dovedesc suspendarea a cel puţin uneia dintre activităţi. Ei pierd dreptul la indemnizaţie dacă suma veniturilor rămase depăşeşte suma de 3.000 de lei.   

 A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1995

 
Medicamente aduse la redacţie Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 august 2015

Medicamente aduse la redacţie

 

 La redacţia noastră au fost aduse cîteva cutii cu medicamente pe care anumite persoane ce au avut nevoie de ele nu le mai pot folosi. Pentru a nu fi aruncate la gunoi, deoarece sînt în termenul de valabilitate, iar unele sînt destul de scumpe, persoana s-a gîndit că sînt destui oameni bolnavi care au nevoie de acestea. Iată despre ce este vorba: Tritace (40 comprimate), Lemesil (10 comprimate), Egilok (45 comprimate), Coryol (33 comprimate), Roswera (18 comprimate), Zulin (10 comprimate), Perindopril Tosilat Teva (18 comprimate), Diabetin (60 comprimate), Tritace (13 comprimate), Xatral (15 comprimate) şi Tamsol (18 comprimate). Toate au termenul mare de valabilitate, iar cine are nevoie de ele poate veni să le ia de la redacţia noastră, din Bulevardul Republicii nr. 1A, eventual să aibă şi o reţetă mai veche, care să menţioneze că persoana respectivă ia acest tip de pastile.  

     A.Roşu   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1757

 
Tabără de Matematică, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 august 2015

Antrenament pentru performanţă

Tabără de Matematică, la Cîmpulung

 

 Municipiul Cîmpulung Muscel găzdu­ieşte, în perioada 17 - 22 august, o nouă ediţie a Taberei Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro, care se bucură de par­ticiparea a 200 de elevi şi 46 de profe­sori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1811

Continuare
 
Fermierii primesc mai mulţi bani pentru motorină Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 august 2015

Subvenţia nu va mai fi influenţată de cursul leu - euro

Fermierii primesc mai mulţi bani pentru motorină

 

 Subvenţia la motorină va suferi modificări în urma deciziei de a se aduce unele schimbări la Hotărî­rea Guvernului nr. 1174 din 2014. Astfel, rata accizei reduse pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricul­tură se modifică de la 21 de eu­ro/1.000 de litri la 99,498 lei/1.000 de litri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1789

Continuare
 
Primiţi cu căldură la Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 19 august 2015

Copiii rămaşi orfani în urma războiului din Ucraina,

Primiţi cu căldură la Mioveni

 

 Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, le mulţumeşte tuturor autorităţilor locale şi judeţene, instituţiilor statului, agenţilor economici, persoanelor fizice care, în perioada 10 - 16 august a.c., au răspuns afirmativ solicitării sale şi au primit cu căldură pe cei 17 copii, din Ucraina.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1711

Continuare
 
Zeci de persoane munceau la negru Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 19 august 2015

În urma controlului ITM în august,

 Zeci de persoane munceau la negru

 

 În vederea diminuării numărului de persoane ce desfăşoară activitate fără forme legale, ITM Argeş a efectuat în perioada 1 - 5 august 46 de controale. Astfel, la 18 angajatori au fost depistate ca lucrînd fără forme legale de angajare un număr de 26 persoane.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1386

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8371 - 8401 din 9518


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-a călcat soacra cu maşina!
care legi???N-o sa pateasca nimic.Ne intrebam ce rost mai are politia, daca tot nu pateste nimeni nimic.
22/01/19 17:58 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Atentie! Desi TVA-ul s-a redus de la 19% la 9% pretul total cu TVA cu tot a ramas acelasi ca anul trecut. Pe facturile e...
22/01/19 16:59 Mai mult...

Şi-a călcat soacra cu maşina!
din ce partid politic face parte, timidul sofer?Lasa ca are tara legi
22/01/19 15:33 Mai mult...

Doi răniţi în accident la Topoloveni
NU din cauza poleiul!! numai din cauza soferul de doi bani ca nu stie sa se adapt la conditii de vrema
22/01/19 14:38 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Modernizarea s-a facut pe timpul lui Mujea.La Apa este de povestit.Gentea face legea si acolitii lui.Ionica beneficiaza ...
22/01/19 10:41 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info