Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt divers *** ️ S-a răsturnat cu maşina în şanţ     Fapt divers *** ️ A distrus o maşină de epocă     Fapt divers *** ️ Casă distrusă de o oală cu ceară uitată pe foc     Social *** ️ Firmele îşi plătesc cu greu facturile!     Sport *** ️ Meci doar pentru palmares!     Sport *** ️ Proiectul de învăţare a primului ajutor, un succes!     Social *** ️ „Campionii Bucuriei” a reunit la start 200 de copii!     Sport *** ️ Piteştenii Preda şi Ungureanu, favoriţi la medalii!     Sport *** ️ Strategii folosite primăvara la crap    
 Publicitate pdf
Ghiocei înfloriţi în faţa blocului! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 februarie 2016

În Craiovei a venit deja primăvara

Ghiocei înfloriţi în faţa blocului!

 

 Mai sînt trei săptămîni pînă intrăm calendaristic în primăvară, dar ghioceii au apărut prin grădinile gospodarilor. Vestitorii primăverii se găsesc şi în grădina din faţa blocului 42, scara D, din Craiovei. Sînt înfloriţi zeci de ghiocei de un alb imaculat, iar meritul acestei frumoase grădini este al unui pensionar pasionat de grădinărit. În loc să stea în faţa televizorului sau la bîrfă pe banca de la scara blocului, pensionarul preferă să se ocupe de flori, fiind o persoană şi foarte credincioasă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3137

Continuare
 
Indemnizaţia de însoţitor trebuia mărită! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 09 februarie 2016

Începînd cu 1 ianuarie,

Indemnizaţia de însoţitor trebuia mărită!

 

 Însoţitorii persoanelor cu handicap din Costeşti n-au primit în ianuarie majorările aprobate anul trecut. În consecinţă, o persoană aflată în această situaţie ne-a sesizat la redacţie. Am discutat cu primarul de la Costeşti, care ne-a precizat că normele de aplicare nu sînt clare şi că s-a solicitat un punct de vedere de la Ministerul Muncii.

Comentarii (4) | Vizualizari: 4038

Continuare
 
Vine aparatul de radioterapie! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 februarie 2016

Dacă vom avea locaţia,

Vine aparatul de radioterapie!

 

Preşedintele Comisiei de sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Argeş, dr Dan Manu, e ferm: „Avem promisiunea fermă că vom primi aparatul de radioterapie dacă îndeplinim condiţiile, mai precis, dacă vom avea locaţia unde să funcţioneze acest aparat de radioterapie!

Comentarii (1) | Vizualizari: 3019

Continuare
 
Se circulă haotic la Podul Viilor! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 09 februarie 2016

Pentru că nu există marcaje în sensul giratoriu,

Se circulă haotic la Podul Viilor!

 

 La orele de vîrf, traficul e aglomerat în zona Podul Viilor. Simplul fapt că nu sînt făcute marcajele în sensul giratoriu din zonă îngreunează traficul rutier. Autorităţile locale din Piteşti anunţă că, momentan, lucrările la acest proiect depind de vremea de afară. Astfel, cînd temperatura va fi bună, se va asfalta pasajul şi se vor face marcajele.

Comentarii (4) | Vizualizari: 3936

Continuare
 
Medici din Bucureşti oferă consultaţii dermatologice gastroenterologice şi ginecologice la Clini Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 februarie 2016

Medici din Bucureşti oferă consultaţii dermatologice gastroenterologice şi ginecologice la Clinik Med

 

  La Clinik Med, pacienţii pot beneficia de servicii ginecologice, dermatologice şi gastroenterologice. Metodele de investigaţii sînt rapide şi sigure. În acest sens, pentru serviciile gastroenterologice, amintim Videocapsula endoscopică şi Testul respirator depistare Helicobacter Pylori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3226

Continuare
 
Volkswagen copiază Loganul Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 februarie 2016

Volkswagen copiază Loganul

 

 Unii au remarcat că noul Logan, lansat în 2012, semăna cu unele maşini germane. Acum, nemţii de la Volkswagen au scos pe piaţă un model low-cost care copiază Loganul atît ca aspect, cît şi ca filosofie. Pentru noua maşină, prezentată pe 2 februarie la Auto Expo Delhi, se vehiculează preţuri de 7.500 euro sau chiar 6.500 euro, pentru piaţa indiană - deşi nu e clar cum variază costul în funcţie de dotări. Ameo e primul produs Volkswagen dezvoltat pentru această piaţă şi implică cel mai mare nivel de localizare din toate modelele Volkswagen - nu se declară deocamdată cît anume se produce doar la uzina Chakan de lîngă Pune (oraşul în care a jucat Mutu), unde se fabrică şi Polo hatchback.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3169

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 februarie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Găvan, consilier la Ministerul Mediului

Argeşeanul Alex Găvan a devenit consilierul personal al ministrului Mediului. De altfel, alpinistul a scris despre acest lucru pe pagina sa personală de Facebook: „Sînt foarte implicat şi în diverse cauze, în special legate de mediu. Şi cînd spun „implicat“ nu am în minte doar genul acela de activism fără substanţă, ci o abordare orientată către soluţii. Văd acest gen de implicare nu ca pe o optiune, ci ca pe o datorie. Pe care toţi o avem faţă de noi înşine şi faţă de cei de lîngă noi. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat să colaborez şi formal, în calitate de consilier personal, cu ministrul mediului, doamna Cristiana Paşca Palmer. Fără politică, la fel de rezonabil sau mai puţin rezonabil ca şi pînă acum, cum aţi văzut, de altfel, de fiecare dată. Agenda este una simplă, clară şi transparentă. Oamenii împreună cu natura, nu oamenii împotriva naturii. Aceasta colaborare este una bazată pe voluntariat, este consultativă şi evident nu presupune un program de la 9 la 17. În paralel, expediţiile mele himalayene, ca şi toate celelalte proiecte personale merg înain­te“. 

  A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2819

Continuare
 
Au sosit primele bilete de tratament Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 februarie 2016

În atenţia pensionarilor care au depus cereri!

Au sosit primele bilete de tratament

 

 La sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tra­ta­ment balnear pentru seria 1. Datele de plecare sînt 15, 16, 17 şi 18 fe­bru­arie 2016.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2988

Continuare
 
Din 50 de instituţii judeţene, 20 nu au site-uri Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 februarie 2016

Din 50 de instituţii judeţene, 20 nu au site-uri

 

 Multe din instituţiile bugetare judeţene aflate în coordonarea Prefecturii sau a Consiliului Judeţean preferă să rămînă invizibile în spaţiul virtual. Nu costă nimic să-şi facă măcar un site pe o platformă gratuită, precum wordpress, unde un angajat mai priceput să prezinte periodic contribuabililor activitatea instituţiei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1805

Continuare
 
Liceul Ion Barbu, amendat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 februarie 2016

Pentru că au găsit nereguli,

Liceul Ion Barbu, amendat!

 

 Cei de la Camera de Conturi Argeş au depistat nereguli în cadrul acţiunilor de audit desfăşurate la trei unităţi liceale din Piteşti. În cadrul acţiunilor a fost aplicată o singură sancţiune contravenţională, în cuantum de 3 mii lei la Liceul Teoretic Ion Barbu Piteşti, unde s-a constatat că au fost efectuate plăţi direct din veniturile încasate. Totodată, în urma controalelor făcute s-au dispus şi măsuri de recuperare a prejudiciului. E bine de precizat că aceste controale au fost efectuate anul trecut şi sînt pe 2014.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4560

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 februarie 2016

Se vorbeşte, se citeşte...

 

Mi-e frig, să trăiţi!

Dintotdeauna, albul e alb şi negrul e negru în funcţie de situaţia politică. Istoricii, lingviştii au fost mereu obligaţi să spună ce vrea puterea să audă. În vremea naziştilor, biologii vorbeau despre „rase“ aşa cum li se dicta. Pe viitor, s-ar putea să intre în joc meteorologii. Unul din candidaţii la preşedinţia SUA, Ted Cruz, afirmă că nu crede în încălzirea globală. Dacă iese preşedinte, multă lume se va îmbrăca mai gros şi va tuşi des. Iar fetele de la meteo vor avea grijă ce spun.

Justiţie spre pagubă

Cazul Nicolescu a pornit de la o „autosesizare“ din presă. Ancheta respectivă s-a făcut cu ajutorul sorosiştilor de la Activewatch, într-un program de instruire cu procurori DNA. Ziaristului respectiv i se părea grozav că ancheta lui a provocat aşa tsunami. Acum, îşi aduce aminte că a fost totuşi oarecum direcţionat, pentru că în programul respectiv, pentru fiecare judeţ, se ofereau mici începuturi de anchetă, aşa încît i s-a sugerat tacit să meargă pe acel fir, care de la început ţintea conducerea CJ Argeş. Apoi, soroşiştii au găsit motive să nici nu-i plătească nici cei 1.000 de euro promişi de program autorului pentru realizarea investigaţiei. Cu atît mai puţin e interesat Activewatch de bunul mers al lucrurilor în judeţ după ce se face justiţie.  

  VIP

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1393

 
O nouă farmacie Catena în Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 februarie 2016

O nouă farmacie Catena în Piteşti

 

Grupul Catena anunţă deschiderea unei noi farmacii Catena în municipiul Piteşti, încercînd astfel să fie mai aproape de cît mai mulţi romani. Noua farmacie funcţionează începînd de astăzi, 8 februarie, în cartierul Găvana, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 5, la parterul blocului M5-M5a, lîngă Piaţa Găvana.
Piteştenii din zonă - si nu numai - sînt asteptaţi în noua unitate pentru a beneficia de oferte speciale, sfaturi bune, oferite din inimă, şi de preţurile mici ale reţelei de farmacii Catena.
Şi pentru că în luna februarie se sărbătoreşte iubirea, pacienţii „Farmaciei inimii“ beneficiază în oricare din unitaţile Catena de o reducere de 30% la produsele pentru sănătatea inimii, din gama Naturalis. În plus, posesorii de carduri de fidelitate se pot bucura întotdeauna de preţurile mici oferite de Catena - cea mai mare reţea de farmacii din România.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1821

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 februarie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Medicamentele ieftine dispar de pe piaţă

Alianţa Medicilor a publicat o listă în care apar 123 de medicamente care lipsesc din spitale şi farmacii, unele fiind destinate tratării cancerului, altele, bolilor neurologice, pulmonare sau cardiace. Ele nu mai sînt produse sau vîndute pe piaţa din România pentru că producătorii sau importatorii susţin că nu fac profit. La mijloc sînt pacienţii, disperaţi că trebuie să îşi procure singuri, din străinătate, pastilele care îi ţin în viaţă. Se întîmplă foarte des ca distribuitori care au cîştigat licitaţii pentru a livra medicamente să anunţe apoi că nu le mai pot aduce. În ultimii ani, 1.300 de medicamente au dispărut de pe piaţă. Peste jumă­tate dintre ele costau mai puţin de 50 RON.

I.Ivănoiu
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2632

Continuare
 
Datornicii, făcuţi de ruşine! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Dacă au restanţe de peste 100 de lei, apar pe site-ul Finanţelor

Datornicii, făcuţi de ruşine!

 

 Pentru prima oară Fiscul va publica datoriile persoanelor fizice, pentru a îmbunătăţi colectarea taxelor. ANAF a decis să publice numele persoanelor fizice ce au obligaţii fiscale de plată restante, respectiv de peste 100 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1519

Continuare
 
În urma comemorării au rămas gunoaiele Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Strîngeţi resturile lumînărilor din Piaţa Milea!

În urma comemorării au rămas gunoaiele

 

 A nins, a plouat, a bătut soarele, iar candelele, sau ce a mai rămas din ele, sînt în acelaşi loc din centrul Piteştiului. Lumînările aprinse în noiembrie anul trecut în Piaţa Vasile Milea în memoria morţilor şi acţiunile de susţinere a răniţilor au dovedit încă o dată că, la nevoie, putem fi uniţi. Însă, acum, aceste recipiente din plastic în care nu mai e aprinsă nici o lumînare ar trebui îndepărtate, iar autorităţile ar trebui să ia aminte din acea tragedie şi să nu mai permită ca astfel de incidente să se mai întîmple.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2019

Continuare
 
Salarii mai mari cu 5% şi primă de 1.430 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 februarie 2016

S-au încheiat negocierile la Dacia

Salarii mai mari cu 5% şi primă de 1.430 lei

Au 4.700 lei, dar tot mai vor!

 

 Conflictul de muncă de la Dacia, deschis de Sindicatul Automobile Dacia, a fost închis, după cum ne-a spus ieri viceliderul de sindicat Ion Iordache. Ei au reuşit să ajungă la un acord cu cei din conducerea Dacia, după negocierile care au avut loc şi din care angajaţii au de cîştigat.      

Comentarii (10) | Vizualizari: 4916

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8371 - 8401 din 10641


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Gusturile şi voturile nu se discută!
Va cunosc de cateva zeci de ani, D-le GS-in calitate de concetatean de o generatie apropiata; imi pare rau ca abia acum...
24/05/19 17:31 Mai mult...

Papamobilul va fi un Duster
De fapt, voi ganditi, ori este vai de capul vostru ! Nu-i de mirare ca noi ca natie suntem coada kurului !
24/05/19 15:33 Mai mult...

S-a spînzurat după ce a rămas şomer
Tu, spanzuratule, de fapt ce voiai ? Bine ar fi ca toti aceia, asemenea tie, sa-ti urmeze eemplul !
24/05/19 15:00 Mai mult...

S-a spînzurat după ce a rămas şomer
Aiasta nu se poate ! Maritul Petre Roman, tare se mai mandrea, pe la inceputul anilor '90 cu : primul somer.......... si...
24/05/19 14:51 Mai mult...

Patru decenii de istorie, patru decenii de glorie!
Primare ești mare dacă găsești staf tehnic din marii jucători din vechea generație , vei avea mult de câștigat l...
24/05/19 11:49 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info