Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 

*** Trivale Fest la Piteşti      *** Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte      *** Primarul vine la muncă pe bicicletă      *** A crescut producţia la Dacia      *** 260 de vehicule, pentru pompierii români      *** „Misiune îndeplinită!”     *** Chinezi prinşi muncind la negru     *** Agresor sexual, în arest la domiciliu     *** S-a aruncat de la etajul V     *** Bătut de un poliţist pe motocicletă     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Mergem să cîştigăm la Timişoara!“     *** Chindia - CFR, la Mioveni, în Cupă     *** România a urcat pe locul 27     *** Între 30 şi 90 lei biletele la meciul cu Serbia     *** Bishop a ajuns la Piteşti     *** Doar 4 partide vor fi televizate!     *** Victoria îi urcă pe podium!     *** Negocieri cu doi jucători     *** Năstăsie: „Mergem la Bacău să cîştigăm“    

 
Salarii mai mari pentru Poliţia Locală Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

 Norma de hrană va rotunji veniturile funcţionarilor de la birou

Salarii mai mari pentru Poliţia Locală

 

 După ce mai mulţi angajaţi ai Poliţiei Locale Piteşti rămăseseră fără norma de hrană, de acum, în con­formitate cu o recentă decizie a Gu­vernului, toţi o vor primi. Asta în­seamnă bani în plus la venitul lunar. Pentru reglementarea situaţiei şi a­cordarea normei de hrană tuturor an­gajaţilor Poliţiei Locale din Piteşti, con­silierilor locali li s-a prezentat ieri în cadrul şedinţei un proiect de hotă­rîre în acest sens.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 4358

Continuare
 
Crescătorii de bovine au primit subvenţiile Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Crescătorii de bovine au primit subvenţiile

503 lei pe cap de animal

 

 Crescătorii de bovine din judeţul nostru au primit în sfîrşit subvenţiile, du­pă o perioadă destul de lungă de aşteptare. Potri­vit directorului Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie Argeş, Marius Stroescu, în judeţul nostru au fost depuse 2.890 de cereri din partea crescătorilor de bovine.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 2637

Continuare
 
Se depun cererile de plată la APIA Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Pînă pe 15 iunie, conform programărilor,

Se depun cererile de plată la APIA

 

 Agenţia de Plăţi şi Inter­venţie pentru Agricultură Argeş a început să pri­mească cererile unice pentru plăţile din sectorul vegetal şi zootehnie. Soli­citările se depun pînă pe 15 iunie, inclusiv.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1956

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Pe 1 Mai, agenţiile de voiaj CFR, închise

Pentru argeşenii care îşi programează din timp minivacanţa de 1 Mai, CFR Călători suplimentează, în perioada 29 aprilie - 4 mai, capacitatea de transport cu 16 trenuri InterRegio şi Regio. Cele mai multe dintre acestea vor merge spre şi dinspre Litoral. Trenurile InterRegio care circulă între Bucureşti Nord şi Constanţa fără opriri intermediare ajung la destinaţie în două ore. În unele zile libere din perioada 1 - 4 mai, cînd traficul de călători este extrem de redus, unele trenuri InterRegio şi Regio nu vor circula. De aceea, toţi pasagerii trebuie să ţină cont de acest aspect, cînd îşi planifică deplasările cu trenul, şi să consulte, pentru informaţii actualizate, pagina de Internet a companiei, sau să sune la biroul de informaţii din staţia de plecare. Menţionăm că, pe 1 Mai, agenţiile de voiaj CFR vor fi închise.

     A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2006

Continuare
 
Lodgy Stepway şi Dokker Stepway, disponibile în România Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

După salonul de la Paris,

Lodgy Stepway şi Dokker Stepway, disponibile în România

 

 Începînd din această lună, versiunile speciale Lodgy Stepway şi Dokker Step­way pot fi comandate de clienţi în reţeaua Da­cia din România.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2412

Continuare
 
Miting politic la Mioveni! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Cine îi manipulează pe muncitorii de pe Platforma Dacia?

Miting politic la Mioveni!

# Termenele studiului de fezabilitate al licitaţiilor, contestaţiilor şi execuţiilor durează între 2 şi 4 ani

 

 În faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, Sindicatul Autoturisme Dacia a organizat, ieri, un miting în favoarea realiză­rii cît mai repede a pro­iec­tului Autostrăzii Piteşti - Sibiu. Au fost prezenţi aproximativ 7.000 de par­ticipanţi, muncitori de la Uzină, dar şi de la alte firme care lucrează pentru Dacia, unele grupuri sosind cu autobuzele. În semn de solidaritate s-au aflat aici şi reprezentanţi ai Penitenciarului Colibaşi, ai Poştei ş.a. Este al doilea miting de la Mioveni care are ca su­biect construirea autostrăzii. Conform pre­mierului, lucrările la tronsonul respectiv vor începe anul viitor. „Din pro­gramul de autostrăzi 2007 - 2013 deja s-au alocat cele 25 de milioane de euro pentru actualizarea studiului de fezabilitate, în 2015 începem lucrările pe baza nou­lui studiu de fezabilitate din am­bele capete, şi dinspre Sibiu, şi dinspre Piteşti, Piteşti - Curtea de Argeş ur­mînd să fie primul tronson finalizat“, a spus Victor Pon­ta. Menţionăm că studiul de fezabilitate durează 2 ani, iar execuţia 4 ani. 

Comentarii (11) | Vizualizari: 3373

Continuare
 
8 decizii care-ţi pot schimba radical viaţa! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

8 decizii care-ţi pot schimba radical viaţa!

 

 Îţi doreşti siguranţă financiară? Află marți, 21 aprilie, care sunt cele 8 decizii care îți pot schimba radical viața. Provident , împreună cu Eusebiu Burcaş, cunoscutul trainer de finanţe personale, te invită să participi gratuit la seminarului “Cele 8 decizii pentru bunăstare”, unde vei primi sfaturi și idei personalizate despre ce trebuie să ai mereu în vedere pentru a-ţi asigura siguranţă financiară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2553

Continuare
 
163 de argeşeni au bonuri cîştigătoare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

A început revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale

163 de argeşeni au bonuri cîştigătoare

 

 Prima extragere ocazională a Loteriei Bonurilor Fiscale a avut loc pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei. Extragerile sînt organizate de Loteria Română, fiind publice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2056

Continuare
 
Comercianţii s-au îngrămădit la Simfonie! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Comercianţii s-au îngrămădit la Simfonie!

 

Municipalitatea Piteşti anunţă că pînă acum au confirmat participarea la cea de-a 38-a ediţie a Simfoniei Lalelor reprezentanţii misiunilor diplomatice din mai multe state. Totodată, la Casa Cărţii vor amenaja standuri florale peste 50 de firme şi 23 de unităţii de învăţămînt. La Parada Florilor urmează să participe 55 de unităţi educaţionale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2030

Continuare
 
Pierderile, băgate în factura clienţilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Cetăţenii pot veni cu sugestii pentru îmbunătăţirea reţelei de termoficare

Pierderile, băgate în factura clienţilor

 

 Sistemul centralizat de termoficare al Piteştiului este unul învechi, cu randamente scăzute şi cu pierderi mari în reţeaua de transport şi distribuţie. Asta este una dintre principalele premise de la care au plecat reprezentanţii societăţii în construirea proiectului de hotărîre referitor la aprobarea „Strategiei de dezvoltare a activităţii de termoficare din municipiul Piteşti pe perioada 2015 - 2020“. Jumătate dintre beneficiarii iniţiali ai sistemului s-au debranşat, uzura reţelei de distribuţie este peste 50% şi este nevoie urgentă de investiţii. În cadrul proiectului se propune în ultima etapă realizarea distribuţiei pe orizontală, ceea ce înseamnă costuri de circa 3.500 lei pe apartament. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 2394

Continuare
 
Protestul nu a fost protest! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Nemulţumiţi de salarii, angajaţii Salpitflor s-au întîlnit să discute

Protestul nu a fost protest!

 

 Ieri, încă din cursul dimineţii, s-a zvonit că va avea loc un protest al angajaţilor de la Salpitflor Green, ca urmare a faptului că nu s-a ajuns la un acord privind contractul colectiv de muncă. Între timp, informaţiile au fost că va avea loc un protest al şefilor de la Sal­pit­flor, nemulţumiţi de faptul că lor nu le-au crescut salariile comparativ cu cele ale muncitorilor. Ajunşi la faţa locului, liderul de sindicat al societăţii ne-a precizat că este în fapt o întîlnire pentru informarea salariaţilor cu privire la stadiul negocierilor con­trac­tu­lui colectiv de muncă.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2436

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Nu este necesară tipărirea biletului online

 Argeşenii trebuie să ştie că, pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirma­tă, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren. Nu este necesară tipărirea biletului online, deoarece identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate. Termenul minim de cumpărare a biletelor CFR online este de 12 ore. Oricare utilizator de Internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare, res­pectiv InterRegio, Regio Expres şi în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 - 30 de zile. 

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1909

Continuare
 
Fructele, mai scumpe Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Fructele, mai scumpe

 

Direcţia Judeţeană de Statistică Argeş anunţă că, în luna martie, citricele, legumele şi ţigările au fost mai scumpe. Asta pe cînd zahărul, fasolea boabe şi ouăle s-au ieftinit simţitor, potrivit evoluţiei preţurilor de consum în luna martie. Faţă de februarie anul acesta, preţurile au cres­cut în medie cu doar 0,4%.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1651

Continuare
 
Parada Liceelor s-a încheiat Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Cei de la Brătianu au avut „Cel mai apreciat stand“

Parada Liceelor s-a încheiat

 

 La Piteşti Mall, a avut loc a patra ediţie a „Paradei Liceelor. Tîrgul Universităţilor. Tîrgul ONG-urilor“. Membrii Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş au finalizat acest proiect în săptămîna „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!“, pentru a implica toţi elevii din judeţ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1818

Continuare
 
Cîştigătoare din 7 februarie, între 6 şi 6,99 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

La prima Loterie a bonurilor fiscale,

Cîştigătoare din 7 februarie, între 6 şi 6,99 lei

Ieri, la ora 13, şi-au depus bonurile la ANAF 74 de argeşeni

 

 Prima extragere ocazională a Loteriei Bo­nurilor Fiscale a avut loc pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei. Vă reamintim că, pentru 2015, prima extragere lunară va fi în iulie, dar vor fi organizate şi extrageri o­ca­zionale, de Paşte, Crăciun etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1923

Continuare
 
Asiguraţi-vă că sunteţi în deplină siguranţă la volan! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Asiguraţi-vă că sunteţi în deplină siguranţă la volan!

 

Starea tehnică a sistemului de direcţie este de o deosebită importanţă pentru securitatea circulaţiei. Ea contribuie decisiv la asigurarea performanţelor de maniabilitate şi stabilitate ale automobilului şi influenţează intensitatea uzării anvelopelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2213

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8371 - 8401 din 8663
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Negocieri cu doi jucători
daca nu e nimic interesant pe la centrul nostru de copii si juniori,dc nu il inchidem?pt ce cheltuie primaria bani cu ac...
21/09/18 11:04 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
Daca sunt ca Buhaescu sunt bunicei pentru FC Arges. Trebuie sa puna accent si pe tineri pitesteni, nu pe olteni.
21/09/18 09:39 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
ATENTIE;ZONA MERISANI ETE MINATA DE RAUFACATORI NU OPRITI SAU SA PARASITI AUTOVEHICOLUL PE SOSEAUA PITESTI-CURTEA DE ARG...
21/09/18 09:24 Mai mult...

A crescut producţia la Dacia
Atentie !!! De multe ori cresterile de productie antreneaza rabaturi de la calitate!Am multe semnale in acest sens de l...
21/09/18 07:39 Mai mult...

Bătut de un poliţist pe motocicletă
Au ei metode sa-l faca sa-si retraga plangerea, nu ar fi primul caz.
21/09/18 06:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info