Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 
Filtrele neschimbate ne îmbolnăvesc cu Legionella Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 august 2015

Atenţie la cum folosiţi aerul condiţionat!

Filtrele neschimbate ne îmbolnăvesc cu Legionella

 

 Piteştenii ar trebui să acorde o mai mare atenţie instalaţiilor de aer condiţionat pe care le au în ca­să, în apartament sau la serviciu. Nu de puţine ori au existat epidemii de legioneloză care s-a sol­dat cu pierderi de vieţi omeneşti. Ultima epi­demie a fost depistată, în urmă cu puţin timp, în Statele Unite ale Americii. „O mulţime de agenţi patogeni îşi găsesc adăpost în aparat, cel mai cunoscut şi periculos fiind Legionella, o bacterie ce duce la pne­u­­monie“, ne-a spus medicul Gabriel Popa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2809

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Veteran de război la 100 de ani

De curînd un argeşean, veteran rănit în cel de-Al Doilea Război Mondial, a împlinit 100 de ani. Născut pe 12 august 1915 în Miroşi, sergentul major în rezervă Petre Boşneag a avut zilele trecute parte de o ceremonie specială. Acesta a fost felicitat de Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, şi de reprezentanţi ai Statului Major al Ministerului Apărării Naţionale, ai Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război şi ai Consiliului Local Miroşi. În semn de respect, Petre Boşneag a primit mai multe disctincţii, diplome şi plachete aniversare, precum şi un sprijin financiar.                                                            

          A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1621

Continuare
 
Plan de măsuri împotriva incidentelor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Prefectura Argeş anunţă:

Plan de măsuri împotriva incidentelor!

 

La nivelul Prefecturii Argeş împreună cu toate structurile Ministerului Afacerilor Interne s-au luat o serie de măsuri organizatorice pentru desfăşurarea în bune condiţii a procesiunilor religioase şi a manifestărilor cultural-artistice din aceste zilele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1593

Continuare
 
Tramvai uşor ca la Paris Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Transportul la Mioveni pînă în 2025 s-ar putea face:

Tramvai uşor ca la Paris

 

 Ion Georgescu, primarul de la Mioveni şi preşe­dintele executiv interi­mar al PSD Argeş, a pre­cizat ieri în cadrul con­ferinţei de presă a parti­dului că mai repede se va face transport din Pi­teşti cu tramvaiul uşor de­cît cu Publitransul. A­ceastă explicaţie vine du­pă ce, joi, consilierul local Mihail Tudor a venit cu ideea ca transportul între Mioveni şi Piteşti să se facă prin cei de la Pu­blitrans. Asta după ce în societatea de transport vor fi acţionari şi cei de la CL Mioveni.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2484

Continuare
 
Debranşată de trei ori în şase luni Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 14 august 2015

Povestea unei piteştence cu cei de la CEZ:

Debranşată de trei ori în şase luni

„Sînt măsuri abuzive împotriva mea“

 

O piteşteancă a fost de­branşată şi rebranşată de cei de la CEZ Vînzare de trei ori în şase lui. Fe­meia, revoltată de si­tuaţia prin care a trecut şi nesigură pe ce ar pu­tea urma, ne-a sesizat „măsurile abuzive pe ca­re cei de la CEZ le-au luat“ împotriva ei. Cei de la CEZ au venit cu expli­ca­ţii şi totodată o anun­ţă pe femeie că ultimele taxe de debranşare şi rebranşare nu le va plăti pentru că „a demonstrat buna credinţă“.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1819

Continuare
 
S-au premiat excelenţele! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 14 august 2015

Cu ocazia Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului,

S-au premiat excelenţele!

 

 Ieri, la Muzeul Judeţean Argeş, ex­celenţele au fost pre­miate în cadrul unui eveniment de înaltă ţinută. Consiliul Judeţean Argeş a premiat cu diplome de excelenţă şase personalităţi care prin activitatea lor au reuşit să aducă un plus de valoare judeţului nostru.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1885

Continuare
 
Control la fructe şi legume proaspete Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 august 2015

Control la fructe şi legume proaspete

 

 Comisarul şef adjunct Violeta Nedelcu, de la Comisa­riatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş, ne-a spus că instituţia a organizat, în luna iulie, în judeţ, o acţiune de control pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale privind protecţia consumatorilor la comercializarea de legume şi fructe proaspete. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1518

Continuare
 
Codaşii din vară dau Bacul Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 august 2015

După ce au picat examenul din iulie, îşi încearcă din nou norocul

Codaşii din vară dau Bacul

 

 S-au terminat înscrierile pentru Bacalaureatul din toamnă! În Argeş s-au înscris 1.838 de candidaţi care vor să susţină exa­menul de Maturitate în sesiunea august - septem­brie. Prima probă scrisă a acestei sesiuni va avea loc pe 24 august, la Limba  Română.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1668

Continuare
 
Stagiatura la locul de muncă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 august 2015

Inspectoratul Teritorial de Muncă vine cu informaţii despre:

Stagiatura la locul de muncă

 

 Absolvenţii învăţămîntului superior pot să-şi perfecţio­neze pregătirea printr-o perioadă de stagiu chiar la locul de muncă. După terminarea acestei perioade, se susţine un examen, iar cei care-l iau pot să rămînă angajaţi, în caz contrar, salariatul este concediat pentru necorespundere profesională. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1693

Continuare
 
Ziua Porţilor Deschise în spitale! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 august 2015

Premieră în sistemul sanitar din Argeş:

Ziua Porţilor Deschise în spitale!

 

 Sorina Honţaru, director executiv la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, ne-a spus că Ministerul Sănătăţii a luat decizia ca oamenii să cunoască rea­lităţile sistemului sanitar direct de la personalul medical şi să se stabi­lească astfel legături mai strînse între medici şi ar­geşeni. Astfel, sîmbăta viitoare, pe 22 august, se va organiza Ziua Porţilor Deschise în toate unită­ţile sanitare din judeţul Argeş.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1924

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Cînd plătim timbrul de mediu

Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 9/2013 se prevede ca timbrul de mediu să fie plătit o singură dată. Iată în ce situaţii argeşenii trebuie să scoată aceşti bani din buzunar: cînd o maşină e înmatriculată prima dată în România; cînd o maşină e reintrodusă în parcul auto naţional, în cazul în care la momentul scoaterii sale din acesta, proprietarului i s-a restituit valoarea reziduală a timbrului; pentru maşinile rulate pentru care nu a fost achitată nici o taxă de poluare/înmatriculare, timbrul de mediu se va plăti cu ocazia transcrierii dreptului de proprietate; pentru autoturismele rulate pentru care s-a dispus de instanţe restituirea sau înmatricularea fără plata unei taxe de poluare sau de înmatriculare. Timbrul de mediu în această situaţie va fi achitat tot cu ocazia transcrierii dreptului de proprietate.   

     A.Roşu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1661

Continuare
 
Noi metode de îngrijire a livezilor Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 august 2015

Olandezii au prezentat la Institutul de la Mărăcineni

Noi metode de îngrijire a livezilor

 

 Mai multe firme olandeze care fac parte din Holland Fruit House, împreună cu cea mai mare universitate agricolă olandeză Wage­ningen şi organizaţia de certificare şi inspecţie fitosanitară Naktuinbouw, au fost prezente marţi la Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomi­cultură Piteşti - Mără­cineni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2287

Continuare
 
Copiii au vizitat Muzeul Goleşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 august 2015

Au venit în România să uite de războiul din Ucraina

Copiii au vizitat Muzeul Goleşti

 

 Autorităţile din Mioveni le-au oferit celor 17 copii din Ucraina o vacanţă în care să poată uita de războiul din ţara lor. Printre ei se numără şi unii care şi-au pierdut părinţii.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1669

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Director nou la Garda de Mediu Argeş

Dacă, la sfîrşitul lunii mai, Comisariatul Judeţean Argeş al Gărzii Naţionale de Mediu avea un nou şef, în persoana lui Carmen Rădulescu, se pare că acum lucrurile s-au schimbat din nou. Din cîte se pare, acesteia i s-a terminat perioada de interimat şi a fost înlocuită de Mihai Alexandru Văjan. Din informaţiile noastre, s-a dat un concurs pe post şi doar Mihai Alexandru Văjan l-a luat. Se pare că au mai fost şi alţi candidaţi. Astfel, s-a terminat şi perioada de interimat la GNM Argeş.  

  A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1628

Continuare
 
37 de premianţi la Sărbătorile Argeşului Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 13 august 2015

Numărul tinerilor de succes îl depăşeşte pe cel al personalităţilor

37 de premianţi la Sărbătorile Argeşului

 

 Consilierii judeţeni vor de­cide astăzi dacă votează lista cu cei 26 de tineri de succes şi pe cea cu cele 11 personalităţi ale anului pentru a fi premiaţi în ca­drul celei de-a IX-a ediţii a Sărbătorilor Arge­şului şi Muscelului. Acum lista cu premianţii este mult mai mică faţă de cea din anii trecuţi.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 2206

Continuare
 
Reducerea TVA a ieftinit legumele! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 august 2015

Reducerea TVA a ieftinit legumele!

 

 Preţurile de consum în luna iulie 2015 comparativ cu luna iulie 2014 au fost mai mici, anunţă cei de la Direcţia Judeţeană de Statistică Argeş. Cele mai mari ieftiniri s-au înregistrat la legume şi conserve din legume, iar cele mai mari scumpiri s-au înfăcut la gaze.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1554

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8402 - 8432 din 9508


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Prea multă Manu-factură
Articole grele,dificil de comentat ati postat in ultimul timp d-le Smeoreanu,poate asta explica si lipsa parerilor pro s...
21/01/19 13:37 Mai mult...

Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani
Etilismul nu prea are vindecare.Instanta putea lua in considerare si alta varianta:s-a imbatat sa-si faca curaj pt. comi...
21/01/19 07:54 Mai mult...

Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară
Uiti si de ce te judeci.Batausii si procurorii vor sa-si retraga toti plangerile!
21/01/19 07:37 Mai mult...

Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul
Sincere condoleante familiei pacat era un om care a muncit din greu fara ajutorul nimanui pacat de tineretea lui sincere...
20/01/19 12:03 Mai mult...

16 zone de pescuit în Argeş!
..... sa inteleg ca pescuitul pe raul Topolog este intrezis ?
19/01/19 19:34 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info