Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 

*** Ce obligaţii au posesorii de case de marcat     *** 15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii      *** Se opreşte curentul în Piteşti!     *** PASTILA de UMOR      *** La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare     *** „Scurtcircuit“, semnalul de trezire la realitate!     *** Răcire accentuată a vremii     *** Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni     *** Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”     *** Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori     *** L-a luat rîul din căruţă     *** De la dubiţă a luat foc gospodăria     *** Fost bar, incendiat de aurolaci     *** Condamnat pentru fals în înscrisuri     *** Miercuri în Cupă, sîmbătă cu U Cluj     *** Liga 1 - Etapa 9     *** 16 jucători pe lista preliminară     *** „Nu meritam să pierdem acest meci!“     *** FC Argeş-Luceafărul, se joacă duminică     *** Snagovul, noul lider!     *** „N-a fost un joc spectaculos!“     *** Încep 16-imile Cupei     *** Fotbal, volei, handbal, oină şi tenis la Mioveni    

 
Protestul nu a fost protest! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Nemulţumiţi de salarii, angajaţii Salpitflor s-au întîlnit să discute

Protestul nu a fost protest!

 

 Ieri, încă din cursul dimineţii, s-a zvonit că va avea loc un protest al angajaţilor de la Salpitflor Green, ca urmare a faptului că nu s-a ajuns la un acord privind contractul colectiv de muncă. Între timp, informaţiile au fost că va avea loc un protest al şefilor de la Sal­pit­flor, nemulţumiţi de faptul că lor nu le-au crescut salariile comparativ cu cele ale muncitorilor. Ajunşi la faţa locului, liderul de sindicat al societăţii ne-a precizat că este în fapt o întîlnire pentru informarea salariaţilor cu privire la stadiul negocierilor con­trac­tu­lui colectiv de muncă.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2449

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Nu este necesară tipărirea biletului online

 Argeşenii trebuie să ştie că, pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirma­tă, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren. Nu este necesară tipărirea biletului online, deoarece identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate. Termenul minim de cumpărare a biletelor CFR online este de 12 ore. Oricare utilizator de Internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare, res­pectiv InterRegio, Regio Expres şi în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 - 30 de zile. 

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1919

Continuare
 
Fructele, mai scumpe Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Fructele, mai scumpe

 

Direcţia Judeţeană de Statistică Argeş anunţă că, în luna martie, citricele, legumele şi ţigările au fost mai scumpe. Asta pe cînd zahărul, fasolea boabe şi ouăle s-au ieftinit simţitor, potrivit evoluţiei preţurilor de consum în luna martie. Faţă de februarie anul acesta, preţurile au cres­cut în medie cu doar 0,4%.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1657

Continuare
 
Parada Liceelor s-a încheiat Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Cei de la Brătianu au avut „Cel mai apreciat stand“

Parada Liceelor s-a încheiat

 

 La Piteşti Mall, a avut loc a patra ediţie a „Paradei Liceelor. Tîrgul Universităţilor. Tîrgul ONG-urilor“. Membrii Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş au finalizat acest proiect în săptămîna „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!“, pentru a implica toţi elevii din judeţ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1823

Continuare
 
Cîştigătoare din 7 februarie, între 6 şi 6,99 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

La prima Loterie a bonurilor fiscale,

Cîştigătoare din 7 februarie, între 6 şi 6,99 lei

Ieri, la ora 13, şi-au depus bonurile la ANAF 74 de argeşeni

 

 Prima extragere ocazională a Loteriei Bo­nurilor Fiscale a avut loc pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei. Vă reamintim că, pentru 2015, prima extragere lunară va fi în iulie, dar vor fi organizate şi extrageri o­ca­zionale, de Paşte, Crăciun etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1927

Continuare
 
Asiguraţi-vă că sunteţi în deplină siguranţă la volan! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Asiguraţi-vă că sunteţi în deplină siguranţă la volan!

 

Starea tehnică a sistemului de direcţie este de o deosebită importanţă pentru securitatea circulaţiei. Ea contribuie decisiv la asigurarea performanţelor de maniabilitate şi stabilitate ale automobilului şi influenţează intensitatea uzării anvelopelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2220

Continuare
 
Medici de prestigiu oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Medici de prestigiu oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti

 

 Recent deschisă în Piteşti, Clinica Clinik Med oferă servicii de calitate, cu aparatură de ultimă generaţie şi medici de prestigiu. Faţă de alte clinici sau cabinete, Clinik Med oferă pachete de servicii, cu un preţ mai bun comparativ cu efectuarea serviciilor separat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5971

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Elevii, cu armele în mînă

 În perioada 7 - 8 aprilie, între orele 9 şi 13, în Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre Basarab I a fost or­ganizat programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!“. Au fost prezentate expoziţii de armament şi tehnică, exerciţii de instrucţie de front şi educaţie fizică militară, precum şi trageri cu pistolul cu aer comprimat. Activităţile au fost un real succes, printre participanţi numărîndu-se, ală­turi de elevii colegiilor militare liceale „Mihai Viteazul“ şi „Dimitrie Cantemir“, şi elevi din Piteşti de la Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino“ şi liceele tehnologice „Astra“ şi „Mi­hai Viteazul“.  Pe 8 aprilie, în incinta Piteşti Mall, în cadrul evenimentului „Tîrgul Universităţilor“, la invitaţia Consiliului Ju­deţean al Elevilor Argeş, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Sub-ofiţeri a Forţelor Terestre „Ba-sarab I“ a prezentat oferta educaţională pentru anul de învăţămînt 2015 - 2016.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2303

Continuare
 
Paştele la ortodocşi! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Paştele la ortodocşi!

 

 Şi în acest an, mii de ar­geşeni au participat la sfîn­ta slujbă de Înviere a Mîntuitorului, la Biserica Sfîntul Gheorghe. Şi vre­mea a fost de partea cre­dincioşilor, întrucît a fost mult mai cald ca în alţi ani. Pentru că soborul de preoţi a ţinut slujba în partea din­spre Piaţa Vasile Milea, oa­menii s-au îmbulzit aco­lo, şi nu în partea cu intrarea în biserică. Mulţi dintre a­ceştia au mai rămas şi du­­pă ce au luat lumină, pentru a asculta cuvîntul pre­o­ţilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2077

Continuare
 
Pitesti Retail Park. Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Pitesti Retail Park.

Centru comercial. Loc de joaca.Diversitate pentru amenajarea casei

 

 A venit primăvara şi vă gândiţi cum să vă renovaţi sau să vă amenajaţi casa şi grădina? Centrul comercial Piteşti Retail Park vă aşteaptă cu oferte şi soluţii creative pe segmentul amenajarea casei, mobilă şi decoraţiuni pentru casă.
În timp ce vă faceţi cumpărăturile în Hypermarketul Auchan Bradu, puteţi lăsa copilul la cel mai cool  loc de joacă, Maciu Piciu, unde vă aşteptăm în fiecare duminică,  ora 12.00, la teatru de păpuşi. Dar asta nu este tot!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3214

Continuare
 
Iepuri şi găini, în Piaţa Primăriei Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Copiii pot admira pînă după Paşte

Iepuri şi găini, în Piaţa Primăriei

 

 Ieri, în Piaţa Primăriei din Piteşti s-a amenajat tradiţionalul decor de Paşte. Au fost aduşi, spre încîntarea micuţilor, iepuraşi şi găini. Copiii care au trecut prin centru au primit ouă de ciocolată, dar nu înainte de spune o poezie sau un cîntecel. Micuţii s-au ruşinat şi abia au reuşit să spună cum îi cheamă şi cîţi ani au.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 11162

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

„Ştiu şi aplic“

În urma protocolului încheiat între Inspectoratul Şcolar Judeţean Ar­geş şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, la mijlocul acestei săptămîni, s-a desfăşurat la Liceul Tehnologic Dacia Piteşti la concursul „Ştiu şi aplic“ - faza judeţeană. La concurs au participat 7 unităţi şcolare din Argeş care şi-au desemnat cîte o echipă formată din 3 elevi din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a. Concursul s-a desfăşurat în două etape: proba teoretică şi cea practică, fiecare dintre cele două fiind notate cu 100 de puncte. Au fost acordate: premiul I - Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, premiul II - Liceul Tehnologic Dacia Piteşti şi premiul III - Liceul Tehnologic Astra Piteşti şi 4 menţiuni: Liceul Tehnologic Constantin Dobrescu Curtea de Argeş, Colegiul Tehnic Armand Călinescu, Liceul Tehnologic Dinu Brptianu Ştefăneşti, Colegiul Tehnic Constantin D. Neniţescu Piteşti. 

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2291

Continuare
 
„Şcoala altfel“, la Mausoleul Mateiaş Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

„Şcoala altfel“, la Mausoleul Mateiaş

 

 În perioada 6 - 10 aprilie 2015, Ministerul Educaţiei Naţionale derulează programul de activităţi „Să ştii mai multe, să fii mai bun“, o continuare a proiectului naţional „Şcoala altfel“, la care M.Ap.N. participă avînd ca obiective consolidarea parteneriatului interinstituţional, promovarea imaginii Armatei României şi a carierei militare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2766

Continuare
 
Prinşi muncind la negru! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Inspectorii ITM Argeş au efectuat sute de controale

Prinşi muncind la negru!

 

 Inspectorii de muncă au efectuat sute de controale, fiind aplicate mai multe amenzi. Totodată, cei de la ITM Argeş au depistat 42 de persoa­ne muncind la negru. Pentru luna în curs, inspectorii ITM Argeş vor să facă 180 controale direcţionate cu precădere spre îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, respectarea legislaţiei de protecţia muncii, crearea unui mediu de muncă mai sigur şi mai sănătos.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2469

Continuare
 
Sute de poliţişti în stradă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Mihail Oprescu, prefectul de Argeş, vrea ordine de Paşte

Sute de poliţişti în stradă!

 

 Sute de angajaţi din subordi­nea Ministerului Afacerilor In­terne vor veghea pentru men­ţi­nerea ordinii şi liniştii publi­ce în perioada Sărbătorilor Pascale. De altfel, acesta a fost şi subiectul videoconfe­rin­ţei, susţinute ieri, de mi­nis­­trului MAI, Gabriel Oprea, cu prefecţii şi şefii institu-ţiilor deconcentrate din judeţ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2298

Continuare
 
Elevii au făcut donaţii la Valea Plopului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Gest artistic şi umanitar la centrul păstorit de părintele Tănase

Elevii au făcut donaţii la Valea Plopului

 

 Sub genericul ,,Români, să nu ne rătăcim în necre­dinţă“, s-a desfăşurat, de curînd, parteneriatul educaţional interjudeţean cu participare naţională din cadrul celei de-a VIII-a ediţii, cu denumirea ,,Dă­ruieşte un zîmbet“. Ac­tivitatea s-a desfăşurat la Centrul Social ProVita de pe lîngă parohia Valea Plopului, judeţul Prahova, unde părintele Nicolae Tănase are grijă de 350 de suflete. Coordona­toa­rea acţiunii a fost profe­soara Doina Pătrăşcan. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2616

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8402 - 8432 din 8684
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări
Mircea e unul dintre "cei curati';in sensul ca toate afacerile pe care le are,desi toate ilegale,sunt facute fara violen...
24/09/18 10:26 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Acuma ce sa mai zica Sandoi da vina pe portar dar dupa meciul cuCluj de ce nu la laudat la ce intervenții a avut uite a...
24/09/18 08:10 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Intuisem infrangerea ce urma la Bacau dupa ce vizionasem cateva zeci de minute din meciul cu U Cluj.Fotbal haotic,la voi...
24/09/18 08:08 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Slabi, slabi, slabi! Va bat toti amatorii si fomistii! Rusine! Antrenorul e vinovat, nu portarul! Cine il titularizeaza?...
24/09/18 07:53 Mai mult...

Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin
Asa se intampla in cele mai multe magazine, multi hoti prinsi de vanzatoare sau patroni care nu anunta politia.Asemenea ...
24/09/18 07:33 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info