Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 
Transport gratuit cu autobuzul electric! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Autovehiculul ceh va sta în teste o săptămînă în Piteşti

Transport gratuit cu autobuzul electric!

# Ionică a mers cu centura pusă

 

 De ieri, prin Piteşti circulă noul autobuz electric, pro­dus în Cehia. Acesta va rămîne în teste o săptămî­nă în municipiu, transportul pentru toţi cetăţenii fiind gratuit. E bine de precizat că noul autobuz va circula azi pe linia 2, mîine pe linia 7, luni pe 2 B, marţi pe linia 1 şi 3B, miercuri pe linia 8, iar joi pe linia 19.

Comentarii (5) | Vizualizari: 3209

Continuare
 
Oferte la Tîrgul Angajatori de Top Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Renault România angajează ingineri şi oferă două burse la master în Franţa

Oferte la Tîrgul Angajatori de Top

 

 În perioada 27 - 28 martie, Renault România este prezent cu posturi adresate inginerilor auto, specializaţi în diverse domenii şi cu două burse de studiu, în Franţa, pentru masteranzii din anul I de studii, la Tîrgul Angajatori de Top, din Bucureşti, unde, de 8 ani, participă cu stand, specialişti în recrutare şi meserii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2678

Continuare
 
Copiii învaţă despre rîuri prin joacă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Cu ajutorul cărţii „Ovi îşi face prieteni noi“, lansate de ABAAV,

Copiii învaţă despre rîuri prin joacă

 

 Administraţia Bazinală de Apă Argeş - Vedea a încheiat, ieri, seria de acţiuni dedicate sărbătoririi Zilei Mondiale a Apei printr-o manifestare care a avut loc la Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2373

Continuare
 
Pacienţii cu TBC, consiliaţi psihologic Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Printr-un proiect din fonduri europene,

Pacienţii cu TBC, consiliaţi psihologic

 

 Fundaţia Romanian Angel Appeal a înfiinţat, în luna iulie 2014, servicii de suport psihologic şi social în patru spitale de pneumoftiziologie din ţară (Bucureşti, Bisericani, Baia Mare şi Leordeni). Serviciile au fost create cu fonduri europene, în cadrul proiectului „Programul dedicat reintegrării profesionale şi sociale a persoanelor afectate de Tuberculoză“, sînt oferite de specialişti (psihologi şi asistenţi sociali), sînt gratuite şi se adresează pacienţilor trataţi în aceste unităţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2329

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Mersul trenurilor, nemodificat de schimbarea orei  

CFR Călători informează că, începînd din data de 28 spre 29 martie, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 3.00 devenind ora 4.00. Trecerea nu va modifica mersul trenurilor în vigoare. Trenurile de călători vor circula după ora acutală, cea de iarnă, pînă în noaptea de 28/29 martie. După ora 4.00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectînd ora oficială de vară. Astfel, 69 de trenuri, din care şase internaţionale, 26 InterRegio şi 37 Regio aflate în circulaţie între 3.01 şi 4.00, ora de iarnă, vor ajunge la destinaţie cu orarii modificate. Avînd în vedere că şi în ţările vecine această trecere se face în aceeaşi zi de duminică, 29 martie, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina şi Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.  

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2191

Continuare
 
La noapte, dăm ceasurile înainte cu o oră Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Specialiştii spun că organismul uman are nevoie de 15 zile, pentru a se acomoda

Trecerea la ora de vară, periculoasă!

# În noaptea aceasta, dăm ceasurile înainte cu o oră

 

 În această noapte, se tre­ce la ora oficială de vară, cînd trebuie să ne dăm ceasurile înainte cu o o­ră, ora 3.00 devenind ora 4.00. Ora oficială de vară este valabilă între ultima duminică din martie şi ul­tima duminică din octom­brie. Deoarece ceasurile vor fi date înainte cu o o­ră, duminică, 29 martie, va avea 23 de ore, fiind cea mai scurtă zi din an. După ce ceasurile vor fi date înainte cu o oră, di­fe­renţa dintre ora oficială a României şi Timpul U­ni­versal (GMT) va fi de trei ore. În lunile de vară, cînd soarele răsare la ora 4.30 şi apune la ora 20.00, s-a recurs la a­ceas­tă con­ven­ţie, aplicată în România din 1979, pentru folosirea optimă a luminii naturale şi reducerea iluminatului artificial.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2377

Continuare
 
Tinerii au defilat cu tricolorul de 150 m Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Pentru a marca, la Piteşti, Unirea Basarabiei cu România,

Tinerii au defilat cu tricolorul de 150 m

 

 Drapelul făcut de basarabeni, în lungime de 150 de metri, a ajuns ieri în Piteşti, pentru a doua oară. În semn de unitate, tinerii basarabeni din Piteşti au purtat ieri într-un marş al unirii de la Primăria Piteşti şi pînă la monumentul Doina şi Ion Aldea Teodorovici tricolorul pe braţe. Acest moment a fost încadrat în seria de evenimente făcute ieri pentru a marca 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu Ro­mânia.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2332

Continuare
 
Se dau biletele de tratament Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 martie 2015

În această perioadă, la Casa de Pensii,

Se dau biletele de tratament

 

 La sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 4, datele de plecare fiind  5, 6, 7 şi 8 aprilie  2015. Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2388

Continuare
 
Leon Dănăilă şi-a donat casa Primăriei Davideşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Neurochirurgul şi-ar fi dorit să fie transformată în farmacie

Leon Dănăilă şi-a donat casa Primăriei Davideşti

 

 Geniul neurochirurgiei româneşti, academi­cia­nul născut la Darabani, Botoşani, Leon Dănăi­lă, era decis să-şi vîndă apartamentul, singurul bun pe care îl deţine, pentru a face rost de ba­nii necesari tipăririi unei cărţi de speciali­tate. Casa soţiei sale a fost donată de neurochirurg Primăriei din Davideşti, iar casa părintească din Darabani, Primăriei de acolo.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3458

Continuare
 
Medici ginecologi din Bucureşti oferă consultaţii la clinica Clinik Med Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Medici ginecologi din Bucureşti oferă consultaţii la clinica Clinik Med

 

 Unul dintre punctele forte ale clinicii Clinik Med, recent deschisă în Piteşti, îl reprezintă cabinetul de Obstetrică - Ginecologie. Consultaţiile sînt efectuate de către doctoriţa Birjandi Masoumeh, medic specialist din Bucureşti, cu competenţă în colposcopie şi ultrasonografie la Spitalul Filantropia,  şi de dr Mahmoud Mahmoud - medic primar obstetrică - ginecologie, cu competenţe în ultrasonografie obstetrică - ginecologică şi colposcopie  la Spitalul Elias din Bucuresti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3838

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Lista celor ce deschid sau închid conturi, la ANAF

 Băncile, cazinourile, notarii, avocaţii şi agenţii imobiliari din Argeş vor fi obligaţi să anunţe zilnic la ANAF lista persoanelor şi firmelor care deschid sau închid conturi, operaţiunile în lei sau valută sau tranzacţii de peste 5.000 de euro, indiferent dacă tranzacţia e făcută prin una sau mai multe operaţiuni ce par a avea legătură între ele, cînd sînt efectuate în cursul aceleiaşi zile bancare. Această decizie este introdusă de Guvern, prin proiectul noului Cod de Procedură Fiscală. Băncile sînt obligate să anunţe zilnic ANAF despre transferurile externe, în şi din conturi, pentru sume a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 5.000 de euro. În plus, la solicitarea ANAF, să comunice toate rulajele sau soldurile conturilor deschise la acestea, informaţiile şi documentele cu operaţiunile derulate prin respectivele conturi, cu beneficiarii reali ai operaţiunilor bancare. ANAF e autorizat ca operator de date cu caracter personal, iar informaţiile deţinute ce privesc persoanele fizice sau firmele sînt protejate, asigurîndu-se respectarea dispoziţiilor legale cu privirea la viaţa privată. 

   A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2388

Continuare
 
Tîrg de joburi pentru studenţi Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 martie 2015

Tîrg de joburi pentru studenţi

 

Biroul de Mediere (BMEDIAS_UPIT) din cadrul Universităţii din Piteşti organi­zează, marţi, 31 martie 2015, între orele 10 - 14, în holul Rectoratului Universităţii, Tîrgul de job-uri şi internship-uri. Astfel, studenţii sînt invitaţi să vină la acest tîrg.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2143

Continuare
 
Proiect în sprijinul copiilor din familii monoparentale Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Proiect în sprijinul copiilor din familii monoparentale  

 

 Începînd de astăzi, pînă pe 31 martie, Piteştiul va fi vizitat de o delegaţie formată din treizeci şi cinci de profesori, însoţiţi de elevi, din Turcia, Grecia, Cehia şi Polonia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2346

Continuare
 
Asistenţă prin e-mail la AJFP Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 martie 2015

ANAF vine în ajutorul contribuabililor din judeţ

Asistenţă prin e-mail la AJFP Argeş

 

 Îndrumarea şi asistenţa contribuabililor în domeniul fiscal constau în furnizarea de informaţii cu caracter general în legătură cu modul în care aceştia trebuie să procedeze pentru a beneficia de un drept fiscal sau pentru a se con­forma unei obligaţii fiscale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2446

Continuare
 
Eco-bonusul creşte la 1.500 de lei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 martie 2015

Anul acesta, 5.000 de tichete în plus la programul Rabla  

Eco-bonusul creşte la 1.500 de lei

# Valoarea unui tichet rămîne neschimbată, respectiv 6.500 lei

 

  Anul acesta, la programul Rabla, vor fi emise 25.000 de tichete, din care 20.000 vor fi pentru persoane fizice şi 5.000 pentru persoane juridice. Sînt cu 3.000 mai multe tichete pentru persoane juridice ca în 2014. De asemenea, o altă noutate este creşterea mare a eco-bonusului, de la 500 de lei, cît era pînă acum, la 1.500 de lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2614

Continuare
 
Alb Negru, în concert caritabil Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 martie 2015

Se strîng fonduri pentru copiii autişti

Alb Negru, în concert caritabil

 

 Ieri, în cadrul conferinţei de presă a Consiliului Judeţean Argeş, Nicoleta Badea, preşedinta Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism din Argeş, a venit pentru a face un apel public de susţinere a acţiunii de sprijinire a copiilor cu autism. În cadrul unui marş şi al unei acţiuni caritabile organizate la Teatrul Al. Davila, asociaţia strînge fonduri pentru terminarea modernizării centrului asociaţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2512

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8495 - 8525 din 8667
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Negocieri cu doi jucători
daca nu e nimic interesant pe la centrul nostru de copii si juniori,dc nu il inchidem?pt ce cheltuie primaria bani cu ac...
21/09/18 11:04 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
Daca sunt ca Buhaescu sunt bunicei pentru FC Arges. Trebuie sa puna accent si pe tineri pitesteni, nu pe olteni.
21/09/18 09:39 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
ATENTIE;ZONA MERISANI ETE MINATA DE RAUFACATORI NU OPRITI SAU SA PARASITI AUTOVEHICOLUL PE SOSEAUA PITESTI-CURTEA DE ARG...
21/09/18 09:24 Mai mult...

A crescut producţia la Dacia
Atentie !!! De multe ori cresterile de productie antreneaza rabaturi de la calitate!Am multe semnale in acest sens de l...
21/09/18 07:39 Mai mult...

Bătut de un poliţist pe motocicletă
Au ei metode sa-l faca sa-si retraga plangerea, nu ar fi primul caz.
21/09/18 06:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info