Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 
Nu mai mergeţi cu naşul! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 19 martie 2015

Nu mai mergeţi cu naşul!

 

 Mai mulţi călători au fost prinşi fără bilete, în urma unor controale făcute în trenuri, în ultima săptămînă, ei fiind obligaţi să-şi cumpere tichete la preţul de taxare din tren.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2651

Continuare
 
Strada, mai curată! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 martie 2015

Ieri, în jurul prînzului, am mers în Turceşti:

Strada, mai curată!

 

 După ce zilele trecute vă prezentam „a doua rampă de gunoi a Piteştiului de la Turceşti“, iar ieri viceprimarul Cornel Ionică a mers la faţa locului şi ne-a asigurat că se va face curăţenie în zona publică, am mers şi noi să vedem dacă au început lucrările. Ieri în jurul prînzului fusese făcută curăţenie pe stradă şi pe şanţuri, dar pe lîngă grămezile de gunoi de acolo nu prea se vedea asta. În ceea ce priveşte zona privată, Ionică spune că va căuta o soluţie pentru a o sprijini pe proprietară să rezolve problema.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2135

Continuare
 
Te prinde cutremurul pe WC, ce faci? Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Sfaturi utile de la specialişti, la întrebări curente

Te prinde cutremurul pe WC, ce faci?

 

 Dacă te prinde cutremu­rul pe WC, ce faci? E o în­tre­bare la care un răs­puns de la specialişti ne-ar putea salva viaţa. Ei bine, ple­cînd de la aceas­tă întreba­re, am depistat şi alte lo­curi despre care în nici un pliant de preve­nire nu am găsit paşii pe care trebuie să-i urmăm în caz de cu­tremur, pen­tru a avea o şansă la viaţă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3149

Continuare
 
Medici de prestigiu din Bucureşti oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Medici de prestigiu din Bucureşti oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti

 

 Sîmbătă, 21 martie, la clinica Clinik Med, vor oferi consultaţii dr Ionela Manole, medic specialist dermato-venerologie, avînd competenţe în dermato-cosmetică, şi dr Ionela Marinoiu, medic specialist medicină internă Spitalul Universitar Bucuresti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5382

Continuare
 
Mii de elevi au refuzat vaccinarea! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

În cadrul campaniei de imunizare diftero-tetanică,

Mii de elevi au refuzat vaccinarea!

 

 După ce, la sfîrşitul lunii ianuarie, mai mulţi elevi vaccinaţi împotriva difteriei şi tetanosului au avut reacţii adverse la vaccin, campania de imunizare a fost sistată, iar loturile de vaccin respective, analizate de Agenţia Naţională a Medicamentului.  În ianuarie, 14 copii din judeţul nostru au ajuns la spital, acuzînd dureri de mîini, stări de greaţă şi ameţeli după administrarea vaccinului DT.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2240

Continuare
 
Cabinetele stomatologice nu mai reprezintă un pericol Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

În urma controlului DSP, şi-au remediat problemele

Cabinetele stomatologice nu mai reprezintă un pericol

 

 În decembrie, anul trecut, Cu­rierul zilei trăgea un sem­nal de alarmă asupra ris­curilor la care sînt expuşi pacienţii cabinetelor sto­matologice din judeţul nos­tru. Inspectorii din cadrul Direc­ţiei de Sănătate Pu­blică Argeş constataseră atunci nereguli legate de sterilizarea instru­mentarului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2401

Continuare
 
Copil cu autism, rămas fără însoţitor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Autorităţile consideră că fetiţa se poate descurca singură

Copil cu autism, rămas fără însoţitor!

 

 În ţara noastră, copiilor cu autism nu numai că nu li se asigură de către stat terapie gratuită fără de care nu pot progresa, dar sînt lăsaţi şi fără însoţitori! În acest caz se află şi o fetiţă de 8 ani din Topoloveni, diag­nosticată cu tulburare din spectrul autist şi ADHD. Din 11 martie a.c., Mariei Denisa Negrei i s-a emis o hotărîre de către Comisia pentru Protecţia Copilului prin care a fost trecută de la handicap grav la ac­centuat şi i s-a luat dreptul de a be­neficia de un însoţitor. Practic, mama ei, Irina Negrei, nu mai poate lua indemnizaţia de însoţitor de 700 de lei, considerîndu-se că fetiţa se poate descurca şi singură. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2338

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Salariul creşte, de la anul

Salariul minim brut va fi majorat, anul viitor, de la 1.050 de lei, cît va fi începînd din iulie anul acesta, la 1.200 de lei, după cum a anunaţ premierul Victor Ponta. De la 1 ianuarie, salariul minim brut este de 975 de lei şi urmează să fie majorat cu încă 75 de lei, din luna iulie.    

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2404

Continuare
 
Anunţ de atenţionare color pentru clienţi Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 martie 2015

Patronii trebuie să aibă tipărit pe prima pagină a meniurilor

Anunţ de atenţionare color pentru clienţi  

 

 Operatorii economici ce au obligaţia de a utiliza aparate de marcat vor afişa anunţul din fotografie, la locul de amplasare al aparatelor de marcat electronice fiscale, în aşa fel încît să fie vizibil clienţilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2356

Continuare
 
Concurs pentru elevi de Ziua Apei, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Concurs pentru elevi de Ziua Apei, la Mioveni

 

S.Ed.C Mioveni lansează pentru elevii care vor participa la acţiunea „Porţi deschise“, la staţia de epurare din Mioveni, vineri, 20.03.2015, invita­ţia de a participa la concursurile: Rebus „Strop de apă“ şi  „Apa - şi eu Preţuiesc Apa!“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2126

Continuare
 
La două licee, au picat toţi Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

În urma simulării examenului de Bacalaureat,

La două licee, au picat toţi

Cea mai mare promovabilitate, la Istorie

 

 La simularea Bacalau­reatului din acest an s-au înscris, la clasa a XII-a, 5.796 de elevi. Au promo­vat la toate probele 1.660 de candidaţi - adică 35,89%. De departe, cea mai mare promovabilitate a fost înregistrată la Is­torie, mai precis 84%. Am avut unităţi liceale unde nici un elev n-a trecut, dar şi candidaţi care au luat 10.

Comentarii (5) | Vizualizari: 3590

Continuare
 
Tudosoiu s-a retras din examen! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Întrebarea Curierului: Nu a învăţat, nu a ştiut, nu a vrut să se facă de rîs?

Tudosoiu s-a retras din examen

# Inspectoratul are o conducere cu delegaţie pînă la sfîrşitul anului şcolar

 

 Luni, inspectorul şcolar general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu, singurul can­didat care s-a înscris la concursul pen­tru ocuparea funcţiei de conducere a inspectoratului, a participat la concursul pe post. Motivul principal al retragerii a fost acela că, deşi bibliografia pentru concurs era constituită din 13 puncte, la proba scrisă erau întrebări doar dintr-un singur capitol. Astfel, din orgoliu, din prin­cipiu şi din cauza trendului descura­jator pentru cei pe funcţie, care au un timp limitat să înveţe, a preferat să se retragă şi să rămînă pe post prin dele­gaţie pînă cînd ministrul Educaţiei va decide altceva. 

Comentarii (12) | Vizualizari: 5372

Continuare
 
Centrul Multifuncţional, gata la termen Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 17 martie 2015

La Piteşti, lucrările merg bine

Centrul Multifuncţional, gata la termen

 

 Zilele trecute, în Piteşti, directorul ADR Sud - Muntenia, Liviu Mu­şat, a venit la Piteşti pentru a discuta cu reprezentanţii autorităţilor locale despre stadiul proiectelor actuale, dar şi despre lista celor noi, potrivit informaţiilor primite de la viceprimarul Cor­nel Ionică. Din cele precizate de viceprimar, la acest moment, proiectele pe fonduri europene care trebuie finalizate în acest an se încadrează în acest termen. De altfel, la Centrul Multifuncţional, lucrările merg bine. Tot aşa merg şi lucrările, pe fonduri de la bugetul de stat, la noua Casă a Căsă­toriilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2614

Continuare
 
„Intrăm să facem curăţenie!“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Viceprimarul Cornel Ionică a mers la groapa ilegală de gunoi:

„Intrăm să facem curăţenie!“

 

 După ce ieri vă prezentam „a doua ram­pă de gunoi a Piteştiului de la Turceşti“, viceprimarul Cornel Ionică a întrunit operativa, a mers la faţa locului şi de astăzi intră să facă şi curăţenie în zona publică. Totodată, el a spus că va băga şi posturi de patrulare a poliţiei. În ce priveşte zona privată, Ionică spune că a discutat cu proprietarul, care s-a arătat de bună credinţă, şi va căuta o soluţie, să se rezolve problema.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2421

Continuare
 
„Vrem teatru, nu cămin cultural!“ Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Actorii de la Davila au protestat împotriva înfiinţării unei secţii de dansuri populare:

„Vrem teatru, nu cămin cultural!“

 

 Actorii Teatrului Al. Da­vi­la, din Piteşti, au pro­tes­tat, ieri, împotriva în­fiin­ţării unei secţii de dan­suri populare. Secţia ar fi urmat să fie în­fiin­ţa­tă prin trans­ferarea an­samblului artistic Dorul de la Centrul Judeţean pentru Promo­varea şi Conservarea Culturii Tra­diţionale Argeş la Teatrul Davila. Pro­tes­tatarii au vrut să tragă un semnal de alarmă şi au subliniat faptul că prin asemenea secţii teatrul seamănă cu un cămin cultural, iar actorii încep să se simtă străini în teatrul lor şi îşi pierd spectatorii.

Comentarii (6) | Vizualizari: 3060

Continuare
 
Utilizaţi cardul naţional de sănătate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

La primul furnizor de servicii medicale la care mergeţi,

Utilizaţi cardul naţional de sănătate!

 

 La Direcţia de Sănătate Publică Argeş a fost organizată, ieri, o conferinţă de presă despre cardul naţional de sănătate. Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Ar­geş, Cristina Stocheci, a precizat că la nivelul judeţului nos­tru au fost tipărite 459.742 de carduri, dintre care 425.958 au fost distribuite prin poştă. 25.650 de carduri au fost returate şi au ajuns la CAS Argeş, iar din februarie şi pînă în prezent, au fost distribuite, prin intermediul acestei instituţii, 4.536 de carduri. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 3126

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8557 - 8587 din 8667
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Negocieri cu doi jucători
daca nu e nimic interesant pe la centrul nostru de copii si juniori,dc nu il inchidem?pt ce cheltuie primaria bani cu ac...
21/09/18 11:04 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
Daca sunt ca Buhaescu sunt bunicei pentru FC Arges. Trebuie sa puna accent si pe tineri pitesteni, nu pe olteni.
21/09/18 09:39 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
ATENTIE;ZONA MERISANI ETE MINATA DE RAUFACATORI NU OPRITI SAU SA PARASITI AUTOVEHICOLUL PE SOSEAUA PITESTI-CURTEA DE ARG...
21/09/18 09:24 Mai mult...

A crescut producţia la Dacia
Atentie !!! De multe ori cresterile de productie antreneaza rabaturi de la calitate!Am multe semnale in acest sens de l...
21/09/18 07:39 Mai mult...

Bătut de un poliţist pe motocicletă
Au ei metode sa-l faca sa-si retraga plangerea, nu ar fi primul caz.
21/09/18 06:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info