Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 

*** Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii     *** Un medic şi-a transformat maşina-n tomberon!     *** Detenţia la domiciliu, neconstituţională!     *** Delict pe insula Caprelor!     *** „O creatură delicată” şi „Scurtcircuit”, la Cinema Bucureşti     *** Academicianul Gheorghe Păun vorbeşte despre globalizare     *** Chinezii, interesaţi de domeniul agro-alimentar din Argeş      *** Afacerile din comerţ, în creştere     *** Spionaţi de adversari     *** Culisele meciului FC Argeş - U Cluj     *** La doar 1 punct de podium!     *** „Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“     *** „N-am găsit soluţii să desfacem apărarea“     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Am crezut în echipă, de la început!“     *** Unirea Bascov, pe locul 4     *** Codin şi Preda au adus primul punct al lui Bradu     *** 24 de goluri, 7 penaltiuri, o eliminare    

 
Comisarul Phil Hogan, în vizită în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Mîine, alături de ministrul Daniel Constantin,

Comisarul Phil Hogan, în vizită în Argeş

 

 Comisarul european Phil Hogan, cel care i-a luat locul lui Dacian Cioloş la Agricultură, va vizita, mîi­ne, de la ora 15, o fermă din judeţul Argeş, dintre cele care au proiecte finanţate cu bani euro­peni. El va fi însoţit de ministrul Agriculturii Da­niel Constantin.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2394

Continuare
 
Şcoală nouă pentru copiii din Poienarii de Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Şcoală nouă pentru copiii din Poienarii de Argeş

 

 Profesorul Ion Stătescu, director al Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Poienarii de Argeş, ne-a povestit, zilele trecute, că, începînd cu luna martie, unitatea educaţională a intrat în rîndul unităţilor moderne, reabilitate, din judeţul nostru. Acum, elevii de la această şcoală au o unitate educaţională modernă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2182

Continuare
 
42 de elevi învaţă meseria de sculer-matriţer Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Cei de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini au făcut practică la Dacia

42 de elevi învaţă meseria de sculer-matriţer 

 

 În acest an şcolar, 42 de elevi din clasele a IX-a şi a X-a, profil mecanic, de la Liceul Tehnologic Construc­ţii de Maşini Mioveni, au avut prima sesiune de prac­tică la Dacia. Stagiul face parte din parteneriatul încheiat între liceu şi Uzină, prin care aceasta susţine învăţămîntul profesional şi contribuie la pregătirea viitorilor sculeri-matriţeri.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2530

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Crescătorii de oi vor să-şi aleagă medicii veterinari

Crescătorii de oi şi capre cer schimbarea legislaţiei, în aşa fel încît să-şi aleagă singuri medicii veterinari care să le elibereze certificatele pentru sănătatea animalelor, iar aceştia să treacă în subordinea Ministerului Agriculturii. Fermierii nu mai vor medici veterinari concesionari, impuşi de Autoritatea Naţională Sanitar - Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, ci vor să aibă posibilitatea să înscrie animalele la o circumscripţie veterinară aleasă de ei, iar medicii veterinari să nu mai fie în subordinea ANSVSA.  

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2357

Continuare
 
Gradul de calamitate, dovedit cu procese verbale Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Cum puteţi anula impozitul pe venitul agricol pe anul 2013

Gradul de calamitate, dovedit cu procese verbale 

 

 Cei ce au desfăşurat activităţi agricole individual sau în asociere beneficiază de anularea impozitului pe venit din activităţi agricole datorat pe anul fiscal 2013, precum şi a obligaţiilor fiscale aferente, proporţional cu gradul de calamitate al producţiei agricole.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3110

Continuare
 
Cumpăraţi doar pomi etichetaţi din locuri autorizate! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Pentru a vă bucura de fructe de calitate,

Cumpăraţi doar pomi etichetaţi din locuri autorizate!

 

 Odată cu încălzirea vremii, a început sezonul gră­dinăritului, iar gospodarii îşi cumpără seminţe, pomi şi butaşi pe care să-i planteze. În această perioadă, inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Argeş şi-au inten­sificat controalele la ope­ratorii economici autoriza­ţi care comercializează ma­terial săditor şi se­minţe.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3262

Continuare
 
Angajaţii APIA au primit salarii majorate Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Din luna februarie,

Angajaţii APIA au primit salarii majorate

 

 Senatul a adoptat OUG 78/2014 care stabileşte cadrul legislativ pentru motivarea financiară a personalului din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA). Proiectul de lege are ca obiect de reglementare crearea cadrului legislativ în vederea motivării financiare a perso­­­­­na­­­­­­­­­­­lului din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, instituţie afla­tă în subordinea Ministerului Agriculturii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3433

Continuare
 
Angajatori, cercetaţi penal Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 10 martie 2015

Pentru că au ţinut oamenii să muncească la negru,

Angajatori, cercetaţi penal

 

Luna trecută, inspectorii de mun­că au sesizat organele de cercetare penală pentru că au fost i­dentificate firme desfăşurînd o activitate fără forme legale de angajare cu mai mult de cinci persoane. De altfel, inspectorii de la ITM Argeş au efectuat în total 132 de controale, fiind sancţionaţi 34 de angajatori cu amenzi în cuantum de 128.300 de lei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2832

Continuare
 
94% dintre elevi vor face Religie Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 10 martie 2015

La nivelul Argeşului, potrivit datelor celor de la Inspectoratul Şcolar,

94% dintre elevi vor face Religie

 

 Vineri a fost ultima zi în care părinţii elevilor din Argeş au putut face opţiune scrisă pentru participarea la orele de Religie. Conform datelor furnizate de inspectorul şcolar general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu, 93,5% dintre elevi vor face această disciplină, potrivit opţiunilor exprimate de părinţi.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2534

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 10 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Iordanienii vor oi din România

„Iordania îsi doreste foarte mult să achiziţioneze animale în viu de la noi si aşteaptă de trei luni invitaţie să vină în România să pună la punct atît certificatul sanitar veterinar, cît şi condiţiile de export, chiar dacă avem în ţară Boala Limbii Albastre, numai că ai noştri nu au făcut pînă acum demersurile necesare. Noi am aflat abia cînd preşedintele Federaţiei Romovis a fost în Iordania“, a declarat Ionică Nechifor, secretarul general al Romovis. „ANSVSA a transmis, în 23 februarie, un raport referitor la Boala Limbii Albastre şi o invitaţie către veterinarii din Iordania şi sperăm că în cel mai scurt timp aceştia o să vină la noi să vadă cum stau lucrurile“, a precizat Nicolae Cioranu, preşedintele Romovis. 

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2347

Continuare
 
Ajutoare pentru fermierii afectaţi de inundaţii Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 10 martie 2015

Conform unui proiect de hotărîre de guvern,

Ajutoare pentru fermierii afectaţi de inundaţii

 

 Agricultorii care au înregistrat pagube din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, în perioada ianuarie - august 2014, vor primi ajutoare de minimis, în funcţie de cultura afectată, care pot ajunge pînă la 1.200 de lei pe hectar. Potrivit unui proiect de hotărîre de guvern publicat pe site-ul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, sumele totale alocate de Ministerul Agriculturii în acest sens depăşesc 28 de milioane de lei.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2390

Continuare
 
Sublocotenenţii au absolvit Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Sublocotenenţii au absolvit

 

 În acest week-end a avut loc festivitatea de absolvire a cursului de bază de către sublocotenenţii promoţiei „Constantin Brâncoveanu-300“. Evenimentul desfăşurat la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă Mihai Viteazul a reunit o serie de personalităţi judeţene, dar şi familiile sublocotenenţilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2399

Continuare
 
Primăriile montează camere cu sonor Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Pentru a elimina orice suspiciune de fraudă la examenele naţionale,

Primăriile montează camere cu sonor

 

 Noi cheltuieli pentru autoritţile locale. Mi­nisterul Educaţiei a cerut şi microfoa­ne la camerele video din şcoli. A­ceas­tă solicitare a ministerului vine în baza unei îngrijo­rări că mulţi profesori au fost anchetaţi pentru că le-ar fi dictat elevilor rezolvările.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2445

Continuare
 
Tîrgul de Mărţişor a adus profit! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Municipalitatea Piteşti a scos în acest an venituri în plus

Tîrgul de Mărţişor a adus profit!

 

 Municipalitatea a scos de la Tîrgul de Mărţişor organizat în acest an 12.600 lei. Aceşti bani strînşi din chiria pe su­prafaţă de la cei 150 de comercianţi, care au stat în aceste zile în Pia­ţa Vasile Milea pentru a vinde mărţişoare şi flori, au majorat veniturile la bugetul Primăriei.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 2448

Continuare
 
Au sosit biletele de tratament Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

La Casa Judeţeană de Pensii,

Au sosit biletele de tratament

 

 La sediul Casei Ju­d­e­ţene de Pensii Argeş, s-a afişat repartiţia biletelor de tra­tament balnear pentru seria 3, datele de plecare fiind  20, 21, 22 şi 23 martie 2015. Repartiţia poate fi consul­ta­tă şi pe site-ul instituţiei, www.cjpar­ges.ro. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2468

Continuare
 
Scarlatina nu s-a răspîndit în Şcoala 17! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 martie 2015

Cei 47 de colegi şi profesori ai fetei bolnave nu au această afecţiune

Scarlatina nu s-a răspîndit în Şcoala 17!

 

 La începutul acestei săp­tămîni, a fost confirmat un nou caz de scarlatină în judeţul nostru. Medicul Maria Păun, de la Direcţia de Sănătate Publică Ar­geş, ne-a spus că este vor­ba de o fată de 12 de ani, elevă în clasa a V-a, la Şcoala Generală Nr. 17 Tudor Muşatescu din Piteşti. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 2890

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8588 - 8618 din 8652
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

„Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“
Am citit cu atentie cele declarate de Emil Sandoi.Dupa parerea mea,are dreptate 50% in privinta accidentarilor si a \"su...
19/09/18 14:09 Mai mult...

La doar 1 punct de podium!
Felicitari pentru comentariu "spectator dezamagit "! La fel regasim si societatea romaneasca :"un mediu degradat si deg...
19/09/18 11:11 Mai mult...

De frica cuţitului s-a aruncat pe geam!
Si uite asa intra nevinovat in puscarie. Macar de ati fi incercat sa aflati ce s a intamplat cu adevarat !
19/09/18 09:32 Mai mult...

La doar 1 punct de podium!
Am avut proasta inspiratie sa urc la stadion pt a urmari meciul pe viu.Am ajuns la orele 18 la poarta dinspre Sala sport...
19/09/18 09:05 Mai mult...

Nou şef al poliţiştilor argeşeni
Pitestean, crezi ca noi n-am observat?
19/09/18 08:07 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info