Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Se opreşte curentul în Mărăcineni     *** Motor pentru Nissan, produs la Mioveni     *** Locuri de muncă pentru studenţi, în Germania     *** Pe 24 ianuarie, nu se lucrează!     *** Încep exproprierile pentru Drumul Expres     *** Încă trei persoane cu gripă!     *** 43 de solicitări pentru SMURD     *** I-a pus cuţitul la gît vînzătoarei!      *** Din cauza vitezei s-a oprit cu maşina în pom     *** I-a arătat „păsărica“ şi el a şantajat-o     *** După ce a devenit tătic, s-a spînzurat!     *** În timpul încăierării şi-a tăiat fiul     *** COŞULEŢ DE SCĂRIŢĂ CU CÎRNAŢI DE PLEŞCOI     *** Aventură şi un cîştig substanţial!     *** Sfinţii zilei      *** Evenimente 23 ianuarie de-a lungul vremii     *** Antologie despre Chişinău     *** „Frizerul de cîini” şi „Dovlatov”, la Cinema „Bucureşti”     *** FC Argeş joacă sîmbătă primul amical     *** Gheorghe, Paliciuc şi Orbeanu, la lotul naţional!     *** Jeremic, MVP-ul etapei!     *** Vor 10 medalii la Campionatul Balcanic     *** Liga tinerilor jucători      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Pregătire centralizată la Izvorani!     *** 10 juniori în lot    

 
Au concurs pe 30 iulie Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Candidaţii pentru funcţia de inspector general al ISJ Argeş

Au concurs pe 30 iulie

 

 Actualul inspector şcolar general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu, şi Mariana Popescu, profe­sor de Limba Română la Şc. Nr. 1 Costeşti, vor susţine concursul pe funcţie, pe data de 30 iulie, la sediul Ministerului Educaţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1798

Continuare
 
137 de contestaţii primite la ISJ Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

După examenul de titularizare, mulţi sînt nemulţumiţi de note

137 de contestaţii primite la ISJ Argeş

 

 Dintre cei 609 candidaţi care au susţinut examenul de titularizare în această vară, în Argeş, 137 au con­testat rezultatele. Referitor la acestea, inspectorul şcolar general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu, ne-a spus că au fost în concurs 609 de candidaţi. Cei nemulţumiţi la proba scrisă au depus, ieri şi alaltă-ieri, contestaţii la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1779

Continuare
 
Deţinuţii, recalificati pe bani europeni Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 22 iulie 2015

Noi măsuri aprobate de Guvern pentru reintegrare socială  

Deţinuţii, recalificati pe bani europeni

 

 Persoanele care provin din grupuri vulnerabile, precum şomeri pe ter­men lung, de etnie romă fără studii minime finalizate, deţinuţi sau oameni din comu­nităţi izolate, vor putea să urme-ze cursuri de formare profesio­nală de­ru­late prin organizaţii care accesează progra­me finan­ţa­te din fonduri europene graţie modificărilor de actua­li­za­rea a Cadrului naţional al calificărilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1779

Continuare
 
Recoltă slabă la grîu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Din cauza secetei, culturile de toamnă au avut de suferit

Recoltă slabă la grîu

 

 Campania de recoltare a culturilor semănate în toamna anului trecut se apropie de final. Producţia obţinută este una modestă, iar asta din cauza secetei din lunile aprilie - mai care nu a per­mis plan­telor să se dezvolte cores­punzător, iar culturile au avut de suferit.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1793

Continuare
 
Campanie de dezinsecţie, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Campanie de dezinsecţie, la Mioveni

 

 Primăria oraşului Mioveni, în colaborare cu SC Coral Impex SRL, efectuează, în perioada 27 - 31 iulie 2015, servicii de dezinsecţie pe domeniul public al oraşu­lui Mioveni şi în scările de bloc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1791

Continuare
 
Lactate vîndute în caniculă, sub nasul Poliţiei Locale! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Pe trotuare, în Piaţa Ceair,

Lactate vîndute în caniculă, sub nasul Poliţiei Locale!

 

 În luna lui cuptor şi în plină caniculă, în Piaţa Ceair din Piteşti, pe trotuare, roiesc comercianţii ambulanţi care vînd produse perisabile ţinute direct în soare. Aceasta era, ieri, siuaţia în cea mai mare piaţă din Piteşti, iar problema persistă de ani buni în acest spaţiu în care autorităţile nu reuşesc să facă ordine.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 2135

Continuare
 
Puricii au invadat AJOFM! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Insectele ţopăiau pe documentele din arhiva instituţiei

Puricii au invadat AJOFM!

 

 Incredibil, dar adevărat! Puricii au invadat sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Mun­că Argeş, conducerea ins­tituţiei fiind, ieri, nevoită să cheme o firmă de dezin-secţie pentru a scăpa de insecte! 

Comentarii (4) | Vizualizari: 2767

Continuare
 
Caşcaval cu muscă, din Piaţa Găvana Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Indignat, un italian a venit la redacţie

Caşcaval cu muscă, din Piaţa Găvana

 

 Un cetăţean italian stabilit în Piteşti a venit la re­dac­ţia noastră cu o bucată de caşcaval în care a găsit o muscă! Alessandro Drudi ne-a spus că soţia sa, Car­men, a cumpărat, luni, din Piaţa Găvana, caşcavalul, din sectorul autorizat de brînzeturi, de la o doam­nă pe care o poate recunoaşte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2006

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Banii pe taxa de poluare, daţi înapoi

Argeşenii ar putea primi înapoi banii pe taxa de poluare. Cei ce au plătit-o cînd şi-au înmatriculat maşina ar putea primi toţi banii înapoi. Ministerul Mediului a elaborat un proiect de Ordonanţă ce prevede restiturilea integrală a tuturor taxelor de poluare auto. Proiectul se află în dezbatere publică şi prevede că această taxa auto va fi restituită integral pe parcursul a cinci ani, prin plăţi anuale a cîte 20% din suma datorată. Statul va achita şi o dobîndă pentru perioada cuprinsă între perceperea taxei şi rambursarea acesteia. 

    A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1932

Continuare
 
„Am nevoie în continuare de ajutorul vostru! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 22 iulie 2015

Profesoara de canto din Mioveni, operată în Turcia:

„Am nevoie în continuare de ajutorul vostru!

 

 Monaliza Zegheru, pro­fesoară de canto, în vîrstă de 26 de ani, de la Centrul Cultural Mio­veni, scrie pe contul său de socializare, de pe patul spitalului din Turcia, în care face tratament împotriva cancerului, că încă are nevoie de ajutorul nos­tru financiar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2054

Continuare
 
Premiul se ridică în 30 de zile Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 iulie 2015

La loteria ANAF,

Premiul se ridică în 30 de zile

# Bonul trebuie să fie din 1 iunie, iar valoarea, de 509 lei

 

 Duminică, a avut loc extragerea bonurilor fiscale cîştigătoare din luna iunie la Loteria Bonurilor Fiscale. La aceasta au participat bonurile emise în perioada 1 - 30 iunie 2015. În urma extragerii, s-a stabilit că bonurile cîştigătoare sînt cele emise pe 1 iunie şi care au valoarea de 509 lei. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, ceea ce înseamnă că vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2264

Continuare
 
Nu plecaţi fără cardul european de sănătate! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Dacă vă duceţi în vacanţă în afara ţării,

Nu plecaţi fără cardul european de sănătate!

 

 A început perioada concediului de va­ră, iar pentru cei ce-şi vor petrece va­canţa în afara ţării, într-una din ţările Uniunii Europene, e bine de ştiut că este necesar cardul european de să­nă­tate. Acesta trebuie solicitat de la Casa de Asigurări de Sănătate Argeş. De la începutul acestui an, CJAS Ar­geş a emis 3.094 de carduri europene de asigurări de sănătate şi 236 certi­ficate de înlocuire a cardulului euro­pean de sănătate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2407

Continuare
 
Profesori de 10, fără posturi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 21 iulie 2015

Ieri, s-au afişat rezultatele la titularizare

Profesori de 10, fără posturi

# Procentajul celor care au obţinut note peste 5 este de 74,71% # De asemenea, cu medii între 7 şi 10 sînt 209 candidaţi, adică 34,32% 

 

 Ieri, s-au afişat rezultatele la examenul de titularizare. Referitor la acestea, inspectorul şcolar general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu, ne-a spus că au fost în concurs 609 de candidaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3105

Continuare
 
Fără apă, la Cocu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 iulie 2015

Fără apă, la Cocu

 

Ieri, mai mulţi cetăţeni din Cocu au semnalat faptul că nu au apă curentă, în această perioadă caniculară, în condiţii optime. Din informaţiile noastre, în urma acestor sesizări, astăzi, va avea loc o întîlnire la Preefctura Argeş cu primarul comunei şi cu cei responsabili, urmînd să se discute şi cu furnizorul de apă pentru a se vedea situaţia şi ce se poate face.   

A.Dumitru

Comentarii (1) | Vizualizari: 2060

 
Factorii de risc din agricultură Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 iulie 2015

Sesiune de informare, la Institutul Pomicol Mărăcineni:

Factorii de risc din agricultură

 

 Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş organizează, joi, pe 23 iulie 2015, ora 9, o sesiune de informa­re, ce se va desfăşura în Aula Institutului de Cercetare, Dezvoltare pentru Pomicultură Mărăcineni. Evenimentul confirmă importanţa dialogului şi a schimbului de informaţii între angajatorii din domeniul agriculturii şi specialiştii din cadrul inspectoratului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2230

Continuare
 
Piteştenii nu se mai debranşează! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 21 iulie 2015

Sistemul centralizat, mai rentabil decît centralele de apartament

Piteştenii nu se mai debranşează!

 

 120 de cereri de debranşare de la reţeaua cen­traliza­tă de încălzire şi alimentare cu apă caldă completa­te corect au fost depuse şi înregistrate la Termofi­care 2000 SA Piteşti, pînă acum, faţă de circa 500 cîte erau înregistrate, pe vremea asta, anul trecut, precizează economistul şef al societăţii, Sorin A­postoliceanu. Totodată, sînt depuse 40 de solicitări din zona unitară, care vor fi refuzate.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2718

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8588 - 8618 din 9518


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-a călcat soacra cu maşina!
care legi???N-o sa pateasca nimic.Ne intrebam ce rost mai are politia, daca tot nu pateste nimeni nimic.
22/01/19 17:58 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Atentie! Desi TVA-ul s-a redus de la 19% la 9% pretul total cu TVA cu tot a ramas acelasi ca anul trecut. Pe facturile e...
22/01/19 16:59 Mai mult...

Şi-a călcat soacra cu maşina!
din ce partid politic face parte, timidul sofer?Lasa ca are tara legi
22/01/19 15:33 Mai mult...

Doi răniţi în accident la Topoloveni
NU din cauza poleiul!! numai din cauza soferul de doi bani ca nu stie sa se adapt la conditii de vrema
22/01/19 14:38 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Modernizarea s-a facut pe timpul lui Mujea.La Apa este de povestit.Gentea face legea si acolitii lui.Ionica beneficiaza ...
22/01/19 10:41 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info