Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Restanţierii se pot alege cu casele ipotecate     *** Serviciile poştale se pot plăti şi cu cardul     *** PASTILA de UMOR      *** Suspectului nu i-a păsat că moare     *** Şofer în comă după ce a fost lovit de TIR     *** Căruţă nesemnalizată, lovită la Călineşti    *** Fostul primar de la Vlădeşti se poate întoarce      *** Vindea permise false la Vîlcea     *** Biciclist mort în accident     *** Tineri încarceraţi după un scandal     *** Zaharia şi Cheru, vicecampioane mondiale     *** Adrian Preda, vicecampion european!     *** Andrei Dumitrescu, campion naţional la viteză în coastă!     *** Misiune grea la Ploieşti!     *** S-a schimbat liderul    

 
„Nu vom ezita să aducem în faţa instanţei, Guvernul!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 octombrie 2018

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, ameninţă România

 „Nu vom ezita să aducem în faţa instanţei, Guvernul!“

Corespondenţă din Strasbourg  Andreea Mihai   


Şedinţă aprinsă luni aproape de miezul nopţii în Parlamentul European de la Strasbourg, unde în Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne s-a dezbătut situaţia din România. S-a făcut referire la independenţa sistemului judiciar, la protestele din 10 septembrie, dar şi la referendumul pe tema familiei.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 607

Continuare
 
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 02 octombrie 2018

Pe 19 octombrie, la Casa Cărţii,

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi


Ca în fiecare an, în această perioadă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş va organiza vineri, 19 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Bursa locurilor de muncă va avea loc la Casa Cărţii din Piteşti, începînd de la ora 10:00.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 438

Continuare
 
Deschiderea noului an universitar la UPIT Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 02 octombrie 2018


Deschiderea noului an universitar la UPIT


Ieri, la începerea noului an universitar, la Universitatea Piteşti a avut loc festivitatea de deschidere în corpul central. Rectorul UPIT, Dumitru Chirleşan a ţinut un scurt discurs prin care le-a urat succes studenţilor în noul an. De asemenea, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului IPS Calinic a ţinut un discurs, destinzînd atmosfera, prin cîteva glume spuse studenţilor.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 579

Continuare
 
Cursurile pieţei valutare Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 octombrie 2018


Cursurile pieţei valutare


Iată care au fost principalele cotatii ale BNR din data de 1 octombrie 2018

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 564

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 02 octombrie 2018


PASTILA de UMOR

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 410

 
24 de secţii de votare, în Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 octombrie 2018


24 de secţii de votare, în Mioveni


În Mioveni au început pregătirile pentru Referendumul Naţional - Revizuirea Constituţiei privind redefinirea familiei, din zilele de 6 şi 7 octombrie 2018. Administraţia locală are obligaţia să asigure logistica şi actualizarea listelor electorale permanente, liste care conţin numele persoanelor cu drept de vot. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 563

Continuare
 
Controale ITM la firmele cu zilieri Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 02 octombrie 2018

Pînă pe data de 30 noiembrie,

Controale ITM la firmele cu zilieri


Pînă pe data de 30 noiembrie, Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş va face o serie de controale la firmele şi societăţile care folosesc zilieri ca forţă de muncă. Inspectorii vor verifica dacă se aplică şi respectă Legea nr. 52, din 2011, referitoare la exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional, desfăşurate de zilieri. Menţionăm că, în ultima perioadă a crescut numărul zilierilor folosiţi în agricultură.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 549

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Cupluri premiate pentru fidelitate

Primăria Piteşti continuă seria acordării aşa-numitelor „diplome de fidelitate“ pentru cuplurile care au împlinit 50 sau 60 de ani de căsătorie neîntreruptă. Consiliul Local Piteşti a aprobat în ultima şedinţă  acordarea acestor diplome pentru următoarele cupluri: Elena şi Marin Manolache, Cornelia şi Ilie Dumitrică (Nunta de Diamant), Georgeta şi Nicolae Badea, Dumitra şi Ion Dură, Veta şi Ion Dură, Elisabeta şi Ion Enache, Maria şi Constantin Foltică, Valentina şi Dumitru Georgescu, Dumitra şi Nicolae Ghiţulescu, Iulia şi Gheorghe Ilie, Maria şi Niculae Marinescu, Elena şi Gheorghe Mindu, Victoria şi Ion Nae, Livia şi Marin Nicolescu, Elisaveta şi Vasile Novac, Stana şi Vasile Pârlan, Manda şi Ion Sofronie, Georgeta şi Radu Stan, Ioana şi Mihail Şerban, Veronica şi Constantin Şerbănoiu (Nunta de Aur). Fiecarte cuplu va primi cîte 600 lei din partea primăriei, dar şi diplome, flori şi albume cu municipiul Piteşti.   

M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 485

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 01 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul în Cîmpulung

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9-17 Cîmpulung, Cartier Şubeşti, străzile: Richard, Petre Zamfirescu, Drăceşti, Gruiului, Carpaţi, Ion Ţicăloiu, Ion Antonescu, Walter Mărăcineanu, Staţia PECO PETROM de lîngă Spital, SC Mibos SRL, Spălătoria Nelu Şuşter, Restaurantul Cioănaşu, PTA Autoplast (terţ), PTA IFGLS Grui (terţ); 9-15 Uda Sat Bîgeşti; 9-12 Mioveni Cartier Colibaşi cu blocurile: F 9, F 10, F 11, F 12 zona PT 31 Colibaşi; 8:30 - 16 Băiculeşti SC Agro Development SA, PTCZ Ferma 6 Băiculeşti, PTCZ Ferma 2 Băiculeşti, PTCZ Ferma 3 Băiculeşti, PTA 1 Ferma 1 Reproducţie Băiculeşti, PTA 2 Ferma 1 Reproducţie Băiculeşti. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
Aveţi grijă de inima dumneavoastră! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 01 octombrie 2018

Mîncaţi inteligent şi faceţi mişcare!

Aveţi grijă de inima dumneavoastră!


Începînd cu anul 2000, data de 29 septembrie marchează Ziua Mondială a Inimii. Este o ocazie pentru a ne gîndi mai mult la sănătatea noastră şi în special la inimile noastre. Cu ocazia, Zilei Mondiale a Inimii sărbătorită sîmbătă, cardiologul Adrian Tase a transmis următorul mesaj: „Să trăim sănătos, să mîncăm inteligent, să evităm sedentarismul şi să promovăm mişcarea!“   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 490

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 octombrie 2018


PASTILA de UMOR

                             de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 443

 
57.000 de români în Registrul Donatorilor de Celule Stem! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 octombrie 2018

Înscrieri on-line pentru a da o şansă la viaţă celor grav bolnavi

57.000 de români în Registrul Donatorilor de Celule Stem!


Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea, a participat la lansarea campaniei de înscriere on-line în Registrul Donatorilor de Celule Stem Hematopoetice. Campania „Donează o şansă la viaţă”  reprezintă o nouă speranţă de vindecare pentru pacienţii care necesită transplant de celule stem hematopoietice. 57 de mii de români merită tot respectul nostru pentru decizia de a se înscrie în Registrul donatorilor de celule  stem, oferind astfel o şansă  pacienţilor a căror viaţă depinde de gestul lor. Pînă acum, înscrierea se putea face doar în centrele specializate, acum intenţionăm să implementăm un sistem în care înscrierea să se realizeze online, lucru care va duce cu siguranţă la creşterea numărului celor înscrişi”, a declarat Sorina Pintea.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 574

Continuare
 
Ce se întâmplă, doctore Dan Manu ? Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 01 octombrie 2018

Din punctul meu de vedere

Ce se întâmplă, doctore Dan Manu ?


Nu îmi place când îl văd ponegrit pe doctorul Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș. Măcar dacă ar fi acuzat de ceva, dar nu, niciun reproș concret, totul e abureală, dar o abureală continuă, consecventă, pe cale să intre în conștiința socială, în opinia publică, în istorie, Doamne ferește. Nu se spune despre Dan Manu că e corupt, chiar dacă sunt unele sugestii, nu e nimic serios, ceea ce aproape că mă enervează, fiindcă a fi corupt înseamnă în primul rând a fi, dar se pare că lumea nu vrea cu nici un chip să îi acorde acestui om dreptul la existență, îl tratează ca pe ceva ce doar pare că este, fără să fie cu adevărat nimic. Mă mai luminez la față, uneori, auzind bârfe cu doctorul președinte, anume că ar fi ar fi berbant, dar imediat preopinenții dau din mână a lehamite, adică se îndoiesc și de posibilitatea asta, a ștrengăriilor salvatoare carevasăzică, nu e, domnule, capabil, sunt povești nemuritoare, Manu nu există, e doar o iluzie, o fantomă care îi mai bântuie pe unii din înalta societate, din presă, din partide, dar lumea nu mai crede în poltergeist, totul e ironie și fum.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1572

Continuare
 
ÎPS Calinic a oficiat cununia prinţului Nicolae Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 01 octombrie 2018


ÎPS Calinic a oficiat cununia prinţului Nicolae


Ieri, la Sinaia a avut loc nunta principelui Nicolae. Ceremonia religioasă a fost oficiată de arhiepiscopul Argeşlului şi Muscelului, IPS Calinic, între cei doi existînd o frumoasă prietenie. De altfel, încă de pe vremea cînd prinţul îşi anunţase nunta, IPS Calinic spunea că printre opţiunile nepotului Regelui Mihai I, pentru acest frumos eveniment era, incluisv, Mănăstirea Curtea de Argeş.        

Comentarii (5) | Vizualizari: 930

Continuare
 
Deschiderea anului universitar 2018-2019 Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 octombrie 2018

Azi, emoţii pentru mii de „boboci“

Deschiderea anului universitar 2018-2019


Astăzi începe anul universitar 2018-2019, festivitatea de deschidere la Universitatea din Piteşti, desfăşurîndu-se începînd cu ora 11:00, în corpul central din  Str. Tîrgul din Vale nr. 1. Pentru cîteva mii de studenţi „boboci’’ aflaţi în primul an al studenţiei este un moment plin de emoţie. Rectorul UPIT, Dumitru Chirleşan ne-a spus că noul an universitar începe la Universitatea din Piteşti cu aproximatov 9700 de studenţi dintre care aproape 3000 sînt în primul an de studiu. Numărul total al studenţilor este mai mare faţă de anul trecut.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 693

Continuare
 
Inozitol Bio LifeNRG - un miracol pentru sănătate! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 octombrie 2018


 Inozitol Bio LifeNRG - un miracol pentru sănătate!


Ce este Inozitol Bio LifeNRG?

Inozitol este un element deosebit de important pentru sănătatea noastră, necesar în tratamentul unui număr impresionant de boli cu efecte spectaculoase și de durată. Formula unică întîlnită doar în Inozitol Bio LifeNRG garantează puritate și calitate maximă conform normelor Farmacopeea pentru sănătatea ta! 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 839

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 8821
embedgooglemap.net
 

 

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Te opresc „că pot şi vreau”!
Dl.dr.a venit la redactia ziarului pt a se asigura ca plangerea ii este luata in serios.Cand va ajunge in instanta va c...
17/10/18 11:19 Mai mult...

Când Dumnezeu a făcut lumea, moşii noştri erau de faţă...
Nu inteleg de ce nu apare intreg comentariul meu! E destul de decent chiar daca face referire la un personaj mioritic de...
17/10/18 11:20 Mai mult...

Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!
Felicitări polițistului!!! Mi-e asa scârbă de domnul doctor, care, probabil ar fi vrut un tratament preferențial, p...
16/10/18 21:14 Mai mult...

Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!
Curios, se mai întâmplă uneori ca si corb la corb să-și scoată ochii! Unii agenți își depășesc limitele uneor...
16/10/18 21:15 Mai mult...

Te opresc „că pot şi vreau”!
Hai lasati vrajeala ca va Pune Dom doctor dinti De cal.
16/10/18 21:14 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

 
 

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info