Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Scrisoare deschisă unui prieten de la PNL     *** ️EU în lumea digitală     *** Miza este Parcul Industrial     *** Programul Simfoniei Lalelelor      *** Mioveniul a fost reprezentat în Portugalia      *** Se schimbă perioada fiscală     *** „Primăvara Poeţilor”     *** Proiecţie de gală „Faci sau taci“     *** Ediţie limitată Dacia, la Geneva     *** Voluntariat pentru studenţi la Senat    *** Prinsă copiind din telefon la simulare    *** Medic cercetat disciplinar pentru că a făcut gripă     *** Zăcea mort în mărăciniş     *** Agresorii poliţistei, reţinuţi     *** Există un cerc de suspecţi     *** Controale în cluburi şi discoteci     *** Sfinţii zilei      *** Clătite pufoase cu şuncă şi caşcaval      *** Un cîştig impresionant!     *** Evenimente 19 martie de-a lungul vremii     *** Pe podium la Bacău     *** La 18 ani a cîştigat Indian Wells!    *** După 9 ani, Raliul Argeşului revine în circuit!    *** Liga 1 - Etapa 2 (play-off şi play-out)    *** Încă o victorie pentru handbalistele din Mioveni    *** Oaspeţii, au obţinut 5 victorii!   

 Publicitate pdf
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 martie 2019


Sfinţii zilei


Sfintii 40 Mucenici din Sevasta Cei patruzeci de mucenici, deşi erau de obârşie din diferite locuri, făceau parte din aceeaşi ceată ostăşească. Ei au fost prinşi din pricina mărturisirii credinţei în Hristos şi au fost duşi la cercetare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 582

Continuare
 
Bruxelles, raiul ciocolatei şi al gaufrelor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 martie 2019


Bruxelles, raiul ciocolatei şi al gaufrelor


Profesia de jurnalist are pe lîngă multe alte aspecte, unele mai puţin plăcute, şi momente în care te bucuri din plin de faptul că eşti ziarist! Vizita la Bruxelles, într-o companie extrem de plăcută şi relaxată, a fost una dintre ocaziile în care munca jurnaliştiilor este încununată cu satisfacţii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 424

Continuare
 
Mai mulţi şomeri în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 martie 2019

Conform unei statistici pe luna ianuarie a AJOFM,  

Mai mulţi şomeri în Argeş


Numărul celor care nu au un loc de muncă a crescut în luna ianuarie. Nicolae Bădescu, director executiv la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, ne-a spus că, la sfîrşitul lunii ianuarie, numărul total al şomerilor înregistraţi a fost de 8.509 de persoane, din care 2.037 îndemnizaţi şi 6.472 neindemnizaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 456

Continuare
 
Etajul V a fost reabilitat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 martie 2019

Investiţii la  Spitalul de Pediatrie

Etajul V a fost reabilitat


Spitalul de Pediatrie din Piteşti are încă o secţie modernizată. Lucrările de reabilitare s-au desfăşurat în perioada 04.10.2018 – 22.02.2019, fiind  efectuate reparaţii capitale la Secţia Pediatrie I – Etaj 5, unde se acordă asistenţă medicală spitalicească pacienţilor cu vîrsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 406

Continuare
 
5 utilaje noi la Primăria Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 martie 2019


5 utilaje noi la Primăria Piteşti

Primăria Municipiului Piteşti a achiziţionat prin licitaţie deschisă cinci utilaje multifuncţionale în valoare de 4.169.165 lei care vor putea fi folosite atît iarna la deszăpezire, cît şi în restul anului pentru operaţiuni diverse. Este vorba de o multifuncţională – autocompactoare 8-10 mc cu lamă şi sărăriţă # multifuncţională – automăturătoare medie 5-6 mc cu lamă şi sărăriţă # 3 multifuncţionale – autostropitoare container cu lamă şi sărăriţă. Utilajele sînt de ultimă generaţie şi pot fi folosite pe tot timpul anului la multiple operaţiuni. Astfel, pe timp de iarnă vor putea fi folosite la deszăpezire sau împrăştiere de material antiderapant, iar în restul anului la alte activităţi administrative precum măturare mecanică, colectare şi compactare gunoi, transport materiale. De asemenea, se vor putea mătura mecanic rigolele (spaţiile greu accesibile de la marginea străzilor de lîngă borduri), iar autostropitoarea va fi folosită la spălarea străzilor, bulevardelor, zonelor pietonale precum şi la udarea spaţiilor verzi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 485

Continuare
 
Interviu cu CIOLOȘ și ADRIAN NASTASE Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019


Interviu cu DACIAN CIOLOȘ și ADRIAN NĂSTASE


- Interviu cu DACIAN CIOLOȘ


- Interviu cu ADRIAN NĂSTASE


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 410

 
Despre copii, copilărie şi drepturi - II - Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 martie 2019


Despre copii, copilărie şi drepturi - II -


Revin astăzi cu un articol care vizează tot sistemul de învăţămînt din Romania. După cum ştim cu toţii, suntem ţara cu politicienii cei mai preocupati de calitatea învăţămîntului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 610

Continuare
 
Pui catalan Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 martie 2019


Pui catalan

Timpi de preparare:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gatire: 45 min
Gata în: 1 ore, 15 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 440

Continuare
 
O zi sub semnul banilor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 martie 2019

Horoscop

O zi sub semnul banilor!


Reuşită şi eşec – lecţii importante care te vor duce mai aproape de obiectivul tău, de realizările tale, de tot ce-ţi doreşti. Vei privi anumite situaţii din altă perspectivă, iar viaţa o vei simţi cu adevărat o minune. Bogăţia materială sau financiară nu se va putea ridica la nivelul bogăţiei interioare şi împlinirii de care vei avea parte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 521

Continuare
 
Ziua Femeii Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 martie 2019

Sfinţii zilei

Ziua Femeii 


În această lună, în ziua a opta, pomenirea preacuviosului părintelui nostru Teofilact Mărturisitorul, episcopul Nicomidiei. Fericitul Teofilact se trăgea de fel din părţile Răsăritului. Şi petrecându-şi viaţa cu bine încă de copil, mai târziu, prin purtarea de grijă a lui Dumnezeu, a plecat de acolo şi a venit la Constantinopol. Aici, el s-a împrietenit, cu timpul, cu cel ce se găsea mai mare peste slujitorii de taină ai palatului împărătesc, şi a fost primit şi el în slujba lor. Iar acesta era Tarasie, marea podoabă a Ortodoxiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 328

Continuare
 
Au început înscrierile la clasa pregătitoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 martie 2019

Părinţii îşi doresc o şcoală cît mai bună

Au început înscrierile la clasa pregătitoare


Prima etapă din procesul de completare şi depunere a cererilor de înscriere a copiilor în învăţămîntul primar se desfăşoară între 4 şi 22 martie. Părinţii/tutorii legal instituiţi/reprezentanţii legali pot completa cererea-tip de înscriere online sau la secretariatul unităţii de învăţămînt în care se doreşte înscrierea copilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 433

Continuare
 
Sicriul lui Carol al II-lea, depus la Curtea de Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019

 

Sicriul lui Carol al II-lea, depus la Curtea de Argeş


Astăzi, la ora 18:00, 11 militari ai Batalionului Vânători de Munte 33 „Posada“ din Curtea de Argeş vor scoate sicriul Regelui Carol al II-lea din capela din curte şi îl vor duce în Vechea Catedrală, unde va fi aşezat pe catafalc. Stindardul Regelui, cel original, repatriat din Portugalia în 2003, şi o coroană albă de flori vor fi aşezate deasupra.

Comentarii (1) | Vizualizari: 816

Continuare
 
Angajatorii trebuie să vă protejeze vederea Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 martie 2019

Dacă lucraţi în faţa monitorului unui computer,

Angajatorii trebuie să vă protejeze vederea


Angajaţii care muncesc în faţa monitorului unui computer trebuie să fie protejaţi. Conform ITM Argeş, angajatorul trebuie să planifice sarcinile angajatului astfel încît folosirea zilnică a ecranului să fie întreruptă periodic prin pauze sau schimbări de activitate, ce reduc suprasolicitarea ochilor. Lucrătorii ce folosesc un monitor trebuie să beneficieze de un examen corespunzător al ochilor şi al vederii efectuat de o persoană care are competenţa necesară înainte de începerea activităţii, prin examenul medical la angajare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 625

Continuare
 
Educaţie rutieră în şcoli Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 martie 2019


Educaţie rutieră în şcoli

Luni, elevii Şcolii Gimnaziale „Negru Vodă” din Piteşti, au desfăşurat o activitate de educaţie rutieră cu tema “Strada şi pericolele ei!” coordonată de prof. Lupşă Adela alături de Poliţia Locală  Piteşti. Activitatea desfăşurată face parte dintru-un proiect mai amplu, intitulat “ Stop! Viaţa are Prioritate!“, unde elevii au fost informaţi şi consiliaţi cu privire la cunoaşterea regulilor de circulaţie şi reducerea riscului victimal în rîndul pietonilor. Mediul educaţional comunitar, prin parteneriatul cu Poliţia Locală, cristalizează şi realizează procesul de educaţie continuă iar valenţele educaţiei sînt întregite de cadrele didactice ale şcolii, alături de consilierul educativ, prof. Elena Fieraru şi coordonat de directorul şcolii, Aurelian Costache. 
  M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 421

Continuare
 
Evenimente 7 martie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 martie 2019


Evenimente 7 martie de-a lungul vremii

- 161: Împăratul Antoninus Pius moare şi este succedat de fii săi adoptivi Marcus Aurelius şi Lucius Verus.
- 1395: Mircea cel Bătrân şi regele Sigismund de Luxemburg au încheiat la Braşov un tratat de cooperare militară antiotomană.
- 1441: Iancu de Hunedoara a devenit voievod al Transilvaniei. El deţinea această funcţie pe lângă cea de comite al Timişoarei şi de ban al Severinului (1441 – 1456).
- 1471: Radu cel Frumos, fratele lui Vlad Tepeş, a atacat Moldova, dar Stefan cel Mare l-a învins la Soci, lângă Bacău. Domnul muntean, supus turcilor, a izbutit să scape fugind.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 312

Continuare
 
Papiote de viţel Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 martie 2019


Papiote de viţel

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de gătire: 25 min
Gata în: 25 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 307

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 9994


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info