Curierul Zilei - Sport

*** Rezultate slabe la simularea evaluării     *** ️Peste 5.000 de fermieri şi-au depus cererile la APIA     *** Transportatorii români protestează la Strasbourg     *** 60.000 de elevii vor primi mere     *** Proiect pentru tinerii din Mioveni      *** Sfinţii zilei      *** Alături de prieteni şi familie!     *** Ruladă de porc cu ciuperci    *** Evenimente 26 martie de-a lungul vremii    *** Atelier de reciclare    *** Augustin Lucici, expoziţie în Italia!    *** Ansamblul Dorul la Forumul European al Roboticii     *** Concert pentru vibrafon şi orchestră      *** Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu     *** Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie     *** Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon     *** Trei maşini lovite de un şofer neatent     *** Lovit de maşină cînd traversa pe trecere!     *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române     *** A revenit Siriscevic     *** Doar 1 punct, deşi meritau 3!     *** „Am pierdut două puncte!”    *** „Sîntem pe drumul cel bun”    *** Victorie obţinută cu emoţii!    *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020    *** 23 de medalii la Naţionale    *** CS Dacia Mioveni s-a întors cu 6 medalii de la CN de Înot de la Bacău    *** Demisii şi rezultate bombă!   

 Publicitate pdf
Demisii şi rezultate bombă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

Liga 2, retrospectiva etapei 26

Demisii şi rezultate bombă!


Etapa a 26-a a Ligii a II-a s-a desfăşurat pe durata a două zile, sîmbătă şi duminică şi a fost marcată de mai multe evenimente interesante. Astfel, prima ştire importantă a fost demisia lui Emil Săndoi de la cîrma lui FC Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 189

Continuare
 
CS Dacia Mioveni s-a întors cu 6 medalii de la CN de Înot de la Bacău Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019


CS Dacia Mioveni s-a întors cu 6 medalii de la CN de Înot de la Bacău


În perioada 19-24 martie, la Bacău, a avut loc Cam­pionatul Naţional de Înot pentru Seniori, Tineret şi Juniori, unde CS Dacia Mioveni 2012 a fost reprezentat de un lot de 9 sportivi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 350

Continuare
 
23 de medalii la Naţionale Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

CSM Piteşti a avut o prezentare bună la Campionatele Naţionale de Înot

23 de medalii la Naţionale


CSM Piteşti a reuşit să obţină 23 de medalii la Cam­pionatele Naţiona de Înot - Juniori, Tineret şi Seniori desfăşurate săp­tămîna trecută la Bacău. Piteştenii au participat la acest concurs cu 14 sportivi, elevi ai antrenorilor Bogdan Chiriac, Viorel Ciobanu, Iuliu Berca, Adriana Drigă, Sora Zizica, Adrian Moise şi Mihail Cichirdan, iar 8 dintre aceşti au urcat pe podium.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 157

Continuare
 
Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020 Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019


Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020

Grupa A
Bulgaria – Muntenegru 1-1 (Nedelev 82-pen. / Mugosa 50), Anglia – Cehia 5-0 (Sterling 24, 62, 68, Kane 45+2-pen., Kalas 84-autogol)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 102

Continuare
 
Victorie obţinută cu emoţii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

Baschetbaliştilor piteşteni le-a trecut glonţul pe la ureche

Victorie obţinută cu emoţii!

BCM U FC Argeş - SCM U Craiova 83-80 (25-20, 22-18, 21-20, 15-22)


Baschetbaliştii de la BCM U FC Argeş trăiesc peri­culos şi îşi supun fanii la grele încercări emoţionale. Echipa de baschet masculin a Piteştiului a obţinut

o victorie cu emoţii în confruntarea de duminică seară, de pe propriul teren, cu SCM U Craiova. Argeşenii s-au impus cu 83-80 în disputa cu oltenii la capătul unui joc care i-a ţinut cu sufletul la gură pe spectatorii prezenţi la acest meci.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 155

Continuare
 
„Sîntem pe drumul cel bun” Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

Lobonţ este mulţumit cu un punct

„Sîntem pe drumul cel bun”


De partea cealaltă, Bogdan Lobonţ, an­trenorul Universităţii Cluj s-a declarat mul­ţumit cu punctul luat de echipa sa în meciul cu FC Argeş. Tehni­cianul a căutat să scoată lucrurile bune din remiza cu piteş­tenii, care i-a împie­dicat pe clujeni să ajungă pe primul loc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 177

Continuare
 
„Am pierdut două puncte!” Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

Concluziile lui Vali Năstase după remiza cu U Cluj:

„Am pierdut două puncte!”


La finalul partidei de duminică seară, cu Uni­versitatea Cluj, termi­nată la egalitate, 0-0, Vali Năstase, antrenorul echipei FC Argeş s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale. Teh­nicianul grupării din Tri­vale consideră că alb-violeţii ar fi meritat să plece cu toate punctele din această deplasare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

Continuare
 
Doar 1 punct, deşi meritau 3! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

Au ratat victoria din cauza unei greşeli de arbitraj

Doar 1 punct, deşi meritau 3!

Universitatea Cluj - FC Argeş 0-0


FC Argeş a reuşit să plece cu un punct din deplasarea de duminică seară de la Universitatea Cluj, una dintre principalele candidate la promovare în Liga I, deşi după aspectul jocului, piteştenii ar fi meritat să le obţină pe toate. Confruntarea dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, 0-0, rezultat în urma căruia lupta la promovare devine şi mai încinsă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 199

Continuare
 
A revenit Siriscevic Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

Baschet

A revenit Siriscevic

BCM U FC Argeş a evoluat în confruntarea de duminică cu SCM U Craiova fără Marius Ciotlăuş, Radu Paliciuc, Iulian Orbeanu şi Daniel Bailey. În formaţia alb-violetă a revenit Ivan Siriscevic. Acesta nu a mai jucat de la ultimul meci înaintea pauzei destinate echipei naţionale, adică din prima jumătate a lunii februarie. Revenirea lui Siriscevic a fost de bun augur, croatul avînd un aport destul de bun în obţinerea acestei victorii foarte importante care menţine intacte şansele de a ocupa locul 5 înainte de începerea play-off-ului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 151

Continuare
 
Campion de lupte la toate categoriile! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019

Argeşeanul Gheorghe Păduraru uimeşte Norvegia

Campion de lupte la toate categoriile!


Gheorghe Păduraru, antrenorul argeşean de lupte care pregăteşte sportivii de la clubul Skedsmo Bryte Klub scrie istorie în Norvegia. După ce acum cîteva săptămîni clubul la care activează a fost desemnat cel mai bun la nivel de seniori, acum cîteva zile a luat acelaşi titlu şi la nivel de cadeţi şi juniori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 259

Continuare
 
Bianca Andreescu, în sferturi la Miami! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019


Bianca Andreescu, în sferturi la Miami!


Tenismena canadiană cu origini româneşti, Bianca Vanessa Andreescu (18 ani, 24 WTA) a reuşit, sîmbătă noapte, o nouă victorie entuziasmantă în faţa lui Angelique Kerber (31 de ani, 4 WTA) la turneul de la Miami. Sportiva care timp de doi ani s-a pregătit la Piteşti cu antrenorul Gabriel Hristache s-a impus în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-1, în faţa nemţoaicei pe care în urmă cu o săptămînă o mai învinsese şi în finala turneului de la Indian Wells, turneu dotat cu premii de peste 9 milioane de dolari.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 167

Continuare
 
Concurează cu un bolid de 200.000 euro! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019

Piteşteanul Vali Porcişteanu şi-a schimbat maşina de raliuri

Concurează cu un bolid de 200.000 euro!


Piteşteanul Vali Porcişteanu se pregăteşte intens pentru un nou sezon de raliuri. Vicecampionul naţional are ambiţii mari în noul sezon competiţional avînd în vedere că va lua startul la volanul unui bolid nou-nouţ. Porcişteanu şi copilotul său, Dan Dobre, fac ultimele pregătiri înainte de Raliul Argeşului, prima etapă a competiţiei, care se va desfăşura în perioada 2-4 mai.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

Continuare
 
Emil Săndoi a plecat de la FC Argeş! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019

Alb-violeţii au rămas fără antrenor

Emil Săndoi a plecat de la FC Argeş!


Începînd de sîmbătă dimineaţă, Emil Săndoi nu mai este antrenorul echipei FC Argeş. Decizia a fost luată de tehnicianul grupării din Trivale care a considerat că este nevoie de un şoc ca FC Argeş să depăşească această perioadă nefastă. La meciul de aseară, de la ora 20:00, din deplasare, cu Universitatea Cluj, echipa din Trivale a fost condusă de secundul Valentin Năstase.

Comentarii (2) | Vizualizari: 419

Continuare
 
Pribeagu, locul 1 la Cupa Viva Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019

Tenis

Pribeagu, locul 1 la Cupa Viva


Sîmbătă, la Bucureşti a avut loc turneul de tenis de masă „Cupa Viva Shop - AmaTur”, competiţie de categoria A la care au participat sportivi din toată ţara. La startul acestei ediţii au fost prezenţi 77 concurenţi din Bucureşti, Tulcea, Constanţa, Topoloveni, Măgureni, Curtea de Argeş , Babadag, Brăila, Vulcana Băi, Buftea, Călăraşi, Slobozia, Brăila, Tecuci, Turnu Măgurele, Sibiu, Craiova, Piatra Neamţ şi Piteşti. La finalul turneului, piteşteanul Sebastian Pribeagu a cîştigat locul 1 la categoria Open. Sportivul este legitimat la clubul FC Argeş şi este pregătit de tatăl său, antrenorul Claudiu Pribeagu. În afară de acesta, la competiţia din Capitală au mai participat Cosmin Corbu şi Radu Tuţă, care nu au reuşit însă să urce pe podium.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 359

Continuare
 
Naţionala U21, învinsă la limită Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019


Naţionala U21, învinsă la limită


Reprezentativa U21 a României a început pregătirile pentru EURO cu un adversar puternic, Spania, formaţie calificată şi ea la turneul final din această vară.

Într-un meci transmis în direct la TVR 1 şi FRF TV, disputat la Granada, tricolorii U21 au fost învinşi cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Merino, în minutul 67, în urma unui corner la care defensiva noastră nu a reuşit să scoată balonul din careu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 203

Continuare
 
Înfrîngere după greşeli în apărare Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019

Preliminarii Euro 2020: Suedia – România 2-1 (2-0)

Înfrîngere după greşeli în apărare


Într-un meci în care selecţionerul Cosmin Contra a început cu patru jucători U21 titulari, Manea, Marin, Băluţă şi Puşcaş şi cu alţi doi intraţi pe parcursul partidei, Ianis Hagi şi Ivan, România a fost învinsă de sfertfinalista Campionatului Mondial din Rusia de anul trecut. Suedezii au început mai bine meciul şi au condus la pauză cu scorul de 2-0, prin golurile reuşite de Quaison (33) şi Claesson (40). La pauză, selecţionerul Cosmin Contra a mutat ofensiv, atacantul Claudiu Keşeru în locul mijlocaşului Alexandru Mitriţă, iar vîrful nostru a marcat în minutul 58, după o centrare venită de la Răzvan Marin.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 251

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 9768


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info