Curierul Zilei - Sport

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 
Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 ianuarie 2019

O musceleancă, mîndria atletismului românesc

Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!


Moment de sărbătoare pentru familia atletismului românesc! Federaţia Română de Atletism şi-a premiat acum cîteva zile laureaţii anului 2018 într-o gală găzduită de Teatrul Elisabeta din Bucureşti. În prezenţa a numeroase oficialităţi din lumea sportului şi administraţiei locale, a numeroşi campioni europeni, mondiali şi olimpici, Federaţia Română de Atletism i-a pus în lumina reflectoarelor pe cei mai buni atleţi, antrenori, manageri de club, conducători de asociaţii judeţene şi recordmeni care au performat în 2018.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 145

Continuare
 
Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019

Pilotul argeşean va deschide noul sezon competiţional

Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!


A 12-a ediţie a raliului pe zăpadă Winter Rally Covasna va avea loc anul acesta în perioada 1-3 februarie în zona Covasna-Comandău şi va avea la start cîteva nume importante din automobilismul sportiv românesc. Competiţia organizată de AutoCrono a fost inclusiv luată în calcul pentru a fi parte din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, urmînd ca ediţia din acest an să fie atent monitorizată în vederea sezonului 2020.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 112

Continuare
 
Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019

Croatul a jucat doar 5 meciuri pentru BCM U FC Argeş

Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!


Cu doar două zile înaintea meciului cu U BT Cluj, primul din Top 6, faza secundă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, BCM U FC Argeş a anunţat oficial despărţirea de unul dintre baschetbaliştii străini pe care îi avea în lot. Este vorba despre jucătorul croat Zvenko Buljan, cu care s-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Baschetbalistul din fosta republică a Iugoslaviei a evoluat doar în cinci partide.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 137

Continuare
 
FC Argeş vrea şi echipă de tineret! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019

Piteştenii vor să pună bazele unui proiect fotbalistic solid

FC Argeş vrea şi echipă de tineret!


Începînd din sezonul viitor, Piteştiul ar mai putea avea încă o echipă de fotbal. Oficialii de la FC Argeş iau în calcul posibilitatea de a înfiinţa echipa a doua a clubului, pentru a putea pune bazele unei piramide solide a fotbalului piteştean. Conducerea clubului din Trivale şi staff-ul tehnic îşi doresc ca într-un viitor cît mai apropiat, Piteştiul să redevină o forţă în fotbalul românesc, aşa cum a fost la nivelul anilor 2000, cînd

s-a putut bate de la egal la egal cu marile forţe, Steaua, Dinamo şi Rapid. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 219

Continuare
 
Vrea FC Argeş pe podium Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019

Fotbal

Vrea FC Argeş pe podium

Emil Săndoi, antrenorul echipei FC Argeş, îşi doreşte să termine acest sezon în primele trei locuri: „Provocarea mea este să termin pe podium cu FC Argeş. Din momentul în care am venit aici am promis că o să fac o echipă foarte bună la FC Argeş cu care să ajungem în liga I. Am tot respectul pentru ce s-a făcut la Piteşti pînă acum. S-a preluat echipa din ligile inferioare, s-au obţinut performanţe, s-a promovat în liga a doua. În sezonul trecut am terminat pe locul 4. Acum avem posibilitatea de a termina chiar mai sus la finalul campionatului. Eu sînt convins că autorităţile locale vor reuşi să rezolve şi problema dreptului de promovare în Liga I“. Piteştenii au terminat prima parte a competiţiei pe locul 6, cu 41 de puncte, cu cinci mai puţin decît liderul Sportul Snagov şi cu patru în spatele Petrolului Ploieşti, echipă aflată pe locul 3.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 182

Continuare
 
Echipa ideală a debutanţilor Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 ianuarie 2019

Liga I - retrospectivă 2018/2019

Echipa ideală a debutanţilor


115 jucători au debutat pe prima scenă conform lpf.ro, în cele 21 de etape scurse din ediţia curentă a Ligii 1 Betano, dintre care 30 sînt jucători autohtoni născuţi după 1 ianuarie 1996.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 155

Continuare
 
Vor promovarea în Liga Naţională Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019

CS Dacia Mioveni 2012 - retrospectiva 2018

Vor promovarea în Liga Naţională


Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 are în componenţă 7 secţii, iar sportivii legitimaţi la volei, handbal, karate, şah, oină, tenis şi înot aduc an de an medalii, avînd rezultate foarte bune la nivel judeţean, naţional şi internaţional. În 2018, gruparea prezidată de Adrian Ştefan şi-a propus un obiectiv măreţ la una dintre secţii, şi anume promovarea handbalistelor în Liga Naţională.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 169

Continuare
 
9 goluri la debutul lui Opriţa! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 ianuarie 2019

CS Mioveni a început seria meciurilor amicale

9 goluri la debutul lui Opriţa!

Coşereanu a reuşit un hat-trick


CS Mioveni a început sîmbătă seria meciurilor amicale din această iarnă, galben-verzii cîştigînd cu 9-0 jocul cu AS Direct, formaţie care joacă în campionat sub numele F Star Sport Argeş şi care este liderul Seriei Centru 2 din Liga 5. Amicalul Mioveniului s-a disputat la 8 zile de la reluarea antrenamentelor şi a fost un bun prilej pentru Daniel Opriţa să vadă la lucru tot lotul pe care l-a pregătit de la preluarea echipei, şi totodată de a alege jucătorii cu care va merge în cantonament.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 229

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019

Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Au rămas 15

Amicalul cu Bekescsaba, pierdut de UTA cu 3-2, a lăsat destule urme. Vorbim despre trei accidentări şi doi fotbalişti care părăsesc deja „corabia”. Astfel, Vulturar are o lovitură deasupra genunchiului, Isac a primit o talpă pe gleznă, iar de la antrenamente a absentat şi Jorge Alvarenga, acesta primind şi el o lovitură oarbă în muşchi şi are nevoie de tratament, dar şi o zi două de repaus. Din antrenament a ieşit şi Rafael Zamfir, tînărul portar acuzînd o întindere la inghinali. Dar, rîndurile utiştilor s-au rărit şi prin renunţarea la doi fotbalişti, juniorul Sebastian Puşcaşu, care a dovedit destule lacune în centrul defensivei şi Ciprian Dombrovschi care nu a rupt gura tîrgului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 143

Continuare
 
Prohibiţia la pescuit în 2019 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Curierul zilei vă prezintă legislaţia din domeniul pescuitului sportiv

Prohibiţia la pescuit în 2019


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevăate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta proiectul de ordin emis de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Ministerul Mediului privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului, precum şi a zonelor de protecţie a resurselor acvatice vii în anul 2019.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 534

Continuare
 
„Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

ACS FC Dănuţ Coman, a doua echipă argeşeană care a terminat turul pe locul 1 în CN

„Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“


Judeţul Argeş a avut două echipe de juniori care au terminat pe locul 1 în turul campionatelor naţionale la care au participat: CS Mioveni Under 17 şi ACS FC Dănuţ Coman. Dacă despre primii am scris într-un număr anterior, astăzi ne vom îndrepta atenţia asupra celei de-a doua echipe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 564

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Curiozităţi pescăreşti

Viza Poliţiei de Frontieră este obligatorie

Toţi pescarii care doresc să pescuiască în apele de frontieră, trebuie în mod obligatoriu să obţină viza pentru frontieră, de la unitatea Poliţiei de Frontieră responsabilă de zona respectivă. Obţinerea vizei este gratuită şi consta de fapt în înscrierea într-un registru special al IJPF împreună cu aplicarea pe permis a unui abţibild (ştampilat de către unitatea respectivă), pe care sînt trecuţi kilometri fluviali între care este valabila viza. Precizăm că viza pentru pescuit obţinută într-un anumit judeţ nu este valabilă şi în alt judeţ, aşa că (pînă la apariţia unei înţelegeri sau a unei legi care să specifice acest lucru) va trebui să vă interesaţi mai întîi ce şi cum trebuie făcut în judeţul respectiv!.     M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 319

Continuare
 
CS Mioveni începe meciurile de pregătire Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Astăzi, la 11:00, amical de lux pentru AS Direct, liderul Seriei Centru 2 din Liga V

CS Mioveni începe meciurile de pregătire


CS Mioveni va disputa astăzi, de la ora 11:00, pe Stadionul Orăşenesc din localitate, primul meci amical al acestei ierni. Pentru acest prim test, Daniel Opriţa a ales ca adversar o echipă de Liga a V-a, liderul Seriei Centru 2, FC Star Sport Argeş, cunoscută iubitorilor fotbalului şi ca AS Direct.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 389

Continuare
 
Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Bratu a adus 6 fotbalişti

Reunită de la începutul acestei săptămîni, Aerostar Bacău a realizat marţi primele transferuri pentru partea a doua a sezonului. Florin Bratu a renunţat pînă acum la şapte jucători şi a adus, în schimb, şase, iar lista achiziţiilor nu e încheiată. Portarul Andrei Udeanu, fundaşul Dudu Drugă, mijlocaşii Sorin Tăbăcariu, Liviu Gheorghe şi Alin Gojnea şi atacantul Alexandru Pop sînt primele achiziţii ale Aerostarului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 346

Continuare
 
Fotbal la TV în week-end Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Fotbal la TV în week-end

Astăzi
l 16:00    FOTBAL, SERIE A: AS Roma - Torino, DIGI 2, TELEKOM 2
l 16:30    FOTBAL, BUNDESLIGA: Leverkusen - Monchengladbach, DIGI 3, TELEKOM 3
l 16:30    FOTBAL, BUNDESLIGA: Stuttgart - Mainz, TELEKOM 4

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 344

Continuare
 
Primul meci din Top 6 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Baschet

Primul meci din Top 6

Baschetbaliştii de la BCM U FC Argeş vor începe în acest week-end meciurile din Top 6, faza a doua a Ligii Naţionale . Echipa pregătită de Florin Nini va întîlni mîine, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor din Piteşti, pe U BT Cluj,
cîştigătoarea Cupei şi SuperCupei României din sezonul trecut. Misiunea argeşenilor se anunţă una foarte grea avînd în vedere că ardelenii au cîştigat ambele partide disputate în sezonul regulat. U Cluj este considerată de specialişti una dintre favoritele la cîştigarea campionatului. În Top 6, FRB a decis ca cele şase echipe să-şi păstreze punctajul pe care l-au avut la finalul sezonului regulat. U BT Cluj a terminat prima fază a sezonului pe locul 2, cu 25 de puncte, la egalitate cu liderul CSU Sibiu, în timp ce BCM U FC Argeş s-a situat pe locul 5, cu 20 de puncte.                 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 9287


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info