Curierul Zilei - Sport
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Friday, 24 January 2020

Primul concurs important de înot al anului are loc în week-end

Argeşenii la Cupa Ligii


Sâmbătă şi duminică se va desfăşura la Complexul Olimpic Izvorani Cupa Ligii la Înot, concurs rezervat următoarelor categorii de vârstă: # copii 8-11 ani # cadeţi # juniori # tineret # seniori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 42

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 24 January 2020

Handbal feminin

Mâine, derby pentru CS Dacia


Mâine, de la ora 15.00, etapa a doua a Diviziei A -  Se­ria C la handbal femi­nin programează dis­puta dintre CS Dacia Mioveni 2012 şi CS Activ Prahova Ploieşti. Partida se va juca în Sala Sporturilor din Piteşti, iar intrarea pentru spectatori va fi liberă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 45

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 24 January 2020


Turneu de minivolei la Craiova

Echipa de minivolei a CS Dacia Mioveni 2012, pregătită de Gabriela Ayza, participă în perioada 25-26 ianuarie, la Craiova, la Turneul IV din cadrul Campionatului Naţional- Divizia Minivolei. Sportivele din Mioveni fac parte din Seria F şi vor avea ca adversare pe ACS Extrem Pitești, ACS Volei Craiova şi CSS Târgu Jiu. Turneul se va juca în sala de sport a Colegiului Tehnic "Ştefan Odobleja" din Craiova.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 57

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 24 January 2020

Curierul zilei vă prezintă tehnicile de pescuit

Pescuitul la crap primăvara


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru. În fiecare săptămână vă vom prezenta câte o baltă de pescuit din Argeş şi nu numai; tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cât mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În acest material vă arătăm cum să prindeţi prezentăm câteva sfaturi preţioase de care trebuie să ţineţi cont când vă programaţi prima partidă de pescuit la crap imediat după perioada de iarnă, dar şi câteva tipuri de cârlige şi monturi care au dat rezultate în pescuitul crapului. Informaţiile sunt oferite de Alex Matea, un tânăr pescar de crap, din noul val, campion naţional la 22 de ani cu lotul Nexgen. Autor al mai multor articole şi teste cu produse de pescuit, realizator de emisiuni la postul Fishing&huntingtv, Alex a reuşit în scurta perioadă de când pescuieşte să dobândească destulă experienţă din care să împărtăşească şi pescarilor aflaţi la început de drum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 40

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 24 January 2020

~ Curiozităţi pescăreşti ~

Momeli eficiente de cârlig

Pentru a putea prinde crapi în apă rece trebuie să ţineţi cont de câteva sfaturi. Alex Matea, unul dintre cei mai buni pescari de crap din România are câteva sfaturi pentru pescarii de crap. Primăvara, ciortanii vor fi primii care vor ieşi la masă, iar dacă vom dori să scăpăm puţin de ei şi să încercăm să îi selectăm, atunci o variantă poate fi folosirea unor solubile la cârlig, în locul momelilor flotante. Totuşi, dacă ar fi să aleg între o solubilă simplă şi un pop-up, aş alege un snowman. Prefer această combinaţie, mai ales primăvara, pentru că îmi place că pe lângă un impact vizual dat de pop-up, să uşurez puţin şi momeala. Astfel combinaţiile de solubile ori tari de dimensiuni mici, 16-14 mm cu pop-upuri de 8-10 mm sunt variante pe care le aleg destul de des. În prima partidă realizată din acest an, am ales să merg pe gama de boilies Frankfurter de la WLC, atât pentru profilul puţin mai picant dar şi pentru aroma pregnantă de cârnat pe care o are. De-a lungul timpului am observat că în perioada rece, Frankfurter este o alegere care dă rezultate destul de bune.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 40

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 23 January 2020

Atleţii români în faţa primului test din acest an

Vor 10 medalii la Campionatul Balcanic!


Cei mai buni atleţi din România se pregătesc pentru primul concurs im­portant din acest an. Pe 15 februarie, la Istanbul se va des­făşura Campio­natul Balcanic de Sală pentru Seniori, întrecere la care ţările participante din această zonă a Europei verifică po­tenţialul spor­tivilor calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 124

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 23 January 2020

Federaţia de Baschet vrea tehnicieni şcoliţi

Antrenorii trimişi la cursuri!


Departamentul Tehnic al Federaţiei Româ­ne de Baschet a anunţat acum câteva zile că toţi antrenorii de baschet care doresc să activeze în competiţiile naţionale derulate sub egida FRB trebuie să îndeplinească mai multe condiţii.

Comentarii (1) | Vizualizari: 151

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 23 January 2020

Baschetbaliştii piteşteni debutează în Grupa Galbenă

Victoria este obligatorie!

CSM Galaţi - BCM U FC Argeş, du­minică, ora 17


Echipa de baschet masculin a Piteştiului se pregăteşte pentru debutul în Grupa Galbenă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. BCM U FC Argeş va întâlni duminică, de la ora 17, în deplasare, pe CSM Galaţi, formaţie care a terminat grupa a doua valorică pe locul 3.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 132

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 23 January 2020

Automobilism

Raliul Bucovinei deschide sezonul!


Federaţia Română de Automobilism Spor­tiv a anunţat marţi că Raliul Bucovinei va re­ve­ni în circuit după o pauză de trei decenii. Etapa care va avea star­tul la Suceava va deschi­de ediţia 2020, urmând să fie considerată o eta­pă Joker. Runda va avea maxim 80 de kilometri de probă specială şi se va desfăşura doar într-o singură zi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 115

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 23 January 2020


„Vrem promovarea!“


Preşedintele celor de la Muscelul Câmpulung, Eduard Bînă ne-a spus mai multe despre numirea lui Emil Dică la echipă dar şi despre obiectivele clubului pentru acest sezon competiţional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 198

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 23 January 2020


„Nu mi-e ruşine de muncă!“


Emil Dică se află la prima expe­rienţă ca antrenor, el fiind până acum la mai multe echi­pe director sportiv sau team manager. Fostul jucător ar­geşean speră să realizeze obiecti­vul propus în vară, şi anume promo­va­rea în Liga III.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 206

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 23 January 2020


Emil Dică, antrenor la Câmpulung!

n Fostul jucător al Argeşului şi Mioveniului, dar trecut şi pe la Rapid şi CFR a început pregătirea n El se află la prima experienţă ca antrenor


Plecat de la Energeticianul, echipă redenumită în vară Viitorul Pandurii, unde a fost director sportiv, Emil Dică (37 de ani) a revenit în fotbal sub o altă funcţie. Fostul mijlocaş al echipelor FC Argeş, Pandurii, CS Mioveni, Rapid sau CFR Cluj a fost numit antrenor principal la echipa de Liga a 4-a Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 222

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 23 January 2020

Galben-verzii combină antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice

Au intrat în sala de forţă!

Jucătorii Mioveniului stau până vinerea viitoare în cantona-ment la Izvorani


Fotbaliştii lui CS Mioveni se află de luni în cantonament la Izvorani, acolo unde echipa antrenată de Marius Stoica se va pregăti până la sfârşitul săptămânii viitoa­re. Galben-verzii fac în această perioadă de acumulări atât antrenamente fizice, cât şi antrenamente tehnico-tactice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 209

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 23 January 2020


Lotul CS  Mioveni din cantonament

Portari
Flavius Croitoru, Valentin Sima, Bogdan Preda

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 164

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 22 January 2020


Mutu s-a luat de un jucător al Naţionalei


Piteşteanul a fost la Marbella în Spania, unde se pregătesc cu FCSB, Dina-mo, Gaz Metan şi Hermannstadt jucătorii eligibili pentru Naţional Under 21

Adrian Mutu a fost alături de Mirel Rădoi în Marbella, acolo unde a avut ocazia să îi vadă pe jucătorii care pot fi selecţionaţi la e­chipa naţională a Româ­niei U21, iar noul selec­ţioner al reprezentativei de tineret a tras primele concluzii. Piteşteanul a urmărit mai multe antrenamente ale FCSB, Dinamo, Gaz Metan şi Hermannstadt, echipe care sunt cantonate acolo şi care au

jucători eligibili pentru Under 21.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 338

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 22 January 2020

Sportivul argeşean vrea să facă spectacol pe zăpadă

Porcişteanu concurează la Winter Rally Covasna!


Winter Rally Covasna va deschide noul sezon competiţional din Campionatul Româ­niei de Raliuri. Cursa din judeţul Covasna se va desfăşura pe zăpadă, în perioada 31 ianuarie-2 fe­brua­rie, iar distanţa totală a probelor speciale va fi de 98,5 kilometri.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 205

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 11593


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info