Curierul Zilei - Sport
Fapt divers *** ️ Voiau să bată femeia de pe targă!     Social *** ️ Papamobilul va fi un Duster     Fapt divers *** ️ După impact i-a sărit planetara în parbiz     Fapt divers *** ️ A vrut să depăşească şi a rănit o femeie     Social *** ️ Dacia conduce în topul vânzărilor!     Sport *** ️ Ultimele meciuri pentru Bradu şi Bascov!     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe A1     Social *** ️ Sfaturi pentru achiziţii la mâna a doua!     Sport *** ️ Vor să strice sărbătoarea ilfovenilor!    
 Publicitate pdf
Patru decenii de istorie, patru decenii de glorie! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 24 mai 2019

Clubul FC Argeş a aniversat 40 de ani de la câştigarea celui de-al doilea titlul

Patru decenii de istorie, patru decenii de glorie!


Clubul FC Argeş a sărbătorit joi 40 de ani de la câştigarea celui de-al doilea titlu de campioană. Evenimentul a fost marcat la Muzeul Judeţean Argeş care a organizat expoziţia „FC ARGEŞ - CAMPIOANA ROMÂNIEI ediţia 1978-1979 (4 decenii)”. Au răspuns prezent invitaţiei organizatorilor fostele glorii ale grupării din Trivale, actualii fotbalişti, antrenorii şi conducătorii echipei şi personalităţi ale Piteştiului care de-a lungul timpului au avut legătură cu echi­pa pentru care Nicolae Dobrin a scris istorie.

Comentarii (3) | Vizualizari: 332

Continuare
 
Vor să strice sărbătoarea ilfovenilor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 mai 2019

Piteştenii îşi măsoară forţele cu ocupanta locului secund

Vor să strice sărbătoarea ilfovenilor!

Academica Clinceni - FC Argeş, ASTĂZI, ora 18.30, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV


Fotbaliştii de la FC Ar­geş vor disputa în acest week-end un nou meci de campionat. Echipa din Trivale va întâlni astăzi, de la ora 18.30, în deplasare pe Acade­mica Clinceni, formaţie care este la un pas de a promova în Liga I.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 200

Continuare
 
Mondialul din 2022, cu 32 de echipe Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 mai 2019

Fotbal

Mondialul din 2022, cu 32 de echipe

Planul FIFA de a extinde numărul echipelor la 48 pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar a căzut. Astfel, Cupa Mondială va avea la start tot 32 de formaţii, aşa cum s-a întâmplat la ultimele ediţii. S-a discutat intens pe marginea acestui subiect, ce acum pare închis, cel puţin deocamdată. După consultările şefilor FIFA, ce ar fi inclus în calcule şi ţări vecine pentru organizarea competiţiei, s-a ajuns la concluzia că o Cupă Mondială cu 48 de echipe nu e fiabilă. S-a luat în calcul chiar posibilitatea ca cei din Qatar să organizeze singuri turneul, dar s-a decis că nu este suficient timp pentru o evaluare detaliată a impactului logistic. Mai mult, timpul scurt rămas până la această competiţie exclude orice posibilitate ca acest lucru să se mai întâmple în următorii 3 ani. Totuşi ideea nu a căzut definitiv, aşa că sunt şanse mari ca la CM 2026, organizat de SUA, Canada şi Mexic, să avem până la urmă 48 de echipe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 95

Continuare
 
Preţuri de la 30 E, la Euro 2020 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 mai 2019


Preţuri de la 30 E, la Euro 2020


UEFA a anunţat politica de vînzare a biletelor, precum şi preţurile acestora, pentru UEFA EURO 2020, competiţie care va fi organizată, în pre­mieră, pe întreg cuprinsul Europei, în vederea marcării celei de-a 60-a aniversări. Turneul final, care se va des­făşura între 12 iunie şi 12 iulie 2020, va oferi celor 24 de echipe calificate prilejul de a juca în 12 oraşe: Amsterdam, Baku, Bilbao, Bucureşti, Bu­da­pesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, München, Roma şi Sankt Petersburg.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 121

Continuare
 
Trei şcoli din Argeş la Cupei Tymbark Junior Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 mai 2019

Finaliştii vor lupta pentru marele trofeu în perioada 23-26 mai

Trei şcoli din Argeş la Cupei Tymbark Junior


A treia ediţie a celei mai impor­tante competiţii din România pen­tru elevii cu vîrsta între 6 şi 12 ani îşi va desemna cîştigătorii la fina­lul lunii mai. În perioada 29 martie – 20 aprilie, s-au disputat fazele regionale ale Cupei Tymbark Ju­nior, competiţie împărţită pe trei categorii de vîrstă, U8, U10 şi U12, băieţi şi fete.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 201

Continuare
 
Ultimele meciuri pentru Bradu şi Bascov! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 mai 2019

Liga 3, etapa 30, sâmbătă, 25 mai 2019, ora 18,00

Ultimele meciuri pentru Bradu şi Bascov!


După ce etapa trecută au marcat împreună 10 goluri pe propriile terenului, Unirea Bascov şi Atletic Bradu speră şi în ultima etapă a campionatului la rezultate bune, cu care să încheie actuala ediţie de campionat. Ambele echipe argeşene vor evolua în deplasare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 213

Continuare
 
Patru tururi preliminare pentru Ligă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 mai 2019


Patru tururi preliminare pentru Ligă

UEFA a publicat lista echipelor care şi-au asigurat prezenţa în grupele Ligii Campio­nilor pentru sezonul 2019/2020. Spania, An­glia, Italia şi Germania vor trimite direct patru formaţii în grupele UCL, în timp ce Franţa şi Ru­sia câte două. Campioa­nele din Portugalia, Ucraina, Belgia, Turcia şi Austria sunt de asemenea calificate direct în grupe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 125

Continuare
 
Robert Glinţă vrea medalie la Olimpiadă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 23 mai 2019

Înotătorul piteştean are ambiţii mari

Robert Glinţă vrea medalie la Olimpiadă


Înotătorul piteştean Robert Glinţă, primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 şi antrenorul său, Silviu Anastase, au fost felicitaţi de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Roman Mihai Covaliu şi preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi pentatlon Modern Camelia Potec pentru primul pas făcut în drumul spre Tokyo.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 178

Continuare
 
Raliul în zona Lacului Sfânta Ana! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 mai 2019

Spectacol automobilistic în Campionatul de Viteză în Coastă 2

Raliul în zona Lacului Sfânta Ana!


În acest week-end, în zona Lacului Sfânta Ana, pe DJ113A, vor avea loc etapele a treia şi a patra din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2, compe­tiţie la care şi-au anunţat participarea cei mai buni piloţi din ţară pe acest segment de raliuri. Trofeul Lacul Sfânta Ana, care găzduieşte cele două etape, este susţinut de Metalubs High Lubrication, furnizor de produse pentru reducerea frecării şi de lubrifianţi speciali.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 159

Continuare
 
40 de ani de la câştigarea celui de-al doilea titlu! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 mai 2019

FC Argeş se pregăteşte de un moment aniversar

40 de ani de la câştigarea celui de-al doilea titlu!


Clubul FC Argeş va sărbători astăzi 40 de ani de la câştigarea celui de-al doilea titlu de campioană. Evenimentul va fi marcat la Muzeul Judeţean Argeş prin expoziţia „ FC ARGEŞ-CAMPIOANA ROMÂNIEI ediţia 1978-1979 (4 decenii)”. FC Argeş este o legendă a fotbalului românesc şi echipa fanion a Argeşului. Gruparea din Trivale are în palmares două titluri de campioană, în sezoanele 1971-1972 şi 1978-1979, iar de-a lungul timpului a format fotbalişti de mare valoare în fotbalul românesc, precum Nicolae Dobrin, Ion Barbu, Adrian Mutu, Nicolae Dică, Dănuţ Coman, Constantin Barbu, Constantin Gâlcă, Marin Radu, Bogdan Vintilă, Adrian Neaga, Constantin Cârstea, Cristian Tănase, Valentin Năstase, Constantin Stancu, Marin Radu etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 191

Continuare
 
BCM U FC Argeş înfruntă SCM Timişoara Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 mai 2019

Baschet

BCM U FC Argeş înfruntă SCM Timişoara

Echipa de baschet masculin a Piteştiului va începe astăzi seria duelurilor pentru ocuparea locului 5 la finalul acestei ediţii de campionat. BCM U FC Argeş va întâlni de la ora 12, în deplasare pe SCM Timişoara. În această fază a competiţiei se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide, meciul 2 al seriei cu bănăţenii urmând să aibă loc luni, de la ora 19, la Sala Sporturilor Trivale. Leii din Banat au obţinut calificarea în această rundă după ce au trecut de Dinamo Bucureşti, în timp ce vulturii piteşteni au eliminat-o pe Steaua. În caz de egalitate după primele două partide, meciul decisiv va avea loc în Banat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 184

Continuare
 
CS Mioveni şi FC Argeş ştiu locurile pe care vor termina! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 mai 2019

Liga 2, retrospectiva etapei 36

CS Mioveni şi FC Argeş ştiu locurile pe care vor termina!


Etapa 36 din Liga a 2-a a dus mai multe clarificări în ceea ce priveşte echipele retrogradate, dar şi cele care vor promova. Astfel, pe lângă Dacia Unirea Brăila, ASU Poli Timişoara şi CS Baloteşti, acum mai este sigură de retrogradare şi Aerostar Bacău. Singurul semn de întrebare este la ultima retrogradată, Energeticianul fiind condamnată şi ea după ce a pierdut cu Pandurii şi din cauza programului din ultimele două etape. Astfel, Pandurii, Farul, şi Daco - Getica pot răsufla uşurate. La promovare, Chindia nu mai poate scăpa locul 1, în timp ce Academica mai are nevoie de o victorie, etapa următoare cu FC Argeş, ca să promoveze direct, lupta rămânând pentru locul de baraj. În aceste condiţii, echipele argeşene din competiţie, CS Mioveni şi FC Argeş, îşi cunos în proporţie de 99 % locul pe care îl vor ocupa la finalul campionatului: piteştenii vor termina pe 6 (dacă nu cumva cîştigă ambele partide ce le mai aud e disputat), air galben-verzii vor încheia pe 7.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 305

Continuare
 
CLASAMENT - Liga 2 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 mai 2019


CLASAMENT  - Liga 2

1. Chindia Târgovişte         36       82
2. Academica Clinceni       36       81
3. Universitatea Cluj    36       76

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 189

Continuare
 
S-a terminat play-off-ul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 mai 2019

Liga I, Play-off / Play-out, retrospectiva etapelor 10 şi 12

S-a terminat play-off-ul!


Week-end-ul a venit cu finalul play-off-ului Ligii I, o etapă a 10 -a care nu a adus rezultate surpriză. Astfel, Viitorul a învins în deplasare la Craiova, după ce a fost condusă la pauză, FCSB a trecut de campioana CFR care era în sărbătoare, iar Astra a învins cu 3-2 ultima clasată din play-off. În play-out, Botoşaniul a îngropat şi mai mult pe Dunărea Călăraşi cîştigînd pe terenul acesteia. Mediaşi-ul şi Iaşi-ul au remizat pe terenul primeia, 1-1, Dinamo şi Hermannstadt au remizat şi ele 0-0, în timp ce în ultimul meci al rundei, FC Vluntari a învins ultima clasată, Concordia, în derby-ul ilfovean.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 142

Continuare
 
„Am petrecut momente frumoase la Mioveni!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 mai 2019


„Am petrecut momente frumoase la Mioveni!“


Ripensia a fost condusă în partida de la Mioveni de fostul antrenor al galben-verzilor, Alexandru Pelici. În ciuda înfrângerii, tehnicianul a avut cuvinte de laudă la adresa adversarului, spunând că s-a întors cu plăcere în oraşul unde a avut cândva satisfacţii majore cu echipa de fotbal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 217

Continuare
 
„Am avut prospeţime!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 mai 2019

Antrenorul interimar al lui CS Mioveni, după al doilea succes:

„Am avut prospeţime!“


CS Mioveni a făcut un meci bun, duminică, în faţa Ripensiei şi a obţinut o victorie uşoară, la scor, succes ce nu era previzibil înaintea etapei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 165

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 10161


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info