Curierul Zilei - Sport

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Curierul zilei vă prezintă speciile de peşti

Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!

 

Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, dar şi reţete culinare pe bază de peşte. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul la roşioară şi plătică în anotimpul rece.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 188

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017


Curiozităţi pescăreşti

Echipamentul ideal pentru văduviţă
Văduviţa este un peşte oportunist şi poate fi găsit fie în locurile cu un curent puternic din apropierea malurilor, locuri specifice avatului, fie în locuri cu apă tulbure lipsite de curent şi invadate de vegetaţie. Ustensilele în acest caz nu se aleg în funcţie de peşte, ci de locul în care se găseşte acesta. În locurile lipsite de vegetaţie se poate opera cu o vargă de 5-20 acţiune, cu mulinetă mică fir de 0,16, maximum 0,18 mm. Atunci cînd lansările se fac mai departe în ochiuri de apă avem nevoie de o vargă mai rigidă între 10-30 acţiune, o mulineta potrivită care să ţină firul de 20-22 mm. De asemenea, în cazul văduviţei este mai potrivit firul monofilament decît cel textil, datorită eficienţii sale.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 132

Continuare
 
A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Sportul argeşean este în doliu

A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!

 

Doliu în familia Ianovschi! La trei ani de la decesul reputatului antrenor de fotbal, Leonte Ianovschi, o nouă tragedie a lovit această familie de sportivi. Antrenor de tenis, Lenci Ianovschi a decedat în noaptea de joi spre vineri, la vîrsta de 63 de ani în urma unui atac cerebral. Vestea a fost dată de Mihai Ianovschi, fratele acestuia, pe contul său de Facebook.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 293

Continuare
 
Trei medalii la Campionatele Naţionale Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017


Trei medalii la Campionatele Naţionale

 

Campionatele Naţionale de Poliatlon Cadeţi 12-14 ani sînt în plină desfăşurare, în aceste zile, la Bazinul Olimpic din Piteşti.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 153

Continuare
 
Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017


Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!

Sportivul a fost premiat de club, de managerul Italy Construcţii şi are o bursă de la benzinăriile Mol

 

Secţia de înot a CSM Piteşti a fost şi în acest an la înălţime, numărîndu-se printre secţiile cele mai productive ale clubului piteştean. Cu peste 200 de sportivi legitimaţi, pregătiţi de 7 antrenori, nataţia piteşteană a adus în 2017 peste o sută de medalii în visteria clubului din Ştrand, la competiţiile locale, naţionale şi internaţionale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 164

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 decembrie 2017


Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

O nouă depunctare

Pentru a treia săptămînă consecutivă, clubul din Nord-Vest a pierdut patru puncte şi a ajuns la o penalizare de 12 puncte din cauza litigiilor cu foştii jucători. Ajunsă pe ultimul loc în clasamentul Ligii a II-a din cauza acestor penalizări, Olimpia mai are acum doar 11 puncte dintr-un total de 23 obţinute pe teren. Dacă va reuşi să supravieţuiască în această iarnă, însă nu-şi va stinge litigiile cu foştii jucători şi va primi noi depunctări, gruparea sătmăreană va ajunge în cele din urmă la excluderea din campionat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 194

Continuare
 
Derbi cu ardelenii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Baschet

Derbi cu ardelenii

Baschetbaliştii de la BCM U FC Argeş vor susţine, mîine, un meci foarte important pentru economia clasamentului. Echipa pregătită de Hristu Şapera va întîlni, de la ora 20, la Sala Sporturilor Trivale, pe CSM Oradea, una dintre forţele campionatului care an de an are pretenţii la cîştigarea titlului şi Cupei României. Piteştenii vor aborda acest meci din poziţia de lider al clasamentului, cu cele 14 puncte adunate în 7 etape. Oradea ocupă locul 7, cu 12 puncte, poziţia din clasament nereflectînd însă valoarea lotului. Ambele echipe vin după înfrîngeri surprinzătoare, piteştenii pierzînd în deplasarea de la Tîrgu Mureş, ardelenii cedînd pe propriul teren în disputa cu BC SCM Timişoara.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 169

Continuare
 
De patru ori, la televizor! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 decembrie 2017

Echipa de baschet prezenţă constantă pe micile ecrane

De patru ori, la televizor!

 

Federaţia Română de Baschet şi Digi Sport au stabilit programul meciurilor de baschet, care va fi transmis în utmătoarele trei săptămîni. BCM U FC Argeş va putea fi urmărită la televizor de patru ori în decurs de doar trei săptămîni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 308

Continuare
 
Fără muzică şi majorete la baschet! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 decembrie 2017

Doliul naţional impune restricţii la evenimentele sportive

Fără muzică şi majorete la baschet!

 

Timp de trei zile, în România este doliu naţional după decesul Regelui Mihai. Autorităţile din ţara noastră au decis ca, în acest weekend, la competiţiile sportive care vor avea loc, să se respecte anumite măsuri. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 405

Continuare
 
Misiune infernală cu ardelenii! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 decembrie 2017

Baschetbaliştii piteşteni dau examenul maturităţii

Misiune infernală cu ardelenii!

BCM U FC Argeş - CSM Oradea, duminică, ora 20

 

Echipa de baschet masculin a Piteştiului va disputa, duminică, o nouă etapă de campionat. BCM U FC Argeş va întîlni, de la ora 20, la Sala Sporturilor din Piteşti, pe CSM Oradea, una dintre echipele cu pretenţii la titlu în fiecare an.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 288

Continuare
 
Cadouri pentru elevii merituoşi! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 15 decembrie 2017

Sportivii argeşeni le-au făcut o bucurie copiilor

Cadouri pentru elevii merituoşi!

 

Lumea sportului argeşean s-a reunit, ieri, pentru a le face o mică bucurie copiilor care nu au posibilităţi materiale. Oameni din conducerea sportului argeşean, antrenori, fotbalişti şi foşti fotbalişti au mers, ieri, la Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu - Structură Şcolară Nr. 2 Piteşti, pentru a duce cadouri la elevii cu rezultate bune la învăţătură şi copiilor cu posibilităţi materiale mai reduse.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 425

Continuare
 
Concurs la Bazinul Olimpic Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 decembrie 2017

Înot

Concurs la Bazinul Olimpic

De ieri şi pînă duminică, Bazinul Olimpic din Piteşti găzduieşte Campionatul Naţional de Nataţie pentru cadeţi, întrecere la care participă 430 de sportivi de la 59 de cluburi din ţară. La această competiţie rezervată copiilor cu vîrste cuprinse între 12 - 14 ani, CSM Piteşti este reprezentată de 21 de copii. Obiectivul fixat de conducerea secţiei este cîştigarea a 2 - 3 medalii la individual şi 2 în probele de ştafetă. Bogdan Chiriac, coordonatorul secţiei de nataţie de la CSM Piteşti, îi vede favoriţi la podium pe Mihai Iacob şi pe David Cîrciumărescu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 279

Continuare
 
Liga a V-a - ultima etapă din tur Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 decembrie 2017


Liga a V-a - ultima etapă din tur

Seria Nord - Etapa 13
l AS Lereşti - AS Partizanul Vlădeşti 2-2
l AS Unirea Bughea de Jos - AS Godeni 1-2
l AS Rapid Davideşti - AS Dragoslavele 3-1
l AS Schitu Goleşti - AS Petrolul Hirtieşti 2-2
l AS Cimentul Valea Mare Pravăţ - AS Flacara Boteni 3-1
l AS Vulturul Vultureşti - AS Cetateni 2-2
l AS Sc. de Fotbal Gica Retevoiescu - CS Rucar 6-2

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 318

Continuare
 
Alexandru Cazacu, prinţul Omanului! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 14 decembrie 2017

Tenis de masă: Cu CS Mioveni pe piept, campionul României a participat la cea mai importantă competiţie din Golf

Alexandru Cazacu, prinţul Omanului!

 

Campionul României la tenis de masă cu CS Mioveni, Alexandru Cazacu, a participat recent în Oman, la Muscat, la cel mai important concurs internaţional al acestei ţări din Golful Persic şi a obţinut locul doi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 372

Continuare
 
Ce fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 decembrie 2017


Ce fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Au făcut sesizare

După ce antrenorul Alin Pînzaru a acuzat de blat doi foşti fotbalişti ai Brăilei, preşedintele clubului, Valentin Avramescu a ieşit în presă şi a susţinut cele declarate de tehnician. „Informaţiile acestea au ajuns şi la urechile noastre şi, după jocul de la Satu Mare, am luat măsurile interne pe care le-am considerat a fi cele mai bune, ne-am despărţit de Roşu şi Iosofache. Şi am informat despre această situaţie Comisia de Integritate din cadrul Federaţiei Române de Fotbal“, a spus oficialul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 295

Continuare
 
FC Argeş la Cupa Campionilor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 decembrie 2017

Turneu pentru legendele fotbalului, la Craiova

FC Argeş la Cupa Campionilor!

Promotorul evenimentului este musceleanul Adrian Troscenco

 

Un nou eveniment marca Adrian Troscenco va avea loc pe 19 decembrie, în România. Este vorba despre turneul dedicat legendelor fotbalului românesc, care va fi organizat în acest an, la Craiova, în Sala Polivalentă. Cupa Campionilor va aduna la start foste vedete ale fotbalului nostru, printre care şi piteşteni, Vintilă, Vali Năstase, Jean Barbu, Neaga şi Mutu, fiind doar cîţiva dintre cei care şi-au anunţat prezenţa.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 529

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6729

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter