Curierul Zilei - Sport

Social *** ️ Echitaţie de înaltă ţinută!     Social *** ️ Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă     Fapt divers *** ️ Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor     Sport *** ️ Noul sezon începe pe 3 august!     Economic *** ️ Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent     Fapt divers *** ️ Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii     Social *** ️ Nu puteţi fi concediat fără preaviz!     Social *** ️ Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp     Social *** ️ Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu     Social *** ️ Clasele de vară pentru copii    
 Publicitate pdf
Noul sezon începe pe 3 august! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 15 iunie 2019

S-a stabilit programul competiţional la Liga 2

Noul sezon începe pe 3 august!


În şedinţa de joi a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a fost adoptat cu unanimitate de voturi programul competiţional al campionatului Ligii 2, ediţia 2019-2020. Acesta urmează să înceapă pe 3 august 2019 şi să se încheie pe 30 mai 2020, exact ca ediţia trecută. Prima parte a sezonului, care are loc în 2019, se desfăşoară până pe 7 decembrie, atunci când are loc etapa a 21-a, adică a doua a returului. În acest interval sunt programate şi două etape intermediare, pe 16 octombrie (etapa 12) şi 13 noiembrie (etapa 17).


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 335

Continuare
 
Au rămas fără finanţare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Ce mai fac colegele de seria  CS Mioveni şi FC Argeş

Au rămas fără finanţare

Compania Veolia s-a retras, în mod oficial, din parteneriatul cu Petrolul Ploieşti, după ce reprezentantul ei în cadrul clubului, Mădălin Mihailovici, s-a supărat pentru că unul dintre suporterii echipei i-a pus întrebări pertinente în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat preşedintele propus Marius Stan. După ce s-a ridicat şi a plecat din conferinţa de presă, Mihailovici, iritat încă de la începutul conferinţei pentru că a fost pus să ia primul cuvântul, a anunţat că: ”În acest moment, Petrolul nu mai are finanţare”. Zis şi făcut. Reprezentantul finanţatorului a plecat şi apoi transmis presei comunicatul oficial în care ”Veolia România, partener - finanţator al FC Petrolul Ploieşti din 2017, anunţă retragerea din parteneriatul cu echipa prahoveană”.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 283

Continuare
 
Intervale de hrănire în pescuitul la crap Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Curierul zilei vă prezintă tehnicile de pescuit

Intervale de hrănire în pescuitul la crap


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta intervalele de hrănire în pescuitul crapului şi monturi de crap folosite în Delta Dunării. Sfaturile sunt oferite de Cătălin Vişoianu, colaborator constant al revistelor de specialitate din România pe disciplina pescuit la crap, fotograful oficial şi coordonatorul echipei media la World Carp Classic, fondator şi redactor şef la revistadecrap.ro şi nu în ultimul rând pescar de crap cu rezultate remarcabile în echipa CRAP24.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 245

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Curiozităţi pescăreşti

Greutatea plumbului în pescuitul crapului

Nu de puţine ori am fost puşi în faţa acestei alegeri: plumbi grei sau uşori? Să alegi oare un plumb mai mare, care se fixează bine pe substrat, sau să mergi pe variante mai mici, care ajută în dril şi nici nu se scufundă foarte tare în mâl? Şi ce înseamă până la urmă „greu” sau „uşor”?

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 235

Continuare
 
Piteşteanul Marius Savu, titular la Naţională Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Piteşteanul Marius Savu, titular la Naţională

 Fotbalistul lui Vediţa Coloneşti - fostă Atletic Bradu a evoluat în două partide


Reprezentativa Under 18 a României a pierdut al doilea meci amical disputat în compania selecţionatei Georgiei, scor 2-4, după ce îl câştigase pe primul cu 1-0. La tricolori, piteşteanul Marius Savu de la Ateltic Bradu / Vediţa Coloneşti a fsot titular în al doilea joc şi a intrat la pauză în primul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 285

Continuare
 
FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

Magistraţii au respins contestaţia depusă de Viorel Ilinca

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!


Magistraţii de la Judecătoria Piteşti au respins ieri contestaţia depusă de Viorel Ilinca pentru crearea „Asociaţia Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş“ care urmează să preia activitatea secţiei echipei de fotbal a Piteştiului. Judecătorii au decis că plângerea depusă de actualul secretar general al AJF Argeş, fost preşedinte al clubului din Trivale, este neîntemeiată şi nu are la bază un suport real.

Comentarii (9) | Vizualizari: 718

Continuare
 
Campionatul începe în octombrie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

Volei

Campionatul începe în octombrie


Federaţia Română de Volei a stabilit programul noului se­zon competiţional al Diviziei A1 de volei feminin. Ediţia 2019-2020 va începe în lu­na octombrie şi va avea la start 12 echi­pe. Printre acestea se va număra şi FC Argeş, echipă reve­nită în eşalonul de elită al voleiului românesc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 279

Continuare
 
Meciul cu Spania fără spectatori? Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

Fotbal

Meciul cu Spania fără spectatori?

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că se delimitează de acţiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta de luni seară şi a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului. FRF nu tolerează un astfel de comportament care contravine regulamentelor în vigoare ale tuturor competiţiilor sportive şi care nu face cinste niciunui susţinător al naţionalei României. Prin astfel de acţiuni, cei responsabili îi pot priva pe toţi suporterii români de şansa de a încuraja echipa naţională de pe stadion. Incidentele de ma meciul cu Malta au fost notate în raportul de joc de observatorul partidei iar UEFA va analiza consemnările din raport şi va decide dacă meciul cu Spania de la Bucureşti de pe 5 septembrie 2019 se va juca sau nu cu spectatori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 279

Continuare
 
Se vând bilete la Euro! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

Microbiştii nu trebuie să rateze această şansă

Se vând bilete la Euro!


Cu un an înainte de debutul turneului final EURO 2020, UEFA a deschis vânzările de bilete. Începând de ieri, acestea se pot cumpă­ra exclusiv online de pe platforma www.euro 2020.com/tickets. UEFA EURO 2020 va debuta pe 12 iunie 2020 şi se va desfăşura în 12 oraşe europene, printre care şi Bucureşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 294

Continuare
 
Andrei Mandache, cel mai bun baschetbalist român! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

Eurobasket a întocmit ierarhia Ligii Naţionale de Baschet

Andrei Mandache, cel mai bun baschetbalist român!


Liga Naţională de Baschet Masculin s-a încheiat acum o săptămână. CSM Oradea a reuşit să-şi apere titlul câştigat anul trecut după ce a învins în finală cu 3-1 la general pe CSU Sibiu, câştigătoarea Cupei României.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 284

Continuare
 
„Voi continua să lupt pentru titlul mondial!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

Atleta Denisa Dragomir nu se mulţumeşte cu medalia de bronz:

„Voi continua să lupt pentru titlul mondial!“


Piteşteanca Denisa Dragomir s-a întors acum câteva zile de la Campionatul Mondial de Ultramaraton Mon­tan cu un loc 5 la individual şi o medalie de bronz cu echipa. La competiţia din Portu­galia atleta legitimată la CSM Piteşti-FC Argeş a avut o evoluţie destul de bună reuşind să ur­ce din nou pe podium.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 279

Continuare
 
Lobonţ, demis de la U Cluj Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

Ce mai fac colegele de ser ieale CS Mioveni şi FC Argeş

Lobonţ, demis de la U Cluj

Prima experienţă ca antrenor a lui Bogdan Lobonţ (41 de ani) se va încheia la finalul acestui sezon. Fostul portar nu va mai continua cu ”U” Cluj, după ce echipa şi-a ratat obiectivul de a promova în Liga 1, în urma barajului pierdut cu FC Hermannstadt, 0-2 în tur şi 1-0 în retur. Chiar dacă Lobonţ anunţa ieri miercuri seară, la finalul meciului de la Sibiu, că nu poate vorbi despre viitorul său până când nu discută cu şefii echipei, se pare că aceştia din urmă i-au şi găsit un înlocuitor. Conform fanatik.ro, Costel Enache (46 de ani), antrenorul care se va despărţi de Astra şi va fi înlocuit cu Dan Alexa îi va lua locul lui Bogdan Lobonţ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 321

Continuare
 
Campionatul European de Karate la Piteşti! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 iunie 2019

Sportivi din 20 de ţări vor concura în oraşul nostru

Campionatul European de Karate la Piteşti!


De astăzi şi până duminică Piteştiul va găzdui Campionatul European de Karate Tradiţional. Întrecerea ajunsă la cea de-a 34 ediţie se desfăşoară sub egida Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. Campionatul de Karate Tradiţional este organizat de FRKT (Federaţia Română de Karate Traditional) şi ETKF (European Traditional Karate Federation) fiind susţinut de MTS (Ministerul Tineretului si Sportului).


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 347

Continuare
 
Bishop, Jeremic şi Korniyenko, în echipa ideală! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 13 iunie 2019

Trei baschetbalişti argeşeni în topul întocmit de eurobasket

Bishop, Jeremic şi Korniyenko, în echipa ideală!


Liga Naţională de Baschet Masculin s-a încheiat acum o săptămână. CSM Oradea a reuşit să-şi apere titlul câştigat anul trecut după ce a învins în finală cu 3-1 la general pe CSU Sibiu, câştigătoarea Cupei României.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 270

Continuare
 
12 ţări vor trofeul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 iunie 2019

Peste două zile începe Campionatul European de Tineret!

12 ţări vor trofeul!


Microbiştii şi suporterii fotbalului românesc numără zilele până la cel mai aşteptat eveniment fotbalistic al anului. Peste doar trei zile se va da startul Campionatul European de tineret, competiţie care se desfăşoară în perioada 16-30 iunie, în Italia şi San Marino. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 301

Continuare
 
Începe Trofeul Ruxandra Dragomir Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 iunie 2019

Tenis

Începe Trofeul Ruxandra Dragomir

Vineri, la Star Arena Bascov se va da startul celei de-a XXVI-a ediţii a turneului Trofeului Ruxandra Dragomir - Tennis Revolution!. competiţia organizată de Tenis Club AS a devenit una de mare tradiţie adunând în fiecare an sute de sportivi. La ediţia din acest s-au înscris peste 100 de sportivi din toată ţara care se vor întrece pentru premiile şi trofeele puse în joc la categoriile 10, 12 şi 14 ani (feminin, masculin; simplu şi dublu mixt). Organizatorii au anunţat că până vineri vor oferi Wild Card-uri pe toate tablourile de concurs pentru sportivii care nu s-au înscris în termen.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 385

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 10301


embedgooglemap.net


Google Analytics























































Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info