Curierul Zilei - Sport
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 
Fotbal la TV în week-end Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Fotbal la TV în week-end

Astăzi
l ora 12:30 • DIGI 1, LOOK: Luceafărul Oradea - Clinceni (Liga 2)
l ora 14:00 • DIGI 2: Rayo Vallecano - Alaves (La Liga)
l ora 14:30 • EUROSPORT: Fulham - Watford (Premier League)
l ora 15:00 • TELEKOM 1, DIGI 1, LOOK: Hermannstadt - CFR Cluj (Liga 1)
l ora 16:00 • TELEKOM 3, DIGI 3: Parma - Cagliari (Seria A)
l ora 16:30 • TELEKOM 2, DIGI 2: Hoffenheim - Dortmund (Bundesliga)
l ora 16:30 • TELEKOM 4: Hertha - Gladbach (Bundesliga)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 114

Continuare
 
80 de piloţi la Trofeul Câmpulung! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Spectacol automobilistic în judeţul nostru

80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!


Vedetele TV Dani Oţil şi Marian Andrei, multiplul campion Mihai Leu, campionul argeşean la raliuri Valentin Porcişteanu, Paul Andronic, Bogdan Cuzma, Lucian Răduţ, Andrei Dumitrescu, Costi Stratnic, Florin Tincescu sînt doar cîteva nume din lista extrem de puternică a celor peste 80 de piloţi care s-au înscris la ediţia din acest an a Trofeului Câmpulung Muscel 2018 care se va desfăşura în acest weekend la Cîmpulung, pe traseul de pe DJ 734 Lereşti-Voina.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 112

Continuare
 
Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Liga 3:

Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat


Cele două echipe argeşene din Liga a III-a, vor evolua în etapa a 5-a a campionatului, astăzi, de la ora 17:00.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 161

Continuare
 
După puncte, la Timişoara Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Liga 2, etapa 8: ASU Poli Timişoara - CS Mioveni, astăzi, ora 15:00

După puncte, la Timişoara


Galben-verzii speră să continue seria bună a rezultatelor din ultima perioadă şi să se întoarcă cu toate punctele din deplasarea de astăzi de la Timişoara, unde vor juca de la ora 15:00, pe Stadionul Dan Păltinişanu cu ASU Politehnica.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 100

Continuare
 
Pescuitul carasului pe Dunăre Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul carasului pe Dunăre


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul carasului pe Dunăre avînd în vedere că în această perioadă de toamnă mulţi optează să meargă la pescuit în aceste zone. Iată ce trebuie să ştiţi dacă aveţi de gînd să programaţi partide de pescuit pe Bătrînul Fluviu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 96

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Curiozităţi pescăreşti

Sheffield sau match?

Cu un randament foarte bun în anumite condiţii, această metodă de pescuit are din ce în ce mai mulţi adepţi atît printre pescarii împătimiţi de pescuitul la plută cît şi printre lansetişti. Prin ce se deosebeşte această tehnică de celelalte metode de pescuit cu pluta? Păi, în primul rînd prin faptul că este o combinaţie între pescuitul cu pluta şi pescuitul cu lanseta, iar în al doilea  rînd pentru că oferă posibilitatea unui pescuit de fineţe la distanţe pînă la 70 m şi la adîncimi care pot depăşi (sau nu) lungimea băţului (chiar în condiţii de valuri sau/şi vînt), prin utilizarea unei plute mai deosebite cu prindere doar într-o parte - aşa numitul waggler. Şi ca să lămurim odată confuzia creată între cei doi termeni (sheffield şi match ), trebuie să vă spunem ca sheffield este de fapt numele metodei de pescuit şi provine din Anglia de la localitatea cu acelaşi nume, iar lanseta cu care se pescuieşte în acest stil se numeste match.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 84

Continuare
 
Europa League, Etapa 1 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Europa League, Etapa 1

GRUPA A
l Ludogoreţ - Bayer Leverkusen 2-3
Au marcat: Keşeru '8, Marcelinho '31 / Havertz '38 '69, Thelin '64; Moţi şi Keşeru au fost titulari la gazde
l AEK Larnaca - Zurich 0-1
A marcat: Kololli '61 (pen.)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 148

Continuare
 
Vor victoria în Moldova Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018


Vor victoria în Moldova                                

FC Argeş va încerca astăzi să urce pe podiumului ligii secunde. Echipa pregătită de emil Săndoi întîlneşte de la ora 11:00, în deplasare, pe Aerostar Bacău, una dintre formaţiile aflate în mare criză de puncte. Piteştenii ocupă locul 5 în clasament, cu 15 puncte, adunate în 7 etape, în timp de moldovenii se situează pe locul 17 cu 4 puncte acumulate tot în atîtea runde. Cu o victorie alb-violeţii pot urca pe podium avînd în vedere că sînt la doar un punct în spatele ocupantei locului 3, Petrolul Ploieşti, care va avea un meci foarte greu în deplasarea de la U Cluj. Confruntarea Aerostar Bacău-FC Argeş nu va putea fi urmărită de iubitorii fotbalului pe micile ecrane, meciul nefiind televizat.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 101

Continuare
 
Năstăsie: „Mergem la Bacău să cîştigăm“ Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 septembrie 2018


Năstăsie: „Mergem la Bacău să cîştigăm“


Şi fotbaliştii de la FC Argeş sînt conştienţi de dificultatea partidei de mîine, de la ora 11:00, din deplasare, cu Aerostar Bacău. Piteştenii nu vor să rateze şansa de a urca pe podiumul ligii secunde şi vor aborda acest meci doar cu gîndul la victorie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 258

Continuare
 
Negocieri cu doi jucători Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

FC Argeş şi-ar putea întări compartimentul ofensiv

Negocieri cu doi jucători


FC Argeş este în discuţii destul de avansate cu doi fotbalişti cu experienţă care au evoluat şi la echipe de Liga I. Emil Săndoi îşi doreşte ca aceştia să ajungă într-un timp cît mai scurt la o înţelegere cu gruparea din Trivale pentru a se putea folosi de ei.

Comentarii (2) | Vizualizari: 727

Continuare
 
Victoria îi urcă pe podium! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 septembrie 2018

Piteştenii vor 3 puncte în Moldova

Victoria îi urcă pe podium!

Aerostar Bacău - FC Argeş, mîine, ora 11:00


FC Argeş va disputa la sfîrşitul acestei săptămîni o nouă etapă de campionat. Piteştenii vor întîlni mîine, de la ora 11:00, în deplasare, pe Aerostar Bacău, una dintre formaţiile care se luptă pentru evitarea retrogradării. După 7 etape jucate din acest tur de campionat, alb-violeţii ocupă locul 5 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce moldovenii se situează pe locul 17, cu doar 4 puncte, acumulate tot în şapte runde. În eventualitatea în care argeşenii se vor impune în duelul din Moldova, gruparea din Trivale are mari şanse de a urca pe podium.  Piteştenii sînt la doar un punct în spatele Petrolului Ploieşti, ocupanta ultimei trepte a podiumului, care va întîlni duminică, în deplasare pe U Cluj.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 327

Continuare
 
Doar 4 partide vor fi televizate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018


Doar 4 partide vor fi televizate!


Televiziunile care au drept de transmitere a meciurilor din Liga 2 Casa Pariurilor au stabilit partidele din etapa a 8-a care vor putea fi urmărite şi pe micile ecrane. Etapa a 8-a a ligii secunde a debutat aseară, de la ora 18:00, cînd la Ghermăneşti a avut loc meciul dintre a doua clasată Sportul Snagov şi UTA Arad.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

Continuare
 
Bishop a ajuns la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Baschet

Bishop a ajuns la Piteşti

BCM U FC Argeş, echipa de baschet masculin a Piteştiului şi-a definitivat lotul pentru sezonul competiţional 2018-2019 prin legitimarea lui Tony Bishop. Internaţionalul panamez a ajuns aseară la Piteşti şi a acordat prima declaraţie pentru site-ul oficial al clubului: „Sînt încîntat că fac parte din lotul BCM U Piteşti. Cred că am făcut o alegere bună şi aştept să încep pregătirea alături de echipă. Ştiu că voi avea colegi experimentaţi, iar acest lucru este unul benefic. Despre campionatul românesc ştiu că este unul respectat şi puternic. Voi munci din greu pentru a avea rezultate. Sînt nerăbdător să fac cunoştinţă cu suporterii piteşteni, pe care îi aştept să ne fie alături la fiecare meci“ .

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 193

Continuare
 
Între 30 şi 90 lei biletele la meciul cu Serbia Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018


Între 30 şi 90 lei biletele la meciul cu Serbia

 

Încă de la începutul acestei săptămîni suporterii echipei naţionale îşi pot procura bilete pentru meciul România – Serbia, programat pe 14 octombrie, de la ora 16:00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 204

Continuare
 
România a urcat pe locul 27 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018


România a urcat pe locul 27


Potrivit clasamentului FIFA/Coca-Cola, publicat în luna septembrie, reprezentativa României a urcat pe locul 27, cu o poziţie mai sus faţă de luna precedentă, acumulînd un total de 1489 de puncte. Conform frf-ro, ierarhia a suferit o modificare importantă la vîrf, în sensul că Franţa a fost egalată de Belgia pe prima poziţie, cele două împărţind acum fotoliu de lider cu câte 1729 de puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 205

Continuare
 
Chindia - CFR, la Mioveni, în Cupă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Chindia - CFR, la Mioveni, în Cupă

Conducătorii clubului Chindia Tîrgovişte au decis unde vor organiza meciul cu CFR Cluj din Cupa României, fiindcă pe stadionul "Eugen Popescu" nu au cum, deoarece partida a fost programată să se desfăşoare la o oră la care e nevoie de nocturnă. Astfel, conform liga2.ro, dîmboviţenii vor organiza la Mioveni, pe stadionul Orăşenesc, meciul cu CFR Cluj din 16-imile de finală ale Cupei României. Partida este programată miercuri, 26 septembrie, ora 21:30. Cel mai probabil, intrarea spectatorilor va fi liberă. Chindia s-a calificat cu emoţii în această fază a competiţiei, după 2-1 la Moreni cu Flacăra. Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Daniel Florea, în finalul jocului (83, 90+6). În aceeaşi zi a meciului Chindiei cu CFR, CS Mioveni va juca în Cupă, în deplasare, la Sporting Lieşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 240

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8473
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info