Curierul Zilei - Sport

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Pescuitul şalăului cu peştişori vii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul şalăului cu peştişori vii


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă vă vom prezenta pescuitul la şalău cu peştişori, material realizat de Pescar Mehedinţean, unul dintre cele mai bune site-uri de pescuit din România.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 200

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Curiozităţi pescăreşti

Caracteristicile lansetelor

Acţiunea unei lansete este modul în care aceasta se comportă atunci cînd lansezi sau/şi atunci cînd ai peşte în drill. Unele lansete lucrează mai mult din vîrf (acţiune de vîrf - tip A), pe cînd altele se pot curba de la mijloc (acţiune medie - tip B) sau chiar de la bază (actiune parabolică - tip C). O lanseta bună permite aruncări la distanţă (în plaja de greutăţi înscrisă pe mîner), înlesneşte lupta de aproape cu peştele şi se mînuieşte uşor. Precizăm aici că acţiunea unei lansete nu are o legatură directă cu puterea de lansare, ci cu modalitatea de construcţie a băţului respectiv. Puterea de aruncare sau casting weight reprezintă o plajă de greutăţi (ex 80 - 120 gr), imprimate pe blank aproape de mîner, pe care le poate arunca lanseta cu rezultate optime. Dacă depăşim gramajul maxim înscris pe blank riscăm să rupem băţul, iar dacă utilizăm o greutate mai mică decît valoarea minimă nu vom putea lansa aşa cum trebuie. În ambele situaţii vom obţine lanseuri mult sub posibilităţile lansetei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 185

Continuare
 
Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

 

Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău

Sportivii secţiei de karate a clubului CS Dacia Mioveni 2012 vor participa duminică, 18 noiembrie 2018, în Buzău la Campionatul Naţional de Karate Interstiluri, acolo unde vor concura peste 600 de sportivi din ţară. Clubul din Mioveni va participa cu 2 sportivi, elevi ai profesorului Sebastian Ene şi anume Laurenţiu Catrinescu ( cadeţi -70kg) şi David Dumitra (minicadeţi 50kg).

S.Mihai


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 182

 
Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Atletism

Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov


La Braşov a avul loc de curînd „CROSUL 15 NOIEMBRIE“, unul dintre cele mai tari crosuri din ROMÀNIA ,dedicat braşovenilor ce au avut curajul să înceteze lucrul şi să iasă în stradă pe 15 noiembrie 1987.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 190

Continuare
 
Piteştenii înfruntă campioana Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Baschet

Piteştenii înfruntă campioana

BCM U Piteşti va disputa astăzi de la ora 17, ultimul meci din prima parte a sezonului regulat. În Trivale va sosi CSM CSU Oradea, campioana en-titre a României. După 6 etape, cele două echipe sînt vecine de clasament, avînd acelaşi bilanţ. Alb-violeţii antrenaţi de Florin Nini au cedat în runda precedentă, la Craiova, cu scorul de 99-89. A fost primul insucces al vulturilor după o serie de trei victorii consecutive. Cu 3 victorii şi 3 înfrîngeri, BCM U împarte poziţia a 4-a cu Oradea. Oaspeţii partidei de sâmbătă au fost învinşi în etapa a 5-a, pe teren propriu, de U BT Cluj-Napoca. Este un meci important, iar jucătorii alb-violeţi au nevoie de susţinerea tuturor piteştenilor pentru a obţine victoria.     

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 202

Continuare
 
Voleibalistele junioare joacă la Braşov Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


Voleibalistele junioare joacă la Braşov

În cea de-a patra etapă a Campionatului Naţional de Volei rezervat echipelor de junioare, CS Dacia Mioveni 2012 va juca cu echipa ASC Juvenil N.T.Braşov, în sala de sport a Colegiului  „Nicolae Titulescu” din Braşov. Echipa antrenată de Valeriu Fianu va juca duminică, 18 noiembrie, de la ora 12:00. Junioarele de la Mioveni sînt liderul grupei din seria D, după primele trei partide disputate, sportivele argeşene obţinînd pînă acum victorii pe linie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 197

Continuare
 
Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Săptămîna viitoare avem parte de un show baschetbalistic

Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!


Iubitorii baschetului piteştean vor avea parte la începutul săptămînii viitoare de un eveniment deosebit. Marţi de la ora 19:00, la Sala Sporturilor din Piteşti va sosi echipa de tineret a Statelor Unite ale Americii care are în componenţă jucători care au şanse mari de a evolua în viitorul apropiat în NBA. Biletele pentru această partidă au fost puse în vînzare începînd de ieri în incinta Sălii Sporturilor, în intervalul 10:30-12:30. Doritorii îşi pot achiziţiona bilete şi sîmbătă la partida de campionat cu CSM Oradea, preţul unui tichet fiind 30 lei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 219

Continuare
 
După puncte la Timişoara! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Liga 2, etapa 17: Ripensia Timişoara - CS Mioveni, astăzi, ora 11:00

După puncte la Timişoara!


CS Mioveni va juca în această etapă, în deplasare, la Timişoara, cu Ripensia, într-un meci ce contează pentru etapa a 17-a a Ligii a II-a. Galben-verzii nu au în faţă un adversar foarte puternic, iar un nou rezultat pozitiv ar menţine trupa lui Iordan Eftimie aproape de primele locuri ale clasamentului, avînd în vedere că în momentul de faţă Mioveniul este la 6 puncte de locul 1,4 puncte de locul 2 şi 3 puncte de locul 3.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 232

Continuare
 
Liga Naţiunilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Liga Naţiunilor

Liga A
l Gr 2: Belgia - Islanda 2-0 (0-0)
l Gr 4: Croaţia - Spania 3-2 (0-0)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 193

Continuare
 
30 lei biletul la meciul cu americanii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Baschet

30 lei biletul la meciul cu americanii

La trei zile distanţă de meciul cu Oradea, BCM U FC Argeş va disputa un excepţional joc amical în faţa naţionalei JBA a Statelor Unite ale Americii. Evenimentul se va desfăşura marţi, cu începere de la ora 19:00, la Sala Sporturilor Trivale. Valoarea unui bilet este de 30 RON. Acestea pot fi cumpărate, în fiecare seară, din incinta sălii. De asemenea, oficialii grupării piteştene au anunţat faptul că sîmbătă, la duelul cu Oradea, se vor vinde bilete pentru evenimentul amintit. Posesorii invitaţiilor pentru sezonul 2018-2019 nu vor avea acces la meciul de marţi. Folosirea aparatelor video la acest meci este strict interzisă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 247

Continuare
 
Vor să bată campioana! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Baschetbaliştii argeşeni nu se tem de ardeleni

Vor să bată campioana!

 BCM U FC Argeş - CSM Oradea, mîine, ora 17:00


Baschetbaliştii de la BCM U FC Argeş se pregătesc pentru o nouă etapă de campionat. Echipa de baschet masculin a Piteştiului va întîlni mîine, de la ora 17:00, pe propriul teren pe CSM Oradea, campioana României. Misiunea argeşenilor se anunţă una foarte grea avînd în vedere valoarea adversarului pe care îl vor avea în faţă. Piteştenii nu au moralul prea bun după înfrîngerea din runda precedenţă din deplasarea de la SCM U Craiova, însă nici ardelenii nu stau prea bine pentru că şi ei vin tot după o înfrîngere suferită pe propriul teren în faţa celor de la U BT Cluj.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 270

Continuare
 
Derby pentru supremaţie! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Duel între două echipe de mare tradiţie

Derby pentru supremaţie!

 UTA Arad - FC Argeş, duminică, ora 13:00, Digi Sport, Telekom Sport


Fotbaliştii de la FC Argeş vor disputa la sfîrşitul acestei săptămîni o nouă etapă de campionat. Echipa din Trivale va întîlni duminică, de la ora 13:00, în deplasare, pe UTA Arad, o formaţie de mare tradiţie a fotbalului românesc. Confruntarea dintre cele două combantante face parte din cadrul etapei cu numărul 12 a Ligii 2 Casa Pariurilor şi va fi transmisă în direct de către Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV.

Comentarii (1) | Vizualizari: 329

Continuare
 
„N-am primit nici o solicitare fermă” Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Primarul Cornel Ionică a comentat posibila venire a FCSB la Piteşti:

„N-am primit nici o solicitare fermă”


După ce primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, a închis Arena Naţională din cauza suprafeţei terenului care la derby-ul Dinamo - FCSB, de acum cîteva zile, s-a prezentat în condiţii execrabile, nemulţumind staff-urile celor două echipe, Gigi Becali, finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat că intenţionează să caute o altă locaţie unde echipa sa să îşi dispute meciurile.

Comentarii (6) | Vizualizari: 409

Continuare
 
„Meci greu, dar mergem să câştigăm“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Gugu şi Enceanu au prefaţat partida cu UTA Arad

„Meci greu, dar mergem să câştigăm“


Şi fotbaliştii argeşeni sînt conştienţi de dificultatea partidei de duminică, de la ora 13:00, din deplasare, cu UTA Arad. Alb-violeţii sînt încrezători înaintea acestui derby de mare tradiţie al fotbalului românesc şi nu concep decît victoria în această dispută.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 317

Continuare
 
Liga 1, Etapa 15 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018


Liga 1, Etapa 15

l U Craiova - Sepsi OSK         1-1    
l Astra - Poli Iaşi             1-2    
l Viitorul - Concordia         0-0    
l CFR Cluj - Dunărea Călăraşi         0-0    
l Dinamo - FCSB             1-1    
l FC Hermannstadt - FC Botoşani     1-1   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 162

Continuare
 
Trofee pentru fetele din Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 noiembrie 2018

Gimnastică ritmică:

Trofee pentru fetele din Mioveni

 

Cinci mici sportive de la Mioveni au făcut parte din echipa Olympic Gym Argeş, care a participat zilele trecute la concursul internaţional de gimnastică ritmică, artistică şi aerobică pentru amatori - Trofeul Balcanic Femi-Sport 2018, de la Buzău.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 296

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8888
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info