Curierul Zilei - Sport

*** Ilumintatul festiv rămîne montat la Mioveni      *** Directorul general Dacia a luat prînzul cu jurnaliştii     *** Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!     *** 16 cazuri de gripă confirmate în Argeş     *** Sfinţii zilei      *** Cea mai bună zi pentru Raci!    *** Sfinţii zilei      *** RĂCITURĂ MUNTENEASCĂ     *** Evenimente 18 ianuarie de-a lungul vremii     *** Aniversare de prestigiu la Şcoala Mihai Eminescu      *** Şoferul reţinut după moartea tinerei     *** Percheziţii la un afacerist din Bradu     *** Îşi aniversează ziua în arest!     *** A doborît trei femei dintr-o lovitură     *** În 2 săptămîni, 7 ordine de protecţie     *** Concurs cu scandal, la Cetăţeni     *** Hotărîre de Guvern pentru Sala Polivalentă     *** Miza pe juniorii din propria pepinieră!      *** „Sîntem la un nivel satisfăcător“     *** Vechile Dacii revin în competiţii!     *** Sîmbătă, primul amical pentru CS Mioveni     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Mai mulţi juniori decît seniori!     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** S-au stabilit sferturile Cupei     *** Voleibalistele junioare de la CS Dacia vor juca acasă    

 
Mari sportivi, în drumul lor prin Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2018


Mari sportivi, în drumul lor prin Cîmpulung


Am ales doar 6 nume dintr-o lungă listă de mari sportivi care au călcat „teritoriul” municipiului Cîmpulung, fie într-o „vizită de lucru”, fie în tranzit sau poate doar pentru o petrecere privată. Toţi aceştia vin dintr-o lume pe care noi, practic, nu am simţi-o niciodată, dar ne împărtăşim cu bucuria lor. Cînd ne sînt aproape, ne bucurăm încă o dată. Vrem să-i atingem, să păstrăm o amintire cu ei...      

                                

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 912

Continuare
 
Cupa Sărbătorilor de Iarnă la Şah Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2018


Cupa Sărbătorilor de Iarnă la Şah

Cupa Sărbătorilor de Iarnă la Şah, ediţia a VII-a a fost organizată de curînd în foaierul Casei de Cultură Adriana Trandafir din Bascov, reunind peste 70 de participanţi şi susţinători cu vîrste de pînă la 80 de ani. Sportivii au fost cu preponderenţă din Bascov, de la Şcoala Gimnazială Virgil Calotescu dar şi din Piteşti. Şahiştii au jucat partide open ad-hoc, la final fiind răsplătiţi cu diplome şi cadouri. La festivitatea de premiere au participat viceprimarul din Bascov, Gheorghe Nedelea, profesoara Minerva Elena Rizea şi directorul Şcolii Gimnaziale „Virgil Calotescu‘’ din Bascov. Manifestarea a continuat la Primăria Piteşti unde primarul Cornel Ionică şi viceprimarul Laurenţiu Zidaru au oferit daruri şahiştilor. În semn de respect şi apreciere, Asociaţia Română de Tineret „Muntenia’’, prin reprezentanţii săi au acordat Medalia de Onoare, clasa a III-a, edilului Cornel Ionică.    
I.Ivănoiu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 833

Continuare
 
Programul Bazinului de Înot din Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 decembrie 2018


Programul Bazinului de Înot din Mioveni

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, Bazinul de Înot din Mioveni, care este administrat de SC Servcii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, va funcţiona după un program special. Acesta este următorul: l Vineri, 28 decembrie - DESCHIS (program normal 08.00 – 22.00) l Sîmbătă, 29 decembrie DESCHIS (program normal 08.00 – 16.00) l Duminică, 30 decembrie DESCHIS (program normal 08.00 – 16.00) l Luni, 31 decembrie DESCHIS (program normal 08.00 – 22.00) l Marţi, 1 ianuarie ÎNCHIS l Miercuri, 2 ianuarie ÎNCHIS.
S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 414

 
Record Naţional doborît de Crăciun! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 decembrie 2018

Înotătorii de la CSM Piteşti au fost la concurs în Ungaria

Record Naţional doborît de Crăciun!


În perioada Crăciunului, în Ungaria, la Gyor, s-a desfăşurat puternica competiţie internaţională de înot X.SCITEC - Cupa Gyor, pe vîrste l Juniori 4 (2007), Juniori 3 (2005 /2006), Juniori 2 (2003/2004, Juniori 1 (2002/2001), şi open (de la 2000 la 1988).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 852

Continuare
 
Luptele şi atletismul, în top! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 decembrie 2018

CSM Piteşti şi-a premiat campionii pe 2018

Luptele şi atletismul, în top!


CSM Piteşti, cel mai important club sportiv din judeţul nostru a încheiat anul 2018 cu un moment festiv. Instituţia condusă de directorul Gheorghe Dinu a organizat înainte de Crăciun festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi şi antrenori pe 2018. Evenimentul a avut loc la Clubul Hush, una dintre cele mai selecte locaţii din Piteşti şi a fost prezentat de jurnalistul Ionuţ Manta, realizatorul emisiunii Repriza de Sport de la Antena 1 Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 844

Continuare
 
Marius Dumitru şi echipa de tenis, Premianţii CS Mioveni, în 2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 decembrie 2018

Rezultate foarte bune penru boxeri şi tenismeni

Marius Dumitru şi echipa de tenis, Premianţii CS Mioveni, în 2018


La final de an, Clubul CS Mioveni şi-a stabilit premianţii din 2018, conducerea clubului analizînd cele mai bune perfomanţe avute, pe secţii de-a lungul sezonului. Rezultatele au stabilit sportivul anului un boxeur, iar echipa anului pe cea de tenis de masă, într-o grupare sportivă care mai are active secţiile de fotbal şi judo, şi aceastea două cu rezultate bune în 2018.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 860

Continuare
 
Ultimul meci din 2018 Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 decembrie 2018

Baschet

Ultimul meci din 2018

Echipa de baschet masculin a Piteştiului va disputa astăzi ultimul meci oficial din acest an. BCM U FC Argeş va întîlni de la ora 17:45, în deplasare pe Dinamo Bucureşti, singura formaţie din grupa valorică A care nu a cunoscut încă gustul victoriei în cele 11 meciuri disputate pînă acum. Piteştenii vor aborda această partidă de pe locul 5 al ierarhiei, cu cele 15 puncte acumulate în 11 runde, în timp ce Dinamo ocupă locul 8, cu 11 puncte. Cu un eventual succes, alb-violeţii îşi vor asigura în proporţie de 99% prezenţa în Top 6.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 837

Continuare
 
Liga 1 - Etapa 21 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 decembrie 2018


Liga 1 - Etapa 21

Rezultatele şi marcatorii ultimei etape din 2018
️ Miercuri, 19 decembrie 2018
 19.12.2018, Craiova, Stadion: „Ion Oblemenco“, ora: 20:00, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV / Look Plus
Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş 2 - 0 (0-0)
Au marcat: 1-0 Mitrita (52), 2-0 Mitrita (87 penalty)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 795

Continuare
 
Cei mai buni sportivi de la CS Dacia au fost premiaţi Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Cei mai buni sportivi de la CS Dacia au fost premiaţi

 

În cadrul unui eveniment festiv, organizat la Centrul Cultural, CS Dacia Mioveni 2012 şi-a premiat cei mai buni sportivi, care s-au remarcat în cadrul competiţiilor naţionale şi internaţionale din acest an, prin rezultate deosebite, care au adus clubului şi oraşului faimă şi respect.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 888

Continuare
 
Rezultate bune la Darts Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Rezultate bune la Darts


Zilele trecute s-a disputat a VIII-a ediţie a Cupei Oraşului Mioveni la Darts, etapă a Campionatului Naţional de Darts. Competiţia a adunat în faţa dartboard-urilor 70 de jucători la concursul masculin si 18 la concursul feminin, fiind reprezentate cluburi din Bucureşti, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Tîrgu Mureş, Braşov, Galaţi, Cluj şi Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 807

Continuare
 
3.000 de elevi au făcut sport în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


3.000 de elevi au făcut sport în Argeş


La Mioveni s-au desfăşurat fazele finale ale concursului judeţean „Intră în joc, cîştigă-ţi sănătatea!“, organizat de Prefectura Argeş, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Argeş. A fost o competiţie maraton, începută în luna octombrie, la care au participat aproximativ 3000 de elevi de la şcolile gimnaziale şi liceele argeşene, atît din mediul urban, cît şi rural.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 820

Continuare
 
Cadouri de Moş, la CS Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Cadouri de Moş, la CS Mioveni


Şi CS Mioveni le-a făcut o bucurie joi după-amiază tuturor sportivilor din cadrul clubului. Astfel, aproximativ 300 de copii, de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului, de la secţiile de box, judo şi tenis de masă au primit cadouri de Crăciun.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 816

Continuare
 
️ Miercuri, 19 decembrie 2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018

Liga 1 - Etapa 21: Rezultate şi marcatori

️ Miercuri, 19 decembrie 2018

 19.12.2018, Craiova, Stadion: „Ion Oblemenco“, ora: 20:00, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV / Look Plus

Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş 2 - 0 (0-0)

Au marcat: 1-0 Mitrita (52), 2-0 Mitrita (87 penalty)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 770

Continuare
 
Pescuitul la copcă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018

Curierul zilei vă prezintă metodele de pescuit

Pescuitul la copcă


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă vă vom prezenta pescuitul la copcă avînd în vedere faptul că s-a instalat gerul, iar gheaţa este destul de groasă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 838

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 decembrie 2018

Curiozităţi pescăreşti

Geanta pescarului

Pe lîngă geanta propriu-zisă, care poate fi cumpărată sau confecţionată cu puţină îndemînare din material de blugi sau alt gen de material, mai aveti nevoie şi de cîteva cutii. Una dintre ele va fi utilizată pentru păstrarea plutelor sau a plioarelor cu linii gata făcute (nu dorim ca plutele să fie strivite printre celelalte accesorii din geantă), iar încă o cutie (sau chiar două) vor servi la păstrarea mărunţişurilor: cîrlige, vîrteje, clopoţei ,alice plumb, arici, monturi, etc... Geanta trebuie să fie încăpătoare, cu multe despărţituri (buzunare) şi confecţionată (de preferat) din material impermeabil. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 778

Continuare
 
CS Dacia Mioveni 2012 şi-a premiat sportivii Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018


CS Dacia Mioveni 2012 şi-a premiat sportivii

Şi clubul CS Dacia Mioveni 2012 a încheiat anul cu un moment festiv. Miercuri, la Centrul Cultural Mioveni a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din anul 2018. Pe scenă au urcat peste 170 de sportivi de la cele 7 secţii ale clubului: handbal, volei, tenis, înot, oină, karate şi şah. La finalul festivităţii de premiere, toţi sportivii au primit pachete cu dulciuri de la conducerea clubului. Gala a fost organizată de CS Dacia Mioveni 2012, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Mioveni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 9271


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info