Curierul Zilei - Sport

Fapt divers *** ️ Poliţistul împuşcat a murit     Fapt divers *** ️ Turist polonez căzut pe munte     Fapt divers *** ️ Şoferul obosit a ajuns e contrasens     Sport *** ️ Derby de tradiţie în Trivale!     Social *** ️ Adormirea Maicii Domnului     Fapt divers*** ️ Turist polonez căzut pe munte     Social*** ️ Comparaţia este făcută cu mediul privat     Social *** ️ Datoria externă a României a crescut     Social *** ️ Nu vă căutaţi perechea pe internet    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019

Oină

CS Dacia, la Campionatul Naţional de Oină pe plajă


În perioada 9 -11 august, pe plaja  Cleopatra ( Mamaia) va avea loc Campionatul Naţional de Oină pe plajă. Echipa din Mioveni va participa cu un lot format din 15 sportive (junioare I,  II şi III), ce vor fi însoţite de antrenorul Filofteia Dumitru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 229

Continuare
 
(2 voturi)
Saturday, 10 August 2019

După eşecul cu timişorenii, argeşenii nu-şi mai permit paşi greşiţi

Victoria este obligatorie!

n Sportul Snagov - FC Argeş, duminică, ora 13.30, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV


Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc în aceste zile pentru cel de-al doilea meci din această ediţie de campionat. Echipa din Trivale va întâlni duminică, de la ora 13.30, în deplasare, pe Sportul Snagov. Cele trei puncte puse în joc sunt esenţiale pentru ambele formaţii care au început cu stângul sezonul, ilfovenii pierzând cu 2-1 în deplasarea de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar FC Argeş cedând cu 1-2 în disputa de pe propriul teren cu Ripensia Timişoara.

Comentarii (2) | Vizualizari: 386

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 10 August 2019


Etapa 2

Sâmbătă, 10 August
n Farul Constanţa - Dunărea Călăraşi    11:00
n FK Csikszereda - Metaloglobus     11:00
n Ripensia Timişoara - Gloria Buzău    11:00

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 243

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019

Liga 2, etapa 2: CS Mioveni - CSM Reşiţa, astăzi, ora 11.00, Stadion Orăşenesc

Vor 3 puncte şi pe propriul teren!


CS Mioveni dispută în această diminea­ţă al doilea meci din noul campionat al Ligii a II-a. Adversară, de la ora 11.00, va fi pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, nou-promovata CSM Reşiţa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 345

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019

Tenis

Începe Comesad-BC Open

În perioada 12-18 august, la baza sportivă Comesad din Piteşti va avea loc turneul de tenis de câmp Comesad BCR Open, ediţia a VII-a. Suprafaţa de joc este zgură, iar premiile totale sunt de 25.000 de dolari. Pe tabloul principal al competiţiei vor fi prezenţi 32 de sportivi. Câştigătorul probei de simplu va primi un cel de 3600 de dolari şi 20 de puncte ATP, în timp ce finalistul va încasa 2120 de dolari şi 12 puncte ATP. În proba de dublu, câştigătorul va încasa 1550 de dolari şi 20 de puncte ATP, iar finalistul 900 de dolari şi 12 puncte ATP.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 314

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019

Curierul zilei vă prezintă tehnicile de pescuit

Cârlige rapide pentru monturi iuţi


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta un material despre cârligele rapide pentru monturi iuţi folosite la crap, detalii despre forfacuri şi montura combi. greşelile frecvente la boiliesurile crăpate, dar şi două feluri de monturi. Materialul a fost realizat de experţii de la crap24.ro, unul dintre cele mai bune site-uri de pescuit la crap din România.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 330

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 10 August 2019

Curiozităţi pescăreşti

Crap oglindă de 38 kg pescuit în Franţa

La finalul unei noi partide de pescuit la crap desfăţurată în Franţa, Adam Sutton, pescar de crap britanic, a reuşit să-şi doboare propriul record personal. Cântărind puţin peste 38 kg (85lb), incredibilul crap oglindă confirmă încă odată – asta dacă mai era cazul – cât de prolifice sunt apele Franţei în ceea ce priveşte crapii corpolenţi. Chiar dacă nu este cea mai reuşită poză, se vede clar cum Adam face eforturi considerabile pentru a prezenta crapul, acesta nefiind nici cel mai voinic pescar de crap. La această partidă Adam îşi inaugura noile mulinete Fox 12000 FS echipate cu fir de 15 lb Adaptive Camo Soft Steel, echipament de care pescarul s-a arătat foarte impresionat. De altfel, cu o asemenea captura pe saltea, nici nu avea cum să rămână indiferent!.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 244

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019


Campionat de drift pe Transalpina


A patra etapă din Campionatul Naţio­nal de Drift va intra în istoria automobilismului sportiv drept evenimen­tul care se desfăşoară pe cel mai înalt vârf rutier al României, în Pa­sul Urdele de pe Tran­s­alpina, la 2145 de metri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 297

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 09 August 2019

Tenismenul argeşean a urcat pe podium în Muntenegru

Alexandru Manole, două medalii la Balcaniadă!


În perioada 31 iulie - 4 august, la Podgo­rica, in Muntenegru, s-a desfă­şurat a 45-a ediţie a Campionatelor Balcanice de tenis de masă rezervate senioarelor şi seniorilor. La această competiţie, ţara noastră a câştigat 6 medalii, dintre care 3 de argint şi 3 de bronz. În întrecerea feminină, sportivele antrenate de constănţeanca Liliana Sebe au obţinut următoarele rezultate: locul 2 la echipe (Alina şi Elena Zaharia - ambele de la CS Farul Constanţa, Tania Plăian - CSM Bistriţa), locul 2 la simplu - Tania Plăian, locul 3 la simplu - Elena Zaharia, locul 3 la dublu - Alina Zaharia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 347

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019

Baschetbaliştii tricolori au început cu dreptul campania de calificare

Victorie în primul meci din preliminarii!

 Cipru-România 70-85(11-27, 29-17, 13-256, 17-16)


Reprezentativa de baschet seniori a României a debutat în forţă în Grupa F din cadrul FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers. Vulturii pregătiţi de selecţionerul Tudor Costescu au reuşit miercuri seară să se impună, la Nicosia, în faţa selecţionatei similare a Ciprului, cu scorul de 85-70 (27-11, 17-29, 25-13, 16-17).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 222

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 09 August 2019

Al cincilea transfer la echipa de baschet

Americanul Robinson la BCM U Piteşti


BCM U Piteşti a realizat un nou transfer. Echipa de baschet masculin a Piteştiului l-a înregimentat pe Elijah Robinson, jucător care se află la primul său contact cu baschetul european şi la al doilea angajament la nivel profesionist. Elijah Robinson s-a născut pe 2 decembrie 1995 în Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii. El măsoară 1.96 metri şi poate evolua pe poziţiile 3-2.

Comentarii (1) | Vizualizari: 307

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019

Baschet

Meci important cu Slovacia

Mâine, cu începere de la ora 19:00, România va primi în Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti replica naţionalei Slovaciei, într-un meci foarte important pentru economia calificării. Biletele pentru partida din Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti sunt disponibile pe platforma bilete.ro. Sistemul competiţional FIBA prevede ca echipa clasata pe prima poziţie în Grupa F să avanseze în Grupa A din FIBA EuroBasket 2021 Qualifiers din care mai fac parte echipele Spaniei, Poloniei şi Israel. Meciurile din această fază se vor desfăşoare în trei “ferestre” după cum urmează: februarie 2020; noiembrie 2020; februarie 2021.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 227

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019


Cinci marcatori şi patru debutanţi în etapa a patra a Ligii 1


Tinerii jucători eligibili regulii implementate de FRF au avut din nou prestaţii importante pentru echi­pele lor. Din acest sezon, formaţiile din prima divizie au obligativitatea să aibă în primul 11 doi jucători U21. Sunt eligibili pentru acest campionat jucătorii români născuţi începând cu 1 ianuarie 1998.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 225

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019

Cupa României:

Real Bradu - Vediţa Coloneşti, în faza a II-a


Miercuri, 14 august, cu începere de la ora 17:30, va debuta al doilea tur al fazei naţionale a Cu­pei României. În conformi­tate cu formatul aprobat în şedinţa Comitetului de Urgenţă din 16 iulie 2019, în această etapă au intrat în competiţie cele 38 de câştigătoare ale fazei întâi şi 22 de echipe care au evoluat în ediţia prece­dentă a Ligii 3, urmând a se disputa un total de 30 de meciuri, într-o singură manşă, eliminatorie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 316

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019

În etapa a doua a Ligii a II, galben-verzii primesc vizita echipei care a furnizat prima surpriză a campionatului

CS Mioveni joacă sâmbătă, cu o echipă nou-promovată!


CS Mioveni dispută sâmbătă diminineaţă, la 11.00, un nou meci de campionat. Galben-verzii vor primi vizita nou-promovatei CSM Reşiţa, o echipă care în prima etapă a furnizat prima surpriză a campionatului, învingând pe U Cluj cu 2-0.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 286

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 09 August 2019


Champions League - Turul 3 preliminar

n Apoel (Cyp)- Qarabag (Aze) 1-2
n PAOK (Gre) - Ajax (Ned) 2-2
n D. Zagreb (Cro) - Ferencvaros (Hun) 1-1

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 226

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 10666


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info