Curierul Zilei - Sport
Fapt divers *** ️ Poliţistul împuşcat a murit     Fapt divers *** ️ Turist polonez căzut pe munte     Fapt divers *** ️ Şoferul obosit a ajuns e contrasens     Sport *** ️ Derby de tradiţie în Trivale!     Social *** ️ Adormirea Maicii Domnului     Fapt divers*** ️ Turist polonez căzut pe munte     Social*** ️ Comparaţia este făcută cu mediul privat     Social *** ️ Datoria externă a României a crescut     Social *** ️ Nu vă căutaţi perechea pe internet    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Thursday, 28 January 2016

Minivolei

CS Dacia, calificată la Turneul Semifinal al CN

 

 Echipa de minivolei a CS Dacia Mioveni 2012, pregătită de Daniela Bezdedeanu, a participat, în perioada 23 - 24 ianuarie a.c., la turneul programat în cadrul Campionatului Naţional 2015 - 2016, ce s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Tehnic Dimitrie Dima din Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1823

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 28 January 2016

Weekend plin de competiţii pentru CS Dacia Mioveni 2012

 

 Secţiile de volei şi handbal ale Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 vor participa, la sfîrsitul acestei săptămîni, la trei competiţii importante.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2001

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 28 January 2016

Tenis

Istrate, locul I la Vîlcea

 

 Zilele trecute, la Vîlcea, s-a desfăşurat Cupa Dumbrafox la tenis de cîmp, acolo unde sportivul Alexandru Istrate, de la CS Dacia Mioveni 2012, a ieşit din nou în evidenţă, obţinînd locul I. La doar 8 ani, Alexandru Istrate se anunţă încă de pe acum un viitor nume de referinţă al sportului alb. „Îl felicităm pe sportivul nostru şi pentru acest rezultat şi aşteaptăm în continuare comportări cît mai bune la competiţii“, spuneau reprezentanţii clubului din Mioveni   

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1776

 
(1 vot)
Thursday, 28 January 2016

SCM Piteşti va juca, astăzi, cu Şcoala Dani Coman şi FC Argeş 1953

Două amicaluri într-o zi!

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti vor începe, astăzi, seria meciurilor de verificare programate în această iarnă. Echipa pregătită de Nicolae Dică va disputa, azi, două jocuri amicale după ce, acum cîteva zile, alb-violeţii au făcut un joc şcoală în care tehnicianul a vrut să vadă la lucru tot lotul pe care îl are la dispoziţie.

Comentarii (9) | Vizualizari: 2694

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 28 January 2016

Înotătorul piteştean începe pregătirea pentru Olimpiadă

Glinţă se pregăteşte pentru JO în Spania

 

 Mai mulţi componenţi ai lotului naţional de înot al României vor înce­pe în cîteva zile pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din această vară. Printre cei care încep antrenamentele pen­tru cea mai importantă competiţie de pe glob se află şi piteş­tea­nul Robert Glinţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2021

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 27 January 2016

Baschet

 

Victorie categorică

Echipa a doua de baschet masculin a Piteştiului continuă să se menţină pe podiumul Diviziei A de baschet masculin. BCM - CSM Piteşti a reuşit să învingă, luni, cu 85-52, pe Phoenix Galaţi, într-un meci din cadrul etapei a 12-a. În urma acestei victorii, echipa pregătită de Narcis Şufariu ocupă locul 2 în clasament, cu 22 de puncte, cu unul mai puţin decît liderul seriei Politehnica Iaşi.

         M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1781

 
(1 vot)
Wednesday, 27 January 2016

Ce fac colegele de serie ale Mioveniului

 

Meci demonstrativ

Gloriile clubului Chimia Rm. Vîlcea au jucat, duminică în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vîlcea, într-un meci demonstrativ alături de două echipe formate din jucători de la CSM şi Oltchim. Cu această ocazie, peste 700 de spectatori s-au strîns la Sala Traian pentru a-i revedea pe cei mai îndrăgiţi fotbalişti vîlceni, care au scris istorie pentru Chimia, cîştigînd Cupa României şi evoluînd ani buni în Liga I.

Încurcaţi de zăpadă

FC Braşov a revenit la antrenamente după două zile libere acordate de antrenorul Mihai Stere, la finalul cantonamentului din Poiană. Planurile antrenorului pentru prima zi a săptămînii au fost date însă peste cap de starea terenurilor. Deşi ar fi dorit să înceapă pregătirea pe sinteticul de la baza sportivă ICIM, acesta nu a putut fi curăţat în totalitate de zăpadă.

Suciu, la Şoimii

În cele din urmă, insistenţele lui Pavel Piroş au prins contur şi Cornel Suciu e din nou „şoim“. Tînărul fotbalist a evoluat timp de două sezoane în Podgorie sub formă de împrumut de la FC Viitorul, dar în vară a ales Caransebeşul. Pentru „gugulani“ a evoluat în opt partide în prima parte a stagiunii, dar odată cu desfiinţarea grupării cărăşene s-a aflat în postura de a-şi găsi un alt angajament.

Chindriş, primul

UTA BD a încheiat stagiul de pregătire de la Moneasa cu atacarea vîrfului Izoi. Pentru mulţi utişti, cei tineri, plus noii sosiţi: Roman, Murakami sau Curtuiuş, a fost prima cursă spre cabana din vîrful muntelui, în total peste 7 kilometri în pantă pe un strat de zăpadă destul de consistent. Nu toţi utiştii au terminat cursa, dar printre cei care au făcut-o se numără: Chindriş (primul sosit după aproximativ 28 de minute).

S-a reunit şi Baia Mare

Lotul echipei FCM Baia Mare s-a antrenat, luni, pentru prima dată în 2016. Chinuiţi de restanţe salariale de patru sau cinci luni, jucătorii lui Dorin Toma s-au prezentat la reunire cu promisiunea că îşi vor primi o parte din salariile restante, în această săptămînă. Faţă de lotul cu care băimărenii au terminat pregătirea, lipseşte doar golgheterul Arnăutu.

Protestul continuă

U Cluj trece prin cea mai grea perioadă din istoria recentă a echipei. După ce jucătorii care au evoluat în campionat au refuzat să joace în amicalul cu Sănătatea, aceştia au continuat protestul. Au refuzat să participle la antrenamentul echipei, iar Mihai Teja a condus şedinţa de pregătire doar cu zece jucători, printre care Lemnaru, Chiacu, Ciupe, Agro sau Alexandru Dan, care nu au semnate angajamente cu echipa.


Sursa: liga2.prosport.ro
    Grupaj realizat S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1758

 
(1 vot)
Wednesday, 27 January 2016

Lupte

 

Vor medalii la Craiova

De vineri şi pînă duminică, la Craiova, va avea loc Campionatul Naţional de Lupte rezervat seniorilor. CSM Piteşti va fi prezent la această întrecere cu cinci sportivi pregătiţi de antrenorul Ovidiu Croitor. În competiţia din Bănie vor concura Cătălin Miron şi Marin Ionescu, la 74 kg, Emanuel Croitoru, la 85 kg, Mihai Joltea şi Romea Hafner, la 97 kg. Obiectivul fixat de conducerea clubului este cîştigarea a două medalii. 

    M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1849

 
(1 vot)
Wednesday, 27 January 2016

Atletism

 

Primul concurs oficial

La sfîrşitul acestei săptămîni, la Bucureşti, va avea loc etapa I a Campionatului Naţional de Atletism în sală, la care vor participa cei mai buni sportivi din toată ţara. La această întrecere rezervată seniorilor, tineretului şi juniorilor, CSM Piteşti va participa cu un număr de 12 sportivi. Conducerea clubului din Ştrand a fixat ca obiectiv antrenorilor şi sportivilor îndeplinirea baremurilor de calificare pentru finala acestei întreceri.    

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1775

 
(1 vot)
Wednesday, 27 January 2016

Antrenorul orădenilor, după victoria cu piteştenii:

„Puteam să şi pierdem“

 

Baschetbaliştii de la BC Argeş au fost foarte aproape de a obţine o victorie de răsunet în faţa liderului Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Echipa pregătită de Andjelko Mandic a pierdut la o diferenţă de un punct, scor 69-70, confruntarea de pe propriul teren cu CSM Oradea. Diferenţa dintre cele două echipe a fost făcută în ultimele 20 de secunde, cînd ardelenii au preluat conducerea după două aruncări libere acordate destul de uşor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1844

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 27 January 2016

Atleta de la CSU Piteşti a început bine anul

Anamaria Ioniţă, pe podium la Bacău

 

 Sîmbătă şi duminică, s-a desfăşurat prima competiţie atletică din anul 2016. Bacăul a găzduit a XXXI-a ediţie a Cupei Bistriţei şi Memorialul Nicolae Mihalache, ajuns la ediţia a IV-a. La acest concurs naţional a participat şi Anamaria Ioniţă, sportivă legitimată la CSU Piteşti, care a concurat în competiţia seniorilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1935

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 27 January 2016

Neguţ e convins că BC Argeş intră în play-off

„Va fi greu, dar nu imposibil“

 

 Deşi BC Argeş a pierdut confruntarea de acum cîteva zile, de pe propriul teren, cu CSM Oradea, şi a ajuns la 10 înfrîngeri în acest sezon, Alexandru Neguţ consideră că echipa la care evoluează mai are şanse să intre în play-off. În acest moment, BC Argeş nu mai poate prinde primele şase locuri care asigură prezenţa în faza următoare a întrecerii, dar speră să prindă locul 7 sau 8 la finalul play-out-ului, poziţii care duc şi ele în play-off.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2126

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 27 January 2016

„Sperăm să luptăm la promovare!“

 

 Muscelenii vor aborda partea a doua  a campionatului de pe prima poziţie a clasamentului, beneficiind astfel de retragerea din competiţie a liderului Inter Olt Slatina. Oficialii echipei din Cîmpulung speră să se lupte la promovare în acest campionat, însă ştiu că totul va depinde de situaţia financiară pe care o vor avea în 2016. Alex Lulea, unul dintre conducătorii clubului, a spus mai multe despre situaţia în care se află echipa şi despre şansele la promovare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2402

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 26 January 2016

Judo

 

Pe podium la Cupa Severinului

 Acum cîteva zile, la Turnu Severin, a avut loc turneul internaţional de judo Cupa Severinului. La cea de-a cincea ediţie a acestei întreceri, au participat peste 500 de sportivi din 5 ţări: Bulgaria, Serbia, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Moldova şi România. Grupa profesorului Nicuşor Bădîrcea de la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul“ Piteşti a obţinut următoarele rezultate: Thomas Bădîrcea - loc 1, ctg. +81 kg - U16, Radu Puricel - loc 2, ctg. 50 kg - U14, David Marina - loc 3-ctg. 50 kg - U14, Eduard Petrescu - loc 3, ctg. 46 kg - U 18, Eduardo Popescu - menţiune, ctg. 55 kg - U 14, Cosmin Caravan - menţiune, ctg. 46 kg - U 14, Lucian Chiriţă -mentiune, ctg. 55 kg - U 14. 

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1965

 
(1 vot)
Wednesday, 27 January 2016

Muscelul, liderul Seriei a III-a din Liga a III-a, a pierdut cel mai tare amical al iernii

Liderul, învins de Rapid!

 

 Liderul Seriei a III-a a Ligii a III-a, Muscelul Cîmpulung, a pierdut, ieri, la Chiajna, cel mai tare amical al lor din această iarnă, cel cu Rapid Bucureşti. Argeşenii au fost învinşi cu 5-1, după ce au condus cu 1-0 mai bine de o repriză şi au fost egalaţi pe finalul primei părţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2429

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 26 January 2016

Baschet

 

Trei mîini moarte

Una dintre cauzele înfrîngerii cu CSM Oradea este şi evoluţia foarte slabă a trei jucători de la BC Argeş. Este vorba de Bogdan Stăncuţ, Pedja Stamenkovic şi Vyaceslav Bobrov. Primul în cele aproape 15 minute petrecute pe teren a reuşit să marcheze doar 3 puncte, iar cel de-al doilea, în cele aproape 9 minute bifate, nu a reuşit să marcheze nici un punct. Bobrov, în cele 16 minute jucate în acest meci, a reuşit să marcheze doar un coş de două puncte.

Debut bun pentru Lee

Partida cu CSM Oradea a însemnat şi debutul americanului Michael Lee în tricoul alb-violeţilor. Pivotul de culoare al grupării din Trivale a făcut un joc destul de bun, reuşind să marcheze 11 puncte în cele 30 de minute petrecute pe teren. Dintre cele 11 marcate de Lee, 9 au fost marcate din trei aruncăi de la distanţă, iar celelalte, în urma unui aruncări din interiorul căciulii.

Aplaudaţi de spectatori

Deşi piteştenii au pierdut confruntarea cu CSM Oradea, jucătorii piteşteni au părăsit terenul în aplauzele spectatorilor. Înfrîngerea înregistrată în faţa ardelenilor este cel de-al 10-lea eşec suferit de piteşteni în actuala stagiune. În urma acestui rezultat, BC Argeş este pe locul 10 în clasament.

Şanse mici de play-off

Eşecul cu ardelenii a redus simţitor şansele piteştenilor de a prinde play-off-ul. BC Argeş nu mai are nici o şansă să intră în primele şase locuri. Piteştenii vor juca în play-out unde locurile 7 şi 8 se vor alătura primelor şase clasate. Alb-violeţii au şanse foarte mici de a prinde unul din cele două locuri, avînd în vedere faptul că echipele vor intra cu punctajul făcut în sezonul regulat. Cum BC Argeş este la 5 puncte în urma Energiei Rovinari, echipa clasată pe locul 7 este greu de crezut că piteştenii vor reuşi să recupereze acest handicap în play-out.   

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1850

 
<< Start < Înapoi 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8340 - 8370 din 10674


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info