Curierul Zilei - Sport

*** Cozile de topor din pădurea românească     *** 8 miniştri noi şi un nou vicepremier     *** Avem stocuri de antiderapant     *** PASTILA de UMOR      *** „Un secol de muzică tradiţională românească”     *** Workshop pentru formarea profesională      *** Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă      *** Incendiu la Vlădeşti     *** Crimă, la un pahar de ţuică!     *** Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!     *** Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente     *** Bărbat paralizat, scos din incendiu     *** Spaniolii preferă familii de români, căpşunari!     *** Următorul meci al Mioveniului, vineri la 17:00     *** „Nu putem rata obiectivul!“     *** Pelici: „Am întîlnit o echipă bună“     *** 4 medalii de bronz la Focşani     *** Pe frig, doar 20 de goluri     *** Raicu s-a oprit în turul 2      *** Meci crucial pentru tricolori     *** Show baschetbalistic la Piteşti!     *** „3 puncte foarte importante”     *** Popa: „Am pierdut pe greşeli individuale”    

 
Mărgăritescu, la primul meci Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 mai 2015

Liga a III-a: Atletic Bradu - Concordia II 2-1

Mărgăritescu, la primul meci

 

Atletic Bradu pare să fie scăpată complet de grijile retrogradării, după ultima victorie obţinută în campionat. Alb-verzii trec printr-o perioadă foarte bună şi au reuşit a patra victorie consecutivă. Vineri, elevii lui Marius Prisăceanu au învins cu 2-1, pe Concordia Chiajna II, după ce, la pauză, oaspeţii conduceau cu 1-0. Meciul a consemnat şi redebutul lui Andrei Mărgăritescu la Atletic, mijlocaşul intrînd pe teren după pauză şi coordonîndu-şi perfect colegii spre victoria venită în urma golurilor lui Ciprian Tănase, marcate în minutele 46 şi 90.  După această victorie, Bradu a rămas pe locul 8 al clasamentului, acumulînd 31 de puncte, fiind doar la 7 distanţă de locul 3. Etapa următoare, argeşenii vor juca în deplasare, la Astra II, acolo unde este aşteptată o nouă victorie în faţa ultimei clasate în seria a III-a.   

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2474

 
Stevan Milosevic s-a transferat în Iran Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Pivotul care a evoluat la BC Argeş şi-a găsit echipă

Stevan Milosevic s-a transferat în Iran

 

 După americanul Ronald Ross care a ales să joace pentru două luni în Liga a II-a franceză, BC Argeş a mai pierdut încă un jucător de valoare care a făcut parte din lotul din sezonul recent încheiat. Muntenegreanul Stevan Milosevic a semnat cu Petrochimi Bandar Imam, ocupanta locului 3 din Iran, conform paginii de facebook a grupării din Trivale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2403

Continuare
 
Karateka piteşteni, campioni mondiali Imprimare E-mail
(8 voturi)
luni, 11 mai 2015

Au făcut legea în Georgia

Karateka piteşteni, campioni mondiali

 

 În perioada 1-3 mai, s-a desfăşurat, la Tbilisi (Georgia), cea de-a şasea ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF. La startul acestei competiţii s-au aliniat 35 de ţări şi 1.250 de sportivi. Din lotul României au făcut parte şi sportivii de la CS Samurai Dojo Piteşti, antrenaţi de Sebastian Ene şi Ciprian Bogaciu.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2603

Continuare
 
Dulcea: „Să terminăm cu fruntea sus campionatul“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Dulcea: „Să terminăm cu fruntea sus campionatul“

 

 La finalul întîlnirii de la Vişina, antrenorul piteştenilor, Adrian Dulcea, s-a declarat mulţumit de rezultatul final. Tehnicianul grupării din Trivale a fost dezamăgit însă de jocul echipei sale din prima repriză, cînd gazdele au avut mai multe situaţii clare de gol.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2468

Continuare
 
Au urcat pe locul 3! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Prima victorie, după cinci înfrîngeri consecutive

Au urcat pe locul 3!

# Sportul Vişina Nouă - SCM Piteşti 0-1 (0-0)

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti au reuşit prima victorie, după o serie de cinci meciuri pier­du­te, şi a revenit din nou pe podiumul seriei a treia a Ligii a III-a. Echipa pregătită de Adrian Dulcea a reuşit să se impună cu 1-0, în deplasarea de la Sportul Vişina Nouă, şi a urcat pe locul 3 în clasament.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2955

Continuare
 
CS Pristavu s-a calificat în finală Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Muscelenii au eliminat Mioveniul în semifinalele Superligii Masculine la Tenis de Masă

CS Pristavu s-a calificat în finală

 

 Ieri, s-a desfăşurat, la Mioveni, în sala de sport a Şcolii Liviu Rebreanu, returul Semifinalei Superligii Masculine la tenis de masă, între formaţiile CS Mioveni şi CS Pristavu Cîmpulung. Muscelenii s-au impus cu 5-4 şi s-au calificat în finală, după ce, în tur, cîştigaseră cu 5-2.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2373

Continuare
 
Mioveniul poate spera la promovare Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

Un nou scandal în Liga I

Mioveniul poate spera la promovare

 

 Un nou scandal a izbucnit, ieri, în Liga I, iar din acesta ar putea avea de cîştigat o echipă de Liga a II-a.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2815

Continuare
 
FC Argeş învinsă, Bascov promovată Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

CS Mioveni II a stabilit campioana judeţului

FC Argeş învinsă, Bascov promovată

 

 Sîmbătă, s-a aflat în proporţie de 99% şi echipa care va re­pre­zenta Argeşul la ba­rajul pentru promo­varea în Liga a III-a. Astfel, Unirea Bascov poate scăpa deja în cîştigătoare a campiona­tului ju­de­ţean, după ce FC Argeş 1953 a pierdut cu 4-1, în deplasarea de la CS Mioveni II.

 

Comentarii (7) | Vizualizari: 3585

Continuare
 
Să fii sportiv e lucru mare, să fii şi plătit e o întîmplare! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 mai 2015

Să fii sportiv e lucru mare, să fii şi plătit e o întîmplare!

 

 Să faci ceva în România şi să fii plătit foar­te puţin este deja la or­di­nea zilei în ţara noastră. Acest lucru este valabil în toate domeniile, in­clusiv în sport, acolo unde numai sportiv nu se mai merită să fii în ziua de azi!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2644

Continuare
 
Atletism Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Atletism

 

Luptă pentru calificare

 Mîine, la Bucureşti va avea loc etapa I a Campionatelor Naţionale de Juniori III la atletism. CSM Piteşti participă la acest concurs cu 10 sportivi, care au ca obiectiv realizarea baremului pentru etapa finală, ce va avea loc în perioada 11 - 12 iulie, la Piteşti. Sportivii vor fi însotiţi la competiţia din Capitală de antrenoarele Otilia Eşanu şi Mirela Borţoi. 

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2072

 
Judo Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Judo

 

Vor medalii la Cupa Europei

 De astăzi şi pînă marţi, judoka de la CSM Piteşti vor participa la Cupa Europei rezervată cadeţilor, care va avea loc la Cluj. La acest concurs, clubul din Ştrand va fi reprezentat de 8 sportivi nominalizaţi de federaţia de specialitate cu obiectiv de calificare la Campionatele Europene de cadeţi Under 18, care se vor desfăşura în perioada 27 - 29 iunie la Sofia. Sportivii vor fi însotiţi de antrenorii Cornel Pălărie şi Valentin Ioniţă. Conducerea clubului speră ca argeşenii să revină acasă cu cîteva medalii.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2233

 
Handbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Handbal

 

Victorie la scor

Handbaliştii de la HC Argeş continuă parcursul foarte bun din acest retur de campionat. Echipa pregătită de Titel Răduţă se menţine pe locul 2 al seriei, cu 63 de puncte, după victoria de ieri, din deplasarea de la CSU Tîrgovişte. Piteştenii au reuşit să se impună cu 40-20 şi sînt la doar trei punc­te de liderul seriei, CSM Ploieşti. Jocul a fost la discreţia argeşenilor, care la pauză au intrat la cabine cu un avantaj de 7 goluri. În următoarea etapă de campionat, care va a­vea loc, mîine, de la ora 11, HC Argeş va întîlni pe propriul teren pe CS Vicov Bucovina, penultima clasată. 

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2304

 
Meci capital pentru evitarea retrogradării Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 mai 2015

Meci capital pentru evitarea retrogradării

 

Fotbaliştii de la CS Muscelul Cîmpulung nu au scăpat încă de emoţiile retrogradării. Echipa pregătită de Alecsandru Popovici va disputa, mîine, de la ora 18, în deplasare, un joc capital de care depinde în mare măsură rămînerea în Liga a 3-a. Muscelenii vor întîlni pe stadionul de la Şotînga pe FCM Tîrgovişte, echipă cu care se luptă pentru evitarea retrogradării. Tîrgoviştenii ocupă locul 13 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce muscelenii se situează pe locul 10, cu 26 de puncte. O eventuală înfrîngere a argeşenilor ar complica foarte mult lucrurile pentru ei, deoarece adversarul s-ar apropia la doar două puncte de ei şi i-ar băga în hora retrogradării, în timp ce un succes al cîmpulungenilor ar stabili în mare măsură echipa care va retrograda din această seriei. Pentru a păstra şanse de salvare şi un rezultat de egalitate ar fi convenabil pentru musceleni, întrucît s-ar menţine distanţa de cinci puncte între cele două echipe.  

 M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2226

 
Bradu primeşte vizita Concordiei Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Liga a III-a, etapa a 23-a:

Bradu primeşte vizita Concordiei

În etapa a 23-a a Ligii a III-a, Seria III, la fotbal, Atletic Bradu va primi pe propriul teren vizita Concordiei Chiajna II. Înainte de acest meci, alb-verzii antrenaţi de Marius Priseceanu sînt destul de liniştiţi în clasament, reuşind în urma ultimelor rezultate bune să urce pînă pe locul 8, la 7 puncte de prima poziţie care retrogradează. Astfel, argeşenii au reuşit să cîştige ultimele trei partide disputate: 2-0 cu FCM Tîrgovişte, 2-0 cu Vişina Nouă şi 3-1 în deplasarea de la Piteşti cu SCM Argeşul. De partea cealaltă, Concordia II vine după o înfrîngere acasă, în meciul cu ocupanta locului I, CS Afumaţi, scorul fiind 0-2. Meciul de la Bradu începe de la ora 18,00, intrarea spectatorilor fiind liberă.   

 S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2234

 
Două campionate naţionale pe lacul Bascov Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Kaiac-canoe

Două campionate naţionale pe lacul Bascov

 

 În aceste zile, la Complexul Sportiv Naţional Bascov - Budeasa au loc două întreceri importante la care participă cei mai buni sportivi din ţară. Aceştia se luptă pentru medaliile puse în joc de Federaţia Română de Kaiac Canoe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2866

Continuare
 
„Lehamitea“ şi „nesimţirea“ au lăsat fotbaliştii fără bani Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 mai 2015

Consilierul Nicolae Dumitrescu a desfiinţat echipa de fotbal din Cîmpulung

„Lehamitea“ şi „nesimţirea“ au lăsat fotbaliştii fără bani

 

 Consilierul Nicolae Dumitrescu a desfiinţat, la ultima şedinţă a aleşilor locali, echipa de fotbal CSS Dinicu Golescu Muscelul Cîmpulung, ca urmare a rezultatelor negative din ultima peri­oadă. Este exclus ca motivaţia financiară să influenţeze prestaţia de pe teren a jucătorilor muscelenilor, deoarece, la sfîrşitul lunii martie, Consiliul Local le-a aprobat o finanţare de 1,1 miliarde de lei vechi numai pentru returul de campionat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2696

Continuare
 
<< Start < Înapoi 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8340 - 8370 din 8908
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info