Curierul Zilei - Sport
 

*** Centrul Cîmpulungului arată ca după bombardament!     *** Centrul Cîmpulungului arată ca după bombardament!     *** Bărbat dispărut de acasă!     *** Sosesc dozele de vaccin antigripal!     *** Schimb de experienţă în SUA pentru liceeni!     *** S-au strîns 10.000 de saci cu deşeuri      *** „Tot ce-i românesc nu piere“     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Cel mai bun meci!“      *** Bazela şi Mărgăritescu, la AS Direct     *** Festival de goluri pe terenul Tablierul     *** Raicu la Mondiale     *** Vali Porcişteanu, aproape vicecampion de raliuri!     *** Eduard Şerban a ratat concursul!     *** Debut cu stîngul în preliminariile Euro!     *** S-au salvat din maşina în flăcări     *** Nou şef al poliţiştilor argeşeni     *** Daniela Lupu propusă la şefia DNA Piteşti      *** Casă distrusă de foc     *** Numărul de porci scade dramatic!     *** Concurs pentru echipaje ISU, la Mioveni     *** Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei    

 
„Au fost mai buni decît noi“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Hristu Şapera este fair-play

„Au fost mai buni decît noi“

 

 De partea cealaltă, Hristu Şapera, antrenorul BC Argeş, a recunoscut că adversarul a fost superior echipei sale. Tehnicianul grupării din Trivale consideră că diferenţa dintre cele două formaţii s-a făcut în prima repriză, cînd Asesoftul a marcat din toate poziţiile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2422

Continuare
 
„Piteştiul, o echipă bună“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Managerul Asesoftului laudă BC Argeş:

„Piteştiul, o echipă bună“

 

 La finalul întîlnirii de la Piteşti, Ionuţ Georgescu, managerul celor de la CSU Asesoft Ploieşti, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei, dar şi de scorul final. Oficialul prahovenilor a recunoscut că formaţia sa a făcut o repriză de vis, în care a reuşit să se distanţeze decisiv pe tabelă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2673

Continuare
 
Campioana ne-a scos baschetul din cap! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

A noua înfrîngere pentru echipa din Trivale

Campioana ne-a scos baschetul din cap!

BC Argeş - CSU Asesoft 80-88 (17-31, 20-26, 23-10, 20-21)

 

 Echipa de baschet a Piteştiului a suferit, duminică seară, a noua înfrîngere din această ediţie de cam­­pionat. BC Argeş a pierdut, cu 88-80, con­frun­tarea de pe propriul teren, cu CSN Asesoft Ploieşti, cam­pioana en-titre a României, cea mai valoroasă e­chipă din ţară din punct de vedere al lotului de care dispune, dar şi al resurselor financiare de care beneficiază.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3633

Continuare
 
Fotbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Fotbal

 

Punct preţios în deplasare

Fotbaliştii de la CS Muscelul Cîmpulung au reuşit să îşi ia revanşa, după umilinţa din tur suferită în faţa celor de la Afumaţi, una dintre candidatele la promovare din seria a treia a ligii a treia. Echipa pregătită de Alecsandru Popovici a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea din deplasare cu ilfovenii, care în tur se impuseseră la Cîmpulung cu 5-0. Afumaţiul a deschis scorul după 20 de minute, prin Funieru, însă muscelenii au egalat înainte de pauză prin Măzărache. Argeşenii au mai irosit şi o lovitură de pedeapsă, Mihăilescu fiind cel care a ratat penaltiul. În ultimele 20 de minute, CS Afumaţi a evoluat în nouă oameni, după ce doi jucători au fost eliminaţi.   

 M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2239

 
Lupte Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Lupte

 

 Un mare campion s-a prăpădit

Sportul argeşean este în doliu! După o grea suferinţă cauzată de o boală incurabilă, Gheorghe Viman, fostul luptător de la Dacia Piteşti, a decedat acum cîteva zile. Viman ar fi împlinit anul a­cesta 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători pe care i-a avut Argeşul. A fost campion naţional, campion balcanic, component al lotului olimpic, antrenor, Maestru Emerit al Sportului şi manager la Lupte Club Da­cia. Originar din Carei, Viman a început luptele la CSM Piteşti. La înmormîntarea care a avut loc ieri, la cimitirul nou din Smeura, au participat foştii colegi de generaţie şi foşti sportivi care au fost în aceaşi perioadă colegi cu Georgică, unul dintre cei doi fii ai săi.  

M.Duinea

Comentarii (1) | Vizualizari: 2199

 
Handbal Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 martie 2015

Handbal

 

Victorie la penultima clasată

Echipa de handbal feminin a Piteştiului a obţinut sîmbătă cel de-al doilea succes din acest re­tur de campionat. SCM Piteşti a re­uşit să se impună cu 34-20 în deplasarea de la CSU Timişoa­ra, penultima clasată. Meciul a fost echilibrat doar în primele ze­ce minute ale întîlnirii, după ca­re elevele antrenorului Paul Mihăilă au început să se distanţeze pe tabela de marcaj. În urma a­cestei victorii, SCM Piteşti a ră­mas pe locul 7 în clasament cu 15 puncte adunate în 15 etape.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2282

Continuare
 
Au învins, dar n-au convins! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Au învins, dar n-au convins!

ACS Academica - FC Baloteşti 2-0 (1-0)

 

 ACS Academica Argeş, e­chipă de fotbal adoptată de autorităţile locale, ce îşi dispută meciurile pe sta­dionul Nicolae Dobrin, a început acest miniretur cu o victorie. Formaţia antrenată de Marius Ba­ciu a învins cu 2-0 pe FC Baloteşti prin golurile mar­cate de Pătulea şi Ha­med Kone.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2387

Continuare
 
Rezultatele etapei a 14-a, clasament Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Rezultatele etapei a 14-a

 

# ACS Urban Titu - Chindia Tîrgovişte 0-2 (C. Anton 85, Cherchez 88);
# CS Afumaţi - CN Dinicu Golescu Cîmpulung 1-1 (Funieru 20/Mazarache 43);
# Atletic Bradu - Inter Clinceni 3-0 (Golban 2, D. Popa 43, M. Cîrstea 86);
# SCM Argeş Piteşti - Sporting Roşiorii de Vede 1-1 (Al. Neagu 37/Floricel 41);
# FCM Tîrgovişte - CS Podari 1-1 (Săndulescu 33 - pen./C. Răduţ 42);
# CS Vişina Nouă - CS Ştefăneşti  0-2 (Dumitrache 77, M. Gheorghe 80);
# Concordia II Chiajna - AFC Astra II  4-1 (Cr. Albu 60 - pen., B. Lemac 71, Fl. Răsdan 78, Fl. Ilie 85/D. Spătaru 73).

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2514

Continuare
 
Fotbal în noroi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Terenul de joc, cel mai mare duşman

Fotbal în noroi!

# SCM Piteşti - Sporting Roşiori 1-1(1-1)

 

 Fotbaliştii de la SCM Pitesti nu au reuşit decît un rezultat de egalitate, 1-1, în confruntarea de vineri, de pe propriul teren, cu Sporting Roşiori, din prima etapă a returului Ligii a III-a. Partida dintre cele două echipe s-a disputat pe terenul trei al stadionului Nicolae Dobrin, iar suprafaţa de joc a semănat mai mult cu o orezărie. Gazdele au deschis scorul în minutul 36 prin Neagu, iar oaspeţii au reuşit să stabilească egalitatea, două minute mai tîrziu, prin Floricel.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2752

Continuare
 
Marian Oprea, bronz la Europene! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Atletul piteştean a prins podiumul la Praga

Marian Oprea, bronz la Europene!

 

 Performanţă de excepţie pen­tru atletismul româ­nesc! Atletul piteştean Marian Oprea a cucerit, sîmbătă, medalia de bronz la triplusalt, la Campio­na­tele Europene de sală de la Praga, la patru ani de la ultima sa performanţă similară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2852

Continuare
 
Handbal, Junioare II: Turneu cîştigat la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Handbal, Junioare II: Turneu cîştigat la Mioveni

 

CS Dacia Mioveni 2012 a obtinut numai victorii în turneul pe care l-a organizat, timp de trei zile, în sala de sport de la Liviu Rebreanu. Turneul a fost dedicat de organizatori jurnalistului sportiv Cristian Marinescu, care trece prin momente grele după ce i-a fost amputat piciorul drept la Spitalul Judeţean Argeş şi care are nevoie de sprijinul tuturor. La turneu au mai participat CSS Sibiu,  CSS Hunedoara, CSS Făgăraş şi LPS Sebeş. Rezultatele CS Dacia: 2 CS Dacia Mioveni - CSS Sibiu  37-18 2 CS Dacia Mioveni - CSS Hunedoara 25-22 2 CS Dacia Mioveni - CSS Făgăraş 27-18 2 CS Dacia Mioveni - LPS Sebeş 31-24. Deja calificate la turneul semifinal, argesencele s-au clasat pe locul trei, la egalitate cu CSS Hunedoara, ambele avînd 40 de puncte.   

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2540

 
Victorii cu 14-0 şi 2-0 la Juniori A şi B Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Victorii cu 14-0 şi 2-0 la Juniori A şi B

 

Echipele de Juniori A şi B ale CS Mioveni au cîştigat sîmbătă meciurile din etapa a 16-a a campionatelor naţionale. Juniorii A antrenaţi de Marin Radu II şi Iulian Ilie s-au impus cu 14-0 în faţa CSS Tr. Măgurele, în timp ce Juniorii B pregătiţi de Marius Stoica au cîştigat cu 2-0 meciul cu adversarii din Tr. Măgurele. După aceste meciuri, Juniorii A se menţin pe locul I cu 42 de puncte, în timp ce juniorii B au rămas pe locul 9 cu 20 de puncte adunate. Etapa următoare va fi una intermediară, miercuri, echipele Mioveniului urmînd să joace în deplasare la CSS Nucet Tîrgovişte.    

 S.Mihai

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2385

 
Rezultatele etapei, clasament Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Rezultatele etapei

 

# Olimpia Satu Mare  - Metalul Reşiţa 1-0 n FC Bihor Oradea - ACS Poli Timişoara 1-1 n Unirea Tărlungeni - CS Mioveni 0-0 n FC Olt Slatina - CSM Rm. Vîlcea 1-0 n FC Caransebeş - Şoimii Pîncota 2-1

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2439

Continuare
 
Niculescu, la tribuna a II-a Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Niculescu, la tribuna a II-a

 

 Antrenorul Claudiu Niculescu a fost şi la a­cest meci suspendat, el urmînd să revină pe bancă de-abia din etapa următoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2568

Continuare
 
Trei goluri şi multe alte ratări Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 martie 2015

Liga a III-a, Etapa 14: Atletic Bradu - Inter Cliceni 3-0

Trei goluri şi multe alte ratări

 

 Atletic Bradu este fără doar şi poate performera acestei e­tape dintre echipele argeşene, atît de la Liga a III-a, cît şi de la Liga a II-a. Alb-verzii au fost singurii din Argeş care au învins în această etapă, celelalte trei echipe obţinînd doar egaluri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2624

Continuare
 
Doar egal cu doi oameni în plus Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Liga a III-a, Etapa 14: CS Afumaţi - Muscelul Cîmpulung 1-1

Doar egal cu doi oameni în plus

 

CS Muscelul Cîmpulung a remizat în etapa a 14-a a Ligii a III-a la fotbal, în deplasare, la CS Afumaţi, locul trei al clasamentului. Argeşenii, pregătiţi de Alecsandru Popovici, au jucat cu doi oameni în plus în final, de la gazde fiind eliminat un jucător în prima repriză şi altul în repriza a doua. Ba chiar la prima eliminare, muscelenii au avut şi un penalti, ratat însă de Mihăilescu, scorul fiind atunci 1-0 pentru gazde. Egalarea a fost adusă cu 5 minute înainte de final de Mazarache. În etapa următoare, la Cîmpulung va fi derbi argeşean, Muscelul urmînd să primească vizita lui Atletic Bradu.    

S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2433

 
<< Start < Înapoi 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8340 - 8370 din 8436
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info