Curierul Zilei - Sport

*** Se opreşte curentul în Hîrtieşti     *** 200 de locuri de muncă în agricultură      *** Dacia recheamă în service peste 13.000 de maşini!     *** Cartofii şi legumele, în topul scumpirilor!     *** Sfinţii zilei      *** Sumă mare de bani!    *** BALMOŞ CA ÎN BUCOVINA     *** Evenimente 16 ianuarie de-a lungul vremii     *** Premiera „O noapte furtunoasă“ reprogramată     *** Violonistul Horia Văcărescu, în premieră la Piteşti     *** 14 cazuri de gripă confirmate     *** Vrea cetăţenia română, ca să primească ajutor     *** A uitat de biberon pe aragaz     *** Şmecher la volan a fost reţinut!     *** Conducea o maşină neînmatriculată     *** Femeia de 33 de ani a murit la spital     *** Agresorul s-a întors în arest     *** Accident cu 4 maşini la Curtea de Argeş     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni, la doctor!     *** Sepsi OSK, cel mai omogen lot     *** Pregătire la Piscul Negru!     *** Competiţiile la care vor participa în 2019 înotătorii argeşeni     *** Cantonament şi pentru piteşteni     *** Bianca Andreescu, în turul 2 la Australian Open!     *** „Putem termina în primele trei locuri“     *** Debut de foc în Top 6!      *** A apărut Cupa României de Baschet 3x3!     

 
Promovare ratată! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 29 iunie 2015

Campioana judeţului a pierdut şi returul meciului de baraj

Promovare ratată!

Unirea Bascov - FC Aninoasa 1-2 (0-1)

 

 Judeţul nostru va avea în noua ediţie de campionat doar două e­chipe în Liga a treia: SCM Piteşti şi Atletic Bradu. Unirea Bas­cov, campioana judeţeană de fotbal, a ratat şansa de a promova în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, după ce a fost învin­să, sîmbătă, pe terenul de la Valea Ursului, cu 2-1 de FC Aninoa­sa, campioana judeţului Dîmboviţa în returul meciului de baraj.

Comentarii (10) | Vizualizari: 3342

Continuare
 
PROGRAMUL RETURULUI Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 iunie 2015

Microbişti, decupaţi şi puneţi în ramă!

PROGRAMUL RETURULUI

Liga I
Sezonul 2015-2016

 

 Miercuri, la sediul Ligii Profesioniste de Fot­bal, a avut loc tragerea la sorţi a progra­mului pentru noul sezon din Liga I. Sezonul 2015 - 2016 va avea la start 14 echipe şi va fi primul care se va disputa în format play-off/play-out. Din păcate, judeţul nostru nu va avea nici în acest an nici o reprezentantă. În ziarul de ieri, v-am prezentat programul pri­mei părţi din noul sezon com­petiţional, iar astăzi, vă vom prezenta şi programul părţii secunde a campionatului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2377

Continuare
 
Fotbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 iunie 2015

Fotbal

 

Aninoasa va avea galerie

La Aninoasa, Unirea Bascov a fost încurajată de 200 de suporteri, care au făcut deplasarea în Dîmboviţa, cu un autocar pus la dispoziţie de Primăria Bascov. Şi Aninoasa va veni la Valea Ursului cu galerie. Primăria din Aninoasa va pune la dispoziţie două autocare: unul de 56 de locuri, altul de 50 de locuri. Suporterii dîmboviţenilor vor pleca de la ora 15, din faţa centrului Cultural Aninoasa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2572

Continuare
 
Kaiac Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 iunie 2015

Kaiac

 

Memorial la Hunedoara

Cele mai bune cluburi de kaiac canoe din ţară vor participa, în aceste zile, la Cupa Memorial Paul Barna, competiţie care va avea loc la Hunedoara. CSM Piteşti va fi reprezentat la acest concurs de 8 sportivi care vor fi însotiţi în această deplasare de antrenorul emerit Gheorghe Din. Competiţia este una de verificare şi are ca scop verificarea potenţialului fiecărui sportiv înaintea întrecerilor oficiale din această toamnă.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2393

 
Lupte Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 iunie 2015

Lupte

 

Concurs la Amara

De ieri şi pînă mîine, la Amara, vor avea loc Campionatele Naţionale de Lupte pe Plajă pentru copii. La această întrecere, CSM Piteşti va fi reprezentat de Mihai Croitor, la +70 kg, Kaya Ergun - ctg. 60 kg, Andrei Popescu - ctg. 50 kg, Ionuţ Sandu - ctg. 50 kg, Tudor Dobrin - ctg. 50 kg, Mihai Robert - ctg. 50 kg şi Cătălin Rădulescu - ctg. 50 kg. Obiectivul argeşenilor pregătiţi de antrenorii Ion Preda şi Ovidiu Croitor este obţinerea a 1 - 2 medalii.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2587

 
Judo Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 iunie 2015

Judo

 

Vor medalii la Tîrgu Mureş

Cei mai buni judoka din ţară vor participa, în acest weekend, la etapa finală a Campionatelor Naţionale Under 10 şi 11 ani, care va avea loc la Tîrgu Mureş. CSM Piteşti va deplasa la această întrecere 20 de sportivi care vor fi însoţiţi de antrenorii Alina Cheru şi Valentin Ioniţă. Sportivii argeşeni au ca obiectiv obţinerea a 6 - 7 medalii.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2259

 
Baftă, Unirea Bascov! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 iunie 2015

Campioana Argeşului joacă, astăzi, returul din barajul de promovare în Liga a III-a

Baftă, Unirea Bascov!

 

 Fotbaliştii de la Unirea Bas­cov vor disputa, astăzi, de la ora 17.30, pe terenul de la Valea Ursului, cel mai important meci din istoria clubului. Campioana jude­ţului Argeş va juca, azi, re­turul meciului din barajul pentru promovare în Liga a III-a cu campioana judeţului Dîmboviţa, FC Aninoasa.

Comentarii (4) | Vizualizari: 3401

Continuare
 
Adrian Neaga, noul antrenor al SCM Piteşti! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 27 iunie 2015

Echipa de fotbal a oraşului va începe noul sezon cu un nou staff

Adrian Neaga, noul antrenor al SCM Piteşti!

 

 SCM Piteşti va începe noul sezon competiţional cu un nou antrenor pe banca tehnică. Consiliul de Administraţie al clubului a decis, miercuri, înlocuirea lui Adrian Dulcea cu fostul fotbalist al lui FC Argeş şi al Stelei, Adrian Neaga, care urmează să fie prezentat oficial la conferinţa de presă a Primăriei Piteşti, de miercuri, de la ora 13. Neaga îi va avea ca secunzi pe Remus Bărbărie şi pe Adrian Dulcea.

Comentarii (12) | Vizualizari: 4141

Continuare
 
Două medalii la concursul Camelia Potec Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

Înot:

Două medalii la concursul Camelia Potec

 

 Sportivii de la CS Dacia Mioveni 2012 au luat şi ei parte la cea de-a doua ediţie a Concursului Naţional „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni“, găzduit de complexul Stejarii Country Club.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2534

Continuare
 
Rebeca Tudose a cîştigat „Trofeul Fibec“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

Tenis:

Rebeca Tudose a cîştigat „Trofeul Fibec“

 

 Sportivă Rebeca Tudose, legitimată la CS Dacia Mioveni 2012 a intrat în posesia unui nou premiu, după ce a reuşit să cucerească „Trofeul Fibec“, la concursul desfăşurat în perioada 20 - 26 iunie 2015, în Cîmpina (Prahova). La categoria fete, sportiva antrenată de Ghiorghe Dinuta s-a clasat pe locul I la finalul competiţiei (cu 3 victorii) şi a primit trofeul finaliştilor.  

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2359

 
Şase medalii pentru CS Dacia Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

Tenis:

Şase medalii pentru CS Dacia

 

 Zilele trecute, unsprezece sportivi de la CS Dacia Mioveni 2012, antrenaţi de Robert Bînă, au participat la Cupa Babolat Open Court.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2566

Continuare
 
Istoria FC Argeş, cuprinsă într-o carte ce va fi lansată la Centrul Cultural Mioveni Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

Istoria FC Argeş, cuprinsă într-o carte ce va fi lansată la Centrul Cultural Mioveni

 

Istoria clubului de fotbal reprezentativ pentru judeţul nostru, şi anume FC Argeş, a fost cuprinsă într-un volum, scris de directorul Teatrului Al. Davila Piteşti, Sevastian Tudor, sub numele „FC Argeş, 60 de ani în fotbalul de performanţă (1953 - 2013). Un secol de performanţă (1915 - 2015)“, editată şi tipărită la Tipografia Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2626

Continuare
 
Sportivii CS Darts Mioveni participă la Masters România Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

Darts

Sportivii CS Darts Mioveni participă la Masters România

 

 Timp de patru zile, cei mai buni jucători de darts din ţară îşi întrec forţele la Tîrgu Mureş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2491

Continuare
 
Glinţă şi Scarlat au ratat semifinalele Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

Evoluţii modeste la Jocurile Europene de la Baku

Glinţă şi Scarlat au ratat semifinalele

 

 Ziua a 13-a a Jocurilor  Europene de la Baku nu a adus nici un rezultat bun pentru înotătorii piteşteni Robert Glinţă şi Bogdan Scarlat. Cei doi juniori de la clubul CSM Piteşti au luat startul atît în probele individuale, cît şi în cele de ştafetă, însă nu au reuşit să se apropie de podium.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2840

Continuare
 
Dosarul lui Bărbulescu a fost respins Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 iunie 2015

Gheorghe Dinu, singurul candidat pentru postul de director la CSM Piteşti!

Dosarul lui Bărbulescu a fost respins

 

 Cel mai important club sportiv din ju­de­ţul nostru îşi va de­semna, luni, con­du­cătorul. Pentru pos­tul de director al clu­bului CSM Piteşti se înscriseseră iniţial Gheorghe Dinu, ac­tu­alul şef grupării din Ştrand, şi fostul fot­ba­list al lui FC Argeş şi al Ste­lei, Ilie Bărbu­lescu, cîştigă­tor al Cupei Cam­pi­o­ni­lor Europeni în 1986, cu echipa roş-al­bastră.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 3193

Continuare
 
Stadionul de la Ştefăneşti s-a închis! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 26 iunie 2015

Şi bazele sportive au început să dispară

Stadionul de la Ştefăneşti s-a închis!

 

 Una dintre cele mai bune baze sportive din apropierea Piteştiului s-a închis acum cîteva zile. Este vorba de stadionul de la Ştefăneşti unde se antrenau fotbaliştii de la CS Mioveni şi unde juca echipa de Liga a IV-a, Viitorul Ştefăneşti. Decizia a fost luată de Uzina Dacia, proprietarul acestei baze sportive.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 3771

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8371 - 8401 din 9251


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info