Curierul Zilei - Sport
 

*** Ce obligaţii au posesorii de case de marcat     *** 15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii      *** Se opreşte curentul în Piteşti!     *** PASTILA de UMOR      *** La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare     *** „Scurtcircuit“, semnalul de trezire la realitate!     *** Răcire accentuată a vremii     *** Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni     *** Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”     *** Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori     *** L-a luat rîul din căruţă     *** De la dubiţă a luat foc gospodăria     *** Fost bar, incendiat de aurolaci     *** Condamnat pentru fals în înscrisuri     *** Miercuri în Cupă, sîmbătă cu U Cluj     *** Liga 1 - Etapa 9     *** 16 jucători pe lista preliminară     *** „Nu meritam să pierdem acest meci!“     *** FC Argeş-Luceafărul, se joacă duminică     *** Snagovul, noul lider!     *** „N-a fost un joc spectaculos!“     *** Încep 16-imile Cupei     *** Fotbal, volei, handbal, oină şi tenis la Mioveni    

 
Doi piteşteni, la gala MMA de la Craiova Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 13 martie 2015

Laurenţiu Călugăru şi Cătălin Miron, în cuşcă

Doi piteşteni, la gala MMA de la Craiova

 

 Cei mai buni luptători de Arte Marţiale Mixte din ţară vor participa, luni, la gala de la Craiova „Lei în Cuşcă“, care va fi transmisă în direct de Sport.ro, de la ora 20. La această competiţie care se desfăşoară sub bran­dul Romanian Xtreme Fighting şi-au anunţat partici­parea 24 de sportivi din ţară şi din străinătate. Printre cei care vor urca în cuşcă se numără şi doi sportivi pi­teşteni, Laurenţiu Călugăru şi Cătălin Miron.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2465

Continuare
 
Meci decisiv pentru play-off! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 13 martie 2015

Baschetbaliştii piteşteni nu mai au voie să facă paşi greşiţi

Meci decisiv pentru play-off!

# CSM Oradea - BC Argeş, astăzi, ora 18

 

 Baschetbaliştii de la BC Argeş vor disputa astăzi cel mai important meci din acest retur de cam­pio­nat. Echipa pregătită de Hristu Şapera va în­tîlni, de la ora 18, în de­plasare, pe CSM Oradea, una dintre candidatele cu care se luptă pentru intrarea în play-off.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2374

Continuare
 
„Este obligatoriu să cîştigăm“ Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 13 martie 2015

Gabi Alexe:

„Este obligatoriu să cîştigăm“

 

 Directorul sportiv al SCM Pi­teşti nu concepe decît victoria în deplasarea de la Ştefăneşti. Gabi Alexe este convins că misiunea jucă­torilor pregătiţi de Adrian Dulcea nu va fi una uşoară, avînd în vedere că ilfovenii constituie o trupă redu­ta­bi­lă pe propriul teren.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2319

Continuare
 
Vor să preia şefia clasamentului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 13 martie 2015

Alb-violeţii îşi doresc prima victorie din retur

Vor să preia şefia clasamentului

CS Ştefăneşti-SCM Piteşti, mîine, ora 15

 

 Fotbaliştii de la SCM Argeşul Piteşti vor să obţină prima victorie din acest retur de campionat. Echipa pregătită de Adrian Dulcea este condamnată să învingă în deplasarea de mîine, de la CS Ştefăneşti, spre a continua lupta pentru promovarea în liga secundă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2385

Continuare
 
CS Mioveni revine acasă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 13 martie 2015

Galben-verzii joacă, mîine, pe Stadionul Orăşenesc din localitate

CS Mioveni revine acasă!

 

 CS Mioveni va juca de mîine, în campio­nat, pe propriul teren - Sta­dionul Orăşenesc din localitate. Galben-verzii revin astfel „a­casă“, după un exil de mai bine de un an la Piteşti, timp în care pe stadionul din Mioveni au avut loc lucrări de refa­cere a suprafeţei de joc  şi a tribunelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2642

Continuare
 
Europa League, optimi, astăzi Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 12 martie 2015

Europa League, optimi, astăzi

 

Ora 19.00

# FC Zenit - Torino

Ora 20.00

# Dnipro - AFC Ajax
# Club Brugge - Beşiktaş
# VfL Wolfsburg - Internazionale Milano

Ora 22.05

# Everton - Dinamo Kiev
# Villarreal - Sevilla FC
# Napoli - Dinamo Moscova
# Fiorentina - AS Roma

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2052

 
Pandurii, calificare în finală Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 12 martie 2015

Cupa Ligii Adeplast:

Pandurii, calificare în finală

 

 Pandurii Tîrgu Jiu a reu­şit o calificare spectacu­loasă în finala Cupei Ligii Adeplast, după o dublă manşă cu Dinamo. După ce în tur pierduse la li­mită la Tîrgu Jiu, echipa bucureşteană a lăsat în prima parte impresia că poate depăşi acest handicap.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2340

Continuare
 
Derbiul în Ştrand: FC Argeş - Bascov Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 12 martie 2015

Sîmbătă, începe Liga a IV-a

Derbiul în Ştrand: FC Argeş - Bascov

 

 Sîmbătă, FC Argeş 1953 va începe în forţă returul de campionat al Ligii a IV-a în confruntarea cu adversarul direct pentru promovare, Unirea Bascov. Acest ade­vărat derbi al primelor două clasate se va desfăşura pe Stadionul Ştrand, prima casă a clubului alb-violet.

Comentarii (11) | Vizualizari: 3874

Continuare
 
A stat de vorbă cu selecţionerul Italiei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 12 martie 2015

Ionuţ Badea a urmărit pe viu finala Cupei Angliei, Chelsea - Tottenham

A stat de vorbă cu selecţionerul Italiei

 

 Secundul naţionalei României, Ionuţ Badea, a fost timp de 10 zile la Londra, unde a participat la o acţiune de cola­borare tehnică a Federaţiei Române de Fotbal cu Clubul Chelsea. Antrenorul piteştean a fost inclus în programul de pregătire al academiei clubului londo­nez şi a particpat şi la două partide ale londonezilor şi la una a lui Tottenham. La unul dintre meciuri, finala Cupei Angliei, Badea s-a întîlnit şi s-a între­ţinut în tribune cu selecţionerul Italiei, Antonio Conte. Antrenorul a povestit pentru site-ul frf ce a văzut la acada­meia Chelsea şi ce l-a impresioant cel mai mult la Londra. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2506

Continuare
 
Cupa Mărţişor cu 500 de înotători Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 12 martie 2015

Spectacol la Bazinul Olimpic, în acest weekend

Cupa Mărţişor cu 500 de înotători

 

 Cei mai buni înotători din ţară vor participa, la sfîr­şi­tul acestei săptămîni, la Cupa Mărţişor la nataţie, competiţie care se va des­făşura la Bazinul Olimpic din Piteşti. La această întrecere şi-au anunţat participarea peste 500 de sportivi din ţara noastră, dar şi din Bulgaria.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3030

Continuare
 
Un fotbalist arab, la Atletic Bradu Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 12 martie 2015

Bin Mosaibeeh Abdulrahman va juca în Liga a III-a

Un fotbalist arab, la Atletic Bradu

 

 Echipa de Liga a III-a, Atletic Bra­du, se va baza în acest retur pe un stranier. Formaţia antrenată de Ma­rius Priseceanu va putea conta şi pe Bin Mosaibeeh Abdulrahman, fostbalist din Arabia Saudită, care a venit la echipa argeşeană prin intermediul antrenorului Mihai Zanfir.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3357

Continuare
 
Drama prin care trece un jurnalist argeşean Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Drama prin care trece un jurnalist argeşean

 

 Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din presa sportivã argeşea­nă, Cristian Marinescu, are mare nevoie de noi toţi. Aflat în Spitalul Judeţean, acestuia i-a fost amputat piciorul, iar acum se confruntã cu o mulţime de complicaţii. Colegii acestuia solicită ajutorul întregii bresle jurnalistice, dar şi al tuturor celor care vor să fie alături de el. Cristian Marinescu are nevoie de ajutorul argeşenilor, care au la dis­poziţie următoarele conturi deschise la Intesa Sanpaolo Bank. Conturi: RO89WBAN2511 000003800798 RON; RO30W BAN000303800798 EU 01.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2770

Continuare
 
Liga I Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Liga I

Etapa 20 cronică
Rapidul - total schimbat

 

 Curierul zilei continuă să vă prezinte cronica etapei din Liga I, chiar dacă meciurile pot fi urmărite acum pe mai multe progra­me de sport, Dolce, Digi şi Look. Cu si­gu­ranţă, nu toţi dintre cititorii noştri au timpul necesar să ur­mărească toate meciurile jucate în campionatul intern şi tocmai de aceea venim în ajutorul dvs., prezentîndu-vă ce s-a întîmplat în fiecare meci. Astăzi, avem etapa a 20-a, a treia a returului, una în care au avut loc cîteva rezultate surpriză, una dintre ele fiind victoria Iaşului de la Ploieşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2703

Continuare
 
Flori şi invitaţii de la FC Argeş Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Flori şi invitaţii de la FC Argeş

Duminică, 8 Martie, în Complexul comercial Jupiter City, jucătorii de la FC Argeş 1953 au împărţit flori şi invitaţii pentru meciul de sîmbătă, 14 martie, din campionat, cu Unirea Bascov. Cu această ocazie, echipa şi-a prezentat şi noile tricouri pentru returul campionatului, inspirate din design-ul anilor ‘70.    

M.Duinea

Comentarii (1) | Vizualizari: 2525

 
Handbal Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Handbal

 

Favoriţi la Buzău

Handbaliştii de la HC Argeş au mari şanse de a rămîne în lupta pentru cîştigarea seriei dacă vor reuşi să se impună în confruntarea de sîmbătă, din deplasare, cu HC Buzău. Echipa pregătită de Titel Răduţă este favorită în această întîlnire, avînd în vedere că ocupă locul 2, cu 45 de puncte, cu trei mai puţin ca liderul CSM Ploieşti. Adversarul argeşenilor este o echipă fără pretenţii şi se situează pe locul 6, cu 33 de puncte. Un eventual succes al piteştenilor ar menţine suspansul în această serie pînă la finalul returului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2314

Continuare
 
Baschet Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Baschet

 

Condamnaţi la victorie

Baschetbaliştii de la BC Argeş sînt condamnaţi să se impună în confruntarea de vineri, din deplasare, cu CSM Oradea, pentru a mai avea şanse de a prinde un loc între primele patru la sfîrşitul sezonului regulat. Echipa pregătită de Hristu Şapera este condamnată să învingă în această deplasare, a­vînd în vedere faptul că adversarul este una dintre formaţiile cu care se luptă pentru un loc cît mai bun pentru play-off. Atît argeşenii, cît şi ardelenii vin după înfrîngeri, piteştenii pierzînd acasă cu campioana Asesoft, iar orădenii, în deplasare, la SCM Craiova.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2223

 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8371 - 8401 din 8492
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info