Curierul Zilei - Sport

*** Avea dreptate şi Farfuridi     *** Elevii din alte judeţe primesc fructe, argeşenii nu!     *** A murit judecătorul Marius Dumitrescu     *** PASTILA de UMOR      *** Percheziţii la evazionişti     *** Lovit în cap de creanga unui nuc     *** Doare penale pentru lemne      *** Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului     *** Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări     *** Raliul de la Bucureşti încheie sezonul!     *** Favorite cu bănăţencele     *** Show cu elevii de la Brătianu!     *** Luptătorul Mihai Mihuţ, bronz la Campionatul Mondial!      *** Zekovic a semnat cu CSM Oradea     *** Liga Naţiunilor     *** FCSB va juca la Piteşti!     *** Trofee pentru fetele din Mioveni     *** Liga 1, Etapa 15    

 
Acces gratis la terenurile de sport Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 aprilie 2015

Acces gratis la terenurile de sport

 

Autorităţile locale din Mioveni vin în întîmpinarea localnicilor dornici de mişcare. Locuitorii oraşului Mioveni vor avea la dispoziţie terenurile sintetice din Racoviţa, Colibaşi şi terenul sintetic de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, unde vor putea intra gratuit în perioada 1 - 3 mai. Doritorii vor beneficia de acces gratuit în perioada mai sus menţionată, interval orar: 9.00 - 20.00. Administratorul bazelor sportive, S.Ed.C Mioveni, oferă astfel locuitorilor o alternativă placută de recreere în minivacanţa de 1 Mai.  

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3216

 
Patru karatişti de la Mioveni, la Mondiale Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 aprilie 2015

Patru karatişti de la Mioveni, la Mondiale

 

 La Tbilisi, Georgia, în perioada 1 - 3 mai 2015, se vor desfă­şura întrecerile Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF. La această competiţie mondială, patru sportivi de la CS Dacia Mioveni 2012 vor concura la proba de kumite individual şi pe echipe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4238

Continuare
 
Fotbal, atletism şi şah, de 1 Mai Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 aprilie 2015

Fotbal, atletism şi şah, de 1 Mai

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş va organiza, în aceste zile, mai multe competiţii sportive. Întrecerile sînt organizate în parteneriat cu mai multe instituţii şi se desfăşoară cu ocazia zilei de 1 Mai.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4495

Continuare
 
Meciuri tari la juniori, la Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 aprilie 2015

Gică Hagi, aşteptat la turneul zonal din weekend din oraşul constructorului auto

Meciuri tari la juniori, la Mioveni

 

 CS Mioveni va organiza, de sîmbătă pînă marţi, în premieră pentru oraşul constructorului auto, turneul zonal de Juniori A. În această fază a competiţiei, echipa de juniori galben-verde, antrenată de Marin Radu II şi Iulian Ilie, s-a calificat de pe primul loc al grupei a 3-a, iar ca adversare i-au fost desemnate Viitorul Cosntanţa, FC Braşov şi LPS Banatul Timişoara.

Comentarii (1) | Vizualizari: 5105

Continuare
 
Vor să cîştige derbiul orgoliilor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 aprilie 2015

Echipele argeşene se vor întîlni faţă în faţă

Vor să cîştige derbiul orgoliilor!

# SCM Piteşti - Atletic Bradu, mîine, ora 18

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti vor disputa, mîine, de la ora 18, pe propriul teren, me­­ciul cu Atletic Bradu, un joc foarte important, avînd în vedere orgoliile care sînt pe plan local. Piteştenii speră să învingă formaţia din Bradu şi să iasă din pasa proastă prin care trec de patru etape.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4538

Continuare
 
Handbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 aprilie 2015

Handbal

 

Victorie cu bănăţencele

Handbalistele de la SCM Piteşti au obţinut acum cîteva zile o victorie importantă pentru economia clasamentului. Echipa pregătită de Paul Mihăilă şi Cătălin Gheţie a învins pe propriul teren cu 35-31 pe CS Timişoara. Victoria argeşencelor s-a conturat încă de la pauză, cînd gazdele conduceau la o diferenţă de 6 goluri. În urma acestui succes, SCM Piteşti se menţine pe locul 7 în clasament, cu 18 puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3385

Continuare
 
FC Argeş vrea revanşa Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 aprilie 2015

FC Argeş vrea revanşa

 

 Sîmbătă, 2 mai, pe terenul stadionului Ştrand, începînd cu ora 11.45, FC Argeş 1953 va primi vizita formaţiei AS Miceşti 2002. Partida reprezintă o bună ocazie pentru piteşteni de a-şi lua revanşa pentru înfrîngerea din turul campionatului, înfrîngere ce a permis echipei din Bascov să se menţină pe primul loc. 

   S.Mihai

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 2924

 
CS U Craiova rămîne fără finanţare? Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 29 aprilie 2015

CS U Craiova rămîne fără finanţare?

 

Echipa de fotbal CS U Craiova ar putea rămîne în scurt timp fără finanţare. Patronul oltenilor, Adrian Andrici, este cercetat de DNA în dosarul retrocedărilor făcute de ANRP. Potrivit procurorilor, omul de afaceri care finanţează e­chipa din Bănie, piteşteanul Valentin Vişoiu, Gabriel Gheorghe şi Gheorghe Stelian au primit des­păgubiri în valoare de 377.282.300 lei. Dosarul în ca­re sînt implicaţi cei patru a fost trimis către instanţele competente. În eventualitatea în care cei implicaţi vor fi găsi­ţi vinovaţi şi condamnaţi la închisoare, formaţia din oraşul condus de primăriţa Olguţa Vasilescu va rămîne fără principalul sprijin financiar, iar viitorul echipei va fi unul incert.   

 M.Duinea

Comentarii (1) | Vizualizari: 2850

 
Juniorii A vor calificarea în finală Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 aprilie 2015

Mioveniul organizează faza zonală a Campionatului Naţional

Juniorii A vor calificarea în finală

 

 Mioveniul va găzdui de sîmbătă şi pînă luni etapa de zo­nă a Campionatului Naţional de juniori A. La competiţia rezervată jucătorilor năs­cuţi în 1996 şi 1997, Mioveniul a fost repartizat în grupa B, alături de FC Braşov, FC Viitorul şi LPS Banatul Timişoara.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2525

Continuare
 
I-au umilit pe olteni! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 29 aprilie 2015

A doua victorie în Campionatul Universitar de Fotbal

I-au umilit pe olteni!

# Universitatea Craiova - Universitatea Piteşti 2-5 (0-2)

 

 Echipa de fotbal a Universităţii din Piteşti a obţinut luni seară a doua victorie din Campionatul Naţional Universitar. Formaţia pregătită de profesorul Gabriel Trandafirescu a învins în deplasare, cu 5-2, pe Universitatea Craiova şi ocupă primul loc în clasamentul seriei a patra.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3224

Continuare
 
Mioveniul vrea în finală! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 aprilie 2015

Tenis de masă: semifinală argeşeană la Cîmpulung

Mioveniul vrea în finală!

 

 Astăzi se va desfăşura la Cîmpulung turul semifinalei Superligii masculine la Tenis de masă, meci care va pune faţă în faţă echipa-gazdă, CS Pristavu Cîmpulung, şi vicecampioana României, CS Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2542

Continuare
 
Arbitrul Kiriţă, reţinut de la delegări Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 aprilie 2015

Centralul care a dezavantajat SCM Piteşti la Afumaţi a fost pedepsit:

Arbitrul Kiriţă, reţinut de la delegări

 

 Centralul Adrian Dragoş Chiriţă are mari şanse de a nu mai arbitra nici un meci de Liga a treia în cele cinci etape care au mai rămas de dis­pu­tat din acest sezon com­pe­ti­ţional. Centralul ori­gi­nar din Bucureşti, care a fost delegat la meciul din week-end-ul trecut, din­tre CS Afumaţi şi SCM Piteşti, a acordat un 11 m gratuit echipei ilfo­ve­ne, care a reuşit să se impună cu 2-1.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4235

Continuare
 
Liga I + Etapa a 28-a Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 aprilie 2015

Liga I + Etapa a 28-a

UN punct între Steaua şi ASA

 

 Curierul zilei continuă să vă prezinte cronica etapei din Liga I, chiar dacă meciurile pot fi urmărite acum pe mai multe programe de sport, Dolce, Digi şi Look. Cu siguranţă, nu toţi dintre cititorii noştri au timpul necesar să urmărească toate meciurile jucate în campionatul intern şi tocmai de aceea venim în ajutorul dvs., prezentîndu-vă ce s-a întîmplat în fiecare meci. Astăzi, avem etapa a 28-a, una care a programat dueluri interesante, importante pentru cîştigarea campionatului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3302

Continuare
 
Box Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 aprilie 2015

Box

 

Doi piteşteni, la Cupa României

De ieri şi pînă pe 2 mai, la Hunedoara, va avea loc Cupa României la Box rezervată tineretului. CSM Piteşti va participa la acest concurs cu George Vasile, la 50 kg, şi Cosmin Popa, la 60 kg. Cei doi sportivi care sînt pregătiţi de antrenorul Ioniţă Mărăşescu au ca obiectiv cîştigarea unei medalii, indiferent de culoarea acesteia. Tehnicianul piteştenilor îşi doreşte ca cei doi să urce pe podium şi să confirme aşteptările.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2185

Continuare
 
9 medalii, la Regată Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 aprilie 2015

Kaiac

 

9 medalii, la Regată

 Kaiaciştii şi canoiştii de la CSM Piteşti au participat, acum cîteva zile, la Regata Internaţională Stefan Heder&Victor Alexandres­cu, care a avut loc la Timişoara, pe lacul Bega. Clubul din Ştrand a fost reprezentat la această întrecere de 12 sportivi pregătiţi de antrenorii Gheorghe Din şi Agoston Siposs. La finalul întrecerii din Banat, sportivii argeşeni au luat 9 medalii, dintre care 3 de aur, 3 de argint şi 3 de bronz. Obiectivul sportivilor argeşeni a fost verificarea nivelului de pregătire înaintea Campionatelor Naţionale de fond care vor avea loc în perioada 5 - 8 mai, pe lacul Bascov.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2099

 
Cu FC OIt, sîmbătă, la 11.00 Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 aprilie 2015

Cu FC OIt, sîmbătă, la 11.00

 

Deşi, iniţial, organizatorii îşi doreau ca partida cu FC Olt Slatina să se dipsute vineri seara, de 1 Mai, în nocturnă, partida va avea loc la ora şi data normală a etapei, sîmbătă, de la ora 11.00. Cei care nu au fost de acord cu mutarea meciului nu au fost nicidecum oltenii, ci mai marii federaţiei de fotbal, ca­re, din cîte se pare, ţin cu orice preţ ca la meciurile de Liga a II-a să nu asiste prea multă lume, de-asta le programează sîmbăta dimineaţă, acum mai fiind şi zi de sărbătoare.   

 S.Mihai

Comentarii (1) | Vizualizari: 2169

 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8371 - 8401 din 8874
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info