Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

 
Alte știri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 mai 2017

Alte știri pe scurt

 

 Atletism

Crema atletismului concurează la Cluj

Federaţia Română de Atletism va organiza, pe 3 iunie, la Cluj, cea de-a 62-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României. Această competiţie are o mare tradiţie, prima ediţie fiind organizată în anul 1948, la Bucureşti. La întreceri au luat parte, în decursul anilor, atleţi şi atlete din 60 de ţări, reprezentante ale tuturor continentelor lumii. Diferitele ediţii ale Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României au fost onorate de prezenţa a 22 campioni olimpici, 34 campioni europeni, 35 recordmeni mondiali. Probele de concurs sînt următoarele: Masculin - 100 m, 400 m, 800 m, lungime, triplusalt, înălţime, greutate, disc, suliţă, 4 x 100 m ştafetă. Feminin - 100 m, 400 m, 1.500 m, 3.000 m obstacole, lungime, triplusalt, înălţime, disc.      

 

Fotbal

Preţul biletelor la amicalul cu Chile

Cluj Arena va găzdui, pe 13 iunie 2017, jocul amical pe care reprezentativa României îl va disputa cu Chile, cîştigătoarea Copa America. Biletele pentru acest meci sînt disponibile online doar prin intermediul site-urilor oficiale bilete.frf.ro şi bilete.ro. Acestea pot fi achiziţionate atît prin plata cu cardul, cît şi ramburs. Preţul unui bilet variază între 35 lei (peluză) şi 100 lei (tribună). Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmînd ca acestea să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripţionate cu noul nume) la casieria Sălii Polivalente din Cluj, în perioada 11 - 13 iunie. Pe lîngă opţiunea livrării (6 lei în Bucureşti, 9 lei în ţară), suporterii au şi varianta print-at-home, prin care îşi pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare.

Tricolorii s-au reunit

Selecţionerul României a început pregătirea pentru meciul cu Polonia de la începutul lunii viitoare. Luni, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, s-au prezentat primii cinci tricolori din lotul convocat de selecţionerul Christoph Daum pentru meciurile cu Polonia din 10 iunie, şi Chile din 13 iunie. Florin Niţă, Mihai Pintilii şi Denis Alibec, de la FCSB, respectiv Bogdan Ţîru şi Cristian Ganea, de la Viitorul, au participat la şedinţa de pregătire alături de staff-ul primei reprezentative. Pentru că au încheiat sezonul în urmă cu o săptămînă, cei cinci vor participa zilnic la un antrenament care are rolul de a-i menţine în cea mai bună formă pînă la reunirea oficială a lotului, programată pe 3 iunie. Acestora li se vor alătura pe parcus şi alţi tricolori din lotul pe care selecţionerul l-a anunţat vineri.

Baschet

Turneul final, la Piteşti

În perioada 2 - 4 iunie, la Sala Sporturilor din Piteşti, va avea loc turneul final al echipelor satelit la baschet masculin. La această întrecere, care se va desfăşura pentru al doilea an la rînd în oraşul nostru, vor participa BCM U CSM Piteşti, CSU Sibiu 2, Steaua 2 CSM Eximbank şi BC Tîrgu-Mureş 2.
Iată programul turneului:
ETAPA 1 - 2 IUNIE:
ora 17.00 - BC CSU 2 Sibiu - Steaua CSM 2 EximBank
Bucureşti
ora 19.15 - BCM U CSM Piteşti - BC Mureş 2 Tîrgu Mureş
ETAPA 2 - 3 IUNIE:
ora 17.30 - BC Mureş 2 Tîrgu Mureş - BC CSU 2 Sibiu
ora 19.45 - Steaua CSM 2
EximBank Bucureşti - BCM U CSM Piteşti
ETAPA 3 - 4 IUNIE:
ora 10.00 - Steaua CSM 2 EximBank - BC Mureş 2 Tîrgu Mureş
ora 12.15 - BCM U CSM Piteşti - BC CSU 2 Sibiu

Grupaj realizat de M.DuineaFii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 106

 
Şcoala Tudor Vladimirescu, campioană la fotbal feminin Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 mai 2017

La Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar,

Şcoala Tudor Vladimirescu, campioană la fotbal feminin

 

În perioada 18 - 21mai, la Reşiţa, a avut loc faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal feminin. La această competiţie rezervată elevelor din clasele a III-a şi a IV-a, au participat cele mai bune şcoli din ciclul primar, iar judeţul nostru a fost reprezentat de echipa Pandurii, de la Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu din Piteşti.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 250

Continuare
 
Victorie de palmares! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 mai 2017

Doi argeşeni au evoluat împotriva Poloniei

Victorie de palmares!

România U 16 - Polonia U 16 2-0

 

Reprezentativa de fotbal a României U16, antrenată de Sorin Colceag, a învins, marţi, selecţionata similară a Poloniei, într-un meci de pregătire disputat la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. Din lotul tricolor au făcut parte şi doi jucători argeşeni. Este vorba de Andres Dumitrescu de la FC Piteşti 2008 şi Alexandru Bodea de la FC Nicolae Dobrin.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 230

Continuare
 
Trei piteşteni înoată pentru premii de zeci de mii de euro! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 mai 2017

La Campionatele Internaţionale de Nataţie,

Trei piteşteni înoată pentru premii de zeci de mii de euro!

 

De astăzi şi pînă duminică, la Bazinul Dinamo din Bucureşti, va avea loc cea de-a III-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Înot ale României, competiţie la care participă cei mai buni înotători din românia, dar şi sportivi din străinătate. Întrecerea rezervată seniorilor şi juniorilor este organizată de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern care a stabilit şi componenţa loturilor naţionale.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 172

Continuare
 
Înfrîngere la Oradea! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 25 mai 2017

 

Înfrîngere la Oradea!


CS Mioveni a pierdut, aseară, cu 2-1, în deplasarea de la Oradea şi a ieşit şi mate­matic din lupta pentru locurile 2 şi 3, poziţii ce însemnau promovarea. Galben-verzii nu au făcut un meci rău, însă au primit gol foarte repede, încă din minutul 3, gazdele des­chi­zînd scorul prin Chiş cu un şut puternic pe jos, de la marginea careului, după un corner la care portarul a respins în prima fază greşit.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 230

Continuare
 
Alte știri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

Alte știri pe scurt

 

 Kaiac

Cupa Municipiului, în weekend

Sîmbătă, de la ora 17, pe lacul din Tudor Vladimirescu, va avea loc un concurs de kaiac-canoe. Competiţia face parte din Zilele Municipiului Piteşti care se sărbătoresc în această perioadă a lunii mai. La această întrecere au fost invitate să participe 7 cluburi din ţară. Organizatorii îi vor premia pe cei mai buni participanţi cu diplome, cupe şi medalii.  

Regata Piestany, în Slovacia

De vineri şi pînă duminică, în Slovacia, va avea loc Regata Internaţională Piestany la kaiac-canoe, întrecere la care şi-au anunţat participarea sportivi din peste 15 ţări ale Europei. Piteştiul va fi reprezentat la acest mare concurs rezervat juniorilor şi tineretului de Ionuţ Peleu şi Cristian Nicolescu. Cei doi argeşeni au ca obiectiv urcarea pe podium.    

Înot

Vor medalii la Bucureşti

În perioada 25 - 28 mai, la Bucureşti, vor avea loc Campionatele Internaţionale ale României la Nataţie, rezervate seniorilor, tineretului şi juniorilor, competiţie la care vor participa cei mai buni înotători din ţară, dar şi din afara ţării. La acest concurs CSM Piteşti va fi reprezentat de 11 sportivi care au ca obiectiv cîştigarea a 6 medalii. Printre cei care au mari şanse de a urca pe podium se regăsesc Bogdan Scarlat, Răzvan Marinescu Popazov, Laurenţiu Haiducu, David Cîrciumărescu.

Baschet

Victorie la Cluj

În ultima partidă a fazei semifinale din cadrul diviziei A la baschet masculin, BCM U-CSM Piteşti a învins cu 93-81 pe U BT 2 Cluj-Napoca. Baschetbaliştii pregătiţi de Narcis Şufariu au cîş­­tigat trei din cele patru sferturi ale acestei întîlniri. Echipa argeşeană a terminat faza semifinală pe prima poziţie, cu un bilanţ de 8 victorii, 2 înfrîngeri şi 18 puncte. Turneul final este programat în perioada 2 - 4 iunie, la Piteşti, urmînd să mai participe BC CSU 2 Sibiu, Steaua CSM 2 EximBank şi BC Mureş 2 Tîrgu Mureş.

 Atletism

Calificaţi în finală

Acum cîteva zile, la Rîmnicu vîlcea, a avut loc etapa de zonă a Campionatului Naţional de Atletism rezervat copiilor, întrecere la care au participat sportivi de la cluburile din zona Munteniei. La acest concurs, CSM Piteşti a fost reprezentat de 23 de sportivi, dintre care 16 au reuşit să obţină calificarea la etapa finală care va avea loc în luna iunie, în Capitală.

 Grupaj realizat de M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 172

 
Liga I, play-out, retrospectiva etapei a 11-a Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

 

Liga I, play-out, retrospectiva etapei a 11-a


După ce Liga I şi-a stabilit cîştigătoarea, în urma play-off-ului, în campionatul intern se mai joacă acum doar pentru evitarea retrogradării. Play-out-ul a găzduit etapa a 11-a, însă primul meci al rundei s-a jucat încă de acum două săptămîni, cînd Chiajna a învins cu 3-1 pe Timişoara. Vineri s-au jucat Pandurii - ASA Tg. Mureş, 1-0, şi CSMS Iaşi - Gaz Metan Mediaş, tot 1-0, iar duminică la prînz, FC Voluntari - FC Botoşani, scor identic cu precedentele partide 1-0. Play-out-ul va continua astăzi şi joi cu următoarele partide.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 134

Continuare
 
Juniorii C de la Viitorul Ştefăneşti, în Franţa! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 24 mai 2017

 

Juniorii C de la Viitorul Ştefăneşti, în Franţa!


Ieri, grupa de juniori C ai clubului Viitorul Ştefăneşti 2007 a plecat spre Franţa unde participă la un puternic turneu rezervat copiilor, la Marseille. Competiţia se va desfăşura în perioada 24 - 28 mai.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 348

Continuare
 
Fotbal în scop caritabil! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

Generaţia de aur şi gloriile din fotbalul argeşean joacă la Piteşti

Fotbal în scop caritabil!

 

Fotbalişti din generaţia de aur, dar şi foste glorii ale fotbalului piteştean se vor reuni la Piteşti pentru a ajuta un copil bolnav. Duminică, de la ora 13.30, Sala Sporturilor din Piteşti, va găzdui un joc demonstrativ între o selecţionată a gloriilor argeşene şi o alta a fotbaliştilor internaţionali români. Competiţia va cuprinde şi un turneu de minifotbal între şcoli, dar şi un meci demonstrativ între o echipă formată din oameni de afaceri şi personalităţi şi una formată din profesori şi antrenori.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 312

Continuare
 
Dornici de revanşă! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 24 mai 2017

Argeşenii vor răzbunare după eşecul din tur

Dornici de revanşă!

Luceafărul Oradea - CS Mioveni, astăzi, ora 15.30

 

Fotbaliştii de la CS Mioveni vor încerca, as­tăzi, să obţină o nouă victorie din această ediţie de campionat. Echipa pregătită de Florin Marin vrea să se impună în deplasarea de la Luceafărul Oradea pentru a spera pînă la sfîr­şit la un eventual loc 3 care i-ar duce pe gal­ben-verzi la un meci de baraj pentru intra­rea în Liga I cu antepenultima clasată din primul eşalon.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 278

Continuare
 
Universitatea Piteşti, locul 1 pe ţară Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 23 mai 2017

Atletism

Universitatea Piteşti, locul 1 pe ţară

 

Stadionul Nicolae Dobrin a găz­duit, weekend-ul trecut, o nouă ediţie a Campionatelor Universitare de Atletism, întrecere la care au luat parte peste 140 de sportivi de la 24 de universităţi din ţară. La finalul celor două zile de întreceri, Universitatea Piteşti a ocupat locul 1 în clasamentul general, fiind urmată de Universitatea Spiru Haret Bucureşti şi de Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 221

Continuare
 
Alte știri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Alte știri pe scurt

 

Arte marţiale

Aur la Cupa Mondială

Acum cîteva zile, la Budapesta, a avut loc Cupa Mondială de Kickboxing, întrecere la care au participat peste 2.500 de sportivi din toată Europa. Argeşul a fost reprezentat la acest concurs de trei sportivi de la clubul Aleph Kickboxing. La finalul acestei întreceri, clubul argeşean a obţinut două medalii, dintre care una de aur şi alta de argint prin Marius Cocean. Acesta şi-a adjudecat titlul de campion la Kickboxing Light contact şi pe cel de vicecampion la Kickboxing Kick Light. Cătălin Graure şi Andrei Minoiu, ceilalţi doi piteşteni care au reprezentat Argeşul la acest concurs, au fost învinşi în sferturi de sportivi din Ucraina şi Israel.  


Judo

Medaliaţi la Miercurea Ciuc

În urmă cu cîteva zile, la Miercurea Ciuc, a avut loc Campionatul Naţional şi Internaţional de Judo pentru veterani. La acest concurs, în afară de sportivi din România, au mai luat startul judoka din Ucraina, Ungaria, Cehia şi Slovacia. CSU Piteşti a fost reprezentată de zece sportivi, iar unii dintre aceştia au reuşit să urce pe podium. George Tănase, Marian Chirazi şi Nicu Vulpoi au luat medalia de aur, în timp ce Gabriel Vladu şi-a trecut în cont argintul. Medalii de bronz au cîştigat Liviu Stăncescu, Cătălin Marin, Andrei Epure şi Flavius Epure. Sportivii sînt pregătiţi de antrenorul Benone Cracalia.     


Handbal

Vicecampioane universitare

Universitatea Piteşti a obţinut, sîmbătă, titlul de vicecampioană naţională universitară de handbal feminin, după ce a pierdut cu 29 - 28 finala cu Universitatea Ovidius din Constanţa. La competiţia de la Piteşti au participat opt echipe împărţite în două grupe: Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău, Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa, Universitatea Transilvania din Braşov, Academia de Studii Economice Bucureşti şi Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti, precum şi cele două echipe care au jucat finala. Deşi Universitatea Piteşti nu a reuşit să cîş­tige aurul la echipe, argeşe­n­­­cele au luat premii individuale. Isabela Roşca a fost desemnată cel mai bun portar, Dana Abel Kader golgeterul întrecerii cu cele 30 goluri marcate şi Loreda­na Vartic a luat titlul de cel mai tehnic jucător.    

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 161

 
Campioni la Regata Internaţională Bascov Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Peste 100 de sportivi din cinci ţări au concurat în judeţul nostru

Campioni la Regata Internaţională Bascov

 

Weekend-ul trecut, pe lacul Bascov, a avut loc Regata Internaţională Bascov, la care au participat cei mai buni kaiacişti şi canoişti din România, dar şi loturile naţionale de juniori ale Republicii Moldova, Bulgariei, precum şi sportivi din Serbia şi Mexic. Întrecerea de la Bascov a fost rezervată juniorilor şi tineretului şi a adunat la start peste 100 de participanţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 223

Continuare
 
Finala, pe Sport.ro, Digi Sport 2, Dolce Sport 1 Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Cupa României

Finala, pe Sport.ro, Digi Sport 2, Dolce Sport 1

 

Finala Cupei României din acest an va înregistra şi o premieră. Astfel, pentru prima dată, din ultimii zece ani, meciul decisiv pentru cîştigarea trofeului nu va mai fi transmis pe un post TV principal şi secundar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 323

Continuare
 
Bogdan Sorescu, nr. 4 în lume! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Un piteştean este cel mai bine văzut arbitru român de futsal:

Bogdan Sorescu, nr. 4 în lume!

 

Bogdan Sorescu a realizat o performanţă extraordinară pentru arbitrajul românesc! În clasamentul FIFA pentru anul 2016, arbitrul piteştean s-a clasat pe locul 4 în lume, ceea ce reprezintă cea mai bună performanţă a arbitrajului românesc în futsal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 360

Continuare
 
Unirea Bascov măreşte diferenţa! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Liga a IV-a: Locul 1 a ajuns la 24 de puncte distanţă

Unirea Bascov măreşte diferenţa!

 

Liderul Ligii a IV-a continuă să mărească diferenţa de puncte faţă de locurile 2 şi 3. În ultima etapă de campionat, echipa lui Alin Chiţa a trecut cu 6-2 de Viitorul Ştefăneşti, ocupanta locului 2, şi s-a distanţat în fruntea clasamentului la 24 de puncte de Ştefăneşti şi Atletic Bradu.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 470

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5556
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Vandalii au jucat X şi O pe Audi
In Budeasa parca exista si politie locala,dar acestia ori lucreaza numai de zi,ori dorm noaptea mai ales ca acest incide...
25/05/17 12:46 Mai mult...

Primarul vrea SCM în Liga I
Bogdan Vintila e super antrenor si are si Licenta PRo-Alin Chita Antrenor bun
25/05/17 11:53 Mai mult...

Hoţ prins cu cursa de şoareci!
bine spus ,ca astia au terminat padurile si nu ai cui sa spui ,aia de la ocol zice sa suni la politie ,dar politia pina ...
25/05/17 10:28 Mai mult...

Înfrîngere la Oradea!
Cum sa castigi cand nu bagi cei mai buni marcatori:Aiza,Nastasie,Popa,Nila,bagi juc.care nici la div 3 nu joaca.
25/05/17 09:06 Mai mult...

Judecătoarea Lazăr, cercetată disciplinar
Exact, buna remarca... Si atunci cum te poti apara de abuzul lor ? Pentru ca 90% din judecatori de frica, judeca doar du...
25/05/17 09:09 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

Cursul de schimb - BNR
25 mai 2017
1 EUR = 4.5512 Lei -0.0071
1 USD = 4.0714 Lei +0.0225
oferit de www.bnr.ro

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017

4.612 vizitatori unici

 
 

 


 


 


 


 


Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter