Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Cum vă influenţează Anul Cîinelui de Pămînt      *** Copil de 12 ani, suspect de scarlatină!     *** Ansamblul „Plai de Dor“, la ambasadorul României în China     *** I-a impresionat pe juraţi, dansînd flamenco      *** A început Postul Paştelui     *** Colegiul „Dinicu Golescu”, centru de excelenţă în informatică     *** Ce pasăre e reprezentată pe stema Piteştiului?     *** Natalitatea, în continuă descreştere, la Cîmpulung     *** Director de bancă, închis     *** Băut şi fără permis, a făcut accident     *** A murit preşedintele Adrian Popescu     *** Strivit de o creangă groasă de fag   nbsp; *** 14 victorii din 14 meciuri!     *** Panţuroiu, argint la Balcaniadă     *** Victorie la scor în ultimul amical!     *** Cruceru şi-a reziliat contractul     *** Săndoi: „Aşteptăm rezultate pozitive în retur”     *** Nicoară va înfrunta Croaţia şi Italia!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Participări la Olimpiada Sportului Şcolar     *** Al doilea eşec din pregătire!     *** Olteanu: „Echipa va avea altă faţă!"    

 
Olteanu: „Echipa va avea altă faţă!" Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 februarie 2018


Olteanu: „Echipa va avea altă faţă!"


Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a vorbit la finalul partidei amicale cu Chindia Tîrgovişte, despre condiţiile în care s-a desfăşurat această partidă, adversarul fiind pregătit de începerea campionatului, în timp ce elevii lui Roşu mai au o săptămînă în plus de pregătire.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 185

Continuare
 
Al doilea eşec din pregătire! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 februarie 2018


Al doilea eşec din pregătire!

CS Mioveni a fost învinsă de Chindia Tîrgovişte în penultimul meci de pregătire al acestei ierni


Galben-verzii au dispuat în week-end al cincilea meci de pregătire din această iarnă, şi penultimul al perioadei precompetiţionale. Elevii lui Laurenţiu Roşu au primit la Mioveni vizita colegei de serie, Chindia Tîrgovişte, şi au pierdut cu 4-1, după ce la pauză a fost egal 0-0. Acesta a fost al doilea eşec din meciurile de pregătire disputate, pînă acum, de argeşeni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 196

Continuare
 
Participări la Olimpiada Sportului Şcolar Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 19 februarie 2018


Participări la Olimpiada Sportului Şcolar

Sîmbătă, sportivii Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini au cîştigat două faze judeţeane din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Echipa feminină de handbal a Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini şi-a surclasat adversarele din această etapă judeţeană, reuşind să se califice mai departe în competiţia destinată sportului şcolar. Tot în aceeaşi zi a avut loc şi etapa judeţeană la fotbal, unde echipa Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini s-a clasat pe locul întîi. Echipa din Mioveni a cîştigat finala cu scorul de 3-1, în faţa celor de la Liceul Tehnologic „Astra” Piteşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 139

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 februarie 2018


Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Manea i-a lăsat baltă
Negocierile de preluare a clubului UTA dintre agentul Florin Manea şi actualii conducători ai echipei arădene din Liga 2 s-au încheiat. Chiar dacă, la un moment dat, se părea că discuţiile dintre cele două părţi merg spre un acord favorabil, totul s-a năruit. Fiul legendei rapidiste Nicolae Manea nu va mai prelua UTA, nemulţumit de neîncrederea arătată de cei de la Arad, faţă de posibilităţile sale financiare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 144

Continuare
 
Nicoară va înfrunta Croaţia şi Italia! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 februarie 2018

Un baschetbalist piteştean, convocat la Naţională

Nicoară va înfrunta Croaţia şi Italia!


Echipa naţională de baschet masculin a României s-a reunit ieri la Cluj pentru meciurile din etapa a doua din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019. Tricolorii vor efectua un cantonament de patru zile, după care vor disputa două jocuri oficiale. Pe 23 februarie, România va întîlni în deplasare Croaţia, la Zadar, iar pe 26 februarie, tricolorii vor da piept, la Cluj, cu Italia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 227

Continuare
 
Săndoi: „Aşteptăm rezultate pozitive în retur” Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 19 februarie 2018


Săndoi: „Aşteptăm rezultate pozitive în retur”


La finalul partidei cu Vediţa Coloneşti, Emil Săndoi, antrenorul echipei FC Argeş, s-a declarat mulţumit de felul în care au evoluat jucătorii săi în această perioadă de pregătire. Tehnicianul grupării din Trivale îşi doreşte ca FC Argeş să înceapă cu dreptul returul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 294

Continuare
 
Cruceru şi-a reziliat contractul Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 februarie 2018


Cruceru şi-a reziliat contractul

FC Argeş s-a despărţit, acum cîteva zile, de încă un jucător. După ce acum cîteva săptămîni piteştenii l-au împrumutat la Atletic Bradu pe portarul Alexandru Oprican, echipa din Trivale a încheiat conturile cu mijlocaşul Antonio Cruceru. Acesta şi-a reziliat contractul cu alb-violeţii pe cale amiabilă. Cruceru nu a evoluat prea mult în prima parte a sezonului pentru gruparea din Trivale şi a decis să plece. De cîteva zile, Cruceru se pregăteşte cu echipa de liga a doua Luceafărul Oradea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 308

Continuare
 
Victorie la scor în ultimul amical! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 19 februarie 2018

Alb-violeţii au încheiat în forţă perioada de pregătire

Victorie la scor în ultimul amical!


Fotbaliştii de la FC Argeş au încheiat sîmbătă după-amiază meciurile de pregătire din această iarnă. Echipa antrenată de Emil Săndoi a învins cu 9-0 pe Vediţa Coloneşti, liderul ligii a patra din Olt, în ultimul amical disputat de alb-violeţi înainte de startul returului ligii secunde, programat să înceapă sîmbătă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 459

Continuare
 
Panţuroiu, argint la Balcaniadă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 februarie 2018

Atleta musceleană şi-a confirmat valoarea

Panţuroiu, argint la Balcaniadă


România a ocupat primul loc în clasamentul pe medalii la Campionatele Balcanice de atletism indoor rezervate seniorilor, de la Istanbul. La competiţia din Turcia, atleţii tricolori au cîştigat 5 medalii de aur, 5 de argint şi 5 de bronz. Turcia a ocupat locul al doilea, cu 3 medalii de aur, 5 de argint şi 2 de bronz, iar Bulgaria a completat podiumul, cu 3 de aur, 3 de argint şi 4 de bronz.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 166

Continuare
 
14 victorii din 14 meciuri! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 februarie 2018

Volei

14 victorii din 14 meciuri!

Voleibalistele de la FC Argeş au încheiat sezonul regulat al diviziei A 2 Vest fără înfrîngere. În ultima etapă a acestei faze a campionatului, disputată sîmbătă, FC Argeş s-a impus cu 3-2 în deplasarea de la CSU Politehnica Timişoara. Disputa cu bănăţencele a fost una destul de echilibrată. Piteştencele au cîştigat primul şi al treilea set cu 25-21 şi 31-29, l-au pierdut pe al doilea şi al patrulea cu 20-25 şi 17-25, iar în decisiv s-au impus cu 15-10. În urma acestei victorii, FC Argeş a terminat sezonul regulat pe primul loc, cu 40 de puncte, obţinute în 14 etape. Piteştencele sînt singura echipă neînvinsă din această serie. Pentru FC Argeş au evoluat Ilina, Ionescu, Stroe, Scarlat, Cojocaru, Briana Constantin şi Yasmin Constantin - libero. Pe parcurs au mai intrat Moale, Barac, Bărăscu şi Şutan.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 211

Continuare
 
Pescuitul zglăvoacei şi stronghilului Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 februarie 2018

Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul zglăvoacei şi stronghilului


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, dar şi reţete culinare pe bază de peşte. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul zglăvoacei şi strunghilului, două specii de peşte foarte puţin cunoscute de către majoritatea pescarilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 446

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 februarie 2018


Curiozităţi pescăreşti

Scrumbia, un peşte migrator

Scrumbia de Dunăre este un peşte marin din familia clupeidelor şi o regăsim în Marea Azov şi Marea Neagră de unde pătrunde în fluvii. Este o specie endemică relictă în Marea Neagră, de unde primăvara migrează în Dunăre, Nistru, Nipru, Bug şi Don, pentru a-şi depune icrele. Are o lungime de 30 - 45 cm şi o greutate obişnuită de 300-600 grame, maximă de 1 kg. Corpul este alungit, comprimat lateral, acoperit cu solzi caduci.Abdomenul în muchie de cuţit (carenă) şi acoperit cu solzi cu vîrfurile teşite. Gura este mare, dispusă terminal şi prevăzută cu numeroşi dinţi. Ochii au pleoape groase adipoase. Înotătoarea dorsală este scurtă şi dispusă aproximativ la mijlocul spatelui. Înotătoarele perechi sunt scurte şi ascuţite, iar înotătoarea anală alungită. Coloritul corpului este verde-albăstrui pe spate, iar laturile alb-argintii cu luciu metalic.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 236

Continuare
 
Doar Lazăr titular Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 februarie 2018

Ce au făcut românii cu Irlanda U19

Doar Lazăr titular


Reprezentativa U19 a României, formată din jucători născuţi începînd cu 1 ianuarie 1999, a disputat,joi, 15 februarie, cea de-a doua partidă amicală cu selecţiona­ta similară a Irlandei.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 267

Continuare
 
România, pe locul 36 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 februarie 2018


România, pe locul 36


Reprezentativa României se află pe locul 36 în ierarhia mondială publi­cată de FIFA, joi, 15 februarie 2018. Faţă de luna precedentă, tricolorii se află cu patru poziţii mai sus.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 242

Continuare
 
Programul complet de pregătire a echipelor argeşene de fotbal Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 februarie 2018


Programul complet de pregătire a echipelor argeşene de fotbal

CS Mioveni
l 15 ianuarie: reunirea lotului
l 27 ianurie: CS Mioveni - Unirea Bascov 3-1 (1-0) Au marcat: Florescu, Vintilă, Neagoe
l 29 ianuarie - 10 februarie: cantonament Mogoşoaia
l 3 februarie: CS Mioveni - Abatorul Slobozia 7-0 (3-0)
l 7 februarie: CS Mioveni - CS Baloteşti 3-1 (1-0)
l 10 februarie: CS Mioveni - Metaloglobus 0-2 (0-1)
l 14 februarie: CS Mioveni - CS Afumaţi amical anulat
l 17 februarie: CS Mioveni - Chindia Tîrgovişte
l  24 februarie: CS Mioveni - FCM Alexandria

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

Continuare
 
Cel mai tare amical al iernii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 februarie 2018

CS Mioveni va juca, astăzi, cu Chindia Tîrgovişte, în penultimul meci de pregătire din această iarnă

Cel mai tare amical al iernii!


CS Mioveni va disputa astăzi al cincilea amical al acestei ierni. Galben-verzii vor juca pe propriul teren, la Stadionul Orăşenesc, cu colega de serie, Chindia Tîrgovişte, partida fiind programată de la ora 10,45.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 401

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7104
 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Joi, 15.02.2018

--- 4.137 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter