Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Se opreşte curentul în Mărăcineni     *** Motor pentru Nissan, produs la Mioveni     *** Locuri de muncă pentru studenţi, în Germania     *** Pe 24 ianuarie, nu se lucrează!     *** Încep exproprierile pentru Drumul Expres     *** Încă trei persoane cu gripă!     *** 43 de solicitări pentru SMURD     *** I-a pus cuţitul la gît vînzătoarei!      *** Din cauza vitezei s-a oprit cu maşina în pom     *** I-a arătat „păsărica“ şi el a şantajat-o     *** După ce a devenit tătic, s-a spînzurat!     *** În timpul încăierării şi-a tăiat fiul     *** COŞULEŢ DE SCĂRIŢĂ CU CÎRNAŢI DE PLEŞCOI     *** Aventură şi un cîştig substanţial!     *** Sfinţii zilei      *** Evenimente 23 ianuarie de-a lungul vremii     *** Antologie despre Chişinău     *** „Frizerul de cîini” şi „Dovlatov”, la Cinema „Bucureşti”     *** FC Argeş joacă sîmbătă primul amical     *** Gheorghe, Paliciuc şi Orbeanu, la lotul naţional!     *** Jeremic, MVP-ul etapei!     *** Vor 10 medalii la Campionatul Balcanic     *** Liga tinerilor jucători      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Pregătire centralizată la Izvorani!     *** 10 juniori în lot    

 
"Perspectivele sînt bune!" Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2018

Preşedintele CD al CS Mioveni, Dumitru Olteanu

"Perspectivele sînt bune!"


Oficialul galben-verzilor a vorbit despre desemnarea sportivului anului şi a echipei anului

Clubul Sportiv Mioveni şi-a desfăşurat şi în acest an activitatea la 4 secţii, fotbal, judo, tenis de masă şi box. Rezultatele au fost şi ele la toate cele patru discipline sportive unele mai bune iar altele poate, sub aşteptări. La finalul lui 2018, echipa de fotbal a clubului se află în obiectiv, în prima parte a clasamentului Ligii a II, echipele de Centrul de Copii şi Juniori au clasări bune în campionatele naţionale şi judeţene, sportivii de la secţia de judo au adus în visteria clubului foarte multe medalii de-a lungul sezonului, echipa de tenis de masă, care este vicecampioana ţării, ocupă locul 1 după turul actualului campionat, iar boxeurii clubului sînt pe primele două la tineret şi seniori.

Comentarii (1) | Vizualizari: 953

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2018

Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Puteri mai mari pentru Florentin Petre

La final de 2018, Consiliul Director al ACS Dacia Unirea Brăila a emis un comunicat în care face o analiză a anului înainte de centenarul clubului şi transmite că este dator să continue tradiţia fotbalistică a Brăilei. În plus, s-a decis ca antrenorul Florentin Petre să aibă o putere şi mai mare în cadrul clubului începând cu 1 ianuarie 2019. Fostul dinamovist va prelua şi atribuţiile de manager sportiv, urmînd să răspunză în integralitate de politica de transferuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 922

Continuare
 
Pescuitul la crap iarna Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2018

Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul la crap iarna


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă vă vom prezenta pescuitul la crap iarna, material realizat de Shaun Harison, unul dintre cei mai buni pescari englezi de crap. Materialul a fost tradus de revista Super Pescar, una dintre cele mai bune reviste de profil din România.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 890

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2018

Curiozităţi pescăreşti

Cortul, obligatoriu la pescuitul de noapte

Dacă doriţi să combinaţi ieşirile în natură cu partidele de pescuit atunci, pentru a vă simţi confortabil pe malul apei, este obligatoriu să aveţi un cort plus un sac de dormit, scăunel sau şezlong şi dacă se poate o umbrelă de soare. Dacă nu doriţi să achiziţionaţi toate aceste accesorii odată, încercaţi să le luaţi măcar pe primele două pentru că sînt cele mai importante. Căutaţi un cort suficient de mare confecţionat din material impermeabil, cu cusăturile dublate de material şi care să aibă posibilităţi de aerisire, inclusiv plasa de ţînţari. La sacul de dormit verificaţi eticheta ca să vedeţi dimensiunile, densitatea căptuşelii, greutatea şi temperatura minimă la care-l puteţi folosi.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 853

Continuare
 
Mari sportivi, în drumul lor prin Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2018


Mari sportivi, în drumul lor prin Cîmpulung


Am ales doar 6 nume dintr-o lungă listă de mari sportivi care au călcat „teritoriul” municipiului Cîmpulung, fie într-o „vizită de lucru”, fie în tranzit sau poate doar pentru o petrecere privată. Toţi aceştia vin dintr-o lume pe care noi, practic, nu am simţi-o niciodată, dar ne împărtăşim cu bucuria lor. Cînd ne sînt aproape, ne bucurăm încă o dată. Vrem să-i atingem, să păstrăm o amintire cu ei...      

                                

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 935

Continuare
 
Cupa Sărbătorilor de Iarnă la Şah Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2018


Cupa Sărbătorilor de Iarnă la Şah

Cupa Sărbătorilor de Iarnă la Şah, ediţia a VII-a a fost organizată de curînd în foaierul Casei de Cultură Adriana Trandafir din Bascov, reunind peste 70 de participanţi şi susţinători cu vîrste de pînă la 80 de ani. Sportivii au fost cu preponderenţă din Bascov, de la Şcoala Gimnazială Virgil Calotescu dar şi din Piteşti. Şahiştii au jucat partide open ad-hoc, la final fiind răsplătiţi cu diplome şi cadouri. La festivitatea de premiere au participat viceprimarul din Bascov, Gheorghe Nedelea, profesoara Minerva Elena Rizea şi directorul Şcolii Gimnaziale „Virgil Calotescu‘’ din Bascov. Manifestarea a continuat la Primăria Piteşti unde primarul Cornel Ionică şi viceprimarul Laurenţiu Zidaru au oferit daruri şahiştilor. În semn de respect şi apreciere, Asociaţia Română de Tineret „Muntenia’’, prin reprezentanţii săi au acordat Medalia de Onoare, clasa a III-a, edilului Cornel Ionică.    
I.Ivănoiu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 852

Continuare
 
Programul Bazinului de Înot din Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 decembrie 2018


Programul Bazinului de Înot din Mioveni

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, Bazinul de Înot din Mioveni, care este administrat de SC Servcii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, va funcţiona după un program special. Acesta este următorul: l Vineri, 28 decembrie - DESCHIS (program normal 08.00 – 22.00) l Sîmbătă, 29 decembrie DESCHIS (program normal 08.00 – 16.00) l Duminică, 30 decembrie DESCHIS (program normal 08.00 – 16.00) l Luni, 31 decembrie DESCHIS (program normal 08.00 – 22.00) l Marţi, 1 ianuarie ÎNCHIS l Miercuri, 2 ianuarie ÎNCHIS.
S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 430

 
Record Naţional doborît de Crăciun! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 decembrie 2018

Înotătorii de la CSM Piteşti au fost la concurs în Ungaria

Record Naţional doborît de Crăciun!


În perioada Crăciunului, în Ungaria, la Gyor, s-a desfăşurat puternica competiţie internaţională de înot X.SCITEC - Cupa Gyor, pe vîrste l Juniori 4 (2007), Juniori 3 (2005 /2006), Juniori 2 (2003/2004, Juniori 1 (2002/2001), şi open (de la 2000 la 1988).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 880

Continuare
 
Luptele şi atletismul, în top! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 decembrie 2018

CSM Piteşti şi-a premiat campionii pe 2018

Luptele şi atletismul, în top!


CSM Piteşti, cel mai important club sportiv din judeţul nostru a încheiat anul 2018 cu un moment festiv. Instituţia condusă de directorul Gheorghe Dinu a organizat înainte de Crăciun festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi şi antrenori pe 2018. Evenimentul a avut loc la Clubul Hush, una dintre cele mai selecte locaţii din Piteşti şi a fost prezentat de jurnalistul Ionuţ Manta, realizatorul emisiunii Repriza de Sport de la Antena 1 Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 865

Continuare
 
Marius Dumitru şi echipa de tenis, Premianţii CS Mioveni, în 2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 decembrie 2018

Rezultate foarte bune penru boxeri şi tenismeni

Marius Dumitru şi echipa de tenis, Premianţii CS Mioveni, în 2018


La final de an, Clubul CS Mioveni şi-a stabilit premianţii din 2018, conducerea clubului analizînd cele mai bune perfomanţe avute, pe secţii de-a lungul sezonului. Rezultatele au stabilit sportivul anului un boxeur, iar echipa anului pe cea de tenis de masă, într-o grupare sportivă care mai are active secţiile de fotbal şi judo, şi aceastea două cu rezultate bune în 2018.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 874

Continuare
 
Ultimul meci din 2018 Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 decembrie 2018

Baschet

Ultimul meci din 2018

Echipa de baschet masculin a Piteştiului va disputa astăzi ultimul meci oficial din acest an. BCM U FC Argeş va întîlni de la ora 17:45, în deplasare pe Dinamo Bucureşti, singura formaţie din grupa valorică A care nu a cunoscut încă gustul victoriei în cele 11 meciuri disputate pînă acum. Piteştenii vor aborda această partidă de pe locul 5 al ierarhiei, cu cele 15 puncte acumulate în 11 runde, în timp ce Dinamo ocupă locul 8, cu 11 puncte. Cu un eventual succes, alb-violeţii îşi vor asigura în proporţie de 99% prezenţa în Top 6.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 857

Continuare
 
Liga 1 - Etapa 21 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 decembrie 2018


Liga 1 - Etapa 21

Rezultatele şi marcatorii ultimei etape din 2018
️ Miercuri, 19 decembrie 2018
 19.12.2018, Craiova, Stadion: „Ion Oblemenco“, ora: 20:00, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV / Look Plus
Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş 2 - 0 (0-0)
Au marcat: 1-0 Mitrita (52), 2-0 Mitrita (87 penalty)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 814

Continuare
 
Cei mai buni sportivi de la CS Dacia au fost premiaţi Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Cei mai buni sportivi de la CS Dacia au fost premiaţi

 

În cadrul unui eveniment festiv, organizat la Centrul Cultural, CS Dacia Mioveni 2012 şi-a premiat cei mai buni sportivi, care s-au remarcat în cadrul competiţiilor naţionale şi internaţionale din acest an, prin rezultate deosebite, care au adus clubului şi oraşului faimă şi respect.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 896

Continuare
 
Rezultate bune la Darts Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Rezultate bune la Darts


Zilele trecute s-a disputat a VIII-a ediţie a Cupei Oraşului Mioveni la Darts, etapă a Campionatului Naţional de Darts. Competiţia a adunat în faţa dartboard-urilor 70 de jucători la concursul masculin si 18 la concursul feminin, fiind reprezentate cluburi din Bucureşti, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Tîrgu Mureş, Braşov, Galaţi, Cluj şi Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 825

Continuare
 
3.000 de elevi au făcut sport în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


3.000 de elevi au făcut sport în Argeş


La Mioveni s-au desfăşurat fazele finale ale concursului judeţean „Intră în joc, cîştigă-ţi sănătatea!“, organizat de Prefectura Argeş, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Argeş. A fost o competiţie maraton, începută în luna octombrie, la care au participat aproximativ 3000 de elevi de la şcolile gimnaziale şi liceele argeşene, atît din mediul urban, cît şi rural.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 841

Continuare
 
Cadouri de Moş, la CS Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Cadouri de Moş, la CS Mioveni


Şi CS Mioveni le-a făcut o bucurie joi după-amiază tuturor sportivilor din cadrul clubului. Astfel, aproximativ 300 de copii, de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului, de la secţiile de box, judo şi tenis de masă au primit cadouri de Crăciun.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 832

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 9306


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

10 juniori în lot
In turul campionatului Eftimie a avut 12 juniori in lot , și acum au fost lăsați acasă copii din Mioveni . Nu înț...
23/01/19 12:11 Mai mult...

Dirijor şi solişti din Coreea de Sud
Artiștii coreeni și în general asiaticii au o tehnică de interpretare impecabilă. Totuși, ca expresitate, nu-i eg...
23/01/19 10:53 Mai mult...

I-a arătat „păsărica“ şi el a şantajat-o
La asemenea titlu, chiar va meritati numele de ....
23/01/19 10:32 Mai mult...

Şi-a călcat soacra cu maşina!
care legi???N-o sa pateasca nimic.Ne intrebam ce rost mai are politia, daca tot nu pateste nimeni nimic.
22/01/19 17:58 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Atentie! Desi TVA-ul s-a redus de la 19% la 9% pretul total cu TVA cu tot a ramas acelasi ca anul trecut. Pe facturile e...
22/01/19 16:59 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info