Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Punctul de pensie creşte semnificativ     *** Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva     *** PASTILA de UMOR      *** Program nou la Zona de picnic Făget      *** Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public      *** 1092 de focare, 360.800 porci ucişi!     *** Volumul construcţiilor în scădere!     *** Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti     *** Alege să nu fumezi!     *** Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!     *** Primarul s-a ales cu camionul confiscat      *** Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!     *** În arest după ce a spart o casă     *** Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!     *** A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi      *** Consumator de droguri, condamnat     *** Scandaluri sfîrşite la spital     *** „Meci greu, dar mergem să câştigăm“     *** „N-am primit nici o solicitare fermă”      *** Derby pentru supremaţie!     *** Vor să bată campioana!     *** 9 ani de la dispariţia lui Constantin Cârstea    

 
Victorie în Bănie Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 octombrie 2018

Volei

Victorie în Bănie

Voleibalistele de la FC Argeş merg ceas în acest tur de campionat. Echipa pregătită de Cristina Zanfir şi Ionela Davidescu a cîştiga sîmbătă cu 3-0 la seturi confruntarea din deplasare cu SCM U Craiova şi s-a apropiat la doar un punct de oltence care erau liderul seriei A2 Vest. Scorul pe seturi a fost 19-25, 10-25 şi 12-25. În urma acestui succes, FC Argeş a urcat pe locul 2, cu cele 8 puncte acumulate în trei etape. Lider rămîne SCM Craiova care are cu un punct în plus, dar şi cu un meci în plus jucat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 444

Continuare
 
Fază controversată la eliminare Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 octombrie 2018


Fază controversată la eliminare


Luceafărul Oradea a rămas în 10 oameni în minutul 77, după ce portarul a fost eliminat. Bogdan Moga a văzut în acel moment al doilea galben, pentru tragere de timp, într-un moment în care nu ştia că mai are un avertisment.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 470

Continuare
 
CS Mioveni - Luceafărul Oradea 2-1 (0-1) Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 octombrie 2018


CS Mioveni - Luceafărul Oradea 2-1 (0-1)

Au marcat: Gunie (autogol, min 80), Burnea (84) / Ţîră (25)

l Mioveni: Sima - Alexe (63 Kilyen), Celea, Burnea, Edi Stoica - Lazăr, Neagu (46 Drugă) - Rădescu, Popescu (46 Năstăsie), Coşereanu - Balint. Antrenor: Iordan Eftimie
l Luceafărul: Moga - Gunie (82 Mitrică), Oros, Băican, Moihedja - Vasile Pop, Preoteasa, Codoban, Dulca - Paraschiv (78 Moroz), Ţîră (65 Luduşan). Antrenor: Cristian Lupuţ
Arbitru: Ionuţ Anghelinei (Galaţi)
Cartonaşe galbene: Drugă (81), Celea (72), Balint (90+3) / Preoteasa (67), Moga (65, 77)
Cartonaş roşu: Moga (77)
Stadion Orăşenesc Mioveni
Spectatori: 1000

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 443

Continuare
 
A apărat penalty de ziua lui! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 octombrie 2018

Liga 2, Etapa 13: Victorie după ce la pauză au fost conduşi, iar portarul a parat un 11m la 0-1

A apărat penalty de ziua lui!


CS Mioveni a cîştigat cu2-1, sîmbătă dimineaţă, pe propriul teren, partida cu Luceafărul Oradea, joc contînd pentru etapa a 13-a a Ligii a II-a. Oaspeţii au condus la pauză, după golul lui Ţîră, însă elevii lui Iordan Eftimie au revenit pe tabelă printr-un autogol al lui Gunie (min. 80) şi prin reuşita lui Burnea (min 84).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 596

Continuare
 
Culisele meciului Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 octombrie 2018


Culisele meciului

Vreme bună de fotbal
l Vremea a fost excelentă pentru fotbal, sîmbătă dimineaţă la Mioveni, termometrele înregistrînd în jur de 18 grade Celsius la ora meciului, iar apoi temperatura a mai crescut.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 469

Continuare
 
Unirea Bascov, la prima înfrîngere Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 octombrie 2018

Liga 3:

Unirea Bascov, la prima înfrîngere

Nou - promovata argeşeană în Liga a III-a, Unirea Bascov a suferit sîmbătă, prima sa înfrîngere din campionat. Alb-albaştrii, antrenaţi de Adu Dulcea au pierdut acasă, cu 2-0 în faţa Universităţii Craiova, echipa lui Mititelu, partida disputîndu-se pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, la 3 ore după terminarea meciului de Liga a II-a. Jocul bascovenilor a contat pentru etapa a 9-a. Golurile victoriei oltenilor au fost marcate de Claudiu Bălan (min 15) şi Chihiro (min 32). După acest rezultat, Bascov-ul a rămas cu 18 puncte, dar a coborît de pe poziţia a doua pe locul 4, fiind la două puncte de liderul Flacăra Horezu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 589

Continuare
 
Pescuitul la ştiucă cu năluci Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul la ştiucă cu năluci


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul la ştiucă cu năluci.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4177

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

Curiozităţi pescăreşti

Avantajele pescuitului la bologneză

Denumirea pescuitului la bologneză provine din Italia şi cu toate că iniţial doar metoda de pescuit s-a numit aşa, cu timpul numele s-a transmis şi lansetei utilizate. Dacă vă întrebaţi prin ce este diferită această metodă, atunci trebuie să aflaţi că pescuitul la bologneză se deosebeşte de celelalte tehnici de pescuit cu plută, respectiv match-ul sau rubeziana prin faptul că ne oferă posibilitatea de a pescui la distanţă pe ape curgătoare şi este o metodă folosită frecvent de pescarii din toată ţara în special la pescuitul scobarului sau/şi al mrenei. Bologneza este de fapt o lansetă uşoară, cu lungimea cuprinsă între 4 şi 8 m, însă (pentru comoditate) mai frecvent utilizate sînt beţele de 5 şi 6 m. În scopul uşurării băţului, blancurile sînt subţiri şi făcute din carbon, iar monturile inelelor au doar un singur picior şi sînt construite din aliaje foarte uşoare. Acţiunea lansetei trebuie să fie de vîrf pentru a înţepa rapid, iar greutatea de lansare e cuprinsă de obicei între 1-20 grame.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
Bascov-ul joacă la Mioveni cu Craiova Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

Liga 3, Etapa 9: Unirea Bascov - FC U Craiova, astăzi, ora 16:00, Stadion Orăşenesc Mioveni

Bascov-ul joacă la Mioveni cu Craiova


Unirea Bascov joacă astăzi, de la 16:00 pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, cu Universitatea Craiova, o partidă contînd pentru etapa a 9-a a Ligii a III-a.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 491

Continuare
 
Înot: 20 de sportivi din Argeş la Izvorani Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018


Înot: 20 de sportivi din Argeş la Izvorani


În acest week-end se desfăşoară la în bazinul de la Centrul Olimpic Izvorani, Cupa de Toamnă 2018 la înot, pentru Cadeţi, Juniori, Tineret şi Seniori, organizator fioind Asociaţia Municipală de Nataţie Bucureşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 522

Continuare
 
„Nu ştiam ce jucători voi băga în teren!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018


„Nu ştiam ce jucători voi băga în teren!“


Antrenorul Mioveniului, Iordan Eftimie şi-a felicitat jucătorii după remiza de la Ploieşti şi a explicat cum a ajuns Burnea la ultima fază să fie pe linia porţii, alături de Sima.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 612

Continuare
 
Vor a cincea victorie acasă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

Liga 2, Etapa 13: CS Mioveni - Luceafărul Oradea, astăzi, ora 11:00, Stadion Orăşenesc

Vor a cincea victorie acasă


CS Mioveni dispută în această dimineaţă un nou meci de campionat, pe Stadionul Orăşenesc din localitate, urmînd să fie adversară, Luceafărul Oradea. Partida contează pentru etapa a 13-a a campionatului Ligii a II-a.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 565

Continuare
 
Vor puncte la Constanţa Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

Fotbal

Vor puncte la Constanţa

FC Argeş va disputa în acest week-end un nou meci de campionat. Echipa pregătită de Emil Săndoi va întîlni mîine, de la ora 12:00, în deplasare, pe SSC Farul Constanţa. Disputa dintre constănţeni şi argeşeni contează pentru etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor şi va fi transmisă în direct de către Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Alb-violeţii vor aborda această partidă de pe locul 4, cu cele 25 de puncte, acumulate în 12 runde, în timp ce marinarii se situează pe poziţia a 16-a a ierarhiei, cu doar 10 puncte, strînse tot în 12 runde. În eventualitatea în care vor reuşi să se impună, piteştenii pot reveni din nou pe podium, FC Argeş fiind la doar două lungimi în urma liderului Academica Clinceni.                   
M.Duinea   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 605

Continuare
 
„Să recuperăm punctele pierdute etapa trecută!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 19 octombrie 2018

 Ureche şi Barbu nu concep decît victoria la Constanţa:

„Să recuperăm punctele pierdute etapa trecută!“


Fotbaliştii de la FC Argeş sînt conştienţi de importanţa meciului de duminică, de la ora 12:00, din deplasare, cu SSC Farul Constanţa. Fotbaliştii piteşteni nu concep decît victoria în disputa cu marinarii. Portarul Andrei Ureche şi atacantul Cătălin Barbu au mare încredere în forţa echipei la care evoluează.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 455

Continuare
 
„Să profite de şansa pe care o au!“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

Săndoi va miza pe jucătorii tineri:

„Să profite de  şansa pe care o au!“


Forţat de problemele medicale cu care se confruntă unii dintre jucătorii cu experienţă ai echipei FC Argeş, antrenorul Emil Săndoi va miza la meciul de duminică, de la Constanţa, pe mai mulţi jucători tineri. Tehnicianul alb-violeţilor are mare încredere şi în atacantul Cătălin Barbu care se pregăteşte foarte bine la antrenamente. Săndoi aşteaptă de la acesta, dar şi de la ceilalţi jucători tineri pe care îi are în lot, să confirme încrederea pe care le-o acordă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 441

Continuare
 
Vor să urce pe podium! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

Alb-violeţii îşi doresc să profite de forma slabă a adversarului

Vor să urce pe podium!

SSC Farul Constanţa-FC Argeş, duminică, ora 12:00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV


FC Argeş va disputa în acest week-end un nou meci de campionat. Echipa din Trivale va întîlni duminică, de la ora 12:00, în deplasare, pe SSC Farul Constanţa. Disputa dintre constănţeni şi argeşeni contează pentru etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor şi va fi transmisă în direct de către Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Alb-violeţii vor aborda această întîlnire de pe locul 4, cu cele 25 de puncte, acumulate în 12 runde, în timp ce marinarii se situează pe poziţia a 16-a a ierarhiei, cu doar 10 puncte, strînse tot în 12 runde. În eventualitatea în care vor reuşi să se impună, piteştenii pot reveni din nou pe podium, FC Argeş fiind la doar două lungimi în spatele liderului Academica Clinceni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 641

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 8878
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info