Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Monday, 22 July 2019

Încă un stranier la echipa de baschet

Goran Gajovic la BCM U Piteşti!


Echipa de baschet masculin a Piteştiului a ajuns la un acord cu Goran Gajovic, unul dintre cei mai buni baschetbalişti străini care evoluează în campionatul intern. Baschetbalistul originar din Muntenegru, câştigător al LNBM în 2018, finalist în 2015 şi 2016, semifinalist în 2019, a semnat un angajament pe un sezon cu BCM U FC Argeş Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 450

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 22 July 2019

Dică nu se sperie de celelalte contracandidate:

„Nu există o favorită certă la promovare“


Nicolae Dică, mana­gerul echipei FC Argeş s-a declarat mul­ţumit de evoluţia jucă­to­rilor săi din meciul de vineri, cu Progresul Spartac Bucureşti, câş­tigat de alb-violeţi cu 3-0. Golurile piteştenilor au fost reuşite de Blej­dea (2) şi Brînzan, fot­balişti transferaţi de la Pandurii Târgu Jiu în această vară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 399

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 22 July 2019

LIGA 1:

Cifrele primei etape

Ediţia a 102-a a prin­cipa­lei competiţii inter­ne a început spectacu­los, cu 27 de goluri mar­cate, cele mai multe înscrise pe durata unei etape din sezonul regulat.    S.M.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 329

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 22 July 2019

Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Victorie cu ungurii

Cel de-al şaselea antrenament al „Bătrânei Doamne” în cantonamentul de la Rogla s-a desfăşurat sub forma unui test contra maghiarilor de la SC Budaörsi (scor 2-0). Disputat pe terenul învecinat hotelului unde sunt cazaţi „roş-albii”, amicalul a fost dominat destul de clar de arădeni, care, pe lângă cele două goluri şi-au creat şi alte ocazii importante, în special în prima parte. A fost primul test din cantonamentul din Slovenia şi al patrulea desfăşurat în această vară de UTA, toate fiind câştigate. Laszlo Balint a abordat partida cu o posibilă formula de start a partidei cu Dunărea Călăraşi, din cadrul primei runde a ligii secunde la fotbal. Iar răspunsul primit a fost pozitiv, în sensul că utiştii s-au exprimat bine pe ambele faze ale jocului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 409

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 22 July 2019

Volei:

S-au stabilit seriile în campionatele pentru juniori cadeţi, speranţe şi minivolei


În voleiul juvenil ro­mânesc, sezonul 2019-2020 va debuta oficial în luna octom­brie. Între timp, Fede­raţia Română de Vo­lei a anunţat compo­nenţa seriilor şi regu­la­mentul de desfăşu­rare pentru noua edi­ţie de campionat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 741

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 22 July 2019

Amical: CS Mioveni - Hapoel Haifa 0-2 (0-0)

Galben-verzii, învinşi de echipa lui Gabi Tamaş


CS Mioveni a pier­dut cu 2-0 amica­lul de sâmbătă cu fos­ta campioană a Israelului, Hapoel Haifa. Echipa la care evoluează şi românul Gabi Tamaş s-a im­pus cu 2-0, partida disputându-se la baza Federaţiei de la Buftea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 492

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 22 July 2019

Liga 1 - Etapa 2:

Rezultate şi marcatori

Vineri, 19 iulie 2019
19.07.2019, Târgu Mureş, Stadion: "TranSil", ora: 18:00, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look Sport
2 FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş 0 - 2 (0-0)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 356

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 20 July 2019

Curierul zilei vă prezintă tehnicile de pescuit

Intervale de hrănire în pescuitul la crap


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta intervalele de hrănire în pescuitul crapului şi momelile care selectează crapii mari. Sfaturile sunt oferite de Cătălin Toader, colaborator constant al revistelor de specialitate din România pe disciplina pescuit la crap, fotogra­ful oficial şi coordonatorul echipei media la World Carp Classic, fondator şi redactor şef la revistadecrap.ro şi nu în ultimul rând pescar de crap cu rezultate remarcabile în echipa CRAP24.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 514

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 20 July 2019

Curiozităţi pescăreşti

Crap de 22 kg prins pe Săruleşti!

 

Aliniat la startul uneia dintre cele mai importante competiţii crapiste a sezonului 2014 (Best 5 – Nations Carp Cup), Maris Din, unul dintre cei mai titraţi pescari de crap ai României şi prieten apropiat al echipei CRAP24, a trăit o experienţă pe care cu siguranţă nu o va uita prea curând. Mânaţi de mirajul unui pescuit pe o pistă atât de spectaculoasă ca Săruleştiul şi, de ce nu, poate chiar de mizele puse-n joc, această ediţie a concursului a reuţit să strângă nu mai puțin de 70 de pescari veniţi din 17 ţări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 484

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 20 July 2019

Elita sportului european se reuneşte la Baku

7 argeşeni concurează la FOTE!


Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că România va fi reprezentată de 103 sportivi la cea de-a 15-a ediţie de vară a Festivalului Olimpic al Tineretului European, programată în perioada 21-27 iulie 2019 la Baku, capitala Azerbaidjanului. 103 sportivi cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani vor lua startul în întrecerile de atletism, ciclism, gimnastica artistică, handbal, înot, judo, lupte, tenis şi volei, opt dintre cele zece sporturi din competiţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 568

Continuare
 
(2 voturi)
Saturday, 20 July 2019

Alb-vileţii au câştigat la scor de neprezentare

Prima victorie din amicale!

FC Argeş-Progresul Spartac Bucureşti 3-0(3-0). Au marcat: Blejdea (min.12, min.37), Brînzan (min.40)


FC Argeş a disputat ieri cel de-al pa­trulea meci de verifi­care din această pe­rioadă precompeti­ţională. Echipa pre­gătită de Nicolae Dică a învins cu 3-0 pe Progresul Spartac Bucureşti, formaţie de Liga a III-a care în sezonul trecut a terminat pe locul 3 în seria câştigată de Rapid Bucureşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 567

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 20 July 2019

Conducerea clubului din Trivale confirmă:

„Finanţarea echipei FC Argeş este legală!“


Doar o zi a durat incertitudinea privind finan­ţarea echipei FC Argeş de către autorităţile locale. După ce joi Cătălin Călugăru, secretarul Primăriei Piteşti a anunţat în Consiliul Local că a făcut o adresă la Curtea de Conturi prin care cerea un răspuns clar dacă Municipalitatea poate finanţa echipa de fotbal în urma adoptării Codului Administrativ, oficialii grupării din Trivale au venit ieri cu lămuriri suplimentare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 623

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 20 July 2019

Fotbal

Minerul Costeşti - Unirea Bascov în Cupa României


Federaţia Română de Fotbal a stabi­lit ieri programul me­ciurilor Fazei I a Cu­pei Româ­niei, ediţia 2019/2020, etapa naţională.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 506

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 July 2019

Încă un jucător continuă cu BCM U FC Argeş

Tudor Gheorghe şi-a prelungit contractul


Echipa de baschet masculin a Piteş­tiului îşi conturează lo­tul pentru sezonul ur­mător. După transferul lui Iuri Fraseniuc, gru­parea din Trivale a a­juns la un acord pentru prelungirea contractului cu Tudor Gheorghe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 542

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 19 July 2019

Legendele fotbalului românesc vin la piteşti

Meci caritabil pentru Viorel Turcu!


Legendele fotbalul românesc îşi vor da din nou întâlnire pentru o cauză nobilă. Pe 26 iulie, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, Mircea Lucescu, Ioan Andone, Helmuth Ducka­dam, Miodrag Belodedici, Cosmin Contra, Mirel Rădoi, Mircea Rednic şi alte legende ale fot­balului românesc vor juca pe arena din Piteşti un meci caritabil, în cadrul evenimentului ”Dăruim viaţă prin fotbal”, dedicat fostului jucător al FC Argeş şi al Stelei, Viorel Turcu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 863

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 July 2019

Cum văd oficialii FC Argeş şi CS Mioveni noul sezon competiţional

„Vrem să fim în primele locuri!“


Federaţia Română de Fotbal a stabilit miercuri după-amiază programul noului sezon compe­tiţional al Ligii 2. FC Argeş şi CS Mioveni, cele două reprezentante ale judeţului în acest eşalon au ambiţii mari în ediţia de campionat 2019-2020.

Prima etapă a sezonului este programată pe 3 august,  FC Argeş urmând să întâlnească pe propriul teren, Ripensia Timişoara, o echipă destul de incomodă, iar CS Mioveni în deplasare la ASU Politehnica Timişoara. n

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 476

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 10704


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
Bravo Viorel Boteanu !ai surprins exact esenta mecanismului ce a stat la baza votului pentru cei 2 "gropari" ai neamului...
22/08/19 13:47 Mai mult...

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
Am transmis astazi un comentariu decent, dar nu apare postat. Functioneaza cenzura pe site-ul Curierului?
22/08/19 12:38 Mai mult...

„În trei ani vreau să duc echipa în Liga I!“
Dica vb numai de bani , de jucatori ca cer bani .Dica ia si tu exemplu de le Balint a facut din nimic anul precedent pe ...
22/08/19 09:03 Mai mult...

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
Păi dvs., d-le Smeureanu, când scrieţi despre politică, minţiţi (inclusiv prin omisiune) aproape tot timpul! Dar l...
22/08/19 08:19 Mai mult...

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
Că nu este alta mai frumoasă și mai de folos în toată viața omului zăbavă decât cetitul cărților (Miron Costi...
22/08/19 07:37 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info