Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Astăzi, prima şedinţă de Consiliu Local la Mioveni     *** Un Neica Nimeni de la marginea Imperiului    *** Dacia a produs cu 21.000 mai multe maşini      *** Sfinţii zilei     *** Planuri de vacanţă şi noi achiziţii!    *** Papricaş de pui cu găluşte     *** Evenimente 17 ianuarie de-a lungul vremii     *** Energie la preţ dublu faţă de Cehia     *** Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini – 50 de ani de existenţă      *** Foc la acoperişul casei     *** Victima proxeneţilor, ucisă în Elveţia     *** Fost primar riscă să se întoarcă la închisoare     *** Spărgător trimis în judecată     *** Strivită de buldoexcavator     *** Primarul-preot Bărănescu, încarcerat     *** Cîmpulung, oraş european, cu sobe la bloc, pe lemne!     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Boboc, în pregătire cu CS Mioveni!     *** ️Partidă importantă pentru handbalistele din Mioveni     *** Schumacher dorit la Baloteşti     *** CS Pristavu şi-a premiat tenismenii     *** Ureche, pe picior de plecare     *** Ştiri de la FC Argeş     *** Sancţionaţi de Federaţie     *** „Vreau calitate, nu cantitate!“    *** „Băieţii au luptat exemplar“   

 
„În retur vom fi mult mai puternici” Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 10 decembrie 2018

Săndoi are mare încredere în potenţialul echipei:

„În retur vom fi mult mai puternici”


La finalul partidei de vineri seară, cu Pandurii Târgu Jiu, cîştigată de FC Argeş cu 3-1, Emil Săndoi, antrenorul echipei din Trivale, a ţinut să mulţumească jucătorilor pentru atitudinea pe care au avut-o în teren. Tehnicianul piteştenilor a avut şi un mesaj pentru acei spectatori nemulţumiţi de înfrîngerile cu Snagovul şi Baloteştiul care l-au contestat pe toată durata partidei cu gorjenii.

Comentarii (4) | Vizualizari: 988

Continuare
 
La 5 puncte de locul 1! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Alb-violeţii au încheiat anul cu o victorie

La 5 puncte de locul 1!

FC Argeş - Pandurii Tg. Jiu 3-1(1-1). Au marcat: Buhăescu(min.12 penalty, min.66), Nilă(min.74) / Tudoran(min.19)


FC Argeş a terminat anul 2018 cu o victorie care îi menţine pe alb-violeţi aproape de podiumul ligii secunde. Echipa din Trivale s-a impus cu 3-1 în confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Pandurii Târgu Jiu, o echipă destul de incomodă pentru toate pretendentele la promovarea în Liga I. În urma acestui succes, piteştenii s-au apropiat la doar trei puncte de Universitatea Cluj, ocupanta ultimei trepte a podiumului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
Au urcat pe locul 2! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Volei

Au urcat pe locul 2!

Voleibalistele de la FC Argeş au obţinut sîmbătă după-amiază o nouă victorie în campionat. Echipa pregătită de Cristina Zanfir şi Ionela Davidescu s-a impus cu 3-1 la seturi în confruntarea de pe propriul teren cu CSM Sibiu. Scorul pe seturi a fost următorul: 25-17, 25-27, 25-20, 25-20. Piteştencele au început foarte bine partida şi au cîştigat primul set cu 25-17. În actul al doilea, ardelencele au avut o tresărire de orgoliu şi au reuşit să se impună cu 27-25. Actul al treilea a fost unul destul de echilibrat fiind cîştigat cu 25-20 de alb-violete. În setul 4 s-a mers cap la cap pînă la 13, cînd argeşencele au reuşit să se desprindă la 5 lungimi. În final FC Argeş şi-a adjudecat şi această secvenţă cu 25-20. În urma acestui succes, FC Argeş a acumulat 23 de puncte şi a urcat pe locul 2, lider fiind CSM Târgu Mureş cu 30 de puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 740

Continuare
 
Pescuitul la babuşcă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul la babuşcă


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă vă vom prezenta pescuitul la babuşcă, material realizat de Ghidul Pescarului, unul dintre cele mai bune site-uri de pescuit din România. Babuşca sau ocheana (Rutilus rutilus) este un peşte care face parte din familia ciprinidelor. În România, aceasta se găseşte cel mai frecvent în Dunăre şi bălţile ei dar şi în zona litoralului în iazuri şi lacuri. Mai rar o putem găsi în rîuri în cursul inferior al acestora ca: Bega, Timiş, Somes, Jiu, Olt, Cerna şi foarte rar în Prut dar frecvent în braţele închise ale Siretului. Primavara stă în zona malurilor şi în timpul inundaţiilor se mută în bălţile vecine. Capul babuştii este conic iar gura este mică, dispusă terminal fără mustăţi. Înotătoarea anală are marginea concava şi se află în urma înotătoarei dorsale. La începutul primăverii, babuşca se găseşte lîngă ţărm şi trece în bălţi pentru depunerea icrelor pentru a încerca să se ferească de duşmanii ei ştiuca şi bibanul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 773

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Curiozităţi pescăreşti

Firul monofilament

Monofilamentul (sau nailonul - cum greşit se mai spune) este unul dintre cele mai utilizate tipuri de fire pentru pescuit. Dacă vă întrebaţi de ce termenul de nailon e greşit, trebuie să aflaţi că firul monofilament (asta însemnînd că e alcătuit doar dintr-un singur fir) poate fi confecţionat dintr-o gamă largă de materiale sintetice, care cuprind pe lîngă nylon şi fluorocarbon (policlorura de vinil) şi alte materiale cum ar fi: polietilena, dacronul, diverşi copolimeri sau chiar combinaţii ale acestora. Materialul (ori amestecul de materiale) din care e confecţionat firul monofilament, poate conferi acestuia diverse calităţi speciale: coeficient de elasticitate redus, invizibilitate în apă (fluorocarbonul) ori greutate sporită (utila la firele scufundătoare). În legătură cu diametrul firelor monofilament trebuie să aveţi în vedere două aspecte: 1 - diametrul să fie atît cît scrie pe ambalaj (evident +/- o anumită toleranţă) 2 - diametrul sa fie constant pe toata lungimea firului, pentru că în locul unde acesta e mai redus apare o tensiune suplimentară care poate duce la ruperea acestuia. Toate firele monofilament pentru pescuit au un anumit coeficient de elasticitate, care se încadrează uzual între 10 şi 25 %. Un coeficient de elasticitate ridicat poate produce două probleme: întîrzie aplicarea înţepăturii şi în acelasi timp, atenuează semnalizarea muşcăturii. Avantajele firului monofilament sînt preţul redus, poate fi folosit cu orice tip de inele şi este invizibil în apă. Dezavantajele sînt că trebuie schimbat anual, întîrzie sesizabil indicarea muşcăturii şi transmiterea înţepăturii atunci cînd pescuim la distanţă, nu rezistă prea bine la uzura mecanică (frecare).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 632

Continuare
 
„Apărarea agresivă a făcut diferenţa” Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Antrenorul Clujului după victoria cu BCM U FC Argeş:

„Apărarea agresivă a făcut diferenţa”


U BT Cluj, deţinătoarea Cupei şi SuperCupei României la baschet masculin a reuşit să o învingă miercuri seară pe BCM U FC Argeş la capătul unui meci dominat în mare parte a timpului de echipa Florin Nini. Ardelenii au reuşit să se impună la o diferenţă de trei puncte, scor 83-80, după ce au recuperat un handicap de 9 puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 711

Continuare
 
Cinci judoka argeşeni înfruntă elita mondială! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Champions League şi Europa League se desfăşoară la Bucureşti

Cinci judoka argeşeni înfruntă elita mondială!


În acest week-end, Sala Polivalentă din Bucureşti găzduieşte cele mai importante evenimente din judo-ul mondial. Champions League şi Europa League vor fi organizate pentru prima dată în acelaşi timp şi în acelaşi loc, iar gazda evenimentelor va fi capitala ţării noastre.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 743

Continuare
 
Vor victorie, în ultimul meci din 2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Liga 2, Etapa 21: CS Mioveni - Sportul Snagov, astăzi, ora 11:00, Stadion Orăşenesc

Vor victorie, în ultimul meci din 2018


CS Mioveni joacă astăzi un nou meci pe propriul teren, echipa noastră urmînd să primească vizita locului doi al clasamentului, Sportul Snagov. Partida de pe Stadionul Orăşenesc contează pentru etapa a 21-a şi va începe la ora 11:00, intrarea spectatorilor fiind liberă. Acesta este al doilea meci din returul campionatului şi în acelaşi timp, ultimul meci oficial al galben-verzilor, din 2018, după această etapă, campionatul urmând să se întrerupă, până la primăvară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 761

Continuare
 
Meci greu cu ardelencele Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Volei

Meci greu cu ardelencele

Voleibalistele de la FC Argeş vor disputa în acest week-end o nouă etapă de campionat. Echipa pregătită de Cristina Zanfir şi Ionela Davidescu va întîlni astăzi de la ora 13:30, la Sala Sporturilor Trivale pe CSM Sibiu. Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru runda cu numărul 10 a sezonului, prima a returului. Voleibalistele alb-violete nu vor avea o misiune uşoară în această dispută avînd în vedere adversarul pe care îl vor avea în faţă. FC Argeş ocupă locul 3, cu 20 de puncte obţinute în 9 runde, în timp ce ACS Volei CSM Sibiu se situează pe locul 4, cu 19 puncte, adunate tot în 9 etape. În confruntarea din tur, piteştencele s-au impus destul de greu, cu 3-2 la seturi. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 739

Continuare
 
Rezultate şi marcatori Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Liga 1 Etapa 18:

Rezultate şi marcatori

Marţi, 4 dec .
 04.12.2018, Voluntari, Stadion: „Anghel Iordănescu“, ora: 17:30, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV / Look Plus
FC Voluntari - FC Hermannstadt 2-0 (0-0)
Au marcat: 1-0 Gadze (52), 2-0 Gadze (65)
 04.12.2018, Bucureşti, Stadion: „Dinamo“, ora: 20:00, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV / Look Plus
Dinamo Bucureşti - CFR Cluj 0 - 3 (0-1)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 749

Continuare
 
Florin Nini: „Diferenţa s-a făcut la aruncări” Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018


Florin Nini: „Diferenţa s-a făcut la aruncări”


La finalul partidei de miercuri seară, cui U BT Cluj, pierdută de BCM U FC Argeş cu 80-83, tehnicianul argeşenilor, Florin Nini, s-a arătat mulţumit de modul în care au evoluat jucătorii săi. Principalul alb-violeţilor consideră că plusul de experienţă al ardelenilor a făcut diferenţa.

Comentarii (1) | Vizualizari: 775

Continuare
 
Înfrîngere nemeritată! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018

Argeşenii s-au luptat de la egal la egal cu ardelenii

Înfrîngere nemeritată!

BCMU FC Argeş – U-BT Cluj 80-83 (20-22, 18-18, 25-22, 17-21)


Baschetbaliştii de la BCM U FC Argeş au fost foarte aproape de un rezultat bun în confruntarea de miercuri seară, de pe propriul teren cu U BT Cluj, cîştigătoarea Cupei şi SuperCupei României. Echipa din Trivale a pierdut la trei puncte, scor 80-83, disputa cu ardelenii. Partida de la Sala Sporturilor Trivale a fost decisă pe final, pe fondul lipsei de luciditate a piteştenilor care nu au ştiut să gestioneze situaţia.

Comentarii (3) | Vizualizari: 854

Continuare
 
„Este obligatoriu să cîştigăm!“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018

Buhăescu şi Costin au prefaţat partida cu Pandurii:

„Este obligatoriu să cîştigăm!“


Fotbaliştii de la FC Argeş vor să facă uitate cît mai repede eşecurile cu CS Snagov şi CS Baloteşti şi să încheie anul în forţă. Mijlocaşul Raul Costin şi atacantul Vasile Buhăescu îşi doresc ca echipa din Trivale să lase o impresie cît mai bună în partida de astăzi, de la ora 17:30, de pe propriul teren, cu Pandurii Târgu Jiu, ultimul meci oficial din 2018.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 827

Continuare
 
Vor să încheie anul cu victorie! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018

Alb-violeţii în faţa ultimului meci oficial din 2018

Vor să încheie anul cu victorie!

FC Argeş - Pandurii Târgu Jiu, astăzi, ora 17:30, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV


După două înfrîngeri consecutive, cu Sportul Snagov şi CS Baloteşti, FC Argeş vrea să revină din nou în lupta pentru podium. Echipa din Trivale este condamnată să cîştige meciul de astăzi, de la ora 17:30, de pe propriul teren, cu Pandurii Târgu Jiu, un adversar destul de incomod, atît pe teren propriu, cît şi în deplasare. După 20 de etape disputate din această ediţie de campionat, FC Argeş se situează pe locul 6, cu 38 de puncte, cu 6 mai puţin decît liderul Chindia Târgovişte, în timp ce Pandurii ocupă poziţia a 8-a, cu 28 de puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 760

Continuare
 
Cadouri de la Moş Nicolae Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018

Fotbal

Cadouri de la Moş Nicolae

Juniorii de la FC Argeş vor fi recompensaţi pentru rezultatele obţinute în acest an. Astăzi, de la ora 16:30, cu o oră înainte de startul partidei cu Pandurii Târgu Jiu, mai multe grupe de juniori ale clubului alb-violet vor primi vizita lui Moş Nicolae care va veni încărcat cu pachete cu dulciuri şi alte surprize. Premierea copiilor va avea loc pe stadionul Nicolae Dobrin şi va fi oficiată de conducerea executivă a grupării din Trivale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 741

Continuare
 
Liga 1 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018

Liga 1

 Etapa 18
l FC Voluntari - FC Hermannstadt     2-0 (0-0)    
l Dinamo - CFR Cluj         0-3 (0-1)
l Gaz Metan - Viitorul         2-2 (1-1)
l Sepsi OSK - FCSB         4-2 (2-0)
l Dunărea Călăraşi - Astra         1-2 (0-2)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 738

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 9261


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Ureche, pe picior de plecare
iar jucatori imprumutati,iar someri....ce vrei sandoi sa faci aici,staiune balneoclimaterica?ce tot incerci sa scoti juc...
17/01/19 17:28 Mai mult...

Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini – 50 de ani de e...
Sant unul din elevii acestui liceu , de acum 50 de ani! Aveam profesori Exceptionali : Domnul Gherghina , Domnul Ilovi...
17/01/19 17:26 Mai mult...

Victima proxeneţilor, ucisă în Elveţia
legalizati prostitutia si asemena specimene nu vor mai avea pe cine exploata
17/01/19 17:13 Mai mult...

Victima proxeneţilor, ucisă în Elveţia
Nu va spune nimic domnilor din ION ARGEȘ faptul că acești țigani sunt familiarizați cu seful politiei Campulung car...
17/01/19 14:16 Mai mult...

„Vreau calitate, nu cantitate!“
Ei nu pot promova anul acesta si Olteanul tot transfera si vb. de buget , gândire nesănătoasă fara logica . Aduce nu...
17/01/19 12:56 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info