Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

Fapt divers *** ️ Poliţistul împuşcat a murit     Fapt divers *** ️ Turist polonez căzut pe munte     Fapt divers *** ️ Şoferul obosit a ajuns e contrasens     Sport *** ️ Derby de tradiţie în Trivale!     Social *** ️ Adormirea Maicii Domnului     Fapt divers*** ️ Turist polonez căzut pe munte     Social*** ️ Comparaţia este făcută cu mediul privat     Social *** ️ Datoria externă a României a crescut     Social *** ️ Nu vă căutaţi perechea pe internet    
 Publicitate pdf
(1 vot)
Saturday, 06 July 2019

Nouă mutare în conducerea clubului FC Argeş

Bogdan Stoica, noul director executiv!


FC Argeş are de ieri un nou direc­tor executiv. Bogdan Stoi­ca (38 de ani) a fost numit vineri în a­ceas­­tă funcţie şi se va ocu­pa strict de par­tea spor­tivă a echipei din Trivale. Ofi­cia­lul grupării din Triva­le are o experienţă de 14 ani ca jucător şi de 3 ani ca manager sportiv.

Comentarii (3) | Vizualizari: 654

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 06 July 2019


CS Mioveni, egală o oră cu FCSB

Oaspeţii au câştigat în cele din urmă dintr-un penalty


Diferenţa între Liga I şi Liga II nu s-a văzut deloc joi seara, în amicalul CS Miove­ni - FCSB, în ciuda fap­tului că bucureş­te­nii s-au impus cu 1-0.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 534

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 06 July 2019

Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Încă un transfer

Dunărea Călăraşi nu se dezminte nici în a patra zi a acestei săptămâni. Retrogradata în Liga 2 şi-a menţinut targetul de când a început pregătirea şi a semnat cu cel puţin un jucător pe zi, ajungând, astfel, la patru transferuri. După portarul Alessandro Caparco (35 de ani, ex Dunărea Călăraşi) şi mijlocaşii Tha'er Bawab (34 de ani, ex Dunărea Călăraşi) şi Cristian Raiciu (23 de ani, ex Pandurii Târgu Jiu), Dunărea l-a achiziţionat astăzi pe fundaşul Alin Mutu (24 de ani). Ultima dată la Aerostar Bacău, Alin Mutu şi-a reziliat contractul cu echipa moldoveană imediat după ce aceasta a retrogradat în Liga 3.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 453

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 06 July 2019

Curierul zilei vă prezintă tehnicile de pescuit

Lacul Şuica s-a redeschis pescuitului!


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul pe lacul Şuica, din judeţul Olt, baltă administrată de un om de afaceri din Piteşti.

Comentarii (1) | Vizualizari: 565

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 06 July 2019

Curiozităţi pescăreşti

Crap de 100 kg prins de un englez!


Captură record a unui pescar englez, stabilit în Thailanda. Bărbatul a prins un crap de aproximativ 104 kilograme.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 636

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 05 July 2019

Consiliul Local a votat cu unanimitate de voturi

FC Argeş a devenit echipă de drept privat!


Consiliul Local Piteşti a votat ieri, cu unanimitate de voturi, trecerea activităţii echipei de fotbal a Piteştiului la Asociaţia Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş, structură de drept privat înfiinţată în această vară la propunerea autorităţilor locale. Membrii fondatori ai acestei asociaţii sunt SC Apă Canal 2000 SA, SC Salubritate 2000 SA, cele mai puternice societăţi comerciale din punct de vedere financiar din subordinea autorităţilor locale şi Primăria Piteşti. Asociaţia Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş a primit, între timp, şi CIS-ul , dar şi drept de promovare în Liga I după şedinţa de miercuri a Comitetului Executiv al FRF.

Comentarii (1) | Vizualizari: 704

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 05 July 2019


Victorie la scor în primul amical

Au fost câte 8 goluri pe repriză, pentru CS Mioveni  Un italian a marcat de 6 ori...


CS Mioveni a dis­pu­tat în această seară primul meci a­mical al acestei veri, contra unei echipe de Liga a V-a, campioa­na Seriei Centru 2, FC Star Sport Argeş. Galben-verzii au în­vins cu 16-0, mar­când câte 8 goluri pe repriză.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 583

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 05 July 2019

Nicolae Dică vrea ca FC Argeş să prezinte interes şi pentru mediul privat   

„Aşteptăm şi oamenii de afaceri lângă echipă!“


FC Argeş va avea drept de promo­vare în noul sezon competiţional după decizia dată miercuri de Comitetul Execu­tiv al FRF care a a­probat amenda­men­tul de modificare al articolului 4 din ROAF prin care cluburile de drept public care îşi schimbă forma juridi­că şi devin structuri de drept privat, să aibă drept de partici­pare în Liga I.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 824

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 05 July 2019


Piloţii argeşeni, în topul naţional la Rally Cros!

După primele trei etape ale sezonului 2019, Gheorghe Ticuţă conduce detaşat în clasamentul Open şi al Grupei H3 din Campionatul Naţional de Rally Cross. Cu două victorii consecutive, la Bradu şi la Mioveni, Ticuţă are 59 de puncte adunate în primele trei runde. Ocupantul poziţiei secunde, David Presură are 47, în timp ce ultimul loc al podiumului de la Open este împărţit de Eduard Georgescu şi Mihai Berbecaru, ambii cu câte 40 de puncte.Învingător în toate etapele acestui sezon la H3,

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 05 July 2019

Microbişti, decupaţi şi puneţi în ramă!

PROGRAMUL turului Liga I  - Sezonul 2019-2020


Liga I începe peste o săptămână cu un nou sezon, din păcate pentru noi, al optulea consecutiv fără o echipă argeşeană la start. Ultima din Argeş care a jucat pe prima scenă fotbalistică a ţării a fost CS Mioveni, însă trena a fost dusă ani mulţi de FC Argeş, în timp ce Internaţional Curtea de Argeş a ajuns şi ea în acest eşalon. În noul sezon rămînem doar cu consolarea de a avea în loturile echipelor de Liga I mai mulţi argeşeni, născuţi la noi, atît jucători cît şi antrenori sau conducători, în timp ce numărul jucătorilor ce au cochetat la un momentdat cu vreo echipă argeşeană este mult mai mare.  Noul campionat pare să aibă aceleaşi favorite ca în finalul sezonuluit recut:  FCSB, CFR Cluj, CS U Craiova. Liga I, are la start în acest sezon şi două nou-promovate, Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni, dar şi o echipă retrogradată din Liga I în primă fază dar salvată apoi de baraj: Hermannstadt .Turul campionatului începe pe 12 iunie şi se termină pe 20 octombrie. Returul începe pe 26.10 2019 şi se termină pe la sfârşitul lui februarie 2020. La o săptămînă după terminarea sezonului regulat va începe play-off-ul şi play-out-ul Ligii I, unde vor juca primele şase clasate, respectiv ultimele 8 aflate în top.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 531

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 04 July 2019

Voleiul piteştean are ambiţii mari în prima ligă

FC Argeş Volei începe pregătirea pe 1 august


Pentru oficialii echipei de volei feminin a Piteştiului această perioadă a anului nu este una de vacanţă. Cristina Zanfir, antrenoarea FC Argeş Volei, nou promovată în prima ligă, pune la punct în aceste zile ultimele detalii privind programul de pregătire al echipei şi campania de transferuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 589

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 04 July 2019

Crema înotului continental concurează la Kazan

Zece români la Campionatul European!


De ieri şi până dumi­nică, oraşul rus Ka­zan găzduieşte o nouă ediţie a Campionatului European de Înot pen­tru juniori. La startul întrecerilor de la Kazan şi-au anunţatr prezenţa peste 500 de sportivi din 50 de ţări. În cele cinci zile de concurs, cei mai valoroşi vor lupta pentru supremaţie şi pentru medaliile puse în joc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 468

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 04 July 2019

Comitetul Executiv al FRF a modificat articolul 4 din ROAF

FC Argeş are drept de promovare în Liga I!


Este oficial!. FC Argeş va avea drept de promovare în noul sezon competiţio­nal după decizia dată ieri de Comitetul Executiv al FRF care a aprobat amenda­mentul de modificare al articolului 4 din ROAF prin care cluburile de drept public care îşi schimbă forma juridică şi devin structuri de drept privat, să aibă drept de participare în Liga I.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 606

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 04 July 2019

Fotbal

FC Argeş-Chindia, vineri, de la ora 18!

FC Argeş va disputa mâine primul meci de verificare din această perioadă precompetiţională. Echipa din Trivale va întâlni Chindia Târgovişte, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin. Amicalul cu formaţia dâmboviţeană, nou-promovată în Liga I, ar fi trebuit să se dispute iniţial vineri, de la ora 20, însă a fost devansat la cererea oficialilor târgovişteni care vor să le dea câteva zile libere jucătorilor după cantonamentul de pregătire de la Braşov care se încheie chiar în ziua amicalului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 497

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 04 July 2019


Rally-Cross-ul revine la Câmpulung!


În acest weekend, la Câmpulung, Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, cu sprijinul Pri­mă­riei Municipiului Câm­pulung, va organiza cea a a V-a ediţie a Cupei Câmpulung Muscel, con­tând pentru cea de a IV-a etapă a Campio­natului Naţional de Rally Cross, sub egida FRAS.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 409

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 04 July 2019

Primele transferuri înregistrate în Liga 1

Piteşteanul Răuţă, de la Voluntari la Dinamo!


Departamentul de Competiţii al LPF a început să înregistreze primele transferuri în Liga 1, pentru sezonul 2019/2020. Precizăm că ultima zi a perioadei de transferări pentru sezonul respectiv este 3 septembrie 2019.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 10666


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Urs relocat, din Rucăr
au barbierit padurile si animalele sufera. Solutia este o lege ca in Austria legata de taierile de copaci.Alesii nostri...
15/08/19 20:19 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
Sunt peste 30 de admisi din Arges. Felicitarile mele pentru incompetenta!
15/08/19 13:05 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
Va rog sa verificati site ul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza si veti observa ca nota cea mai mare este obtinuta...
15/08/19 09:12 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
Va rog sa verificati rezultatele pe site ul Academiei de Politiei Alexandru Ioan Cuza si vezi observa ca nota cea mai ma...
15/08/19 09:04 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
CORECT : Nu au fost 6 ci doar 2 !
15/08/19 07:58 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info