Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport
Fapt divers *** ️ Restaurant distrus de incendiu     Fapt divers *** ️ De două ori în arest, într-o zi!     Fapt divers *** ️ Patron de local, condamnat     Fapt divers *** ️ BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Sport *** ️ Finanţarea FC Argeş în pericol!     Fapt divers *** ️ În arest după ce şi-a bătut crunt nevasta!     Fapt divers *** ️ Ambulanţa a provocat accident     Social*** ️ Tot mai multe firme radiate!     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Social *** ️ Nu toate faptele beneficiază de noile modificări     Social *** ️ Sfaturi pentru colectarea deşeurilor, la Mioveni     Sport *** ️ Tudor Gheorghe şi-a prelungit contractul    
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 mai 2019

Boxerul piteştean are asigurată medalia de bronz

Adrian Preda, în semifinalele Campionatului European!


Campionatele Europene de box rezervate juniorilor juniorilor se apropie de sfârşit. Pugiliştii tricolori şi-au asigurat opt medalii la competiţia continentală de la Galaţi, ceea ce reprezintă un progres uriaş faţă de 2018, când în Rusia a fost obţinută o singură medalie prin piteşteanul Adrian Preda la categoria 54 kg. Sportivul legitimat la clubul FC Argeş - CSM Piteşti are mari şanse de a repeta rezultatul de anul trecut fiind unul dintre cei opt boxeri români care au rămas în lupta pentru titlul continental.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 605

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 mai 2019

Liga 2 retrospectiva etapei 37

O singură necunoscută: cine merge la baraj!


Penultima etapă a Ligii a II-a a consfinţit promovarea matematică, în Liga a I a Academicii Clinceni şi Chindiei Târgovişte, în urma victoriilor obţinut cu FC Argeş şi Luceafărul Oradea. De asemenea, s-a lămurit şi cine este a cincea echipă retrogradată, Energeticianul, după înfrângerea la scor cu Metaloglobus. În rest, rezultatele au fsot previzibile.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 574

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 mai 2019

CSM Piteşti, marea câştigătoare a Cupei Ligii

24 înotători cu 74 de medalii!


În perioada 25-26 mai s-a desfăşurat la Bazinul Olimpic Piteşti, Cupa Ligii Sprint la care au participat peste 300 de înotători, de la 24 de cluburi din ţară şi din Bulgaria, concurs care a fost transmis live video în 65 de ţări. Printre cluburile prezente s-a numărat şi CSM Piteşti, gruparea care s-a prezentat la startul competiţiei cu 55 de sportivi, antrenaţiVIOREL CIOBANU, BOGDAN CHIRIAC, ADRIANA DRIGA, ADRIAN MOISE, IULIU BERCA, ZIZICA SORA, MIHAIL CICHIRDAN.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 566

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 mai 2019


Liga 2, etapa 37

l Academica Clinceni - FC Argeş    2-1
l Metaloglobus Bucureşti - Energeticianul    3-0
l Pandurii Târgu Jiu - ASU Politehnica Timişoara    1-0
l Sportul Snagov - Aerostar Bacău    1-0
l ACS Poli Timişoara - CS Mioveni    1-4

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 522

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019

Liga I, Play-out, retrospectiva etapei a 13-a

10 goluri în penultima etapă


Penultima etapă a play-off-ului Ligii I, nu a venit cu rezultate surpriză având în vederea valoarea apropiată a celor 8 echipe înscrise în competiţie. Gaz Metan Mediaş a mai câştigat încă un meci cu Edi Iordănescu pe bancă, Chiajna a rupt o serie neagră de 4 înfrângeri consecutive şi a câştigat cu Poli Iaşi, Voluntariul s-a salvat matematic de la retrogradare cu 3 puncte luate în faţa Sibiului, iar Dinamo a pierdut la Botoşani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 549

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 mai 2019


Un piteştean, eroul lui Hagi!


Ghiţă a avut prima performanţă la Aripi, în 2010, când a câştigat Cupa Hagi Danone calificându-se cu echipa antrenată de Laurenţiu Iordache, la Campionatul Mondial al cluburilor, din Africa de Sud

Comentarii (2) | Vizualizari: 974

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 mai 2019


Voleibalistele din Mioveni au câştigat Faza Finală

Fetele, antrenate de Vali Fianu au participat la Gimnaziadă


Faza Finala a întrecerilor de volei feminin din cadrul ediţiei 2018 – 2019 a Gimnaziadei, competiţia şcolară sportivă susţinuta de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) alături de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) şi zece federaţii naţionale ale sporturilor implicate, a fost câştigată de sportivele din Mioveni.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 573

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019


Liga 2, etapa 37

l Academica Clinceni - FC Argeş    2-1
l Metaloglobus Bucureşti - Energeticianul    3-0
l Pandurii Târgu Jiu - ASU Politehnica Timişoara    1-0
l Sportul Snagov - Aerostar Bacău    1-0

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 510

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 mai 2019

Campionatul Naţional de Baschet se reorganizează

Liga Naţională cu 16 echipe!


Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a anunţat acum câteva zile formatul pentru următoarea ediţie a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Numărul echipelor din primul eşalon va fi de 16, împărţite în prima fază în două grupe valorice. Va urma faza a doua asemănătoare cu cea din acest an şi play-off-ul. Celelalte echipe de seniori vor juca în Liga 1, iar primele două clasate din această competiţie vor juca un baraj de promovare cu ultimele două din Liga Naţională de Baschet Masculin, la începutul sezonului viitor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 608

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 mai 2019

În al doilea meci din bătălia pentru locul 5,

Baschetbaliştii piteştenii au învins Timişoara


Seria pentru locul 5 în LNBM va avea nevoie de jocul trei după ce BCM U FC Argeş Piteşti s-a impus cu 95-69 acasă cu SCM Timişoara, pe sferturi: 33-17, 19-21, 24-17, 19-14. Argeşenii au condus tot meciul şi au atins avansul maxim în final, informează totalbaschet.ro. Decisivul va fi joi la Timişoara, după ce în primul meci, la Timişoara, gazdele s-au impus la o diferenţă de 14 puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 604

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

Aproape de calificarea la Campionatul Mondial!

Rezultat de top pentru Rareş Toader


Nu mai puţin de 663 de atleţi au concurat în cadrul celor patru întreceri desfă­şurate vineri şi sâmbătă pe Stadionul Municipal „Nico­lae Dobrin” din Piteşti. Mai exact, este vorba despre Cupa României, etapa 1 a „Naţionalelor” de probe combinate (seniori, tineret, juniori 1), Campionatele Naţionale Universitare şi cele Şcolare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 524

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019

Argeşeanul Viorel Dobrin a dat lovitura în Grecia

Pe podium la Europeanul de Skandenberg!


Acum câteva zile, în Grecia a avut loc Campio­natul European de Skandenberg, competiţie la care au participat cei mai buni sportivi de pe Bă­trânul Continent. Judeţul nostru a fost reprezen­tat la această întrecere de Viorel Dobrin, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Armbender - Poiana Lacului. La finalul întrecerilor, cel supranumit „Argeşeanul cu braţele de Fier“ a câştigat bron­zul la categoria 80 kg, atât la mâna dreaptă, cât şi la mâna stângă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 700

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

Comportare excelentă pentru karateca de la FC Argeş

10 medalii la Campionatul Mondial!     


În perioada 24-26 mai, la Bucureşti, a avut loc cea de-a zecea ediţie a Campionatului Mondial de Karate Sho­tokan WSF. La această competiţie au participat 32 de ţări şi un număr de aproxima­tiv 1500 de sportivi (intrari pe probe). 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 552

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 mai 2019

Pilotul piteştean a urcat din nou pe podium

Vali Porcişteanu, locul 3 la Raliul Aradului!


Un total de 66 de echipaje au luat startul în cea de-a 11-a ediţie a Raliului Aradului, competiţie care a avut loc week-end-ul trecut. Nu mai puţin de 17 echipaje au fost nevoite să abandoneze din motive tehnice sau din cauza ieşirilor în deco la cea de-a doua etapă a Campionatului României de Raliuri Dunlop. Etapa organizată de AMC Racing a beneficiat şi de o probă super specială în centrul municipiului Arad, acolo unde, conform estimărilor oficiale, au fost prezenţi aproximativ 10.000 de spectatori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 571

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019

Judo

6 medalii la Campionatul Naţional

Acum câteva zile, în Timiş, în localitatea Dumbrăviţa a avut loc Campionatul Naţional de Judo rezervat sportivilor Under 13 şi Under 15 ani. La această întrecere la care au participat cele mai bune cluburi din ţară, CSM Piteşti a câştigat 6 medalii, dintre care 4 de aur şi două de argint. La categoria de vârsta U-15ani, Bebe Badiceanu a obţinut loc-I la ctg 34kg iar Fabian Iorga, loc II la ctg 66 kg. La categoria de vârstă U-13ani, David Ioniţă a urcat pe locul I la ctg 30kg iar Alexandru Dincă a obţinut acelaşi loc la ctg 60kg. Pe prima treaptă a podiumului a mai urcat Daliana Popescu la ctg 36kg, în timp ce locul 2 ia revenit Arianei Gheorghe la ctg 57 kg.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 516

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 mai 2019


Primii tricolori au început pregătirea


Până la reunirea programată pe 1 iunie, mai mulţi jucători ai echipei naţionale care au avut câteva zile de pauză după încheierea sezonului se antrenează zilnic în cantonamentul de la Mogoşoaia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 545

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 311 - 341 din 10505


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair
mult succes ,poate veniti si in parcarea blocului P7 din POPA SAPCA unde sunt masini pline cu tigari masini ( un mercede...
19/07/19 09:33 Mai mult...

Zilele Câmpulungului pe stadion
Sa avem Pardon! Dom'primar face in muncipiu nostru mare paranghelie. O porcarie crasa, de cel mai mare prost gust! Se...
19/07/19 09:03 Mai mult...

BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair
Țiganii mictioneaza pe absolut orice atât timp cât sunt mâna în mână cu aceia responsabili pentru respectarea leg...
19/07/19 08:45 Mai mult...

„Primăriile din Argeş nu respectă legea“
Ca nu respecta legea se stie. E grav ca nu sare nici o institutie a statului in apararea legii. Problema cea mare e ca...
19/07/19 06:20 Mai mult...

„Primăriile din Argeş nu respectă legea“
Primaria comunei Mosoaia cred ca a achizitionat un teren numai ca sa aiba unde sa îngroape cererile cetatenilor.Secreta...
18/07/19 14:03 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info