Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport
 
Echipa care a eliminat Mioveniul îşi află adversarul Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Cupa României

Echipa care a eliminat Mioveniul îşi află adversarul


Casa Fotbalului găzduieşte joi, 17 ianuarie, începînd cu ora 11:30, tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, ediţia 2018-2019. În această fază a competiţiei

s-au calificat 7 cluburi din Liga 1 şi o echipă din Liga 3.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 645

Continuare
 
CS Dacia a învins a treia oară în acest sezon pe FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Handbal:

CS Dacia a învins a treia oară în acest sezon pe FC Argeş


Joi, echipa de handbal a CS Dacia Mioveni, pregătită de Daniel Gheorghe şi Silvia Purice, a întîlnit pe FC Argeş, în deplasare, la Piteşti, meciul contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A.

Fetele din Mioveni au cîştigat partida cu 27-15 şi şi-au consolidat astfel poziţia de lider al clasamentului Seriei C. În acest joc, învingătoarele  s-au remarcat printr-un joc bine închegat, combinativ şi o apărare sigură. Aceasta a fost a treia victorie a Daciei Mioveni în faţa lui FC Argeş, în acest sezon, după cea cu 21-14 din prima etapă şi cea cu 29-19 din etapa a 8-a.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 808

Continuare
 
Aleargă cot la cot cu jucătorii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019


Aleargă cot la cot cu jucătorii!

Daniel Opriţa se antrenează alături de elevii săi l Antrenorul s-a băgat lîngă ei din prima zi la alergări


Noul antrenor al CS Mioveni nu se dă la o parte de la mişcare şi ia pulsul antrenamentelor fizice făcute de secundul său, alături de jucători. Astfel, încă de la prima şedinţă de pregătire cu fotbaliştii galben-verzi, Daniel Opriţa a alergat alături de elevii săi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 819

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Fără noutăţi la ASU
ASU Politehnica e prima echipă timişoreană care s-a reunit. Deocamdată nu s-au semnat contracte nici de transfer, nici rezilieri, iar în primele cinci zile fotbaliştii vor face cîte un antrenament pe zi. Prima şedinţă de pregătire s-a desfăşurat pe terenul acoperit, dar fără încălzire, de la Baza Sportivă 2, pentru ca apoi echipa să iasă pe terenul plin de zăpadă. Nu au mai venit la Timişoara Călin Popescu şi Bogdan Miholca, ultimul cu ruptură de ligamente. Adrian Poparadu s-a pregătit separat în sală şi cel mai probabil va semna cu ACS Dumbrăviţa, locul 4 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a. Au privit antrenamentul colegilor de pe margine, îmbrăcaţi casual, Bogdan Bozian, ofertat de Chişineu Criş, Răzvan Ghinescu, ofertat de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, şi Ionuţ Plămadă, ofertat şi el de Dumbrăviţa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 713

Continuare
 
Andreescu, pe tabloul principal la Australian Open Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Tenis

Andreescu, pe tabloul principal la Australian Open

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (18 ani, 107 WTA) a reuşit să acceadă pe tabloul principal la Australian Open trecînd în calificări de 3 adversare. În primul tur, Andreescu va avea o adversară accesibilă, americanca de 16 ani, Whitney Osuigwe (199 WTA). La finalul săptămînii trecute, Bianca Andreescu, sportivă care a început tenisul la Piteşti cu Gabriel Hristache, a jucat finala turneului de la Auckland Noua Zeelandă după ce le-a învins pe Wozniaki şi Venus Williams.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 715

Continuare
 
Pescuitul la feeder pe Dunăre Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Curierul zilei vă prezintă metodele de pescuit

Pescuitul la feeder pe Dunăre


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevăate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul la feeder pe Dunăre, material realizat de Claudiu Banu, antrenor de pescuit sportiv, editor şi jurnalist specializat pe pescuitul la feeder, participant activ în competiţii de pescuit, cîştigător al primei ediţii Fishing Star România, fondator al revistei dependentdefeeder.ro, colaborator Pescuitul Pentru Toţi şi realizator de emisiuni de pescuit.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1104

Continuare
 
Părţile componente ale coşuleţului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Curiozităţi pescăreşti

Părţile componente ale coşuleţului

Orice fel de coşuleţ de nădire este compus în principiu din două părţi: - un container (cu găuri) de mici dimensiuni sau un cadru (la method feeder), care e utilizat pentru a transporta nada pe fundul apei. - un lest de plumb (cu diferite forme) ce are rolul de a stabiliza şi uşura lansarea coşuleţului. În funcţie de scopul urmărit, coşuletul propriu-zis (containerul) poate avea forme (secţiuni) diferite: rotund, dreptunghi, pătrat, con, semirotund. Materialele cele mai folosite la construcţia coşuletelor sînt plasa metalică (cu ochiuri de diferite dimensiuni) şi plasticul (polipropilena, poliuretan). Fiecare dintre cele două elemente constitutive ale coşuleţului de nădire influentează atît alegerea cît şi utilizarea acestuia.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 694

Continuare
 
Sportivii se pregătesc de proteste! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 11 ianuarie 2019

Nemulţumiţi de salariile pe care le primesc

Sportivii se pregătesc de proteste!


Conform unui comunicat de presă remis ieri, Sindicatul Naţional Sport şi Tineret (SNST) susţine că Ordonanţa de Urgenţă nr. 114/2018 este discriminatorie şi măreşte inechităţile salariale. Sindicaliştii din sport anunţă acţiuni de protest „chiar în timpul evenimentelor din agenda aferentă preşedinţiei UE, pe care România o deţine în prima parte a anului 2019“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 850

Continuare
 
Un muscelean, la Cupa Mondială de Skeleton! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 11 ianuarie 2019


Un muscelean, la Cupa Mondială de Skeleton!


Musceleanul Mihai Păcioianu s-a pregătit din vară pentru debutul în Cupa Mondială de Skeleton. Sportivul care pe 19 februarie va împlini 20 de ani  şi-a îndeplinit recent acest vis pentru care se antrena de cîţiva ani.  Sportivul a concurat acum cîteva zile în Germania, la Konigsse. Pentru a ajunge la această întrecere s-a pregătit zilnic cel puţin 3-4 ore. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 711

Continuare
 
Vor să învingă campioana! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 11 ianuarie 2019

Baschetbaliştii piteşteni vor revanşa

Vor să învingă campioana!

CSM Oradea - BCM U FC Argeş, duminică, ora 18:00


Baschetbaliştii de la BCM U FC Argeş vor disputa duminică ultimul meci din sezonul regulat. Echipa pregătită de Florin Nini va întîlni în deplasare, de la ora 18:00, pe CSM Oradea, campioana en titre. Disputa cu ardelenii se anunţă una foarte grea pentru argeşeni, chiar dacă meciul nu are o miză mare, ambele formaţii fiind deja calificate în Top 6, faza a doua a campionatului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 624

Continuare
 
Juniorii alb-violeţi încep pregătirea Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 11 ianuarie 2019


Juniorii alb-violeţi încep pregătirea


Vacanţa de iarnă se va termina peste cîteva zile pentru juniorii de la FC Argeş. Fotbaliştii alb-violeţi vor începe pregătirea pentru returul campionatului, luni dimineaţă, în aceeaşi zi cu echipa de seniori a grupării din Trivale. Piteştenii se vor pregăti pe plan local, dar vor merge şi la munte în cantonamente de pregătire centralizată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 709

Continuare
 
Programul de pregătire Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 11 ianuarie 2019


Programul de pregătire

l 10 ianuarie - 19 ianuarie pregătire
 pe plan local
l 15 - 16 ianuarie - vizita medicală
l 21 ianuarie - 1 februarie cantonament montan

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 673

Continuare
 
Voie bună la primul antrenament Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 11 ianuarie 2019


Voie bună la primul antrenament


Ieri dimineaţă, jucătorii au început să sosească la Stadionul Orăşenesc din Mioveni începînd cu ora 9:30. Nerăbdători să înceapă antrenamentele, dar şi să cunoască noul staff cu care vor lucra, galben-verzii au intrat liniştiţi în vestiar şi s-au dezechipat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 748

Continuare
 
Au numit STAFF de Liga 1! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 11 ianuarie 2019

Galben-verzii au revenit din vacanţă

Au numit STAFF de Liga 1!

l CS Mioveni a prezentat noii antrenori, iar sezonul următor va trage la promovare l  Ieri, echipa a făcut primul antrenament din 2019


Jucătorii lui CS Mioveni au terminat ieri vacanţa, iar de dimineaţă, au efectuat la Stadionul Orăşenesc primul antrenament din 2019. Iar acesta a fost făcut sub comanda lui Daniel Opriţa, Fane Nofitovici şi Iulian Ilie, noul staff tehnic al echipei, cu care sezonul următor se va ataca promovarea.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1050

Continuare
 
Program şi tarife noi la Bazinul de Înot Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 10 ianuarie 2019


Program şi tarife noi la Bazinul de Înot Mioveni


Fie că sînteţi împătimiţi ai sportului sau amatori, Bazinul de înot didactic şi de agrement din oraşul Mioveni, situat în Bulevardul Dacia, nr. 49, vă aşteaptă zilnic, de luni pînă duminică, să beneficiaţi de cursuri de iniţiere, ore de înot de agrement sau saună.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 628

Continuare
 
Mutu trebuia să semneze cu Steaua Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 10 ianuarie 2019


Mutu trebuia să semneze cu Steaua


Piteşteanul Adrian Mutu a împlinit acum două zile 40 de ani, iar la zi aniversară, fostul alb-violet a dezvăluit că de la FC Argeş el trebuia să ajungă la Steaua şi nu la Dinamo.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 602

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 311 - 341 din 9531


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info