Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Trei noi săli de sport în Piteşti      *** Seminar împotriva abuzurilor copiilor     *** PASTILA de UMOR      *** Sistarea furnizării apei potabile în Municipiul Piteşti, cartier Găvana III     *** Primăria cumpără utilaje      *** Intrarea Maicii Domnului în Biserică     *** Concert-lecţie marca Florin Totan     *** Încă două cursuri gratuite la Centrul Cultural Mioveni      *** „Jurnal de război”, lansată la Tîrgul Gaudeamus      *** A ameninţat cu maceta ca să primească băutură     *** A plonjat cu maşina în rîul Tîrgului     *** Angajat de la Dacia dispărut de o săptămînă     *** Fraţii, sub control judiciar     *** Fumatul, factor principal în apariţia cancerului     *** Veteranul Ionuţ Butoi, portdrapel la paradă      *** FCSB va juca trei meciuri la Piteşti!     *** „Vom face spectacol!“     *** Sala Sporturilor ar putea primi finanţare      *** Olympic Gym Piteşti, pe podium la Campionatul Naţional de Gimnastică     *** 8 medalii la Campionatele Mondiale de lupte     *** Doar un punct, pentru echipele argeşene     *** Karate: Medalii pentru CS Dacia     *** Liga II, Etapa 17     *** Liga Naţiunilor    

 
Box Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Box

 

Cupa Municipiului, la Piteşti

În acest weekend, la complexul de Atletică Grea din Piteşti, va a­vea loc Cupa Municipiului la Box. La competiţia care se va desfăşura sîmbătă şi duminică au fost invitate să participe 11 cluburi din ţară. Întrecerea face parte din pro­gramul manifestărilor sportive prilejuite de Zilele Oraşului care se vor săr­bători pe 21 mai, de Sfiinţii Cons­tan­tin şi Elena, patronii spirituali ai Piteştiului.  

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2257

 
Atletism Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Atletism

 

Vor la etapa finală

Sîmbătă, la Rîmnicu Vîlcea, va avea loc etapa de zonă a Campionatului Naţional de Atletism rezervat copiilor. La această în­trecere, CSM Piteşti participă cu un nu­măr de peste 60 sportivi la acest nivel de vîrstă în vederea realizării baremului de calificare pentru etapa finală care va avea loc între 20 - 21 iunie, la Bucureşti. Sportivii vor fi însoţiţi de antrenorii Otilia Eşanu, Mirela Borţoi, Valentin Coroja şi Gheorghe Constantin.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2214

 
Judo Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Judo

 

În afara podiumului

În perioada 8 - 12 mai, la Cluj, a avut loc Cupa Europei la judo, la care au participat sportivi din 32 de ţări, majoritatea de pe Bătrînul Continent. La această întrecere, sportivii de la CSM Piteşti nu au reuşit să urce pe podium. Ana Maria Sîrbu a terminat pe locul 7, la categoria 40 de kg, iar Adrian Stoica s-a clasat pe locul 9, la 66 kg. După acest concurs, reprezentanţii ţărilor participante au mai rămas la Cluj, pentru un stagiu de pregătire comună.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2250

 
Cupa Instituţiilor Publice la Minifotbal, cîştigată de Primărie Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 12 mai 2015

Cupa Instituţiilor Publice la Minifotbal, cîştigată de Primărie

 

 În perioada 8 - 10 mai 2015, oraşul Mioveni a găzduit „Cupa Instituţiilor Publice la Minifotbal“, competiţia ajunsă la cea de-a cincea ediţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2424

Continuare
 
211 elevi la Crosul „Sănătatea - bunul cel mai de preţ“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Număr record de participanţi la un concurs de atletism

211 elevi la Crosul „Sănătatea - bunul cel mai de preţ“

 

 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, Şcoala Gimnazială I.L.Caragiale Piteşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi Palatul Elevilor Piteşti, cu sprijinul Primăriei Municipiului Piteşti şi al Forte Vita Farm Piteşti, au organizat, sîmbătă, începînd cu ora 11, în Parcul Triva­le, competiţia CROSUL „SĂNĂTATEA - BUNUL CEL MAI DE PREŢ“, pentru elevii din clasele I - IV, la feminin şi masculin.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2409

Continuare
 
6 medalii la Campionatul Naţional Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Kaiaciştii argeşeni au urcat pe podium, la Bascov

6 medalii la Campionatul Naţional

 

 În perioada 5 - 9 mai, pe lacul Bascov, au avut loc Campionatele Naţionale de Kaiac Canoe, rezervate juniorilor şi cadeţilor. La această întrecere, la care au luat parte cei mai buni sportivi din ţară, CSM Piteşti a participat cu 15 sportivi şi au reuşit să urce pe podium.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2719

Continuare
 
4 victorii consecutive! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Atletic Bradu stă fără griji, pe finalul campionatului

4 victorii consecutive!

 

 Atletic Bradu a scăpat de grijile retrogradării în ur­ma evoluţiilor bune avute  în ultima perioadă, iar cu 3 etape înainte de final, formaţia antrenată de Ma­rius Priseceanu a ajuns pe treapta a opta a clasa­mentului, cu şanse însă de a mai urca după urmă­toa­­re­le meciuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2747

Continuare
 
Ştiri de la SCM Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

Ştiri de la SCM Piteşti

 

Cu banii la zi

Deşi Vişina Nouă este o comună aflată la 15 km de Corabia, cei care finanţează echipa au ambiţii destul de mari. Formaţia este în Liga a III-a de cîţiva ani buni, iar jucătorii sînt cu banii la zi. Sportul Vişina este susţinută financiar de un om de afaceri care are o asociaţie agricolă, dar şi de primărie. Oficialii gazdelor spuneau înainte de meci că unii dintre jucători au salarii şi de 3.000 lei, iar conducerea clubului le oferă cazare şi masă, avînd în vedere că majoritatea fotbaliştilor sînt din alte zone.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2522

Continuare
 
Muscelenii au coborît în zona minată Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

Liga a III-a: FCM Tîrgovişte - CSS Dinicu Golescu 1-0

Muscelenii au coborît în zona minată

 

CSS Dinicu Golescu coboară încet şi sigur spre zona minată a clasamentului, ajungînd acum să aibă doar două puncte peste primul loc ce duce în Liga a IV-a. Sîmbătă, în etapa 23, muscelenii au pierdut în deplasare, la FCM Tîrgovişte, cu 1-0, complicîndu-şi foarte mult situaţia pe acest final de campionat. În meciul din acest weekend, dîmboviţenii au marcat unicul gol al partidei, după pauză, în minutul 49 prin Coman. După acest rezultat, argeşenii au coborît pe locul 10 al clasamentului, iar etapa următoare vor primi, la Cîmpulung, vizita liderului Chindia Tîrgovişte, care cu 3 etape înainte de final are 4 puncte avans faţă de locul 2.    

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2273

 
Mărgăritescu, la primul meci Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 mai 2015

Liga a III-a: Atletic Bradu - Concordia II 2-1

Mărgăritescu, la primul meci

 

Atletic Bradu pare să fie scăpată complet de grijile retrogradării, după ultima victorie obţinută în campionat. Alb-verzii trec printr-o perioadă foarte bună şi au reuşit a patra victorie consecutivă. Vineri, elevii lui Marius Prisăceanu au învins cu 2-1, pe Concordia Chiajna II, după ce, la pauză, oaspeţii conduceau cu 1-0. Meciul a consemnat şi redebutul lui Andrei Mărgăritescu la Atletic, mijlocaşul intrînd pe teren după pauză şi coordonîndu-şi perfect colegii spre victoria venită în urma golurilor lui Ciprian Tănase, marcate în minutele 46 şi 90.  După această victorie, Bradu a rămas pe locul 8 al clasamentului, acumulînd 31 de puncte, fiind doar la 7 distanţă de locul 3. Etapa următoare, argeşenii vor juca în deplasare, la Astra II, acolo unde este aşteptată o nouă victorie în faţa ultimei clasate în seria a III-a.   

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2478

 
Stevan Milosevic s-a transferat în Iran Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Pivotul care a evoluat la BC Argeş şi-a găsit echipă

Stevan Milosevic s-a transferat în Iran

 

 După americanul Ronald Ross care a ales să joace pentru două luni în Liga a II-a franceză, BC Argeş a mai pierdut încă un jucător de valoare care a făcut parte din lotul din sezonul recent încheiat. Muntenegreanul Stevan Milosevic a semnat cu Petrochimi Bandar Imam, ocupanta locului 3 din Iran, conform paginii de facebook a grupării din Trivale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2408

Continuare
 
Karateka piteşteni, campioni mondiali Imprimare E-mail
(8 voturi)
luni, 11 mai 2015

Au făcut legea în Georgia

Karateka piteşteni, campioni mondiali

 

 În perioada 1-3 mai, s-a desfăşurat, la Tbilisi (Georgia), cea de-a şasea ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF. La startul acestei competiţii s-au aliniat 35 de ţări şi 1.250 de sportivi. Din lotul României au făcut parte şi sportivii de la CS Samurai Dojo Piteşti, antrenaţi de Sebastian Ene şi Ciprian Bogaciu.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2605

Continuare
 
Dulcea: „Să terminăm cu fruntea sus campionatul“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Dulcea: „Să terminăm cu fruntea sus campionatul“

 

 La finalul întîlnirii de la Vişina, antrenorul piteştenilor, Adrian Dulcea, s-a declarat mulţumit de rezultatul final. Tehnicianul grupării din Trivale a fost dezamăgit însă de jocul echipei sale din prima repriză, cînd gazdele au avut mai multe situaţii clare de gol.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2469

Continuare
 
Au urcat pe locul 3! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Prima victorie, după cinci înfrîngeri consecutive

Au urcat pe locul 3!

# Sportul Vişina Nouă - SCM Piteşti 0-1 (0-0)

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti au reuşit prima victorie, după o serie de cinci meciuri pier­du­te, şi a revenit din nou pe podiumul seriei a treia a Ligii a III-a. Echipa pregătită de Adrian Dulcea a reuşit să se impună cu 1-0, în deplasarea de la Sportul Vişina Nouă, şi a urcat pe locul 3 în clasament.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2956

Continuare
 
CS Pristavu s-a calificat în finală Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Muscelenii au eliminat Mioveniul în semifinalele Superligii Masculine la Tenis de Masă

CS Pristavu s-a calificat în finală

 

 Ieri, s-a desfăşurat, la Mioveni, în sala de sport a Şcolii Liviu Rebreanu, returul Semifinalei Superligii Masculine la tenis de masă, între formaţiile CS Mioveni şi CS Pristavu Cîmpulung. Muscelenii s-au impus cu 5-4 şi s-au calificat în finală, după ce, în tur, cîştigaseră cu 5-2.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2378

Continuare
 
Mioveniul poate spera la promovare Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

Un nou scandal în Liga I

Mioveniul poate spera la promovare

 

 Un nou scandal a izbucnit, ieri, în Liga I, iar din acesta ar putea avea de cîştigat o echipă de Liga a II-a.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2817

Continuare
 
<< Start < Înapoi 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8340 - 8370 din 8917
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„3 puncte foarte importante”
Dar cu sponsorul,ce se mai aude ,primar mizerabil,ce esti?nu spui nimic de promovare,darcai ajuns javră de pază la s...
21/11/18 00:54 Mai mult...

„3 puncte foarte importante”
Cu un antrenor bun ,cu acest lot promovam fara probleme daca se vrea !
20/11/18 18:04 Mai mult...

Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente
E omare mizerie! Numai la noi se poate asa : Adica toaletarea pomilor chiar cei cu probleme se face numai daca exista o ...
20/11/18 15:17 Mai mult...

„3 puncte foarte importante”
La ce nivel în în Liga2 FC Arges se descurcă! Sandoi practica un sistem tactic plictisitor dar cu chiu cu vai echipa ...
20/11/18 14:41 Mai mult...

Cozile de topor din pădurea românească
Actuala tema. Acolo suntem si sincer cozile de topor sunt in special barbatii romani ! Atunci la ce sa ne asteptam ! ...
20/11/18 14:00 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info