Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** O stafie bântuie prin România - stafia lui Zelea Codreanu      *** ️Se opreşte curentul în Piteşti     *** Cinema Lumina redat spectacolelor     *** Întîlnire a medicilor de familie, la Mioveni     *** Femeie de 90 de ani accidentată      *** Hoţi prinşi în flagrant!     *** Doi răniţi, în accident     *** Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă    *** Şofer turc, beat la volan    *** Pieton beat făcut una cu pămîntul    *** „Ţineţi mintea deschisă şi învăţaţi permanent!“    *** Ora să ştim     *** Biscuiţii Popular şi un mix de fructe, retraşi de la vînzare!     *** Teo Vlad, în expediţie pe Everest     *** Dacia a participat la Forul Industriei Auto     *** Sfinţii zilei      *** Moştenire şi avantaje materiale!     *** Ruladă de porc cu struguri     *** Evenimente 25 martie de-a lungul vremii     *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020     *** Remiză albă la Petroşani!     *** Înfrîngere după greşeli în apărare    *** Naţionala U21, învinsă la limită     *** Pribeagu, locul 1 la Cupa Viva    *** Emil Săndoi a plecat de la FC Argeş!     *** Concurează cu un bolid de 200.000 euro!    *** Bianca Andreescu, în sferturi la Miami!    *** Campion de lupte la toate categoriile!   

 Publicitate pdf
Sambo Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 septembrie 2015

Sambo

 

Campionat în Capitală

Sîmbătă, la Bucureşti, va avea loc Campionatul Naţional de Sambo, rezervat juniorilor şi tineretului. Clubul din Ştrand va fi reprezentat la această întrecere de 13 sportivi pregătiţi de Eugenia Costache care au ca obiectiv cîştigarea a 13 medalii. Sambo este un stil de arte marţiale originar din Rusia asemănătoare cu Judo şi dezvoltată din mai multe arte mar­ţiale.    

 M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2126

 
Box Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 septembrie 2015

Box

 

Fetele boxează la Cîmpulung

În perioada 27 - 30 septembrie, la Cîmpulung, va avea loc Campionatul Naţional de Box, rezervat fetelor. La această întrecere vor participa şi pugilistele de la CSM Piteşti. Clubul din Ştrand va fi reprezentat la această întrecere de Iulia Pîrvu, la categoria 46 de kg, Ioana Ion, la 54 kg şi Cristin Ene, la 60 kg. Cele trei sportive sînt pregătite de antrenorul Ioniţă Mără­şes­cu şi au ca obiectiv la acest concurs cîştigarea unei me­dalii.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2259

 
Judo Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 septembrie 2015

Judo

 

Vor medalii la Ne Waza

Cei mai buni sportivi din ţară vor participa, de vineri şi pînă dumionică, la finala Campionatului Naţional de Ne Waza, care va avea loc la Turnu Severin. Întrecerea este rezervată categoriilor de vîrstă Under 14, Under 14 şi Under 16 ani, iar CSM Piteşti va fi reprezentat la acest concurs de 20 de judoka pregătiţi de antrenorii Valentin Ioniţă şi Cornel Pălărie. Obiectivul stabilit de conducerea clubului este cîştigarea a 5 - 6 medalii.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2258

Continuare
 
Atletism Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 septembrie 2015

Atletism

 

Dragomir, în afara podiumului

Atleţi din toată Europa au participat, săptămîna trecută, la Campionatul Mondial de Alergare Montană, competiţie care a avut loc în Ţara Galilor. CSM Piteşti a fost reprezentat la acest concurs de Denisa Dragomir. Sportiva pregătită de antrenorul Valentin Coroja a terminat cursa de 9 km pe locul 20. Înainte de competiţie, antrenorul sportivei îşi dorea o clasare în primele zece locuri.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2234

 
7 competiţii, în două luni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 septembrie 2015

Program încărcat pentru înotătorii argeşeni

7 competiţii, în două luni

 

 Înotătorii de la CSM Piteşti se pregătesc pentru ultimele concursuri din acest an. Ulttimele două luni din anul 2015 vor fi unele bogate în competiţii pentru sportivii de la clubul din Ştrand.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2412

Continuare
 
Bronz la Campionatul Mondial! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 septembrie 2015

Judoka Alina Zaharia şi Alina Cheru au dat lovitura în Olanda

Bronz la Campionatul Mondial!

 

 Performanţă de excepţie pentru judoul argeşean. Alina Zaharia şi Alina Cheru, cele mai bune judoka de la CSM Piteşti, au reuşit să urce din nou pe podium la Campionatul Mondial de Kata, competiţie care a avut loc în Olanda la Amsterdam.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2312

Continuare
 
Udeanu şi Vlădescu, la Naţionala României U 18 Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 septembrie 2015

Doi fotbalişti de la SCM Piteşti, convocaţi sub tricolor

Udeanu şi Vlădescu, la Naţionala României U 18

 

 Doi dintre cei mai tineri fotbaliştii care evoluează la SCM Piteşti au fost convocaţi la Naţionala României Under 18  care are programate în următoarea perioadă mai multe meciuri de verificare. Evoluţiile de la echipa de club nu au trecut neobservate de antrenorii federali care se ocupă de această catregorie de vîrstă. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2964

Continuare
 
Mioveniul vrea calificarea! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 septembrie 2015

Cupa României, 16-imi: CS Mioveni - FC Botoşani, astăzi, ora 16.30, stadion Orăşenesc

Mioveniul vrea calificarea!

 

 CS Mioveni vrea să reediteze parcursul bun de anul trecut din Cupa României şi să se ca­lifice după etapa de astăzi, în optimile compe­tiţiei KO. Misiunea galben-verzilor nu este chiar imposibilă, dată fiind forma slabă prin ca­re trece echipa de Liga I, dar nici foar­te uşoară, avînd în vedere valoarea lo­tului adversarilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2626

Continuare
 
Handbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 septembrie 2015

Handbal

 

Punct preţios

Handbaliştii de la HC Argeş au obţinut un rezultat bun în confruntarea de duminică, din deplasarea de la HCM Sighişoara. Echipa pregătită de Georgianos Macri şi Alin Oprescu a obţinut un punct după ce a terminat la egalitate, 30-30 confruntarea cu ardelenii. Disputa dintre cele două echipe a fost una foarte echilibrată iar la pauză scorul a fost egal, 15-15. În urma acestui rezultat, HC Argeş ocupă locul 6 în clasament, cu 4 puncte obţinute în două runde, în timp ce liderul CSM Făgăraş are 9 puncte obţinute în trei etape.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2357

Continuare
 
Baschet Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 septembrie 2015

Baschet

 

Au jucători periculoşi

Deşi este o echipă nou-promovată, Dinamo Bucureşti a avut rezultate bune în perioada de pregătire. Bucureştenii au pierdut doar un singur meci şi se anunţă încă de pe acum o nucă tare pentru echipele cu pretenţii la cîştigarea titlului. Alb-roşii dispun de un nucleu foarte bun de jucători, unii dintre cei mai periculoşi baschetbalişti în presezon dovedindu-se a fi Pavel Marinov, Noah Dalhman, Karolis Babkauskas, Nenad Sulovic şi Vlad Corpodean. Dinamo nu s-a putut baza în meciurile amicale pe serviciile lui Marko Sutalo, fostul jucător al BC Argeş din sezonul trecut. Fundaşul a participat la EuroBasket 2015, alături de naţionala Bosniei.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2223

Continuare
 
Răduţ a cîştigat Trofeul Muscel Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 septembrie 2015

Peste 60 de piloţi au făcut spectacol în judeţul nostru

Răduţ a cîştigat Trofeul Muscel

 

 Cei mai buni piloţi din România au participat, weekend-ul trecut, la Trofeul Cîmpulung, penultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Aproximativ 7.000 de spectatori au fost prezenţi, duminică, pe traseul de la Lereşti - Voina, la Trofeul Cîmpulung Muscel 2015, organizat de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi cu sprijinul primăriilor Cîmpulung şi Lereşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3076

Continuare
 
Fotbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 septembrie 2015

Fotbal

 

10 lei intrarea la CS Mioveni - FC Botoşani

CS Mioveni va încerca să reediteze performanţa de anul trecut din Cupa României, cînd a ajuns în fazele superioare ale întrecerii după ce a eliminat pe Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu întîlneşte, mîine, de la ora 16.30, în 16-le Cupei României, pe stadionul de la Mioveni, pe FC Botoşani, echipă care evoluează în Liga I. Intrarea la acest meci se va face pe bază de bilete, preţul unui tichet de intrare fiind de 10 lei. Biletele pot fi cumpărate începînd de astăzi, între orele 10 - 18, de la stadion, sediul clubului şi SC Construcţii şi Reparaţii Mioveni. În ziua jocului, tichetele pot fi procurate între orele 9 - 16.30, de la casele de bilete de la stadion.

    M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2222

Continuare
 
Primul meci, prima victorie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 septembrie 2015

Debut perfect pentru echipa de handbal feminin

Primul meci, prima victorie!

# Sepsi Sfîntu Gheorghe - SCM Piteşti 32-33 (14-17)

 

 Handbalistele de la SCM Piteşti au debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat. Echipa pregătită de Paul Mihăilă a reuşit să se impună cu 33-32, în confruntarea de sîmbătă, din deplasare, cu ACS Sepsi Sfîntu Gheorghe, din prima etapă a acestui tur de campionat. Piteştencele au făcut un joc foarte bun, iar la pauză, conduceau la o diferenţă de trei goluri. În cel de-al doilea mitan, ardelencele au încercat să revină pe tabela de marcaj ,însă nu au reuşit acest lucru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2430

Continuare
 
„Scorul putea fi mai categoric“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 septembrie 2015

Claudiu Niculescu:

„Scorul putea fi mai categoric“

 

 Antrenorul gazdelor, Claudiu Niculescu, a fost bucuros la finalul partidei, cu Unirea Tărlungeni, cîştigată de CS Mioveni, cu 3-0. Tehnicianul s-a declarat mulţumit atît de scoul înregistrat, cît şi de evoluţia elevilor săi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2554

Continuare
 
Liga a III-a, Seria 3, Rezultatele etapei a IV-a Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 septembrie 2015

Liga a III-a, Seria 3, Rezultatele etapei a IV-a

 Atletic Bradu - Sporting Turnu Măgurele     1-0
 Concordia Chiajna II - SCM Piteşti      2-2
 Urban Titu - FC Voluntari II      1-2
 Sporting Roşiori - Înfrăţirea Hărman      7-1
 CS Ştefăneşti - Muscelul Câmpulung      0-2
 FC Aninoasa - Inter Olt Slatina      1-1
 CS Afumaţi - CS Podari       3-1

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2685

Continuare
 
Adrian Neaga: „Pierdem puncte pe mîna noastră!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 septembrie 2015

Adrian Neaga: „Pierdem puncte pe mîna noastră!“

 

 Echipa de fotbal a Piteştiului nu se regăseşte în acest debut de tur de campionat. SCM Piteşti nu a reuşit decît un rezultat de egalitate, 2-2, în confruntarea de sîmbătă, din deplasare, de la Concordia Chiajna II, lanterna roşie a clasamentului, şi s-a îndepărtat la 7 puncte de primul loc al ierarhiei care este ocupat de CS Muscelul Cîmpulung.

Comentarii (9) | Vizualizari: 3292

Continuare
 
<< Start < Înapoi 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8340 - 8370 din 9759


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info