Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport
 

*** Reducere de 10% la plata datoriilor!     *** Depuneţi adeverinţa la Casa de Pensii!     *** Două decenii de proiecte de dezvoltare     *** Incendiere anunţată pe Facebook     *** Au atacat un şofer şi l-au jefuit     *** Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş     *** 16 echipaje ISU la Mioveni, în concurs     *** Ministrul Fifor vine la Cîmpulung     *** Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73      *** Beţivan, lovit de maşină cînd traversa      *** Racordaţi ilegal la energie electrică     *** Jandarmii au donat sînge     *** Pe podium la Cupa Romgaz     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** Raicu la Campionatul Mondial     *** La Bradu s-au stabilit campionii!     *** Peste 80 de piloţi la Trofeul Cîmpulung Muscel      *** Liga 1     *** CS Mioveni joacă ani la Piteşti, cu CSO Ploepni     *** Sporting Lieşti - Mioveni, în Cupă     *** Programul şaisprezecimilor de finală este următorul:    

 
Pandurii, calificare în finală Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 12 martie 2015

Cupa Ligii Adeplast:

Pandurii, calificare în finală

 

 Pandurii Tîrgu Jiu a reu­şit o calificare spectacu­loasă în finala Cupei Ligii Adeplast, după o dublă manşă cu Dinamo. După ce în tur pierduse la li­mită la Tîrgu Jiu, echipa bucureşteană a lăsat în prima parte impresia că poate depăşi acest handicap.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2313

Continuare
 
Derbiul în Ştrand: FC Argeş - Bascov Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 12 martie 2015

Sîmbătă, începe Liga a IV-a

Derbiul în Ştrand: FC Argeş - Bascov

 

 Sîmbătă, FC Argeş 1953 va începe în forţă returul de campionat al Ligii a IV-a în confruntarea cu adversarul direct pentru promovare, Unirea Bascov. Acest ade­vărat derbi al primelor două clasate se va desfăşura pe Stadionul Ştrand, prima casă a clubului alb-violet.

Comentarii (11) | Vizualizari: 3849

Continuare
 
A stat de vorbă cu selecţionerul Italiei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 12 martie 2015

Ionuţ Badea a urmărit pe viu finala Cupei Angliei, Chelsea - Tottenham

A stat de vorbă cu selecţionerul Italiei

 

 Secundul naţionalei României, Ionuţ Badea, a fost timp de 10 zile la Londra, unde a participat la o acţiune de cola­borare tehnică a Federaţiei Române de Fotbal cu Clubul Chelsea. Antrenorul piteştean a fost inclus în programul de pregătire al academiei clubului londo­nez şi a particpat şi la două partide ale londonezilor şi la una a lui Tottenham. La unul dintre meciuri, finala Cupei Angliei, Badea s-a întîlnit şi s-a între­ţinut în tribune cu selecţionerul Italiei, Antonio Conte. Antrenorul a povestit pentru site-ul frf ce a văzut la acada­meia Chelsea şi ce l-a impresioant cel mai mult la Londra. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2487

Continuare
 
Cupa Mărţişor cu 500 de înotători Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 12 martie 2015

Spectacol la Bazinul Olimpic, în acest weekend

Cupa Mărţişor cu 500 de înotători

 

 Cei mai buni înotători din ţară vor participa, la sfîr­şi­tul acestei săptămîni, la Cupa Mărţişor la nataţie, competiţie care se va des­făşura la Bazinul Olimpic din Piteşti. La această întrecere şi-au anunţat participarea peste 500 de sportivi din ţara noastră, dar şi din Bulgaria.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3008

Continuare
 
Un fotbalist arab, la Atletic Bradu Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 12 martie 2015

Bin Mosaibeeh Abdulrahman va juca în Liga a III-a

Un fotbalist arab, la Atletic Bradu

 

 Echipa de Liga a III-a, Atletic Bra­du, se va baza în acest retur pe un stranier. Formaţia antrenată de Ma­rius Priseceanu va putea conta şi pe Bin Mosaibeeh Abdulrahman, fostbalist din Arabia Saudită, care a venit la echipa argeşeană prin intermediul antrenorului Mihai Zanfir.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3330

Continuare
 
Drama prin care trece un jurnalist argeşean Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Drama prin care trece un jurnalist argeşean

 

 Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din presa sportivã argeşea­nă, Cristian Marinescu, are mare nevoie de noi toţi. Aflat în Spitalul Judeţean, acestuia i-a fost amputat piciorul, iar acum se confruntã cu o mulţime de complicaţii. Colegii acestuia solicită ajutorul întregii bresle jurnalistice, dar şi al tuturor celor care vor să fie alături de el. Cristian Marinescu are nevoie de ajutorul argeşenilor, care au la dis­poziţie următoarele conturi deschise la Intesa Sanpaolo Bank. Conturi: RO89WBAN2511 000003800798 RON; RO30W BAN000303800798 EU 01.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2756

Continuare
 
Liga I Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Liga I

Etapa 20 cronică
Rapidul - total schimbat

 

 Curierul zilei continuă să vă prezinte cronica etapei din Liga I, chiar dacă meciurile pot fi urmărite acum pe mai multe progra­me de sport, Dolce, Digi şi Look. Cu si­gu­ranţă, nu toţi dintre cititorii noştri au timpul necesar să ur­mărească toate meciurile jucate în campionatul intern şi tocmai de aceea venim în ajutorul dvs., prezentîndu-vă ce s-a întîmplat în fiecare meci. Astăzi, avem etapa a 20-a, a treia a returului, una în care au avut loc cîteva rezultate surpriză, una dintre ele fiind victoria Iaşului de la Ploieşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2682

Continuare
 
Flori şi invitaţii de la FC Argeş Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Flori şi invitaţii de la FC Argeş

Duminică, 8 Martie, în Complexul comercial Jupiter City, jucătorii de la FC Argeş 1953 au împărţit flori şi invitaţii pentru meciul de sîmbătă, 14 martie, din campionat, cu Unirea Bascov. Cu această ocazie, echipa şi-a prezentat şi noile tricouri pentru returul campionatului, inspirate din design-ul anilor ‘70.    

M.Duinea

Comentarii (1) | Vizualizari: 2508

 
Handbal Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Handbal

 

Favoriţi la Buzău

Handbaliştii de la HC Argeş au mari şanse de a rămîne în lupta pentru cîştigarea seriei dacă vor reuşi să se impună în confruntarea de sîmbătă, din deplasare, cu HC Buzău. Echipa pregătită de Titel Răduţă este favorită în această întîlnire, avînd în vedere că ocupă locul 2, cu 45 de puncte, cu trei mai puţin ca liderul CSM Ploieşti. Adversarul argeşenilor este o echipă fără pretenţii şi se situează pe locul 6, cu 33 de puncte. Un eventual succes al piteştenilor ar menţine suspansul în această serie pînă la finalul returului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2291

Continuare
 
Baschet Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Baschet

 

Condamnaţi la victorie

Baschetbaliştii de la BC Argeş sînt condamnaţi să se impună în confruntarea de vineri, din deplasare, cu CSM Oradea, pentru a mai avea şanse de a prinde un loc între primele patru la sfîrşitul sezonului regulat. Echipa pregătită de Hristu Şapera este condamnată să învingă în această deplasare, a­vînd în vedere faptul că adversarul este una dintre formaţiile cu care se luptă pentru un loc cît mai bun pentru play-off. Atît argeşenii, cît şi ardelenii vin după înfrîngeri, piteştenii pierzînd acasă cu campioana Asesoft, iar orădenii, în deplasare, la SCM Craiova.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2204

 
Victorii cu 14-0 şi 2-0 Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Victorii cu 14-0 şi 2-0

 

 Echipele de juniori A şi B ale CS Mioveni au disputat, sîmbătă, pe propriul teren, contra echipelor similare de la CSS Tr. Măgurele, meciurile contînd pentru etapa a 16-a a Cam­pionatului Naţional, formaţiile clubului nostru obţinînd două victorii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2574

Continuare
 
A cîştigat concursul de la Munchen! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Înotătoarea Andreea Chiţă a demonstrat că are valoare:

A cîştigat concursul de la Munchen!

 

 Cei mai buni înotători din Europa au concurat, sîmbătă şi duminică, la un concurs internaţio­nal care a avut loc la Munchen. Competiţia intitulată Head Trophi a reunit la start peste 1.000 de copii din 12 ţări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2534

Continuare
 
Ross a marcat peste 400 de puncte! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Americanul de la BC Argeş, unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului

Ross a marcat peste 400 de puncte!

 

 Sezonul regulat din Liga Naţională de Bas­chet Masculin se apropie de sfîrşit. Baschet­baliştii de la BC Argeş au un program in­fernal în acest sfîrşit de retur de campionat, urmînd să întîlnească în deplasare pe CSM Oradea şi acasă pe CSU Sibiu şi Steaua CSM EximBank. Echipa pregătită de Hristu Şapera are moralul scăzut după înfrîngerea de pe propriul teren cu 88-80 în faţa campioanei României, CSU Asesoft Ploieşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2544

Continuare
 
All Star Game-ul, în Capitală! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Pînă pe 25 martie, vă puteţi vota favoriţii la spectacolul baschetbalistic

All Star Game-ul, în Capitală!

 

 Pînă pe 25 martie, iubi­torii baschetului româ­nesc au ocazia să-şi voteze favoriţii la All Star Game 2015. Federaţia Română de Baschet oferă posibili­tatea ca atît suporterii, cît şi reprezentanţii mass-me­dia să-si exprime opţiunile, urmînd ca la spectacolul stelelor din Liga Naţională de Baschet Masculin să-şi facă apariţia pe parchetul Sălii Polivalente Dinamo din Bucuresti, pe 5 aprilie 2015, cei mai valoroşi baschetbalişti care evoluează în România.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2832

Continuare
 
Sambo Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Sambo

 

Competiţie în Capitală

În perioada 14 - 15 martie, la Bucureşti, va avea loc Campionatele Naţionale de Sambo rezervate seniorilor. CSM Piteşti va fi reprezentat la acest concurs de zece sportivi, iar obiectivul este cîştigarea a 5 - 6 medalii. Sportivii vor fi însoţiţi la această întrecere de Eugenia Costache care este sportiv în activitate la secţia de judo.

 M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2161

 
Box Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Box

 

Vor medalii la Buzău

De duminică şi pînă la sfîrşitul acestei săptămîni, la Buzău, va avea loc finala Campionatului Naţional de juniori la care vor participa cei mai buni pugilişti din ţară. CSM Piteşti va arunca în luptă cinci pugilişti: Adrian Stăncescu - 60 kg, Bogdan Necula - 57 kg, Alexandru Florea - 60 kg, Ionuţ Mogodici - 52 kg şi Silviu Marian - 70 kg. Obiectivul fixat de conducerea clubului la acest concurs este cîştigarea a 2 - 3 medalii. Cei cinci sportivi care vor urca în ringul de la Buzău sînt pregătiţi de antrenorul Ioniţă Mărăşescu.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2284

 
<< Start < Înapoi 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8340 - 8370 din 8455
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

„Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“
Cu este posibil ca președintele FC Arges sa fie vazut intr-o casa de pariuri pe Banatului?
20/09/18 10:53 Mai mult...

Racordaţi ilegal la energie electrică
Ați rezolvat cu pierderile de curent, mai bine v-ați uita în curtea voastră, angajații voștri, au mașini de lux, ...
20/09/18 08:13 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
Minorii care au implinit varsta de 14 ani raspund penal, mai interesati-va.
20/09/18 07:08 Mai mult...

„Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“
Am citit cu atentie cele declarate de Emil Sandoi.Dupa parerea mea,are dreptate 50% in privinta accidentarilor si a \"su...
19/09/18 14:09 Mai mult...

La doar 1 punct de podium!
Felicitari pentru comentariu "spectator dezamagit "! La fel regasim si societatea romaneasca :"un mediu degradat si deg...
19/09/18 11:11 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info