Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 
All Star Game-ul, în Capitală! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Pînă pe 25 martie, vă puteţi vota favoriţii la spectacolul baschetbalistic

All Star Game-ul, în Capitală!

 

 Pînă pe 25 martie, iubi­torii baschetului româ­nesc au ocazia să-şi voteze favoriţii la All Star Game 2015. Federaţia Română de Baschet oferă posibili­tatea ca atît suporterii, cît şi reprezentanţii mass-me­dia să-si exprime opţiunile, urmînd ca la spectacolul stelelor din Liga Naţională de Baschet Masculin să-şi facă apariţia pe parchetul Sălii Polivalente Dinamo din Bucuresti, pe 5 aprilie 2015, cei mai valoroşi baschetbalişti care evoluează în România.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2844

Continuare
 
Sambo Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Sambo

 

Competiţie în Capitală

În perioada 14 - 15 martie, la Bucureşti, va avea loc Campionatele Naţionale de Sambo rezervate seniorilor. CSM Piteşti va fi reprezentat la acest concurs de zece sportivi, iar obiectivul este cîştigarea a 5 - 6 medalii. Sportivii vor fi însoţiţi la această întrecere de Eugenia Costache care este sportiv în activitate la secţia de judo.

 M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2171

 
Box Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Box

 

Vor medalii la Buzău

De duminică şi pînă la sfîrşitul acestei săptămîni, la Buzău, va avea loc finala Campionatului Naţional de juniori la care vor participa cei mai buni pugilişti din ţară. CSM Piteşti va arunca în luptă cinci pugilişti: Adrian Stăncescu - 60 kg, Bogdan Necula - 57 kg, Alexandru Florea - 60 kg, Ionuţ Mogodici - 52 kg şi Silviu Marian - 70 kg. Obiectivul fixat de conducerea clubului la acest concurs este cîştigarea a 2 - 3 medalii. Cei cinci sportivi care vor urca în ringul de la Buzău sînt pregătiţi de antrenorul Ioniţă Mărăşescu.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2295

 
Atletism Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Atletism

 

Cei mai buni sportivi, la Bacău

Acum cîteva zile, Bacăul a găzduit finala Campionatului Naţional de Atletism rezervată juniorilor III. La această întrecere la care au participat cei mai buni sportivi din ţară, iar CSM Piteşti a reuşit să cîştige două medalii de aur. Constantin Zanfir a terminat pe primul loc proba de aruncare a greutăţii cu o aruncare ce a măsurat 15,41 m, iar Cristian Samoilă a ocupat primul loc în proba de 60 m plat, cu timpul de 7,55 secunde. Cei doi sportivi sînt pregătiţi de antrenoarea Otilia Eşanu.

M.Duinea 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2718

Continuare
 
Raliul „Frumuseţii Dacia“ şi-a desemnat cîştigătoarele! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Frumuseţe, delicateţe şi cai putere, la Mioveni!

Raliul „Frumuseţii Dacia“ şi-a desemnat cîştigătoarele!

 

 Raliul „Frumuseţii Dacia“, competiţie organizată, duminică, 8 Martie, în Mioveni, cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, şi-a desemnat cîştigătoarele, după două manşe de concurs. În jur de 30 de doamne şi domnişoare din Arad, Bucureşti şi din judeţul Argeş au luat startul în cadrul acestui raliu exclusiv feminin.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3750

Continuare
 
Baschet Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Baschet

 

Situaţie incertă

Managerul Asesoftului a vorbit şi despre situaţia echipei după ce finanţatorul principal s-a retras: „Sebastian Ghiţă s-a retras de la echipă. Situaţia este una de tranziţie pe toate planurile, atît la nivel de lot, cît şi financiar. Vreau să ne atingem obiectivele pe care le-am fixat. Despre anul viitor prea multe nu vă pot spune. Sîntem în discuţii cu Primăria şi cu mai mulţi sponsori. Îmi voi da toată silinţa ca această echipă să nu moară. Dacă Asesoft va dispărea ar fi un deserviciu pentru baschetul românesc. Titlurile cîştigate de noi au creat anumite animozităţi. Mă bucur că am păstrat o echipă de oameni. Jucătorii au înţeles situaţia, au răbdare. Şi noi facem eforturi mari ca răbdarea lor să fie răsplătită şi să ne putem continua drumul aşa cum ne dorim“, a spus Ionuţ Georgescu.    

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2454

Continuare
 
„Au fost mai buni decît noi“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Hristu Şapera este fair-play

„Au fost mai buni decît noi“

 

 De partea cealaltă, Hristu Şapera, antrenorul BC Argeş, a recunoscut că adversarul a fost superior echipei sale. Tehnicianul grupării din Trivale consideră că diferenţa dintre cele două formaţii s-a făcut în prima repriză, cînd Asesoftul a marcat din toate poziţiile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2438

Continuare
 
„Piteştiul, o echipă bună“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Managerul Asesoftului laudă BC Argeş:

„Piteştiul, o echipă bună“

 

 La finalul întîlnirii de la Piteşti, Ionuţ Georgescu, managerul celor de la CSU Asesoft Ploieşti, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei, dar şi de scorul final. Oficialul prahovenilor a recunoscut că formaţia sa a făcut o repriză de vis, în care a reuşit să se distanţeze decisiv pe tabelă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2698

Continuare
 
Campioana ne-a scos baschetul din cap! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 10 martie 2015

A noua înfrîngere pentru echipa din Trivale

Campioana ne-a scos baschetul din cap!

BC Argeş - CSU Asesoft 80-88 (17-31, 20-26, 23-10, 20-21)

 

 Echipa de baschet a Piteştiului a suferit, duminică seară, a noua înfrîngere din această ediţie de cam­­pionat. BC Argeş a pierdut, cu 88-80, con­frun­tarea de pe propriul teren, cu CSN Asesoft Ploieşti, cam­pioana en-titre a României, cea mai valoroasă e­chipă din ţară din punct de vedere al lotului de care dispune, dar şi al resurselor financiare de care beneficiază.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3654

Continuare
 
Fotbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Fotbal

 

Punct preţios în deplasare

Fotbaliştii de la CS Muscelul Cîmpulung au reuşit să îşi ia revanşa, după umilinţa din tur suferită în faţa celor de la Afumaţi, una dintre candidatele la promovare din seria a treia a ligii a treia. Echipa pregătită de Alecsandru Popovici a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea din deplasare cu ilfovenii, care în tur se impuseseră la Cîmpulung cu 5-0. Afumaţiul a deschis scorul după 20 de minute, prin Funieru, însă muscelenii au egalat înainte de pauză prin Măzărache. Argeşenii au mai irosit şi o lovitură de pedeapsă, Mihăilescu fiind cel care a ratat penaltiul. În ultimele 20 de minute, CS Afumaţi a evoluat în nouă oameni, după ce doi jucători au fost eliminaţi.   

 M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2260

 
Lupte Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Lupte

 

 Un mare campion s-a prăpădit

Sportul argeşean este în doliu! După o grea suferinţă cauzată de o boală incurabilă, Gheorghe Viman, fostul luptător de la Dacia Piteşti, a decedat acum cîteva zile. Viman ar fi împlinit anul a­cesta 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători pe care i-a avut Argeşul. A fost campion naţional, campion balcanic, component al lotului olimpic, antrenor, Maestru Emerit al Sportului şi manager la Lupte Club Da­cia. Originar din Carei, Viman a început luptele la CSM Piteşti. La înmormîntarea care a avut loc ieri, la cimitirul nou din Smeura, au participat foştii colegi de generaţie şi foşti sportivi care au fost în aceaşi perioadă colegi cu Georgică, unul dintre cei doi fii ai săi.  

M.Duinea

Comentarii (1) | Vizualizari: 2219

 
Handbal Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 martie 2015

Handbal

 

Victorie la penultima clasată

Echipa de handbal feminin a Piteştiului a obţinut sîmbătă cel de-al doilea succes din acest re­tur de campionat. SCM Piteşti a re­uşit să se impună cu 34-20 în deplasarea de la CSU Timişoa­ra, penultima clasată. Meciul a fost echilibrat doar în primele ze­ce minute ale întîlnirii, după ca­re elevele antrenorului Paul Mihăilă au început să se distanţeze pe tabela de marcaj. În urma a­cestei victorii, SCM Piteşti a ră­mas pe locul 7 în clasament cu 15 puncte adunate în 15 etape.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2299

Continuare
 
Au învins, dar n-au convins! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Au învins, dar n-au convins!

ACS Academica - FC Baloteşti 2-0 (1-0)

 

 ACS Academica Argeş, e­chipă de fotbal adoptată de autorităţile locale, ce îşi dispută meciurile pe sta­dionul Nicolae Dobrin, a început acest miniretur cu o victorie. Formaţia antrenată de Marius Ba­ciu a învins cu 2-0 pe FC Baloteşti prin golurile mar­cate de Pătulea şi Ha­med Kone.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2399

Continuare
 
Rezultatele etapei a 14-a, clasament Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Rezultatele etapei a 14-a

 

# ACS Urban Titu - Chindia Tîrgovişte 0-2 (C. Anton 85, Cherchez 88);
# CS Afumaţi - CN Dinicu Golescu Cîmpulung 1-1 (Funieru 20/Mazarache 43);
# Atletic Bradu - Inter Clinceni 3-0 (Golban 2, D. Popa 43, M. Cîrstea 86);
# SCM Argeş Piteşti - Sporting Roşiorii de Vede 1-1 (Al. Neagu 37/Floricel 41);
# FCM Tîrgovişte - CS Podari 1-1 (Săndulescu 33 - pen./C. Răduţ 42);
# CS Vişina Nouă - CS Ştefăneşti  0-2 (Dumitrache 77, M. Gheorghe 80);
# Concordia II Chiajna - AFC Astra II  4-1 (Cr. Albu 60 - pen., B. Lemac 71, Fl. Răsdan 78, Fl. Ilie 85/D. Spătaru 73).

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2538

Continuare
 
Fotbal în noroi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Terenul de joc, cel mai mare duşman

Fotbal în noroi!

# SCM Piteşti - Sporting Roşiori 1-1(1-1)

 

 Fotbaliştii de la SCM Pitesti nu au reuşit decît un rezultat de egalitate, 1-1, în confruntarea de vineri, de pe propriul teren, cu Sporting Roşiori, din prima etapă a returului Ligii a III-a. Partida dintre cele două echipe s-a disputat pe terenul trei al stadionului Nicolae Dobrin, iar suprafaţa de joc a semănat mai mult cu o orezărie. Gazdele au deschis scorul în minutul 36 prin Neagu, iar oaspeţii au reuşit să stabilească egalitatea, două minute mai tîrziu, prin Floricel.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2774

Continuare
 
Marian Oprea, bronz la Europene! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Atletul piteştean a prins podiumul la Praga

Marian Oprea, bronz la Europene!

 

 Performanţă de excepţie pen­tru atletismul româ­nesc! Atletul piteştean Marian Oprea a cucerit, sîmbătă, medalia de bronz la triplusalt, la Campio­na­tele Europene de sală de la Praga, la patru ani de la ultima sa performanţă similară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2867

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8371 - 8401 din 8473
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Negocieri cu doi jucători
daca nu e nimic interesant pe la centrul nostru de copii si juniori,dc nu il inchidem?pt ce cheltuie primaria bani cu ac...
21/09/18 11:04 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
Daca sunt ca Buhaescu sunt bunicei pentru FC Arges. Trebuie sa puna accent si pe tineri pitesteni, nu pe olteni.
21/09/18 09:39 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
ATENTIE;ZONA MERISANI ETE MINATA DE RAUFACATORI NU OPRITI SAU SA PARASITI AUTOVEHICOLUL PE SOSEAUA PITESTI-CURTEA DE ARG...
21/09/18 09:24 Mai mult...

A crescut producţia la Dacia
Atentie !!! De multe ori cresterile de productie antreneaza rabaturi de la calitate!Am multe semnale in acest sens de l...
21/09/18 07:39 Mai mult...

Bătut de un poliţist pe motocicletă
Au ei metode sa-l faca sa-si retraga plangerea, nu ar fi primul caz.
21/09/18 06:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info