Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Cea mai frumoasă fată din cartier: domnul Mihai Alexandrescu, purtător de cuvânt al PNL Argeş     *** Evitaţi îngheţarea contorului de apă!      *** PASTILA de UMOR      *** Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave     *** Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti     *** Copil din Mioveni are nevoie de ajutor     *** Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni      *** Incendiu la stîlpul electric     *** Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei     *** S-a proptit cu maşina într-un stîlp     *** Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale      *** Accident grav, la Valea Ursului     *** Maşină de marfă prinsă între o dubiţă şi TIR     *** Unirea Bascov, remiză, de la 2-0     *** Culisele meciului     *** Doar egal, după ce au condus la pauză     *** Ripensia Timişoara - CS Mioveni 1-1 (0-1)     *** România, victorie cu Lituania, în Liga Naţiunilor     *** Susţinuţi de fani     *** La 4 puncte de lider!      *** Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!     *** Nini: „O înfrîngere care doare“     *** Cristian Achim: „Mă bucură reacţia echipei”    

 
Handbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Handbal

 

Au terminat pe locul 7

Echipa de handbal feminin a Piteş­tiului a terminat acest sezon competiţional cu o victorie. Formaţia pregătită de Paul Mihăilă şi Cătălin Gheţia a reuşit să se impună cu 28-25 în deplasarea de la Naţional Rîmnicu Vîlcea, una dintre echipele bune ale seriei. Ar­geşencele au făcut un joc destul de bun, iar la pauză aveau un avantaj de trei goluri, pe care au reuşit să îl menţină pînă la final. În urma acestui succes, SCM Piteşti a terminat campionatul pe locul 7, cu 21 de puncte.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4222

 
Kaiac Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Kaiac

 

Campionat Naţional la Bascov

De astăzi şi pînă sîmbătă, pe La­cul Bascov vor avea loc Campionatele Naţionale de Fond şi Vi­­­­te­ză rezervate juniorilor. La această întrecere la care participă cei mai buni kaiacişti şi canoişti din ţară, CSM Piteşti va participa cu 21 de sportivi în probele de kaiac şi canoe la fond şi în probele de viteză pe distanţele de 200 m, 500 m şi 1.000 metri. O­biectivul fixat de conducerea clubului este cîştigarea a 7-8 medalii şi titularizarea a 1-2 sportivi pentru Campionatele Europene de Juniori, din toamnă, care se vor desfăşura pe Lacul Bascov.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4253

 
Judo Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 05 mai 2015

Judo

 

8 piteşteni, la Cupa Europei

În perioada 8-12 mai, judoka de la CSM Piteşti vor participa la Cu­pa Europei rezervată cadeţilor, care va avea loc la Cluj. La acest concurs, clubul din Ştrand va fi reprezentat de 8 sportivi, nominalizaţi de federaţia de specialitate cu obiectiv de calificare la Campionatele Europene de cadeti Under 18, care se vor desfăşura în perioada 27 - 29 iunie, la Sofia. Sportivii vor fi însotiţi de antrenorii Cornel Pălărie şi Valentin Ioniţă.  

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4085

 
CS Mioveni, locul I la Campionatele Naţionale U 14 Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

CS Mioveni, locul I la Campionatele Naţionale U 14

 

Judokanii de la CS Mioveni  au participat, în perioada 1-3 mai, la Campionatele Naţionale U 15 şi  14, la Piteşti, a­co­lo unde au obţinut mai multe medalii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4697

Continuare
 
Campioni la judo Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Sportivii argeşeni, cei mai buni din ţară

Campioni la judo

 

 Acum cîteva zile, la Sala Sporturilor din Piteşti au avut loc Campionatele Naţionale de Judo Under 15 masculin şi feminin, la care au participat cei mai buni sportivi din ţară. CSM Piteşti a reuşit să obţină la acest concurs 5 medalii, dintre care două de aur şi trei de bronz. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5576

Continuare
 
Medalii pentru karatiştii din Mioveni la Campionatul Mondial Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Medalii pentru karatiştii din Mioveni la Campionatul Mondial

 

 Sportivii antrenaţi de Sebastian Ene au participat, în perioada 1 - 3 mai, la Campionatul Mondial de Karate WSF, Tbilisi, Georgia.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4649

Continuare
 
Peste 70 de participanţi, la Crosul Tineretului de la Făget Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Peste 70 de participanţi, la Crosul Tineretului de la Făget

 

 Cu ocazia „Sărbătorii Muncii, Primăverii şi Bucuriei“, eveniment organizat de Primăria Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni, a avut loc şi un eveniment sportiv sub numele de „Crosul Tineretului“, organizat în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4382

Continuare
 
Ioana Mincă, locul I la Mediaş Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Ioana Mincă, locul I la Mediaş

 

 Între 28 aprilie şi 3 mai 2015, municipiul Mediaş a găzduit cel mai important turneu internaţional de tenis pentru juniori de 18 ani din România, „39th Medias-sen-Sibiu JUNIOR ITF 18&U Tournament“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4207

Continuare
 
Glinţă şi Scarlat, la Jocurile Europei! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Cei mai buni înotători piteşteni vor concura la Baku

Glinţă şi Scarlat, la Jocurile Europei!

 

 Pe 12 iunie, în localitatea Baku din Azerbaidjan, se va da startul primei ediţii a Jocurilor Europene. Com­petiţia inovativă multi-sport, deţinută, organizată şi re­glementată de Asociaţia Comitetelor Olimpice Europene (EOC), este programată a se des­făşura timp de 17 zile, pînă pe 28 iunie       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4353

Continuare
 
Ştiri de la SCM Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Ştiri de la SCM Piteşti

 

Debut cu gol la 17 ani!

 Forţat de problemele medicale şi de suspendările pe care le avea, antrenorul SCM-ului a fost nevoit să trimită în teren mai mulţi jucă­tori tineri. Printre cei care au fost băgaţi în confruntarea cu Atletic Bradu s-a regăsit şi atacantul Adelin Voinescu, de doar 17 ani. Acesta a marcat unicul gol al piteştenilor, reuşind în acest fel să-şi facă un debut frumos la formaţia pregătită de Adrian Dulcea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3721

Continuare
 
CS Podari s-a retras din campionat Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Din cauza problemelor financiare,

CS Podari s-a retras din campionat

 

 CS Podari a anunţat, joi, 30 a­prilie, printr-un comunicat oficial, că se retrage din Liga a treia ca urmare a problemelor financiare apărute după ce autorităţile locale şi mediul pri­vat nu au mai putut acorda bani echipei de fotbal „din cauza legislaţiei proaste din domeniul sportului şi a unor neconcordanţe legislative“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3558

Continuare
 
Adrian Dulcea: „Este greu să lucrezi cu jucători nemulţumiţi“ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 mai 2015

Adrian Dulcea: „Este greu să lucrezi cu jucători nemulţumiţi“

 

 De partea cealaltă, antrenorul piteştenilor, Adrian Dulcea, e­ra destul de afectat de pierderea acestui meci. Tehnicianul con­sideră că greşelile făcute de jucătorii săi au fost decisive în pierderea acestui meci.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4283

Continuare
 
Prisăceanu: „N-am scăpat de emoţiile retrogradării“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Prisăceanu: „N-am scăpat de emoţiile retrogradării“

 

 La finalul întîlnirii de la Piteşti, antrenorul oaspeţilor s-a decla­rat mulţumit de jocul echipei sale. Marius Prisăceanu spune că echipa sa a meritat să se impună în confruntarea cu alb-violeţii, care trec printr-o perioadă foarte proastă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4037

Continuare
 
Hattrick Tănasă în derbiul orgoliilor! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 mai 2015

Bradu a profitat de greşelile gazdelor şi a cîştigat la Piteşti

Hattrick Tănasă în derbiul orgoliilor!

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti au pierdut derbiul or­go­liilor în faţa celor de la Atletic Bradu care au re­uşit să se impună cu 3-1 în confruntarea de vi­neri de la Piteşti. Prin acest eşec, echipa pregătită de Adrian Dulcea a ajuns la cel de-al cincelea meci pier­dut con­secutiv însă se menţine pe podiumul seriei da­torită retragerii celor de la FC Podari dar şi a ce­lor­lalte rezultate înregistrate în această etapă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3715

Continuare
 
Mihai Ianovschi, supervizor federal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Mihai Ianovschi, supervizor federal

 

Turneul de la Mioveni este supervizat de Federaţia Română de Fotbal prin Mihai Ianovschi, antrenor zonal federal pentru copii şi juniori. De fapt, Ianovschi, în afară de faptul că este observator la meciuri, se ocupă de toate detaliile tehnice ale meciurilor şi ale turneului. Gazdele sînt şi ele în prim-plan, conducerea clubului şi angajaţii ocupîndu-se de tot ce au nevoie cele trei echipe vizitatoare, arbitrii şi ceilalţi oficiali.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3709

 
Aceeaşi brigadă de arbitri Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Aceeaşi brigadă de arbitri

 

Cele două meciuri de sîmbătă, de la Mioveni, au fost conduse de aceeaşi brigadă de arbitri, în afară de central. Astfel, prima partidă, Braşov - LPS, l-a avut la centru pe Dan Botescu, iar la margini pe Cosmin Vatamanu şi Alexandru Midvichi, în timp ce rezervă a fost Ionuţ Coza. La cealaltă partidă, Mioveni - Viitorul, central a fost Ionuţ Coza, asistenţii au rămas aceiaşi, în timp ce rezervă a trecut Dan Botescu.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3818

 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8371 - 8401 din 8898
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

30 lei biletul la meciul cu americanii
ce bn ca vin americanii....sa ne mandrim si noi cu sala sporturilor...uite asa ni se duce faima...cu sala sporturilor,cu...
17/11/18 15:50 Mai mult...

„N-am primit nici o solicitare fermă”
Oameni buni terminati o data cu acesti baieti din galerie nu le mai dati atata importanta cum nu le convine ceva gata in...
17/11/18 12:54 Mai mult...

A murit judecătorul Marius Dumitrescu
Viermii să te mânînce, torționarule ! Sentința dată de acest psihopat a fost casată și de CSM care l-a sancțio...
17/11/18 12:37 Mai mult...

Amenzi drastice pentru şoferi
Foarte multe persoane care beneficiaza de acest drept au cate 2-3 masini.Pe locul inscriptionat cu nr. de inmatriculare ...
17/11/18 06:46 Mai mult...

„N-am primit nici o solicitare fermă”
Asta este oare recunostina pentru Nicu dica,care apromovat FC Arges in liga aII-a?Rusine acelor asa zisi suporteri ai FC...
16/11/18 19:39 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info