Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Cultural - Monden
Aniversare
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019

Diseară, spectacol mare în oraşul constructorului auto Concertul „Tradiţional“, al Andrei, la Mioveni

Artista are mulţi invitaţi de searmă


Diseară, de la ora 19.00, la Mioveni este pro­gramat un eveniment deo­sebit şi anume concertul Tradiţional, al îndrăgitei cântăreţe An­dra. Spectacolul face parte din cadrul unui turneu naţional, iar solista va in­ter­preta şi pie­se iubite din folclorul românesc, culese din toa­te regiunile istorice ale ţării. Artista va fi a­companiată de Orchestra Fraţilor Advahov şi va încânta publicul cu o mulţime de surprize. Astfel, printre invitaţii Andrei se numără Con­stantin Enceanu, Ionuţ Dolănescu şi Mioara Ve­­li­cu, Steliana Sima. Evenimentul este orga­ni­zat de Consiliul Local,  Primăria şi Centrul Cultural Mioveni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 122

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019


Monica Anghel, la Balul Curierului!


A mai rămas doar o zi până la Balul Curie­rului! Vineri seară, invi­taţi de marcă şi artişti de excepţie vor fi pre­zenţi la sărbătoarea ce marchează împlini­rea a 25 de ani de când a ie­şit de sub tipar primul număr al Curierului zi­lei.  În cadrul festivităţii ce va avea loc, vineri seară, începând de la ora 19,00, la restaurantul Magic din Piteşti,  va fi lansat şi catalogul de colecţie, „Un sfert de veac împre­ună!“.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 135

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 17 September 2019


Artişti din Olanda, pe scena Filarmonicii


Filarmonica organizează joi, 19 septembrie, de la ora 19, la Centrul Multifunc­ţional, un concert simfonic cu invitaţi din Olanda. Alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Theo Wolters, participă, ca solist, trompetistul Floris Onstwedde, care va interpreta Con­cer­­tul pentru trompetă mică şi orchestră în Re major de Antonio Vivaldi/Johann Sebastian Bach şi Concertul pen­tru trompetă şi orchestră în Mi bemol major de Joseph Haydn.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 256

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 17 September 2019

Un regal muzical cu Gabriel Croitoru şi Horia Mihail,

Vioara lui George Enescu la Filarmonica Piteşti


Filarmonica Piteşti organizează vi­neri, 20 septembrie, de la ora 19, la Cen­trul Multifuncţional, concertul cameral „Vioara lui Enescu”, susţinut de violonis­tul Gabriel Croitoru şi pianistul Horia Mi­hail. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 323

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 17 September 2019

Comedie romantică despre seducţie şi minciună,  

Florin Piersic în „Străini în noapte“


Florin Piersic şi Medeea Marinescu vor interpreta două roluri pline de haz, într-o comedie romantică, cu răsturnări surprinzătoare de situa­ţii, despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă. Este vorba despre piesa de teatru „Străini în noapte“, în regia lui Radu Beligan, care se va juca marţi, 8 octombrie, la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 275

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 14 September 2019


Centru Local de Cultură şi Tradiţie la Bughea de Jos


În localitatea Bughea de Jos a fost inaugurat un Centru Local de Cultură şi Tradiţie. Acesta func­ţio­nează în clădirea în care a funcționat primăria, fiind una istorică cu o vechime de aproape un secol.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 385

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 14 September 2019


Evenimente la Centrul Cultural

l Luni, 16 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, prelegerea cu tema „Exilul pașoptist ca experiență și memorie. Note pe marginea corespondenței generalului Gheorghe Magheru”, susținută de dr. Nicolae Mihai, de la Institutul de Cercetări Socio-Umane „C.S.Nicolăescu-Plopșor”, Academia Română, Filiala Craiova, eveniment care se înscrie în proiectul cultural-educativ „Colocviile Municipiului Pitești”, coordonat de redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești, dr. Marin Toma; l Marți, 17 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, dezbaterea interactivă, cu tema „Non-discriminarea”, care se înscrie în proiectul cultural-educativ, sub genericul „Și noi avem drepturi”, desfășurat în colaborare cu Organizația „Salvați Copiii” Filiala Argeș, coordonator promotorul cultural Alexandra Grigorescu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 244

 
(0 voturi)
Saturday, 14 September 2019

Nevestele vesele din Windsor  

Debutul stagiunii la Teatrul Alexandru Davila


Sâmbătă şi dumincă, de la ora 19:00, în sala mare a teatrului, va avea loc premiera spectacolului Nevestele vesele din Windsor, după un text de William Shakespeare, în regia lui Matei Varodi, scenografia de Miruna Varodi, traducerea de Adriana şi George Volceanov, coregrafia de Adriana Drugulescu, muzica de Gabriel Basarabescu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 487

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 14 September 2019


Filmele săptămînii 13 -19 septembrie

În săptămîna 13 - 19 septembrie , cinefilii au parte de o ofertă bogată la cinematografe.  Vă prezen­tăm filmele săptămînii la Cinematograful Sebastian Papaiani si  Cinema City VIVO! Piteşti.                            
Antonela.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 351

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 13 September 2019


„Despre oameni şi melci”, la Cinema „Bucureşti”


Duminică, 15 septembrie, de la ora 18, la Cinematograful de artă „Bucureşti” va fi difuzat filmul românesc „Despre oameni şi melci”.  Regia îi aparţine lui Tudor Giurgiu, în rolurile principale fiind Monica Bârlădeanu şi Andi Vasluianu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 457

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 13 September 2019

Până pe 16 septembrie,

Înscrieri la Festivalul de Teatru Ludicus


Perioada de înscriere pentru participarea la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus”- Mioveni 2019 a început şi se va încheia pe 16 septembrie 2019. upă această dată, juriul urmează să selecteze, până la 17 septembrie, trupele care vor intra în festivalul concurs ce se va desfăşura între 11 si 13 octombrie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 472

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 September 2019


Cargo cântă la Topoloveni


Vineri şi sâmbătă la Topoloveni se va desfăşura Festivalul Black& White Motor Party. Sunt aşteptaţi motocilişti din întreaga ţară. În cele două zile mai multe trupe vor menţine atmosfera. Printre cei care vor urma pe scenă sunt membrii formaţiei Cargo.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 591

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 September 2019


Cărţile vechi în atenţia elevilor din Câmpulung


În amfiteatrul Liceului Teoretic Dan Barbilian, instituţia de învă­ţământ în colaborare cu Bibliote­ca Municipală Câmpulung a orga­ni­zat joi, 12 septembrie de la ora 10.00 reuninea ştiinţifică cu tema ,,Cărţile vechi româneşti o com­po­nentă esenţială a patrimoniului cultural”.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 418

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 09 September 2019

Cu Imperialul lui Beethoven, sub bagheta maestrului Florin Totan,

Se deschide stagiunea la Filarmonică


Filarmonica Piteşti deschide noua stagiune, a XIII -a, joi, 12 septembrie, de la ora 19, la Cen­­trul Multifuncţional. Alături de orchestra sim­­fonică a instituţiei, dirijată de Florin Totan, revine, ca solist, pianistul Viniciu Moroianu, ca­re va interpreta Concertul nr. 5 pentru pian şi or­chestră în Mi bemol major, Imperialul, de Lud­wig van Beethoven. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 600

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 02 September 2019


 Se pun în vânzare abonamentele la Filarmonică


Filarmonica Piteşti pune în vânzare, începând cu 5 septembrie, ora 10, la sediul său din Piteşti, Calea Bucureşti, Nr. 2, abonamente pentru perioada 12 septembrie - 19 decembrire 2019.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 848

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 02 September 2019


Dublă lansare de carte

Joi, 5 septembrie, ora 16, în Sala de Conferinţe a Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş, vor fi lansate volumele  Cu sufletul în palma mea (poezii) şi Un zâmbet de copil (poezii pentru copii), autoare – Iulia Müller. Iulia  Müller este argeşeancă, din oraşul Ştefăneşti, însă trăieşte, de peste 25 de ani, în Germania, în apropierea  oraşului Köln. Inspiraţia şi-o găseşte în amintirea locurilor copilăriei, a bunicilor, a verişorilor – parteneri de joacă, animalelor din ogradă, în bucuria lucrurilor mărunte, în dorul de locurile natele şi de cei dragi, şi, cu siguranţă, în bucuria pe care i-o dăruieşte, zi de zi, fiului său, acum în vârstă de 15 ani.
    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 428

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4278


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info