Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Cultural - Monden
Fapt divers*** ️ Reţinut că şi-a şters urmele accidentului     Fapt divers*** ️ I-a făcut moşmoane de 180 lei!     Cultural*** ️ Sfîntul Nicolae, ocrotitorul copiilor     Social*** ️ S-a redeschis Cetatea Poienari     Sport*** ️ Victoria este obligatorie!     Sport*** ️ Ce peşti puteţi pescui pe Dunăre    
 Publicitate pdf
(2 voturi)
Tuesday, 18 June 2019

Sterian Pricope, la Câmpulumg

Jurnalistul a lansat un volum despre Marea Unire


Sterian Pricopie, economist de profesie şi un remarcabil ziarist, prin vocaţie, a fost tot timpul atras de poveşti, interesante şi captivante, în care prezintă, cronologic, într-un stil plasat între istorie şi jur­na­lism, întâmplări uitate sau mai puţin cunoscute care au în prim-plan mus­celeni sau evenimente petrecute în Muscel.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1352

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 18 June 2019

La festivalul de C’ARTE

Andrei şi Adrian Tase, în concert!


Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu” Argeş a organizat Festivalul de C’ARTE, ediţia a III-a, în perioada 13-16 iunie. Pe lângă expoziţia cu vânzare de carte, la care au fost prezente 11 edituri din ţară, au fost organizate şi spectacole. Unul dintre concerte a fost susţinut de Andrei Tase şi tatăl acestuia, Adrian Tase, cunoscutul medic cardiolog. Cei doi au interpretat în faţa unei audienţe numeroase, melodii ritmate, pop & jazz & rock, melodii ale unor formaţii sau interpreţi celebri.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1446

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 15 June 2019

Festivalul de C’ARTE

Muzică de calitate şi cărţi pentru toate gusturile


În perioada 13-16 iunie 2019, Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu” Argeş organizează Festivalul de C’ARTE, ediţia a III-a. Evenimentul promite şi anul acesta, un periplu fructuos în lumea culturii autentice. În perioada amintită vor avea loc spectacole şi expoziţii cu vânzare. Cu toate că festivalul este la a treia ediţie, este pentru prima dată organizat la Piteşti Târgul de carte.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1494

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 15 June 2019


Lansarea volumului de versuri „Lumini însingurate”

Centrul Cultural Piteşti organizează lansarea volumului de versuri cu titlul „Lumini însingurate” de Nicolae E. Branişte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1375

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 14 June 2019

Ziele oraşului Mioveni

Sărbătoare mare în oraşul constructorului auto

Paula Seling, Anna Lesko, Smiley la Zilele Mioveniului n Manifestările se încheie cu Viorica şi Ioniţă şi Taraful din Clejani


În perioada 28-30 iunie, Primăria, Consiliul Local Şi Centrul Cultural Mioveni vor organiza Zilele Oraşului Mioveni - 534 de ani de la prima atestare documentară a localităţii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1632

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 13 June 2019


Festivalul de  C'ARTE, la Biblioteca Judeţeană


Festivalul de C'ARTE, organizat de Biblioteca Judeţeană Argeş a ajuns la a III-a ediţie, dorin­du-se, şi anul acesta, un periplu fructuos în lu­mea culturii autentice, cu un bogat conţinut cre­aţional şi spiritual.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1570

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 13 June 2019


Copiii romi din Muscel, la concurs!


Zeci de copii de etnie romă au participat, vineri, 7 iunie la cea de-a zecea ediţie a Festivalului - concurs Stelu­ţele Romilor. Evenimentul a fost organizat la Casa de Cul­tură a Sindicatelor din Câmpulung, adunând partici­panţi din toată zona Muscelului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1469

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 12 June 2019


„Şahul copiilor”, la Biblioteca Judeţeană


Sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 12, copiii pasionaţi de şah, fie cei inițiați în acest sport, fie cei care doresc să se inițieze, sunt așteptați în holul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș la un eveniment deosebit organizat de Editura Diana și de Clubul de Șah Noul Regat CRISADE Pitești.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1545

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 12 June 2019


Zilele oraşului Topoloveni


Oraşul Topoloveni sărbătoreşte în acest an 598 de ani de atestare documentară. Vor fi trei zile de sărbătoare pentru locuitori. Vor fi organizate spectacole începând de astăzi, până vineri.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1723

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 12 June 2019


Artişti de renume internaţional la Filarmonică


Filarmonica Piteşti organizează joi, de la ora 19, la Cen­trul Multifuncţional, un nou concert simfonic. Alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Maria Luisa Macellaro la Franca, vor evolua, ca solişti, pianista Andreea Stoica şi violonistul Răzvan Stoica.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1531

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 11 June 2019

 La Cinema „Bucureşti”

„McQueen” şi „Parking”


Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18, la Cinematograful de artă  „Bucureşti” din Pitești, va fi proiectat fil­mul „MCQueen”.  Regia e semnată de  Ian Bonhôte şi Peter Ettedgui, în rolu­rile principale fiind Alex­ander McQueen, Gary James McQueen, Janet McQueen şi Bernard Ar­nault.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1452

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 11 June 2019


Spectacol de foclor

Maine, la Centrul Cultural Pitesti de la ora 16,00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, va avea loc un spectacol de folclor, susținut de copii și tineri, care urmează cursul de canto popular, coordonat de profesorul Valentin Grigorescu și cursul de dans popular, sub îndrumarea instructoarelor Violeta Dincă și Rodica Oprican, la Centrul Cultural Pitești, eveniment care se înscrie în proiectul cultural-educativ, sub genericul „Tradiții Muntenești”.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1470

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 11 June 2019


Caravana filmului românesc la Câmpulung


La Câmpulung Muscel, în perioada 11 – 13 iunie se va derula Caravana filmului  Aflată la prima vizită în municipiul Câm­pulung Muscel, „Cara­vana filmului româ­nesc – Cartea şi fil­mul” va prezenta o se­rie filme clasice româ­neşti, timp de trei zile, în perioada 11 – 13 iu­nie a.c., la Casa de Cul­tură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1344

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 10 June 2019


Teatrul “Davila”, două premii la Festivalul de la Buzău


Teatrul Alexandru Davila din Piteşti a participat la Festivalul Buzău / Iubeşte / Teatru, ediţie desfă­şurată în perioada 1-8 iunie a.c. Producţia pro­pusă şi acceptată a fost „Romanţioşii”, de Edmond Rostand, în regia lui Vlad Cristache, asistat de Luana Hagiu. Traducerea a fost fă­cu­tă de Doru Mareş, iar scenografia le aparţine Mădălinei Nicu­lae şi Andreei Tecla.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1383

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 06 June 2019

 La Cinema „Bucureşti”.

„Overlord” şi „Povestea iubirii”


Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 18, la Cinematograful de artă  „Bucureşti”  din Piteşti, va fi proiectat fil­mul „Overlord”. Regia îi aparţine lui Julius Avery, în rolurile principale fiind Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbæk, Iain De Caestecker şi Ja­cob Anderson.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1617

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 05 June 2019


Dorel Vişan şi „Flautul fermecat”, pe scena Filarmonicii


Filarmonica Piteşti organizează vineri, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, a noua ediţie a concertului cameral Flautul fermecat. Turneul extraordinar Flautul fermecat 2019, care se desfăşoară sub titlul „Flaut la puterea poeziei”, a pornit în 6 iunie din Bârlad şi se sfârşeşte în 1 iulie, la Bistriţa.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3105

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 4357


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info