Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Cultural - Monden
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019

la Cinema „Bucureşti”

„Nopţi magice” şi „Cinema, mon amour”


Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 18, la Cinema­tograful de artă „Bucu­reşti” va fi difuzat filmul italian „Nopți magice” („Notti magiche”).  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 849

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 26 September 2019


8 trupe înscrise la Festivalul de Teatru Ludicus

Artiştii care vor evolua pe scena Centrului Cultural, sunt din toată ţara


Perioada de înscriere pentru participarea la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus”- Mioveni 2019, s-a încheiat săptămâna trecută, pe 16 septembrie. Din acel moment juriul a selectat trupele care vor intra în festivalul concurs ce se va desfăşura între 11 si 13 octombrie 2019.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 851

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 24 September 2019

Peste 200 de costume în 17 numere scenografice,

Musicalul Mamma Mia! la Piteşti


Mamma Mia!, musicalul care a cucerit peste 60 de milioane de spectatori din întreaga lume vine la Piteşti, pe scena Casei de Cultuă a Sindicatelor, vineri, 1 noiembrie, ora 19.30, cu o poveste de dragoste plină de culoare, dinamism şi aventură.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1082

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 21 September 2019


Centrul Cultural Piteşti organizează în perioada 23-30 septembrie şi alte evenimente cultural-educative:

l    Luni, 23 septembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, colocviul cu tema „Istoria încălțămintei în Evul Mediu”, susținut de redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești, dr. Marin Toma, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul „Istorie și istorii cu Marin Toma”;

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3325

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 21 September 2019

Criticul literar, poetul Paul Aretzu, invitat la:

Colocviile Municipiului Piteşti

 

„Despre Poezia Religioasă” este tema prelegerii, care va fi susținută de criticul literar și poetul Paul Aretzu, marți, 24 septembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții. Evenimentul, coordonat de directorul revistei Cafeneaua literară, poetul Virgil Diaconu, se înscrie în proiectul cultural-educativ, sub genericul Colocviile Municipiului Pitești, organizat periodic de Centrul Cultural Pitești.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 977

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 21 September 2019


Andra, concert emoţionant la Mioveni


Andra a susţinut, joi seara, concertul TRADIŢIONAL, din cadrul turneului naţional, unde a interpret piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale ţării.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1154

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 20 September 2019


Festivalul Făgăraş Fest , la Lereşti


Prima ediţie Făgăraş Fest, un eveniment dedicat în totalitate naturii şi comuni­tă­ţilor locale ce trăiesc în vecinătatea Mun­ţilor Făgăraş, a avut loc în perioada 13-15 septembrie la poalele masi­vului Ie­zer Păpuşa, în comuna Lereşti, pe platoul din faţa cabanei Voina, în judeţul Argeş.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 984

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 20 September 2019


„Tranzit” şi „Breaking News”,la Cinema „Bucureşti”


Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 18, la Cinemato­graful de artă „Bucureşti” va fi difuzat filmul Filmul „Tranzit”.  Regia îi aparţi­ne lui  Christian Petzold, în ro­lurile principale fiind Franz Rogowski, Pa­ula Beer şi Go­dehard Giese. Filmul, o dramă, este o coproducţie Franţa-Germania. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 825

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 20 September 2019

Astă seară, MARELE BAL

Curierul zilei-25 de ani!


Marele Bal al Curierului zilei va avea loc în această seară, la restau­rantul Magic, din Trivale. Invitaţi de seamă şi artişti renumiţi vor fi prezenţi la petrecerea anunţată. Spectacolul va fi transmis în direct, în­ce­pând de cu ora 19,00, de Curier Tv, astfel, cei de acasă putând urmări live desfăşurarea spectacolului pregătit cu această ocazie.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1314

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019

Diseară, spectacol mare în oraşul constructorului auto Concertul „Tradiţional“, al Andrei, la Mioveni

Artista are mulţi invitaţi de searmă


Diseară, de la ora 19.00, la Mioveni este pro­gramat un eveniment deo­sebit şi anume concertul Tradiţional, al îndrăgitei cântăreţe An­dra. Spectacolul face parte din cadrul unui turneu naţional, iar solista va in­ter­preta şi pie­se iubite din folclorul românesc, culese din toa­te regiunile istorice ale ţării. Artista va fi a­companiată de Orchestra Fraţilor Advahov şi va încânta publicul cu o mulţime de surprize. Astfel, printre invitaţii Andrei se numără Con­stantin Enceanu, Ionuţ Dolănescu şi Mioara Ve­­li­cu, Steliana Sima. Evenimentul este orga­ni­zat de Consiliul Local,  Primăria şi Centrul Cultural Mioveni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1047

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019


Monica Anghel, la Balul Curierului!


A mai rămas doar o zi până la Balul Curie­rului! Vineri seară, invi­taţi de marcă şi artişti de excepţie vor fi pre­zenţi la sărbătoarea ce marchează împlini­rea a 25 de ani de când a ie­şit de sub tipar primul număr al Curierului zi­lei.  În cadrul festivităţii ce va avea loc, vineri seară, începând de la ora 19,00, la restaurantul Magic din Piteşti,  va fi lansat şi catalogul de colecţie, „Un sfert de veac împre­ună!“.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1161

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 17 September 2019


Artişti din Olanda, pe scena Filarmonicii


Filarmonica organizează joi, 19 septembrie, de la ora 19, la Centrul Multifunc­ţional, un concert simfonic cu invitaţi din Olanda. Alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Theo Wolters, participă, ca solist, trompetistul Floris Onstwedde, care va interpreta Con­cer­­tul pentru trompetă mică şi orchestră în Re major de Antonio Vivaldi/Johann Sebastian Bach şi Concertul pen­tru trompetă şi orchestră în Mi bemol major de Joseph Haydn.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 937

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 17 September 2019

Un regal muzical cu Gabriel Croitoru şi Horia Mihail,

Vioara lui George Enescu la Filarmonica Piteşti


Filarmonica Piteşti organizează vi­neri, 20 septembrie, de la ora 19, la Cen­trul Multifuncţional, concertul cameral „Vioara lui Enescu”, susţinut de violonis­tul Gabriel Croitoru şi pianistul Horia Mi­hail. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1042

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 17 September 2019

Comedie romantică despre seducţie şi minciună,  

Florin Piersic în „Străini în noapte“


Florin Piersic şi Medeea Marinescu vor interpreta două roluri pline de haz, într-o comedie romantică, cu răsturnări surprinzătoare de situa­ţii, despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă. Este vorba despre piesa de teatru „Străini în noapte“, în regia lui Radu Beligan, care se va juca marţi, 8 octombrie, la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 921

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 14 September 2019


Centru Local de Cultură şi Tradiţie la Bughea de Jos


În localitatea Bughea de Jos a fost inaugurat un Centru Local de Cultură şi Tradiţie. Acesta func­ţio­nează în clădirea în care a funcționat primăria, fiind una istorică cu o vechime de aproape un secol.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1006

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 14 September 2019


Evenimente la Centrul Cultural

l Luni, 16 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, prelegerea cu tema „Exilul pașoptist ca experiență și memorie. Note pe marginea corespondenței generalului Gheorghe Magheru”, susținută de dr. Nicolae Mihai, de la Institutul de Cercetări Socio-Umane „C.S.Nicolăescu-Plopșor”, Academia Română, Filiala Craiova, eveniment care se înscrie în proiectul cultural-educativ „Colocviile Municipiului Pitești”, coordonat de redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești, dr. Marin Toma; l Marți, 17 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, dezbaterea interactivă, cu tema „Non-discriminarea”, care se înscrie în proiectul cultural-educativ, sub genericul „Și noi avem drepturi”, desfășurat în colaborare cu Organizația „Salvați Copiii” Filiala Argeș, coordonator promotorul cultural Alexandra Grigorescu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 689

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 4318


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info