Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Cultural - Monden

*** Meditaţii gratuite pentru elevi, în şcoli     *** ️Cinematografele din Cîmpulung, încotro?     *** Se schimbă programul de ridicare a gunoiului      *** 2 miliarde lei pentru Prima Casă     *** Taxa auto, înapoi pînă în iunie     *** Atenţionări privind arderea miriştilor      *** Sfinţii zilei      *** Relaxare şi generozitate!    *** PLĂCINTĂ CU CARNE ŞI CIUPERCI    *** Evenimente 23 februarie de-a lungul vremii    *** Filmele săptămînii 22-28 februarie    *** Conducea o maşină neînmatriculată    *** Transporta muncitori fără permis    *** Elevi chiulangii, prinşi la păcănele!     *** Bucureşteni, în arest pentru contrabandă    *** Instanţele din Argeş sufocate de dosare     *** Cu gîndul doar la victorie     *** Vor să ia 3 puncte la Baloteşti!    *** CS Mioveni, nenvinsă şi în retur!     *** Cum se păstrează coropişniţele     *** Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit    

 Publicitate pdf
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

„O planetă albastră şi pe viitor“

Mîine, de la ora 15.30, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, se va desfăşura manifestarea „O planetă albastră şi pe viitor“. Este vorba de o oră de prezentare power-point, lectură şi desene, pe tema schimbărilor climatice la care participă elevi de la Şcoala Petre Ţuţea din Boteni.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3010

Continuare
 
Sute de piteşteni, la concertul Holograf Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Piteşti Mall si-a desemnat cîştigătorii care pleacă în Antalya 

Sute de piteşteni, la concertul Holograf 

Spectacol aerobic, prima dată la Piteşti

 

 Sîmbătă, a fost o adevărată nebunie la Piteşti Mall, motivul fiind împlinirea a 8 ani de existenţă a centrului comercial care dă tonul în materie de distracţie şi shopping. Au avut loc un mega concert susţinut de trupa Holograf, precedat de un show aerobic la înălţime, şi extragerea cîştigătorilor la tombola cu premii aniversară, cu ocazia acestui eveniment.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3122

Continuare
 
Ziua Europei, sărbătorită la Muzeul Judeţean Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 12 mai 2015

Ziua Europei, sărbătorită la Muzeul Judeţean

 

 La Muzeului Judeţean Argeş, s-a sărbătorit ziua de 9 Mai, zi cu triplă semnificaţie: Ziua Inde­pendenţei de Stat a Ro­mâniei, proclamată în anul 1877; Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial, în anul 1945, şi Ziua Europei în care Robert Schuman, minis­trul de Externe al Franţei, a propus, în anul 1950, formarea Comuni­tă­ţii Europene a Cărbunelui şi Oţelului, fundaţia actualei Uniuni Europene.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3226

Continuare
 
Jazz şi poezie pentru Cornel Chiriac Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Astăzi, în cadrul unui concert cameral,

Jazz şi poezie pentru Cornel Chiriac

 

 Astăzi, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti, Filarmonica Piteşti aduce în faţa publicului un proiect în care jazzul este îmbinat cu poezia, un omagiu adus piteşteanului Cornel Chiriac. În concertul cameral vor evolua Corneliu Stroe - Blue Jazz Band şi poeta Nicoleta Popa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2845

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Călătorim prin Europa

Astăzi, de la ora 11, la Şcoala Gimanzială Mircea cel Bătrîn Piteşti, se va desfăşura manifestarea „Călătorim prin Europa“. Activitatea educativă organizată de Biblioteca Judeţeană Argeş va fi organizată cu clasa pregătitoare coordonată de înv. Marinela Dinuţă. 

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2795

Continuare
 
Tinerele talente au cucerit publicul Filarmonicii Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 mai 2015

În cadrul unui concert - eveniment,

Tinerele talente au cucerit publicul Filarmonicii

 

 Joi seara, publicul melo­man din judeţul nostru a avut parte de un concert - eveniment în cadrul că­ruia au evoluat tineri ta­lentaţi, elevi ai Liceului de Arte Dinu Lipatti din Piteşti şi laureaţi ai pri­mei ediţii a concursu­lui de interpretare intrumen­tală „Argesis Art“, ce a a­vut loc, la 25 aprilie a.c., la Protoieria Piteşti. Ală­turi de orchestra sim­foni­că a Filarmonicii Pi­teşti, dirijată de Alexan­dru Mija, au evo­luat: An­drei Tase, fiul car­diolo­gu­lui Adrian Tase (chi­tară), Daria Albei (pi­an), Alex Pîrvu (pian), Nar­­cis Mincă (nai), Valen­tina Chera (vi­oară), Lari­sa Nicolae (vi­oară), Teo­dor Mondiru (fla­ut) şi Ag­nes Nicola Vişinescu (flaut).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3419

Continuare
 
Spectacol pentru Monaliza Zegheru Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Manifestare caritabilă, la Mioveni

Spectacol pentru Monaliza Zegheru

 

 Centrul Cultural Mioveni a organizat, vineri, 8 mai, un spectacol caritabil la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Sub numele „Împreună pentru Monaliza“, evenimentul a urmărit strîngerea de fonduri pentru profesoara de canto Monaliza Zegheru, care a fost diagnosticată de curînd cu cancer la sinusuri şi care are nevoie disperată de ajutor în lupta cu această boală cruntă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3163

Continuare
 
Festivalul Naţional Dinu Lipatti Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 mai 2015

Pe 12 şi 13 mai, la 98 de ani de la naşterea celebrului pianist,

Festivalul Naţional Dinu Lipatti

 

 În perioada 12 - 13 mai 2015, se va desfăşura, în centre culturale din Piteşti şi în Casa Memorială Dinu Lipatti, cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional Dinu Lipatti, un concurs dedicat descoperirii şi valorizării tinerelor talente în domeniul muzical. Competiţia din acest an a dobîndit un plus de notorietate, atrăgînd concurenţi valoroşi din centre muzicale româneşti de prestigiu. La 98 de ani de la naşterea celebrului pianist, compozitor şi pedagog român, Gala Laureaţilor Festivalului Naţional Dinu Lipatti din acest an va oferi publicului performanţe memorabile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3129

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Deţinuţii, informaţi despre UE

Astăzi, de la ora 10.30, la Penitenciarul Colibaşi, se va desfăşura manifestarea „Cultura în spaţii neconvenţionale - 9 Mai - Ziua Europei“. Este vorba de diseminarea, în rîndul deţinuţilor, a informaţiilor cu caracter general despre Uniunea Europeană şi donaţie de materiale informative.   

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2969

Continuare
 
La mulţi ani, de la Curierul! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

La mulţi ani, de la Curierul!  

 

Astăzi, îşi serbează ziua de naştere Adrian Iancu, patron Silver Trading, şi Daniela Croitoru, de la Plafar Naturalis. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2684

 
Maşini de epocă, de curse şi drift Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Regal Automobilistic la Muzeul Judeţean

Maşini de epocă, de curse şi drift

 

 Ieri, Muzeul Judeţean Argeş, prin Secţia Muzeul Sportului Ar­ge­şean, a oferit publicului vizitator prilejul de a vedea cîteva ma­şini de rally, să se întîlnească cu piloţii lor, dar şi să admire ma­şini istorice din cadrul Retroclub România. Timp de cîteva ore, maşinile de curse ce au participat în campionatele naţio­na­le de anul acesta şi de anii trecuţi au putut fi fotografiate de cei pre­zenţi la eveniment.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3518

Continuare
 
Oferte noi, la Salonul Auto Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Oferte noi, la Salonul Auto Piteşti

 

 Piteştenii vor avea ocazia să va­dă cele mai noi modele de maşini expuse chiar în centrul o­ra­şului. Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Argeş, organizează, în Piaţa Vasile Milea, Salonul Auto Piteşti. Evenimentul se află la cea de-a XIX-a ediţie şi are loc în perioada 12 - 16 mai.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3287

Continuare
 
„Doar cu buletinul la Paris“, proiecţie de gală Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Actorii şi regizorul vin să se întîlnească cu publicul la Piteşti

„Doar cu buletinul la Paris“, proiecţie de gală 

 

 Duminică, 17 mai, la ora 18.30, Mircea Diaconu, Dorel Vişan şi regizorul Şerban Marinescu vin la Cinema Trivale, pentru a participa, în avanpremieră, la o pro­iecţie de gală a filmului „Doar cu buletinul la Paris“. Premiera oficială va avea loc vineri, 22 mai, în Bucureşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3527

Continuare
 
Filmele săptămînii Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 mai 2015

Filmele săptămînii

 

8 mai - 14 mai           
Cinematograful Sebastian Papaiani

„Tăietura“ 

 Cinematograful Sebastian Papaiani prezintă pelicula „Tăietura“. Filmul este o dra­mă ca­re du­rează 138 de minute. Într-o noapte din anul 1915, a­­utorităţile turce fac o razie în oraşul Mardin şi îi arestează pe toţi bărbaţii armeni din oraş, inclusiv pe tînărul fierar Nazaret Manoogian. După cîţiva ani, reuşind să supravieţuiască ororilor genocidului, Nazaret află că cele două fiice ale sale încă trăiesc. Devine obsedat de ideea de a le găsi. Căutarea îl poartă de la deşerturile Mesopotamiei, prin Havana, pînă în preeriile din North Dakota. Biletul de intrare costă 6 lei, la ora 13.00, şi 8 lei, la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. În fiecare sîmbătă şi duminică, de la ora 11.00, se difuzează cîte un film pentru copii. Rezervări şi informaţii puteţi obţine la numărul de telefon 0248.610.620.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2739

Continuare
 
La mulţi ani, de la Curierul! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 mai 2015

La mulţi ani, de la Curierul!  

 

 Astăzi, îşi serbează ziua de naştere Claudiu Cojocaru, director marketing CS Mioveni, şi Daniel Dragomir, om de afaceri. Mîine sînt sărbătoriţi dr Dumitru Dicu, medic pediatru, şi Claudiu Cîrciuvoianu, director general Comargros. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2957

 
Expoziţie de sculptură dedicată iubirii Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Elena Surdu Stănescu a vernisat la Galeria de Artă

Expoziţie de sculptură dedicată iubirii

 

 La Galeria de Artă Rudolf  Schweitzer - Cumpăna, din cadrul Muzeului Judeţean Argeş, a fost vernisată, miercuri, expozi­ţia de sculptură „Imagini de iubire“, reali­­zată de artista Elena Surdu Stănescu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3606

Continuare
 
<< Start < Înapoi 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 3721 - 3751 din 4068


embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Luni, 28.01.2019

--- 4.246 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info