Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Cultural - Monden
 Publicitate pdf
(2 voturi)
Friday, 11 October 2019


Ansamblul Dorul, pe scenele din Coreea de Sud


O noua experienţă extraordinară pentru Ansamblul Folcloric DORUL! Argeşenii au zburat la mii de km distanţă de casă,  în Coreea de Sud,  pentru a par­­­ticipa la trei mari festivaluri de dans la Seul, Daegu şi Cheonan, în calitate de invitaţi speciali. Ca de fiecare dată  DORUL a reprezentat România cu cinste şi mândrie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1248

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


Educaţia schimbă vieţi!


Educaţi schim­bă vieţi!  La această conclu­zie au ajuns elevii Liceului Teoretic Dan Bar­bilian din Câm­pulung care au decis să se implice în pro­iec­tul Euroscola. Echipa denumită ,,Phoenix” este formată din 24 de elevi din clasele a noua până la a douăsprezecea. Pro­iectul se deru­lează în perioada 24 iunie – 24 octombrie 2019. Elevii s-au implicat în acest proiect chiar şi pe perioa­da vacanţei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1019

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 09 October 2019


Şeherezada la Filarmonica Piteşti


Filarmonica organizează joi, 10 octombrie, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, un concert simfonic cu pagini muzicale semnate de Jean Sibelius, Richard Strauss şi Nikolai Rimsky-Korsakov. Alături de orches­tra simfonică a instituţiei, dirijată de Alexandru Ganea, participă, ca solistă, oboista Doris Iorga, care va inter­pre­ta Concertul pentru oboi şi orchestră de Strauss.                                

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1096

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 09 October 2019

La Cîmpulung a avut loc

Festivalul Naţional de Romanţe, la a XIV-a ediţie


Începutul lunii octombrie a adus pe meleagurile de la poalele Mate­ia­şu­lui - Festivalul Naţional de Romanţe şi Poezie „Rapsodii de Toamnă” ajuns la cea de-a XIV-a, un eveniment cultural ce a fost găzduit de muni­ci­piu, timp de două zile. Mai exact, miercuri şi joi, 2 şi 3 octombrie, iubi­to­rii muzicii de calitate au fost aşteptaţi să ia parte la o manifestare de ţinută.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1069

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 09 October 2019

Simpozion, azi la UPIT

Holocaustul din România între istorie şi memorie


Universitatea din Piteşti în colabo­rare cu Edi­tu­ra Universitară din Bucu­reşti organi­zea­ză astăzi, la ora 11, Sala Senatului –Rec­torat, sim­pozionul „Holo­caustul din România între istorie şi memo­rie.  O lecţie pentru umanitate”.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1113

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 04 October 2019

Spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor,

Tudor Gheorghe, „Degeaba 30”


Tudor Gheorghe revine la Piteşti, marţi, 19 noiembrie, pe scena Casei de Cultură a Sindica­te­lor. Spectacolul „De­geaba 30” va începe la ora 19.00.   Interpretul a decis, anul trecut, ca acest spectacol să nu aibă loc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1595

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019

Concert la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti,

„Memorabilia„ cu Nicu Alifantis


Marţi, 15 octombrie, la ora 19.00, Nicu Alifan­tis va fi prezent pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti în cadrul turneului intitulat “Memorabilia”. Este vorba despre un spectacol care durează aproape două ore. Alături de interpretse va afla FragileBand, respectiv Mihai Neniţă, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski şi Adrian Flautistu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1360

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019


Căruşelul poveştilor

Astăzi, de la ora 10, la Biblioteca Muşăteşti-Filiala Stroeşti, va avea loc activitatea Caruselul poveştilor. Este vorba de un concurs de lectură, destinat să stimuleze interesul pentru carte în rândul tinerilor. Activitatea este organizată în parteneriat cu Filiala Argeş a ANBPR.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1304

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019


„Splendoare în iarbă” şi „Între chin şi amin”, la Cinema „Bucureşti”


Sâmbătă, 5 octom­brie, de la ora 18, la Cine­matograful de artă „Bucureşti” va fi difuzat celebrul film American „Splendoa­re în iarbă” (titlul original: „Splendor in the Grass”).    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3040

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 01 October 2019


Fuego revine cu Gramofonul cu amintiri!


Joi, de la ora în ora 19, sînteţi aşteptaţi în Sala Mare din cadrul Teatrului Al. Davila din Piteşti,  la spectacolul „Gramofonul cu amintiri“, cu Fuego, un artist care nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind foarte îndrăgit de piteşteni. Este ultima reprezentaţie a acestui spectacol pus în scenă de artiştii Secţiei de Revistă a Teatrului Alexandru Davila Piteşti, iar alături de Fuego, vor cînta invitatele lui, Stela Enache şi Marina Florea!    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1429

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 01 October 2019


Darurile toamnei

Până pe 4 octombrie, în holul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş, este deschisă expoziţia Darurile toamnei. Este vorba de o expoziţie de obiecte lucrate manual de elevii Şcolii Gimnaziale Petre Ţuţea din Boteni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1374

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 01 October 2019


Clasic la puterea a treia la Filarmonică


Filarmonica Piteşti organizează vine­ri, 4 octombrie, de la ora 19, la Centrul Multi­func­ţional, con­certul cameral „Cla­sic la puterea a tre­ia”, sus­ţinut de vio­loncelistul Marin Ca­zacu şi An­samblul „Violoncelis­simo”. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1315

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 30 September 2019

Pregătiţi-vă pentru energie, emoţie şi rock‘n roll:

Ştefan Bănică cântă la Piteşti

 

Piteştenii vor avea parte de un concert live susţinut de nimeni altul decât îndrăgitul interpret Ştefan Bănică. Spectacolul va avea loc luni, 28 octombrie, la ora 19.30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti. Concertul face parte dintr-un mega turne naţional, intitulat “Energie, emoţie, Rock’n Roll“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1355

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 30 September 2019

Mari actori pe scena piteşteană,   

Maia Morgenstern, în comedia „Fierarii“


Pe marii actori Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă şi Valentin Teodosiu îi veţi putea vedea pe 23 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti. Actorii Teatrului de Comedie din Bucureşti vin cu premiera piesei de teatru „Fierarii“, o comedie scrisă de Milos Nikolic.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1294

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 30 September 2019


Concert de pian la Filarmonică


Filarmonica organizează joi, 3 octombrie, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, un concert simfonic cu pagini muzicale semnate de Antonio Salieri, Wolfgang Amadeus Mozart şi Franz Schubert.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1150

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019

la Cinema „Bucureşti”

„Nopţi magice” şi „Cinema, mon amour”


Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 18, la Cinema­tograful de artă „Bucu­reşti” va fi difuzat filmul italian „Nopți magice” („Notti magiche”).  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1054

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 4364


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info