Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden
Fapt divers *** ️ Restaurant distrus de incendiu     Fapt divers *** ️ De două ori în arest, într-o zi!     Fapt divers *** ️ Patron de local, condamnat     Fapt divers *** ️ BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Sport *** ️ Finanţarea FC Argeş în pericol!     Fapt divers *** ️ În arest după ce şi-a bătut crunt nevasta!     Fapt divers *** ️ Ambulanţa a provocat accident     Social*** ️ Tot mai multe firme radiate!     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Social *** ️ Nu toate faptele beneficiază de noile modificări     Social *** ️ Sfaturi pentru colectarea deşeurilor, la Mioveni     Sport *** ️ Tudor Gheorghe şi-a prelungit contractul    
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019

Artistul care a desenat bancontele României

Nicolae Săftoiu expune la Câmpulung „Comedia Umană“ 


Comedia Umană a lui Nicolae Săftoiu va fi expusă la Câm­pulung în cadrul Secţiei de Istorie, Artă plas­tică şi Ştiinţele Naturii din cadrul Muzeului Municipal pe perioa­da 18 iulie - 18 august 2019.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 76

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019

La Cinema „Bucureşti”,

„Vieţi duble” şi „Povestea unui pierde-vară”


Sâmbătă, de la ora 18, la o zi după premiera în România, la Cinematograful de artă  „Bucureşti” din Piteşti va fi proiectat filmul „Vieţi duble” („Doubles Vies”). Re­gia îi aparţine lui  Oli­vier Assayas, în rolurile principale fi­ind Juliette Bi­noche, Guillaume Canet şi Vincent Macaigne.              

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 53

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 iulie 2019


Ansamblul Bărăganul, la Mioveni


Continuăm prezentarea ansamblurilor folclo­rice care vor participa la Festivalul - Con­curs Naţional de Folclor « MIOVENI » 2019, Ediţia I, organizat de Centrul Cultural Mioveni, Primăria şi Consiliul Local Mioveni, în peroada 8 - 11 august.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 176

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 iulie 2019


Filmele săptămînii 12 iulie-18iulie


În săptămîna 12 iulie-18 iulie , cinefilii au parte de o ofertă bogată la cinematografe. Vă prezen­tăm filmele săptămînii la Cinematograful Sebastian Papaiani si Cinema City VIVO! Piteşti.                             

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 434

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 iulie 2019

Dezamăgirea câmpulungenilor!

Zilele Câmpulungului pe stadion


Mai sunt puţine zile, până când autorităţile locale organizează ca în fiecare an, zilele municipiului. Anul acesta din cauza lucrărilor de reabilitare din centrul oraşului, administraţia locală a luat decizia de a muta toate evenimentele dedicate zilelor muncipiului Câmpulung, undeva mai retras şi anume pe stadionul unde se organizează de  obicei competiţii sportive. Pe paginile de socializare deja s-au lansat multe dezamăgiri cu privire la schimbarea locaţiei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 611

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 iulie 2019

La Cinema „Bucureşti”

„Să înceapă jocul” şi „Vox Lux”


Sâmbătă, de la ora 18, la Cinematograful de artă  „Bucureşti” va fi proiectat filmul american „Să înceapă jocul” (titlul original: „Ready Player One”).  Regia este semnată de celebrul Steven Spielberg, în rolurile principale fiind Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn şi Simon Pegg.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 463

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 iulie 2019


Ansamblul Junii Podgoriei, la concursul Naţional de la Mioveni


Continuăm astăzi prezentarea ansamblurilor concurente la Festivalul - Concurs Naţional de Folclor « MIOVENI » 2019, Ediţia I, organizat de Centrul Cultural Mioveni, Primăria şi Consiliul Local Mioveni, găzduit în perioada 8 - 11 august   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1045

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 iulie 2019


Sute de ciclişti la Topoloveni Summer Tour

    Concursul de ciclism ”Topoloveni Summer Tour” a ajuns la ediţia a V-a şi  va avea loc duminică, 14 iulie 2019, începând cu ora 11.00, când se va da startul de pe platoul din faţa Casei de Cultură Topoloveni. Evenimentul este organizat de Primăria Oraşului Topoloveni în colaborare cu Asociaţia MTB Academy şi s-au înscris 600 de participanţi din toată ţara.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 515

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 iulie 2019

Reprezintă România la Hollywood,    

Miruna pleacă în America


La cei 10 ani ai săi, Miruna Ioniţă din Piteşti, se poate mîndri cu activitatea sa în muzică, dans şi modelling. Cochetează cu muzica şi dansul de la vîrsta de 5 ani, iar de la 6 ani a început să meargă la cursurile de modelling.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 745

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 iulie 2019


Ferestre culturale

Ieri, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Pitești, a avut loc proiectul cultural-educativ, sub genericul „Ferestre culturale”, proiect coordonat de jurnalistul de origine palestiniană Ahmed Jaber si Clubul Romano-Arab de Cultura si Presa. Proiectul propune prezentarea operelor unor autori romani și de peste hotare, cu participarea unor invitați speciali. La prima ediție a „Ferestrelor culturale” a fost invitată Doina Arghezi, nepoata scriitorului Tudor Arghezi, de la a cărui trecere în eternitate se împlinesc 52 de ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 586

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 iulie 2019


Ansamblurile Junii Braşovului şi Balada Humorului, la Mioveni


Oraşul Mioveni va găzdui, în perioa­da 8 - 11 aug­ust, Festivalul - Concurs Naţional de Folclor « MIOVENI » 2019, Ediţia I, organizat de Centrul Cultural Mioveni, Primăria şi Consiliul Local Mioveni. Vor încânta prin port tradiţional, dans populaar şi tradiţii locale, ansambluri invitate din Suceava, Braşov, Arad, Cluj-Napoca, Sălaj, Bacău, Călăraşi şi, bineînţeles, Argeş, acestora alăturându-se oaspeţi speciali din Rusia şi China.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 645

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 iulie 2019


Concert SoNoRo Conac, la Vila Florica


Turneul SoNoRo Conac “À la française” ajunge în luna iulie pe unul dintre cele mai frumoase domenii boiereşti din ţară. Pe 11 iulie, la ora 19, la Vila Florica de la Ştefăneşti, conacul în care s-a născut şi a trăit dinastia brătienilor, cea mai importantă familie de oameni politici români, va avea loc un concert de muzică de cameră, parte din Sezonul România-Franţa.                                 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 888

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 iulie 2019


Filmele săptămînii 5 iulie- 11iulie


În săptămîna 5 iulie-11 iulie , cinefilii au parte de o ofertă bogată la cinematografe. Vă prezen­tăm filmele săptămînii la Cinematograful Sebastian Papaiani si   Cinema City VIVO! Piteşti.                           

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 730

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 05 iulie 2019


Corul „Glissando” a  obţinut pentru Piteşti un premiu special la Festivalul Tinerilor Muzicieni din Polonia


Municipiul Piteşti a fost reprezentat, în competiţia Festivalului Internaţional „Byd­gos­zcz Musical Impressions”, de către Corul „Glissando” al Liceului de Arte „Dinu Li­patti”, sub îndrumarea profesorului Sandu Cristian. Talentul şi pregătirea muzicală a copiilor piteş­teni au fost recunoscute şi apreciate prin Pre­miul Special al Televiziunii din Bydgoszcz, tro­feu pe care l-au adus, cu mândrie, acasă.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2983

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019


Festival Naţional de Folclor, la Mioveni

l Ediţia I este organizată în august  l Vor participa 8 Ansambluri Folclorice din toată ţara  l La Gala Festivalului va cânta Enceanu şi invitaţii din Rusia şi China


La începutul lunii august, locuitorii oraşului Mioveni pot petrece un sejur prin opt regiuni ale ţării, înclusiv prin alte ţări europene şi asiatice, descoperindu-le tradiţiile, dansul şi portul popular, fără a fi nevoiţi să iasă măcar din oraş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 841

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 iulie 2019

Joi şi vineri, de la ora 19,

„Sufletul petrecerii” şi „Rocker”, la Cinema  „Bucureşti”


Ţinând cont că la Filarmonica Piteşti a înce­put vacanţa dintre stagiuni şi sala e dispo­ni­bilă, s-a modificat programul de funcţio­nare al Cinematografului „Bucureşti”. Astfel,  în loc de sâmbătă şi duminică  filmele sînt difu­zate joi şi vineri. A fost schimbată şi ora în loc de 18, 19. Aşadar, două luni, program de vară, cu speranţa că şi numărul spectatori­lor va creş­­te.                              

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1104

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4236


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

„Primăriile din Argeş nu respectă legea“
Primaria comunei Mosoaia cred ca a achizitionat un teren numai ca sa aiba unde sa îngroape cererile cetatenilor.Secreta...
18/07/19 14:03 Mai mult...

„Să îi rupem şi celălalt picior deputatului Radu Vasil...
Digresiunile în viata de zi cu zi fac deliciul unei conversații şi deschid ferestrele \"eului\" către \"celălalt\",...
18/07/19 11:48 Mai mult...

„Să îi rupem şi celălalt picior deputatului Radu Vasil...
va doresc sa fiti amandoi sanatosi ca sa stati muuuult timp impreuna la mosie, asta ca sa ne scututi de prestatiile si i...
18/07/19 09:37 Mai mult...

Profesor de religie prins cu telefonul la Titularizare!
Ce facusi parinte, o zbarcisi ?
18/07/19 08:24 Mai mult...

Nini Popescu şi Grigore Turda au semnat cu FC Argeş!
Dică taie si spânzură la Fc Arges . Am urmărit toate jocurile campionatul trecut sa zicem ultimele 8 meciuri îmi am...
18/07/19 07:57 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info