Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Saturday, 20 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Dansul uneşte tinerii

Centrul Cultural Piteşti, în parteneriat cu ONG Ecopitrom Piteşti - Cultura Viitorului, organizează o manifestare cultural-artistică, în cadrul proiectului, sub genericul „Dansul uneşte tinerii“ (proiect Erasmus +). Evenimentul, care  va cuprinde un program artistic, susţinut de tineri din Grecia, Italia şi România va avea loc luni, 22 iunie, de la ora 10, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Piteşti. 

   I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5057

Continuare
 
(3 voturi)
Saturday, 20 June 2015

În acest weekend, mergeţi la Cîmpulung, la Jidova

Festivalul „Sigiliul Romei în Argeş“

 

 Astăzi şi mîine, la Jidova, argeşenii sînt invitaţi să participe la Festivalul „Sigiliul Romei în Argeş”. Este vorba despre un eveniment-spectacol lansat de CJ Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6398

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 20 June 2015

În seara aceasta, multe surprize la Piteşti Mall

Prezentare de modă şi concert Dorian Popa

 

 Astăzi, la ora 18.30, la Piteşti Mall, vă veţi putea bucura de o prezentare de modă cu vestimentaţii de vară. Evenimentul face parte din spectacolul intitulat Summer Fashion Show, iar magazinele de aici vor prezenta ultimele colecţii de costume de baie care vor fi purtate de manechine sexy. Prezentarea va fi urmată de un concert susţinut de interpretul şi Dorian Popa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5625

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 June 2015

La mulţi ani de la Curierul!

 

Astăzi, îşi serbează ziua de naştere Marin Ţurlea, director executiv adjunct la Direcţia Colectare Contribuabili Mijlocii, de la Finanţele Publice Argeş, şi Marin Meculescu, director Comesad Grup. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5544

 
(0 voturi)
Friday, 19 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Lectură-spectacol

Centrul Cultural Piteşti organizează o lectură-spectacol din creaţia literară a profesoarei şi scriitoarei Steluţa Istrătescu. Manifestarea, care va fi susţinută de scriitoarea Marilena Lică - Maşala, se va desfăşura luni, 22 iunie, de la ora 15, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Piteşti.    

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5525

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 June 2015

Maşina cu numărul 1.500.000 a rămas în România  

Loganul a ajuns la o femeie

 

 Diana Ileana Şerban, din Bucureşti, a intrat, miercuri, în posesia Daciei Logan cu numărul 1.500.000. Este vorba de un model Lauréate, 09 TCe, Euro 6, de culoare bej, achiziţionat prin intermediul programului de reînnoire a parcului auto naţional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5902

Continuare
 
(3 voturi)
Friday, 19 June 2015

Veste bună pentru argeşenii ce merg la mare:

Spre litoral cu Trenurile Soarelui! 

 

 Argeşenii pot alege să meargă pe litoral în sezonul estival, cu Trenurile Soarelui, deoarece o parte dintre trenurile ce duc spre mare ajung şi în Piteşti. Timp de trei luni, adică pînă pe 15 septembrie, veţi avea la dispoziţie peste 44 de trenuri, care vor asigura legături din toată ţara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7433

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 June 2015

Dacia susţine Turneul Naţional „Flautul Fermecat“

 

 Aşa cum a făcut-o şi în anii trecuţi, Dacia susţine cea de-a cincea ediţie a Turneului Naţional „Flautul Fermecat“. Acesta a început pe 11 iunie şi se va încheia pe data de 27 iunie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6438

Continuare
 
(5 voturi)
Friday, 19 June 2015

În prezenţa unui public numeros,

Gabriel Cazan a lansat cartea „Ikiru“

 

 Scriitorul Gabriel Cazan a lansat, miercuri seară, cea de-a opta carte a sa care se numeşte „Ikiru“ şi în traducere din limba japoneză înseamnă a trăi. Lansarea romanului a avut loc în Club 22 - 3fest - Teatrul Atelier 22.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6038

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Spectacol în Piaţa Primăriei

Centrul Cultural Piteşti şi Trupa de Teatru Robertto organizează un spectacol literar-muzical, astăzi, de la ora 17, în Piaţa Primăriei Piteşti. Manifestarea va fi susţinută de copiii care urmează cursul de actorie sub îndrumarea artistului Robert Chelmuş, în cadrul Centrului Cultural Piteşti.  

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4264

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Curier-ul Facebook-ului

 

 Utilizatorii de Facebook preferă să îşi etaleze sta­rea în care se află sau ce­ea ce fac prin diferite simboluri. Starea ta, dar şi dacă mănînci, bei, dor­mi sau vezi un film o poţi transmite prietenilor prin intermediul unui emoti­con disponibil în caseta de actualizare a stării. Unele opţiuni oferă zeci de animaţii simple de a vă exprima emoţiile, cum ar fi fericit, trist, o­bo­sit, entuziasmat etc. Zilnic vă vom prezenta simbo­lurile pe care le pu­teţi copia şi pune la sta­rea de pe Facebook.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4499

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 18 June 2015

O carte pe săptămînă

„Cioburi de stele“

 

 În fiecare săptămînă, vă prezentăm cîte o carte de la Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş, recomandată de unul dintre bibliotecarii acesteia. Pentru această săptămînă, Dana Tudose, de la secţia Adulţi - Beletristică, vă recomandă una dintre cele mai căutate cărţi, „Cioburi de stele“, scrisă de Amie Kaufman şi Meagan Spooner. Această carte este una dintre cele mai solicitate de cititorii piteşteni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4562

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Muzeul Goleşti organizează un program educaţional-cultural

Vacanţa de vară... la ţară!

 

 Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii - Goleşti organizează, în perioada 22 iunie - 4 septembrie a.c., în cadrul ediţiei a V-a a programului educa­ţional-cultural „Vacanţa de vară… la ţară!“, tabere de meşteşuguri tradi­ţionale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4973

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 18 June 2015

Printr-un proiect al Centrului de Cultură Brătianu,

Tradiţiile argeşene, promovate în Islanda

 

 Centrul de Cultură Brătianu, în parte­neriat cu Şcoala Publica din Akureyri - Islanda, anunţă lansarea proiectului „Promovarea identităţii culturale româneşti prin ateliere de artă, folclor şi tradiţii pentru comunitatea islandeză din Akureyri“. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4938

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 17 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

In memoriam George Călinescu

Începînd de vineri şi pînă pe 30 iunie a.c., în Sala de Lectură din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, va fi deschisă expoziţia „In memoriam George Călinescu“ (19 iunie 1899 - 12 martie 1965). Este vorba de o expoziţie de carte prilejuită de împlinirea a 115 ani de la naşterea criticului, istoricului literar, scriitorului, publicistului şi academicianului român  George Călinescu.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3904

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 17 June 2015

„Căluşarii au fascinat prin jocul lor“

 

 Florin Tecău, preşedintele Consiliuui Judeţean Argeş, a participat şi el la Expoziţia de la Milano. Pe pagina acestuia de Facebook au apărut cîteva poze, dar şi o scurtă declaraţie vizavi de acest eveniment: „S-a încheiat o primă parte a participării judeţului Argeş la Expoziţia Universală Expo Milano 2015 şi pot spune că, încă o dată, argeşenii au fost la înălţime. Am fost alături în ultimele zile de cei care ne-au reprezentat şi prin talentul lor au vorbit celor prezenţi despre frumuseţea spirituală a oamenilor de aici, despre folclorul nostru, despre autenticitate, talent şi perenitatea tradiţiilor. Căluşarii au fascinat prin jocul lor şi prin costumele populare purtate, taraful Doina Bascovului a încîntat prin talentul muzical, ducînd cîntecul popular argeşean la nivel de excelenţă. Am cucerit publicul vizitator prin tot ce a însemnat Argeş: prin portul popular, prin artizanat, prin joc şi cîntec. Mulţumesc tuturor celor din echipă care, prin efort, dăruire şi implicare, au făcut ca evenimentul de la Milano să fie un demers frumos şi de succes în promovarea noastră peste hotare“.

A.Dumitru

Comentarii (3) | Vizualizari: 3822

 
<< Start < Înapoi 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 3721 - 3751 din 4259


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Vintilă a preluat FCSB
Acest Vintila ar fi trbuit sa fie antrenorul Argesului nu Dica care a pus antrenor la copii o ruda din Mioveni Enache pl...
24/08/19 08:12 Mai mult...

O zi fără apă, la Piteşti!
De ce ? Inlocuie o conducta veche cu alta si mai veche sau monteaza un dop de lemn!!!!!!La apa canal se practica asemene...
24/08/19 07:32 Mai mult...

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
De unde știi Maria, ești clarvăzătoare?
23/08/19 18:45 Mai mult...

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
Maria,conform afirmatiei tale putem deduce ca "un mincinos care apara hotii" comite o grava infractiune...chiar ai gandi...
23/08/19 16:01 Mai mult...

Doctorul Frãtoaica, îndrãgostit din nou
Nu il mai periati mult. Sa te fereasca D-zeu sa ajungi la urgenta la Pitesti.Daca il bagi in seama te baga si dumnealui ...
23/08/19 13:44 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info