Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden
 

*** România, codaşă la construcţii!     *** Săptămîna Europeană a Sportului, în Argeş     *** Dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** „Argeşul, locul cel mai românesc din România“     *** Adrian Tase, la Congresul de la Sinaia!     *** La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu     *** Şoferul a făcut infarct      *** Copilul s-a spînzurat      *** Nu s-a asigurat şi a lovit trei maşini     *** Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări     *** Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin     *** Raicu eliminat de la Mondiale     *** Cursuri gratuite, la Şcoala de Arbitraj a AJF Argeş     *** Un gol, din două faze de poartă     *** CS Mioveni - ASU Poli Timişoara 1-0 (1-0)     *** Au avut victoria la îndemînă     *** Memorialul Dorel Ştefănescu, la ediţia a treia     *** Învinşi de propriul portar!     *** „Rezultatul final este mincinos“     *** Popovici: „O victorie foarte importantă“     *** CSU Piteşti va juca în Divizia A!    

 
Cele mai tari maşini, la Salonul Auto Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Mîine, începe parada bolizilor, la Piteşti Mall

Cele mai tari maşini, la Salonul Auto

Ediţia de primăvară, în perioada 19 - 25 martie

 

 Salonul Auto Piteşti Mall îşi deschide porţile pentru argeşeni, în perioada 19 - 25 martie. Ediţia din această primăvară se anunţă a fi una bogată în modele competitive, iubitorii de maşini avînd posibiliatatea să descopere noutăţile din domeniu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3050

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Design vestimentar, la Centrul Cultural

Centrul Cultural Piteşti organizează deschiderea oficială a cursului de design vestimentar, coordonat de artistul plastic Stela Lucici. Evenimentul, la care sînt aşteptate toate persoanele interesate de evoluţia şi tendinţele modei, va avea loc mîine, de la ora 17, în Sala „Cafeneaua Artelor“, din cadrul Centrului Cultural Piteşti (demisolul imobilului Casei Cărţii).   

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2713

Continuare
 
Curier-ul Facebook-ului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Curier-ul Facebook-ului

 

 Utilizatorii de Facebook preferă să îşi etaleze sta­rea în care se află sau ce­ea ce fac prin diferite simboluri. Starea ta, dar şi dacă mănînci, bei, dor­mi sau vezi un film o poţi transmite prietenilor prin intermediul unui emoti­con disponibil în caseta de actualizare a stării. Unele opţiuni oferă zeci de animaţii simple de a vă exprima emoţiile, cum ar fi fericit, trist, o­bo­sit, entuziasmat etc. Zilnic vă vom prezenta simbo­lurile pe care le pu­teţi copia şi pune la sta­rea de pe Facebook.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2524

Continuare
 
Ambulanţa cu şenile, atracţia participanţilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Noutăţi Dacia prezentate la întîlnirea proprietarilor de Duster

Ambulanţa cu şenile, atracţia participanţilor

 

 La Slănic Prahova, a avut loc cea de-a opta ediţie a Reuniunii Aso­cia­ţiei Club Duster, la care au partici­pat 40 de vehicule Dacia Duster şi peste 100 de persoane. Alături de fanii acestui model al gamei Dacia s-au aflat preşedintele director ge­ne­ral al Dacia, Nicolas Maure, şi directorul general al Renault Commercial Roumanie, Jan Ptacek.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2923

Continuare
 
„Întîmplări din lumea poveştilor“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 martie 2015

Gaşca Zurli se va întîlni cu copiii din Piteşti

„Întîmplări din lumea poveştilor“

 

 Gaşca Zurli, una dintre cele mai iubite trupe de teatru pentru copii din România, va ajunge vi­neri, 20 martie, la Pi­teşti. Spectacolul va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, începînd cu ora 18.00, iar preţul unui bilet este de 22 de lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2489

Continuare
 
„Remember Enescu“ la Filarmonică Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Astăzi, în cadrul unui concert cameral,

„Remember Enescu“ la Filarmonică

 

 Iubitorii compozitorului Maurice Ravel se vor bucura, astăzi, de un concert cameral organizat de Filar­moni­ca Piteşti. Acesta va fi susţinut, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de Ansamblul „Remember Enescu“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2542

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Doamne ale condeiului

În această săptămînă, în holul BIbliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş este deschisă expoziţia „Personalităţi feminine argeşene. Doamne ale condeiului“. Este vorba de o expoziţie de carte din colecţiile bibliotecii, dedicată Zilei Internaţionale a Femeii.  

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2501

Continuare
 
I-a oferit inelul de logodnă la un botez Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 martie 2015

I-a oferit inelul de logodnă la un botez

 

 Sîmbătă seara, la un local din Mioveni, a avut loc o cerere inedită în căsătorie la o petrecere de botez la care cei doi tineri erau invitaţi. Sătul să mai aştepte să-şi ceară iubita în căsătorie, un tînăr şi-a luat inima în dinţi şi un pahar cu vin în mînă şi a oprit, pentru cîteva minute, petrecerea de botez la care se afla pentru a o cere de nevastă. Cristi a luat microfonul şi, emoţionat, a cerut-o pe iubita sa, Loredana. Ea i-a spus un DA răspicat, iar băiatul i-a oferit inelul de logodnă şi a luat-o în braţe.  Pentru a ajunge însă aici a fost nevoie de ceva curaj, pe care tînă­rul nu şi l-a făcut pînă sîmbătă seara. Cristi şi Loredana sînt împreună de şase ani de zile. Deşi nu şi-au făcut multe planuri comune pînă acum, după ora trei a nopţii de sîmbătă, cînd el şi-a făcut curaj să facă acest pas, se gîndesc serios la cum îşi vor petrece următorii 60 de ani împreună. Cei doi au dansat apoi pe ritmul piesei „Vagabondul vieţii mele“.  

   A.Roşu  Foto: C.Tudor

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2760

 
S-a lansat proiectul Teatru şi viaţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 martie 2015

Vineri, la Curtea de Argeş,

S-a lansat proiectul Teatru şi viaţă

 

 Vineri, la Centrul de Cultură şi Arte George Topîrceanu, din Curtea de Argeş, a fost lansat proiectul Teatru şi viaţă, care este finanţat cu suma de 35.804,76 euro, prin granturile Spaţiului Economic European 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Prin acest proiect, Asociaţia pentru Dialog Intercultural îşi propune promovarea valorilor democratice şi a drepturilor omului. Zeci de elevi de la Colegiile Naţionale Vlaicu Vodă, din Curtea de Argeş, Octav Onicescu, din Bucureşti, dar şi de la Liceul Bulgar Hristov Botev, din Capitală, vor pune în scenă piese de teatru prin care vor ex­plica şi vor arăta efectele negative ale discri­minării, de orice fel. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2801

Continuare
 
Cerere în căsătorie în timpul concertului Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 martie 2015

Solistul trupei Vunk l-a ajutat pe un piteştean să-şi îndeplinească visul!

Cerere în căsătorie în timpul concertului

 

 Vineri, trupa Vunk şi-a început, la Piteşti, turneul „Înconjurul lumii“ care va cuprinde 18 oraşe din ţară şi porneşte de la ideea că România nu este o ţară, ci o lume pe care Vunk vrea să o descopere în cele mai frumoase aspecte ale sale prin fiecare spectator. Piteştiul este un oraş simbol pentru trupă, pentru că aici şi-a început toate turneele. Înainte de începerea concertului, pe ecrane au fost proiectate mai multe imagini cu oraşul nostru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3190

Continuare
 
Filmele săptămînii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 14 martie 2015

Filmele săptămînii

 

13 martie - 19 martie                               
Cinema Sebastian Papaiani

„Aferim!“

Cinematograful Sebastian Papaiani prezintă pelicula „Aferim!“. Filmul este o dramă istorică de 105 minute. Costandin, un zapciu din secolul 19, primeşte sarcina de a urmări şi prinde un sclav rrom fugit de la curtea unui boier. Acesta este cu atît mai hotărît să prindă şi să-l pedepsească pe sclavul pe nume Carfin, cu cît bănuieşte că soţia lui a avut o aventură cu acesta. Costandin va porni în urmărirea lui Carfin alături de fiul său adolescent, Ion, şi de aghiotantul său, Ghiţă, iar Radu Jude le va retrasa itinerariul aventuros filmînd în Dobrogea, în munţii Măcinului şi în localităţi din judeţul Giurgiu. Biletul de intrare costă 8 lei, la orele 17.30 şi 20.00. În fiecare sîmbătă şi duminică, de la ora 11.00, se difuzează cîte un film pentru copii. Rezervări şi informaţii puteţi obţine la telefonul 0248.610.620.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3853

Continuare
 
Fulgere în noapte Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 14 martie 2015

Fulgere în noapte

 

 Desprinsă din cartea „Uce­nicii vrăjitori“, volumul 11, şi dintr-o bancă a Colegiului Na­ţional Zinca Golescu, clasa a IX-a l, Rebecca Sîr­bu, poposeşte în această pa­gină cu o proză pentru volu­mul ei de debut. Poarta îi este deschisă, fie bine-venită! 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4232

Continuare
 
PĂRINŢI ŞI COPII - Provocările societăţii secularizate Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 14 martie 2015

 CURIERUL ARTELOR

PĂRINŢI ŞI COPII - Provocările societăţii secularizate

 

 Marţi, 10 martie, Biblioteca Judeţeană Argeş a găzduit lansarea cărţii de învăţătură, publicată cu binecuvîntarea IPS Calinic, Arhiepiscop de Argeş şi Muscel, intitulată „Părinţii - cei mai mari duşmani ai propriilor copii“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4216

Continuare
 
„La revedere pentru cine ştie cît“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 14 martie 2015

Cu madam Udrea la Piteşti

„La revedere pentru cine ştie cît“

 

 Dacă ar fi fost strigoi şi eu nemuritor, aş purta în văzul lumii semnul sărutului Doamnei Udrea. N-am fost întrebat, dar nu am refuzat. A fost aşa, ca un accident în trecere, o ciocnire între două autovehi­cule, un impact cu un meteorit, ca o dragoste fulgerată la prima vedere. Şi, uite aşa, în trecere, era gata-gata să mă aleg sigilat ca de o ştampilă cu cerneală roşie pe un plic cu adresa spre niciunde. Dar am primit din mîna ei, făcută parcă să dezmierde, să numere bani şi să pălmuiască, un pix inscripţionat cu numele EBA. L-am păstrat ca pe un talisman pînă azi, cînd scriu cu el aceste rînduri, dar nu m-am simţit obligat să o votez pentru europarlamentare pe copila încă neînţărcată din familia prezidenţială.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3980

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 13 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

„Europa de la Kosovo la Crimeea“

Centrul Cultural Piteşti, prin Clubul de Istorie Armand Călinescu şi redacţia revistei-document „Restituiri“ organizează simpozionul cu tema „Identitatea încotro? Europa de la Kosovo la Crimeea“, din seria dezbaterilor publice lunare, sub genericul „Lumea Azi“. Dezbaterea, care va fi susţinută de istorici şi pasionaţi de istorie, se va desfăşura luni, 16 martie, de la ora 15, în Sala Simpozion, din  cadrul Centrului Cultural Piteşti.   

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4279

Continuare
 
Curier-ul Facebook-ului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 13 martie 2015

Curier-ul Facebook-ului

 

 Utilizatorii de Facebook preferă să îşi etaleze sta­rea în care se află sau ce­ea ce fac prin diferite simboluri. Starea ta, dar şi dacă mănînci, bei, dor­mi sau vezi un film o poţi transmite prietenilor prin intermediul unui emoti­con disponibil în caseta de actualizare a stării. Unele opţiuni oferă zeci de animaţii simple de a vă exprima emoţiile, cum ar fi fericit, trist, o­bo­sit, entuziasmat etc. Zilnic vă vom prezenta simbo­lurile pe care le pu­teţi copia şi pune la sta­rea de pe Facebook.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4115

Continuare
 
<< Start < Înapoi 121 122 123 124 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 3721 - 3751 din 3815
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Agresor sexual, în arest la domiciliu
Sentința este mult prea lejeră și o investigație psihiatrică lipsește cu desăvârșire. Ce folos dacă stă acas...
21/09/18 21:00 Mai mult...

Incendiere anunţată pe Facebook
Ce înseamnă zaborină?
21/09/18 20:06 Mai mult...

Fotbaliştii lui Lăcustă au cîştigat Kinder Cup!
Andi bobe poate ajunge un mare fotbalist, dar cu pret? Tatal lui e proxenet su evazionist fiscal, un viitor urat se intr...
21/09/18 14:26 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
daca nu e nimic interesant pe la centrul nostru de copii si juniori,dc nu il inchidem?pt ce cheltuie primaria bani cu ac...
21/09/18 11:04 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
Daca sunt ca Buhaescu sunt bunicei pentru FC Arges. Trebuie sa puna accent si pe tineri pitesteni, nu pe olteni.
21/09/18 09:39 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info