Curierul Zilei - Cultural - Monden
PRIMA PAGINA arrow Cultural - Monden
 Publicitate pdf
(2 voturi)
Tuesday, 17 March 2015

Noutăţi Dacia prezentate la întîlnirea proprietarilor de Duster

Ambulanţa cu şenile, atracţia participanţilor

 

 La Slănic Prahova, a avut loc cea de-a opta ediţie a Reuniunii Aso­cia­ţiei Club Duster, la care au partici­pat 40 de vehicule Dacia Duster şi peste 100 de persoane. Alături de fanii acestui model al gamei Dacia s-au aflat preşedintele director ge­ne­ral al Dacia, Nicolas Maure, şi directorul general al Renault Commercial Roumanie, Jan Ptacek.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3602

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 17 March 2015

Gaşca Zurli se va întîlni cu copiii din Piteşti

„Întîmplări din lumea poveştilor“

 

 Gaşca Zurli, una dintre cele mai iubite trupe de teatru pentru copii din România, va ajunge vi­neri, 20 martie, la Pi­teşti. Spectacolul va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, începînd cu ora 18.00, iar preţul unui bilet este de 22 de lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3154

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 17 March 2015

Astăzi, în cadrul unui concert cameral,

„Remember Enescu“ la Filarmonică

 

 Iubitorii compozitorului Maurice Ravel se vor bucura, astăzi, de un concert cameral organizat de Filar­moni­ca Piteşti. Acesta va fi susţinut, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de Ansamblul „Remember Enescu“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3300

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 16 March 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Doamne ale condeiului

În această săptămînă, în holul BIbliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş este deschisă expoziţia „Personalităţi feminine argeşene. Doamne ale condeiului“. Este vorba de o expoziţie de carte din colecţiile bibliotecii, dedicată Zilei Internaţionale a Femeii.  

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3248

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 16 March 2015

I-a oferit inelul de logodnă la un botez

 

 Sîmbătă seara, la un local din Mioveni, a avut loc o cerere inedită în căsătorie la o petrecere de botez la care cei doi tineri erau invitaţi. Sătul să mai aştepte să-şi ceară iubita în căsătorie, un tînăr şi-a luat inima în dinţi şi un pahar cu vin în mînă şi a oprit, pentru cîteva minute, petrecerea de botez la care se afla pentru a o cere de nevastă. Cristi a luat microfonul şi, emoţionat, a cerut-o pe iubita sa, Loredana. Ea i-a spus un DA răspicat, iar băiatul i-a oferit inelul de logodnă şi a luat-o în braţe.  Pentru a ajunge însă aici a fost nevoie de ceva curaj, pe care tînă­rul nu şi l-a făcut pînă sîmbătă seara. Cristi şi Loredana sînt împreună de şase ani de zile. Deşi nu şi-au făcut multe planuri comune pînă acum, după ora trei a nopţii de sîmbătă, cînd el şi-a făcut curaj să facă acest pas, se gîndesc serios la cum îşi vor petrece următorii 60 de ani împreună. Cei doi au dansat apoi pe ritmul piesei „Vagabondul vieţii mele“.  

   A.Roşu  Foto: C.Tudor

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 3401

 
(0 voturi)
Monday, 16 March 2015

Vineri, la Curtea de Argeş,

S-a lansat proiectul Teatru şi viaţă

 

 Vineri, la Centrul de Cultură şi Arte George Topîrceanu, din Curtea de Argeş, a fost lansat proiectul Teatru şi viaţă, care este finanţat cu suma de 35.804,76 euro, prin granturile Spaţiului Economic European 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Prin acest proiect, Asociaţia pentru Dialog Intercultural îşi propune promovarea valorilor democratice şi a drepturilor omului. Zeci de elevi de la Colegiile Naţionale Vlaicu Vodă, din Curtea de Argeş, Octav Onicescu, din Bucureşti, dar şi de la Liceul Bulgar Hristov Botev, din Capitală, vor pune în scenă piese de teatru prin care vor ex­plica şi vor arăta efectele negative ale discri­minării, de orice fel. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3485

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 16 March 2015

Solistul trupei Vunk l-a ajutat pe un piteştean să-şi îndeplinească visul!

Cerere în căsătorie în timpul concertului

 

 Vineri, trupa Vunk şi-a început, la Piteşti, turneul „Înconjurul lumii“ care va cuprinde 18 oraşe din ţară şi porneşte de la ideea că România nu este o ţară, ci o lume pe care Vunk vrea să o descopere în cele mai frumoase aspecte ale sale prin fiecare spectator. Piteştiul este un oraş simbol pentru trupă, pentru că aici şi-a început toate turneele. Înainte de începerea concertului, pe ecrane au fost proiectate mai multe imagini cu oraşul nostru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3921

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 14 March 2015

Filmele săptămînii

 

13 martie - 19 martie                               
Cinema Sebastian Papaiani

„Aferim!“

Cinematograful Sebastian Papaiani prezintă pelicula „Aferim!“. Filmul este o dramă istorică de 105 minute. Costandin, un zapciu din secolul 19, primeşte sarcina de a urmări şi prinde un sclav rrom fugit de la curtea unui boier. Acesta este cu atît mai hotărît să prindă şi să-l pedepsească pe sclavul pe nume Carfin, cu cît bănuieşte că soţia lui a avut o aventură cu acesta. Costandin va porni în urmărirea lui Carfin alături de fiul său adolescent, Ion, şi de aghiotantul său, Ghiţă, iar Radu Jude le va retrasa itinerariul aventuros filmînd în Dobrogea, în munţii Măcinului şi în localităţi din judeţul Giurgiu. Biletul de intrare costă 8 lei, la orele 17.30 şi 20.00. În fiecare sîmbătă şi duminică, de la ora 11.00, se difuzează cîte un film pentru copii. Rezervări şi informaţii puteţi obţine la telefonul 0248.610.620.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4526

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 14 March 2015

Fulgere în noapte

 

 Desprinsă din cartea „Uce­nicii vrăjitori“, volumul 11, şi dintr-o bancă a Colegiului Na­ţional Zinca Golescu, clasa a IX-a l, Rebecca Sîr­bu, poposeşte în această pa­gină cu o proză pentru volu­mul ei de debut. Poarta îi este deschisă, fie bine-venită! 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4865

Continuare
 
(2 voturi)
Saturday, 14 March 2015

 CURIERUL ARTELOR

PĂRINŢI ŞI COPII - Provocările societăţii secularizate

 

 Marţi, 10 martie, Biblioteca Judeţeană Argeş a găzduit lansarea cărţii de învăţătură, publicată cu binecuvîntarea IPS Calinic, Arhiepiscop de Argeş şi Muscel, intitulată „Părinţii - cei mai mari duşmani ai propriilor copii“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4886

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 14 March 2015

Cu madam Udrea la Piteşti

„La revedere pentru cine ştie cît“

 

 Dacă ar fi fost strigoi şi eu nemuritor, aş purta în văzul lumii semnul sărutului Doamnei Udrea. N-am fost întrebat, dar nu am refuzat. A fost aşa, ca un accident în trecere, o ciocnire între două autovehi­cule, un impact cu un meteorit, ca o dragoste fulgerată la prima vedere. Şi, uite aşa, în trecere, era gata-gata să mă aleg sigilat ca de o ştampilă cu cerneală roşie pe un plic cu adresa spre niciunde. Dar am primit din mîna ei, făcută parcă să dezmierde, să numere bani şi să pălmuiască, un pix inscripţionat cu numele EBA. L-am păstrat ca pe un talisman pînă azi, cînd scriu cu el aceste rînduri, dar nu m-am simţit obligat să o votez pentru europarlamentare pe copila încă neînţărcată din familia prezidenţială.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4676

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 March 2015

Alte ştiri pe scurt

 

„Europa de la Kosovo la Crimeea“

Centrul Cultural Piteşti, prin Clubul de Istorie Armand Călinescu şi redacţia revistei-document „Restituiri“ organizează simpozionul cu tema „Identitatea încotro? Europa de la Kosovo la Crimeea“, din seria dezbaterilor publice lunare, sub genericul „Lumea Azi“. Dezbaterea, care va fi susţinută de istorici şi pasionaţi de istorie, se va desfăşura luni, 16 martie, de la ora 15, în Sala Simpozion, din  cadrul Centrului Cultural Piteşti.   

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4981

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 March 2015

Curier-ul Facebook-ului

 

 Utilizatorii de Facebook preferă să îşi etaleze sta­rea în care se află sau ce­ea ce fac prin diferite simboluri. Starea ta, dar şi dacă mănînci, bei, dor­mi sau vezi un film o poţi transmite prietenilor prin intermediul unui emoti­con disponibil în caseta de actualizare a stării. Unele opţiuni oferă zeci de animaţii simple de a vă exprima emoţiile, cum ar fi fericit, trist, o­bo­sit, entuziasmat etc. Zilnic vă vom prezenta simbo­lurile pe care le pu­teţi copia şi pune la sta­rea de pe Facebook.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4822

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 March 2015

„Porţi deschise“ la Staţia de Epurare Mioveni

 

 S.Ed.C. Mioveni mar­chea­ză „Ziua Mondială a Apei“, pe 20 martie, între orele 10.00 - 13.00, printr-o campanie de in­formare a elevilor despre importanţa apei chiar în incinta Staţiei de Epurare din Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4938

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 March 2015

Luni, Teatrul Bulandra vine la Piteşti  

Maia Morgenstern în „Mecanica Inimii“ 

 

 Teatrul Bulandra va prezenta, la Piteşti, un spectacol de teatru cu o distribuţie de zile mari. Este vorba despre spectacolul „Mecanica Inimii“, care îi aduce pe scenă pe actorii Maia Morgenstern, Marius Manole, Marian Rîlea, Me­deea Marinescu şi Şerban Pavlu. Piesa se va juca luni, 16 martie, de la ora 19.00, pe sce­na Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti. Biletele s-au pus deja în vînzare la casa de bilete a acesteia, preţul unuia fiind de 80 de lei, în prima parte a sălii, şi de 60 de lei, în cea de-a doua parte a acesteia.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 5024

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 March 2015

Weekend culinar la Jupiter City

Concert Maria Buză şi multe surprize 

 

 În acest weekend, între 13 şi 15 martie, la Jupiter City Shopping Center, va avea loc evenimentul intitulat „Weekend Culinar“. Pe parcursul celor trei zile ale manifestării, vor avea loc deschiderea restaurantului La Butoaie, la Jupiter City, şi o mulţime surprize pentru piteşteni.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4958

Continuare
 
<< Start < Înapoi 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4279 - 4309 din 4370


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

A fost demis prefectul Emilian Dragnea
Un nemernic care a ocupat mereu functii pus de partid. Nu a facut nimic niciodata.
13/12/19 11:35 Mai mult...

Chiuretaj făcut la lumina unui telefon
Sectiile de ginecologie, chirurgie si psihiatrie sunt cele mai odioase sectii de la spitalul judetean, pline de medici s...
13/12/19 11:25 Mai mult...

Porsche şi Mustang distruse de un Logan
Practic, din titlu, l ati facut vinovat pe ala cu loganul! Sunt destui oameni care nu citesc decat titulurie ziarelor si...
13/12/19 11:20 Mai mult...

Chiuretaj făcut la lumina unui telefon
dati- va demisia toti sefii de pe acolo daca nu aveti becuri de schimb,sunteti patetici, sper sa nu se lase intimidata p...
13/12/19 10:10 Mai mult...

A fost demis prefectul Emilian Dragnea
tot sudul judetului din zona Dragnea Liviu au ocupat functii de conducere in Arges . Toata viata lui Dragnea Emilian a f...
13/12/19 09:27 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info