Curierul Zilei - Moşule, adu fericire în casele argeşenilor!
PRIMA PAGINA arrow campanii arrow Poveste de Craciun arrow Moşule, adu fericire în casele argeşenilor!

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Moşule, adu fericire în casele argeşenilor! Imprimare E-mail
(3236 voturi)
miercuri, 02 decembrie 2009
Index Comentarii
Moşule, adu fericire în casele argeşenilor!
Pagina 2
 „Dragã Moş Crãciun, eu mã numesc Ioana Raluca Budea, am 7 ani, sînt în clasa I, am un frãţior, Eduard Andrei Budea, pe care îl iubesc foarte mult, chiar dacã mã mai bate cîteodatã, şi nişte pãrinţi minunaţi. Dragã Moşule, n-o sã încep sã-ţi spun cã noi am fost foarte cuminţi, pentru cã tu ştii foarte bine cum este fiecare copil, dar am foarte multe lucruri pe care am sã te rog sã le faci. În primul rînd, vreau sã te rog sã ţii cont cã anul acesta o sã ai mai mult de lucru, deoarece sînt foarte mulţi copii ai cãror pãrinţi au rãmas fãrã un loc de muncã şi vreau sã treci prin casa fiecãruia, sã le aduci un pic de fericire, bucurie şi sã-i ajuţi pe pãrinţii lor sã nu îşi piardã speranţa şi puterea de a lupta pentru aceşti copii. Un alt lucru pe care te rog sã-l faci este sã îţi aduci aminte de toţi copiii orfani din aceastã lume, care nu au simţit cãldura pãrinteascã şi nu s-au bucurat de o familie aşa ca noi, de bãtrînii de la azile, care trãiesc singuri şi nu au un sprijin, de copiii şi oamenii bolnavi, care au nevoie de ajutorul celorlalţi oameni pentru a supravieţui, şi sã treci pe la fiecare, sã le aduci ce poţi tu, dar în special sã-i faci sã simtã spiritul Crãciunului şi sã fie fericiţi. Acum, dacã nu ţi-am dat prea mult de lucru, ţinînd cont cã eşti bãtrîn, aş dori sã nu uiţi sã mai treci şi pe la colegii mei de şcoalã, pe la doamna învãţãtoare, pe la prietena mea Eliana, care este un copil minunat, iar la final, dacã mai ai ceva în sac, sã vii şi pe la casa noastrã, sã le dai pãrinţilor noştri putere de muncã şi multã sãnãtate, sã poatã avea grijã de noi ca pînã acum, iar nouã adu-ne cîte o jucãrie, cã asta ne bucurã cel mai mult. La final, am sã-ţi mãrturisesc cã am rugat-o pe mama sã mã ajute la aceastã scrisoare, pentru cã eu scriu prea încet. Am sã te aştept, cu speranţa cã nu ai sã uiţi nimic din ce te-am rugat!“.

 

 

 

„Dragã Moşule, Deşi nu ştiu sã scriu, surioara mea mã ajutã sã-ţi trimit aceste rînduri. Numele meu este Cornel Gabriel Diaconu, am aproape 6 anişori şi sînt un bãieţel cuminte. Îmi ascult pãrinţii şi bunicii şi sînt rãsfãţatul familiei. Îmi plac desenele animate şi mã joc ca orice copil. Sînt prietenos, comunicativ şi mulţumesc doamnelor educatoare de la cãminul din Mioveni, Micşunica şi Lidia, pentru lucrurile frumoase pe care le-am învãţat de la ele. Îmi aştept cu nerãbdare tãticul sã vinã din Italia şi Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru pãrinţii pe care mi i-a dat. Dragã Moşule, aş vrea sã-mi aduci un papagal şi multã-multã ciocolatã! Îţi mulţumesc şi nu uita cã te aştept!“.


Vizualizari: 10825

Comentarii (18)
Scris de ramona in 08-12-2009 21:36 - Vizitator
 
 
este super scrisoarea ...sper sa castigati va pup
 
Scris de ali in 08-12-2009 09:31 - Vizitator
 
 
frumoasa poveste
 
Scris de ooo in 07-12-2009 22:37 - Vizitator
 
 
ce vrajeala cu comentariile astea, hai ca o ardeti aiurea
 
Scris de lulutz in 07-12-2009 21:58 - Vizitator
 
 
multa bafta copii! aveti o gramada de voturi, tineti-o tot asa!
 
Scris de andr in 07-12-2009 20:23 - Vizitator
 
 
bravo ralu iti tinem pumni
 
Scris de niki in 07-12-2009 20:18 - Vizitator
 
 
hei pana cand trebuie sa mai votam ca eu vreau sa castigati fiinca meritati
 
Scris de aaa in 07-12-2009 20:15 - Vizitator
 
 
bravo,bravo frumos gandit felicitari si multa bafta
 
Scris de ani in 07-12-2009 20:12 - Vizitator
 
 
foarte frumos ar trebui sa gandeasca si cei mari ca voi
 
Scris de ada in 07-12-2009 20:10 - Vizitator
 
 
va pup si va iubesc mult
 
Scris de alex in 07-12-2009 19:47 - Vizitator
 
 
foarte frumos din partea voastra ca va ganditi si la ceilalti
 
Scris de ada in 07-12-2009 19:44 - Vizitator
 
 
o povestefrumoasa si doi copi minunati
 
Scris de ada in 07-12-2009 19:42 - Vizitator
 
 
bravo puilor sunteti o pereche minunsta
 
Scris de brunetica_vio in 06-12-2009 10:07 - Vizitator
 
 
frumoasa poveste,bravoo!va iubesc mult si va tin pumnii
 
Scris de lulutz in 05-12-2009 19:53 - Vizitator
 
 
Bravo copii! Felicitari! Aveti o scrisorica demna de premiat. Nici o alta scrisoare citita aici nu mi s-a parut asa frumoasa ca a voastra. Ne dati un exemplu, noua oamenilor mari, de ce inseamna inima curata a unui copil care stie sa iubeasca neconditionat. 
Felicitari!
 
Scris de niki in 04-12-2009 19:01 - Vizitator
 
 
pe ce criteri se aleg povestile ca in ziar nu scrie nimic
 


 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info