Curierul Zilei - Moşule, adu fericire în casele argeşenilor!
PRIMA PAGINA arrow campanii arrow Poveste de Craciun arrow Moşule, adu fericire în casele argeşenilor!
 

*** Trivale Fest la Piteşti      *** Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte      *** Primarul vine la muncă pe bicicletă      *** A crescut producţia la Dacia      *** 260 de vehicule, pentru pompierii români      *** „Misiune îndeplinită!”     *** Chinezi prinşi muncind la negru     *** Agresor sexual, în arest la domiciliu     *** S-a aruncat de la etajul V     *** Bătut de un poliţist pe motocicletă     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Mergem să cîştigăm la Timişoara!“     *** Chindia - CFR, la Mioveni, în Cupă     *** România a urcat pe locul 27     *** Între 30 şi 90 lei biletele la meciul cu Serbia     *** Bishop a ajuns la Piteşti     *** Doar 4 partide vor fi televizate!     *** Victoria îi urcă pe podium!     *** Negocieri cu doi jucători     *** Năstăsie: „Mergem la Bacău să cîştigăm“    

 
Moşule, adu fericire în casele argeşenilor! Imprimare E-mail
(3236 voturi)
miercuri, 02 decembrie 2009
Index Comentarii
Moşule, adu fericire în casele argeşenilor!
Pagina 2
 „Dragã Moş Crãciun, eu mã numesc Ioana Raluca Budea, am 7 ani, sînt în clasa I, am un frãţior, Eduard Andrei Budea, pe care îl iubesc foarte mult, chiar dacã mã mai bate cîteodatã, şi nişte pãrinţi minunaţi. Dragã Moşule, n-o sã încep sã-ţi spun cã noi am fost foarte cuminţi, pentru cã tu ştii foarte bine cum este fiecare copil, dar am foarte multe lucruri pe care am sã te rog sã le faci. În primul rînd, vreau sã te rog sã ţii cont cã anul acesta o sã ai mai mult de lucru, deoarece sînt foarte mulţi copii ai cãror pãrinţi au rãmas fãrã un loc de muncã şi vreau sã treci prin casa fiecãruia, sã le aduci un pic de fericire, bucurie şi sã-i ajuţi pe pãrinţii lor sã nu îşi piardã speranţa şi puterea de a lupta pentru aceşti copii. Un alt lucru pe care te rog sã-l faci este sã îţi aduci aminte de toţi copiii orfani din aceastã lume, care nu au simţit cãldura pãrinteascã şi nu s-au bucurat de o familie aşa ca noi, de bãtrînii de la azile, care trãiesc singuri şi nu au un sprijin, de copiii şi oamenii bolnavi, care au nevoie de ajutorul celorlalţi oameni pentru a supravieţui, şi sã treci pe la fiecare, sã le aduci ce poţi tu, dar în special sã-i faci sã simtã spiritul Crãciunului şi sã fie fericiţi. Acum, dacã nu ţi-am dat prea mult de lucru, ţinînd cont cã eşti bãtrîn, aş dori sã nu uiţi sã mai treci şi pe la colegii mei de şcoalã, pe la doamna învãţãtoare, pe la prietena mea Eliana, care este un copil minunat, iar la final, dacã mai ai ceva în sac, sã vii şi pe la casa noastrã, sã le dai pãrinţilor noştri putere de muncã şi multã sãnãtate, sã poatã avea grijã de noi ca pînã acum, iar nouã adu-ne cîte o jucãrie, cã asta ne bucurã cel mai mult. La final, am sã-ţi mãrturisesc cã am rugat-o pe mama sã mã ajute la aceastã scrisoare, pentru cã eu scriu prea încet. Am sã te aştept, cu speranţa cã nu ai sã uiţi nimic din ce te-am rugat!“.

 

 

 

„Dragã Moşule, Deşi nu ştiu sã scriu, surioara mea mã ajutã sã-ţi trimit aceste rînduri. Numele meu este Cornel Gabriel Diaconu, am aproape 6 anişori şi sînt un bãieţel cuminte. Îmi ascult pãrinţii şi bunicii şi sînt rãsfãţatul familiei. Îmi plac desenele animate şi mã joc ca orice copil. Sînt prietenos, comunicativ şi mulţumesc doamnelor educatoare de la cãminul din Mioveni, Micşunica şi Lidia, pentru lucrurile frumoase pe care le-am învãţat de la ele. Îmi aştept cu nerãbdare tãticul sã vinã din Italia şi Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru pãrinţii pe care mi i-a dat. Dragã Moşule, aş vrea sã-mi aduci un papagal şi multã-multã ciocolatã! Îţi mulţumesc şi nu uita cã te aştept!“.


Vizualizari: 10688

Comentarii (18)
Scris de ramona in 08-12-2009 21:36 - Vizitator
 
 
este super scrisoarea ...sper sa castigati va pup
 
Scris de ali in 08-12-2009 09:31 - Vizitator
 
 
frumoasa poveste
 
Scris de ooo in 07-12-2009 22:37 - Vizitator
 
 
ce vrajeala cu comentariile astea, hai ca o ardeti aiurea
 
Scris de lulutz in 07-12-2009 21:58 - Vizitator
 
 
multa bafta copii! aveti o gramada de voturi, tineti-o tot asa!
 
Scris de andr in 07-12-2009 20:23 - Vizitator
 
 
bravo ralu iti tinem pumni
 
Scris de niki in 07-12-2009 20:18 - Vizitator
 
 
hei pana cand trebuie sa mai votam ca eu vreau sa castigati fiinca meritati
 
Scris de aaa in 07-12-2009 20:15 - Vizitator
 
 
bravo,bravo frumos gandit felicitari si multa bafta
 
Scris de ani in 07-12-2009 20:12 - Vizitator
 
 
foarte frumos ar trebui sa gandeasca si cei mari ca voi
 
Scris de ada in 07-12-2009 20:10 - Vizitator
 
 
va pup si va iubesc mult
 
Scris de alex in 07-12-2009 19:47 - Vizitator
 
 
foarte frumos din partea voastra ca va ganditi si la ceilalti
 
Scris de ada in 07-12-2009 19:44 - Vizitator
 
 
o povestefrumoasa si doi copi minunati
 
Scris de ada in 07-12-2009 19:42 - Vizitator
 
 
bravo puilor sunteti o pereche minunsta
 
Scris de brunetica_vio in 06-12-2009 10:07 - Vizitator
 
 
frumoasa poveste,bravoo!va iubesc mult si va tin pumnii
 
Scris de lulutz in 05-12-2009 19:53 - Vizitator
 
 
Bravo copii! Felicitari! Aveti o scrisorica demna de premiat. Nici o alta scrisoare citita aici nu mi s-a parut asa frumoasa ca a voastra. Ne dati un exemplu, noua oamenilor mari, de ce inseamna inima curata a unui copil care stie sa iubeasca neconditionat. 
Felicitari!
 
Scris de niki in 04-12-2009 19:01 - Vizitator
 
 
pe ce criteri se aleg povestile ca in ziar nu scrie nimic
 


 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info