Curierul Zilei - RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE
PRIMA PAGINA arrow Social Economic arrow RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE
Social*** ️ Vor fi ucişi 20.000 de porci     Fapt divers*** ️ Trenul l-a izbit în plin!     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Social*** ️ Voucherele au scumpit vacanţele cu 55%!     Fapt divers*** ️ Romii de la Berevoeşti cer să fie respectaţi     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Fapt divers*** ️ Poliţist care îşi respectă uniforma    
 Publicitate pdf
RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE
(0 voturi)
Tuesday, 28 May 2019


RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 60 min
Timp de gătire: 40 min
Gata în: 1 ore, 40 min
INGREDIENTE:
Pentru foaie
4 ouă
4 linguri făină
4 linguri zahăr
1 plic zahăr vanilat
300 gr. cremă de dovleac
2 linguri nucă măcinată
1 praf sare
1 praf de copt
zeama de la o lămâie
Pentru cremă:
300 gr. brânză mascarpone
200 gr. zahăr pudră
1 plic zahăr vanilat
3 gălbenuşuri
MOD DE PREPARARE:
1. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul în ploaie, gălbenuşurile, vanilia, nucile măcinate, crema de dovleac, praful de copt stins în zeama de lămâie şi, la sfârşit, se adaugă făina cernută.
2. Se amestecă uşor, să nu se lase, şi se toarnă în tava tapetată cu hârtie pentru copt. Se coace 40 de minute, la foc potrivit.
3. După ce s-a copt, se scoate şi, cu ajutorul unui prosop de bucătărie, se desface de hârtie şi se rulează astfel încât să nu se rupă şi să se poată umple.
4. Separat, într-un bol, se bat gălbenuşurile cu zahărul pudră, se adaugă brânza mascarpone şi zahărul vanilat şi se umple foaia de ruladă. Se rulează şi se lasă câteva ore la rece. Se ornează cu frunze de mentă.

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 629

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
sa vedem dk o aduci. la momentul asta nu cred.
23/10/19 11:32 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
Bai Badea, demonstrezi deja ca esti mediocru jucand cu aceiasi gafeori sinistrii din perioada lui Dica! bai tu ai baut a...
23/10/19 11:30 Mai mult...

Voucherele au scumpit vacanţele cu 55%!
Era de asteptat ! Pomenile PSD-ului catre bugetari au dus la asa ceva. E vorba de o spalare de bani. Statul ia bani din...
23/10/19 11:23 Mai mult...

Acuzaţi de crimă, au ieşit din arest!
Cei mai prosti si corupti judecatori sunt in Arges! Sa va intre bine in cap asta! Niste nenorociti care lasa criminali i...
23/10/19 11:19 Mai mult...

Poliţist care îşi respectă uniforma
alt nenorocit din clanurile interope protejate de magistratii straluciti din Arges! cei mai prosti judecatori, in Arges ...
23/10/19 11:13 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---





Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info