MUŞCHI DE VITĂ MARINAT |
Friday, 31 May 2019 | ||||
MUŞCHI DE VITĂ MARINATTimp de preparare: 40 min Timp de gatire: 50 min Gata în: 1 ore, 30 min INGREDIENTE: 800 g muşchi de vită 200 ml vin roşu 3-4 linguri oţet balsamic sare piper negru măcinat cimbru uscat şi verde 1 lingurita boia dulce 2 cepe roşii 1 praf chili 3-4 linguriţe ulei de măsline 100 g unt 1 ardei iute 2-3 lingurite sos de soia MOD DE PREPARARE: 1. Se taie muşchiul de vită, se scot pieliţele şi se feliază. Se pun să fiarbă în apă cu 1-2 picături de ulei. După ce au fiert, se scot şi se lasă să se scurgă în sită. 2. Separat, se curăţă ceapa roşie, se spală şi se pasează cu blenderul. Pasta de ceapă se căleşte în untul amestecat cu uleiul de măsline. Se lasă să scadă şi apoi se amestecă cu vinul roşu. Spre sfârşit, se adaugă sarea, piperul, boiaua dulce, zahărul, chili, oţetul balsamic şi sosul de soia. Se amestecă uşor şi se mai lasă 3-4 minute să clocotească. 3. Se iau bucăţile de carne, se pun în sosul marinat şi se lasă 3-4 ore. Se acoperă cu cimbru verde şi uscat şi se servesc cu alte garnituri, salate sau cartofi. Scrie comentariu NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. Vizualizari: 634
Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v. |
|
--- 2.687 vizitatori unici ---