Curierul Zilei - COTLET ÎN CRUSTĂ DE MUŞTAR
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow Social Economic arrow COTLET ÎN CRUSTĂ DE MUŞTAR

Fapt divers *** ️ Poliţistul împuşcat a murit     Fapt divers *** ️ Turist polonez căzut pe munte     Fapt divers *** ️ Şoferul obosit a ajuns e contrasens     Sport *** ️ Derby de tradiţie în Trivale!     Social *** ️ Adormirea Maicii Domnului     Fapt divers*** ️ Turist polonez căzut pe munte     Social*** ️ Comparaţia este făcută cu mediul privat     Social *** ️ Datoria externă a României a crescut     Social *** ️ Nu vă căutaţi perechea pe internet    
 Publicitate pdf
COTLET ÎN CRUSTĂ DE MUŞTAR
(0 voturi)
Saturday, 01 June 2019


COTLET ÎN CRUSTĂ DE MUŞTAR

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 40 min
Timp de gatire: 85 min
Gata în: 2 ore, 5 min INGREDIENTE:
1 kg cotlet de porc
2-3 linguri muştar cu hrean
sare grunjoasă
50 ml ulei de floarea-soarelui
100 ml vin alb sec
50 gr. dulceaţă de merişor
Pentru garnitură:
salată verde
500 gr. morcovi
oţet balsamic
2-3 linguriţe ulei de măsline
3-4 frunzuliţe busuioc proaspăt pentru ornat
MOD DE PREPARARE:
1. Se ia cotletul de porc, se curăţă de pieliţe şi se trece printr-un jet de apă rece. Se şterge bine cu un prosop absorbant şi se condimentează cu sare, piper şi muştar cu hrean.
2. Se aşază pe un platou, se acoperă şi se lasă la macerat aproximativ trei ore. În timpul acesta, se curăţă şi se spală morcovii. Se taie felii şi se pun să fiarbă în apă cu sare.
3. Se scoate cotletul în crustă de condimente, se stropeşte cu sosul preparat în prealabil din vin, ulei şi puţină apă şi se bagă la cuptor. Se adaugă în timpul coacerii dulceaţa de merişor şi se lasă să se rumenească.
4. Morcovii fierţi se scot din apă, se scurg şi se pregătesc cu salata verde, ulei, sare şi oţet balsamic. Se scoate cotletul din tavă şi se taie felii subţiri care se servesc împreună cu sosul de merişoare, dulce-acrişor şi cu salata de morcovi. Se ornează cu frunzuliţe de busuioc proaspăt.

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 646

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Urs relocat, din Rucăr
au barbierit padurile si animalele sufera. Solutia este o lege ca in Austria legata de taierile de copaci.Alesii nostri...
15/08/19 20:19 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
Sunt peste 30 de admisi din Arges. Felicitarile mele pentru incompetenta!
15/08/19 13:05 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
Va rog sa verificati site ul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza si veti observa ca nota cea mai mare este obtinuta...
15/08/19 09:12 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
Va rog sa verificati rezultatele pe site ul Academiei de Politiei Alexandru Ioan Cuza si vezi observa ca nota cea mai ma...
15/08/19 09:04 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
CORECT : Nu au fost 6 ci doar 2 !
15/08/19 07:58 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---





Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info