RULADĂ ÎN SOS PICANT |
Thursday, 18 July 2019 | ||||
RULADĂ ÎN SOS PICANTTimp de preparare: 40 min Timp de gatire: 60 min Gata în: 1 ore, 40 min INGREDIENTE: 4. Ruloul se scoate din tavă, se feliază şi se serveşte cu sosul picant. Se ornează cu frunzuliţe de busuioc.1 piept de curcan 300 gr. carne tocată sare piper ulei 100 gr. pesmet 3 linguri ulei 500 gr. roşii 3 gogoşari 1 ardei iute roşu boia dulce boia iute 2-3 linguri ulei de măsline 4-5 căţei usturoi 2-3 frunze busuioc MOD DE PREPARARE: 1. Se desface pieptul de curcan cu un cuţit, se bate cu ciocanul de şniţel, se condimentează cu sare şi piper, se stropeşte cu puţin ulei, se rulează şi se lasă la rece. 2. Separat, se căleşte carnea tocată, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să se răcească puţin. Carnea de curcan se întinde, se umple cu tocătura şi se rulează. 3. Ruloul se trece prin pesmet şi se bagă în cuptorul încins. Între timp, se prepară sosul picant din roşii, gogoşari, usturoi, ardeiul iute, boia dulce, boia iute şi ulei de măsline şi se lasă să dea în câteva clocote. Scrie comentariu NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. Vizualizari: 568
Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v. |
|
--- 2.687 vizitatori unici ---