Curierul Zilei - CANNELLONI CU CARNE DE VITĂ ŞI SOS BECHAMEL
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow Social Economic arrow CANNELLONI CU CARNE DE VITĂ ŞI SOS BECHAMEL

Fapt divers *** ️ Poliţistul împuşcat a murit     Fapt divers *** ️ Turist polonez căzut pe munte     Fapt divers *** ️ Şoferul obosit a ajuns e contrasens     Sport *** ️ Derby de tradiţie în Trivale!     Social *** ️ Adormirea Maicii Domnului     Fapt divers*** ️ Turist polonez căzut pe munte     Social*** ️ Comparaţia este făcută cu mediul privat     Social *** ️ Datoria externă a României a crescut     Social *** ️ Nu vă căutaţi perechea pe internet    
 Publicitate pdf
CANNELLONI CU CARNE DE VITĂ ŞI SOS BECHAMEL
(0 voturi)
Friday, 19 July 2019


CANNELLONI CU CARNE DE VITĂ ŞI SOS BECHAMEL

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gătire: 80 min
Gata în: 110 min
INGREDIENTE:
1 kg carne de vită tocată
400 gr. cannelloni
1 ceapă mare tocată mărunt
6 căţei de usturoi tocaţi
1 linguriţă zahăr
1,2 kg sos marinara
Pentru topping:
600 ml lapte
50 gr. unt
50 gr. făină
140 gr. caşcaval afumat
150 gr. parmezan
oregano, sare şi piper după gust
MOD DE PREPARARE:
Cannelloni cu carne de vită şi sos bechamel – reţetă delicioasă şi simplă, pe bază de paste şi carne tocată, inventată de sicilieni. O masă delicioasă, perfectă pentru o masă în familie. Da, durează mai mult ca altele, dar merită fiecare minut petrecut în bucătărie.
Într-o tigaie care nu lipeşte, căleşte usturoiul şi ceapa, pentru 5 minute. Adaugă carnea de vită şi căleşte-o încă 10 minute. Adaugă jumătate din cantitatea de sos marinara şi zahărul. Lasă pe foc mic, semi-acoperit, 20 de minute. Între timp, ocupă-te de sosul bechamel. Topeşte untul la foc mic într-o crăticioară. Adaugă făina, amestecă bine şi lasă aşa 1 minut. Adaugă laptele, treptat şi amestecând continuu ca să nu se formeze cocoloaşe, timp de 2 minute. Dă de pe foc, adaugă caşcavalul afumat ras, oregano, sare şi piper. Amestecă şi acoperă. Toarnă restul de sos marinara rămas pe fundul unei tăvi care nu lipeşte. Umple fiecare cannelloni în parte cu carnea tocată, aşezând, pe rând, în tavă. Toarnă sosul alb pe deasupra şi presară parmezanul. Dă la cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. Serveşte fierbinte.

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 411

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Urs relocat, din Rucăr
au barbierit padurile si animalele sufera. Solutia este o lege ca in Austria legata de taierile de copaci.Alesii nostri...
15/08/19 20:19 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
Sunt peste 30 de admisi din Arges. Felicitarile mele pentru incompetenta!
15/08/19 13:05 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
Va rog sa verificati site ul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza si veti observa ca nota cea mai mare este obtinuta...
15/08/19 09:12 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
Va rog sa verificati rezultatele pe site ul Academiei de Politiei Alexandru Ioan Cuza si vezi observa ca nota cea mai ma...
15/08/19 09:04 Mai mult...

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie
CORECT : Nu au fost 6 ci doar 2 !
15/08/19 07:58 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---





Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info