Curierul Zilei - COTLET DE PORC ÎN SOS DULCE-ACRIŞOR
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow Social Economic arrow COTLET DE PORC ÎN SOS DULCE-ACRIŞOR
 Publicitate pdf
COTLET DE PORC ÎN SOS DULCE-ACRIŞOR
(0 voturi)
Tuesday, 13 August 2019


COTLET DE PORC ÎN SOS DULCE-ACRIŞOR

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 40 min
Timp de gătire: 80 min
Gata în  2 ore
INGREDIENTE:
1 kg cotlet de porc
sare de mare grunjoasă
piper negru şi alb, boabe şi măcinat
cimbru verde
Pentru garnitură
5-6 cartofi roşii
2-3 nectarine
75 gr.unt
2 linguri zahăr brun
50 ml ulei
100 ml vin alb demi-dulce
100 g costiţă afumată
MOD DE PREPARARE:
1. Pentru început, se curăţă cotletul de grăsime şi de pieliţe. Se trece printr-un jet de apă rece, se scurge şi se şterge pe un prosop absorbant de bucătărie. Se pune în tava unsă cu ulei de floarea-soarelui.
2. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru, se stropeşte cu restul de ulei şi cu vinul demi-dulce. Se înţeapă cu un cuţit ca să se pătrundă, se acoperă cu folie transparentă şi se lasă la macerat, 60 de minute.
3. Cartofii se spală şi se pun să fiarbă în coajă, în apă cu sare. După ce au fiert, se scot, se lasă să se răcorească şi se taie felii potrivite. Nectarinele se feliază asemănător cartofilor şi se călesc în untul topit, în prealabil. Se adaugă zahărul brun şi se lasă să scadă. Se stropesc cu puţin vin demi-dulce şi se dau de-o parte.
4. Între timp, se scoate cotletul şi se bagă în cuptor. După ce s-a pătruns bine cotletul, se adaugă pe margine cartofii şi nectarinele. Se toarnă sosul lăsat de nectarine şi se lasă să se rumenească. Cotletul se serveşte cu nectarinele şi cartofii copţi. Se ornează cu frunzuliţe proaspete de cimbru.n

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 348

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

A fost demis prefectul Emilian Dragnea
Curatenie! Asta a umblat numai sef peste tot,vezi directoriatul de la DSP Arges si altele.... Un capabil,ce naiba! He...
12/12/19 18:33 Mai mult...

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune
nu mai jigniti un editorialist senil, ratat si nostalgic prin ungherele comunistoide din piteşti!
12/12/19 18:32 Mai mult...

A fost demis prefectul Emilian Dragnea
Curatenie! Asta a umblat numai sef peste tot,vezi directoriatul de la DSP Arges si altele.... Un capabil,ce naiba! He...
12/12/19 18:25 Mai mult...

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune
Măi gălbejiților, văd că sunteți vrăjiți de editorialistul Smeoreanu, care vă fixează cu ace în insectarul cu...
12/12/19 18:00 Mai mult...

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune
Ma de voi astia desteptii cu carnet rosu comunist nu scapam nici daca vine apocalipsa! Vi cu atitea gogosi PSD-iste ca i...
12/12/19 17:43 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---





 
Flag Counter


PRchecker.info