Curierul Zilei - COTLET DE PORC ÎN SOS DULCE-ACRIŞOR
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow Social Economic arrow COTLET DE PORC ÎN SOS DULCE-ACRIŞOR
 Publicitate pdf
COTLET DE PORC ÎN SOS DULCE-ACRIŞOR
(0 voturi)
Tuesday, 13 August 2019


COTLET DE PORC ÎN SOS DULCE-ACRIŞOR

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 40 min
Timp de gătire: 80 min
Gata în  2 ore
INGREDIENTE:
1 kg cotlet de porc
sare de mare grunjoasă
piper negru şi alb, boabe şi măcinat
cimbru verde
Pentru garnitură
5-6 cartofi roşii
2-3 nectarine
75 gr.unt
2 linguri zahăr brun
50 ml ulei
100 ml vin alb demi-dulce
100 g costiţă afumată
MOD DE PREPARARE:
1. Pentru început, se curăţă cotletul de grăsime şi de pieliţe. Se trece printr-un jet de apă rece, se scurge şi se şterge pe un prosop absorbant de bucătărie. Se pune în tava unsă cu ulei de floarea-soarelui.
2. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru, se stropeşte cu restul de ulei şi cu vinul demi-dulce. Se înţeapă cu un cuţit ca să se pătrundă, se acoperă cu folie transparentă şi se lasă la macerat, 60 de minute.
3. Cartofii se spală şi se pun să fiarbă în coajă, în apă cu sare. După ce au fiert, se scot, se lasă să se răcorească şi se taie felii potrivite. Nectarinele se feliază asemănător cartofilor şi se călesc în untul topit, în prealabil. Se adaugă zahărul brun şi se lasă să scadă. Se stropesc cu puţin vin demi-dulce şi se dau de-o parte.
4. Între timp, se scoate cotletul şi se bagă în cuptor. După ce s-a pătruns bine cotletul, se adaugă pe margine cartofii şi nectarinele. Se toarnă sosul lăsat de nectarine şi se lasă să se rumenească. Cotletul se serveşte cu nectarinele şi cartofii copţi. Se ornează cu frunzuliţe proaspete de cimbru.n

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 186

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

„În trei ani vreau să duc echipa în Liga I!“
Dle manager general dica cred ca dumneata ți ai pus obiectiv in trei ani . Crezi ca noi o sa avem răbdare cu tine dac...
21/08/19 13:56 Mai mult...

„În trei ani vreau să duc echipa în Liga I!“
E un campionat lung! Ca si anul trecut, nu bugetele cele mari promoveaza. Petrolol si U Cluj , chiar daca au avut bugete...
21/08/19 11:14 Mai mult...

Invazia omidei păroase, la Câmpulung
scosi dati foc si pus alt tip de boschete pe post de gard viu ce nu-i place lu mama omida
21/08/19 09:05 Mai mult...

„În trei ani vreau să duc echipa în Liga I!“
Acuma gata tiai gasit scuze ca lotul tanar ca,ca,ca.Acum o luna gata facem echipa si promovam .cine te asteapta cine tea...
21/08/19 08:52 Mai mult...

Razie la hoţii de curent!
Asta e pistol cu apa, mai verificați și laptopurile angajaților cez, verificați și averile, în special angajațilo...
21/08/19 07:55 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---





Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info