Curierul Zilei - Prepeliţă a revenit la FC Argeş!
PRIMA PAGINA arrow sport arrow sport arrow Prepeliţă a revenit la FC Argeş!
 Publicitate pdf
Prepeliţă a revenit la FC Argeş!
(0 voturi)
Saturday, 07 September 2019

Piteştenii au transferat un mijlocaş cu mare experienţă

Prepeliţă a revenit la FC Argeş!


În cursul dimineţii de vineri, FC Argeş a mai perfectat încă un transfer şi a ajuns la 16 jucători aduşi în această vară. Echipa din Trivale a ajuns la o înţelegere cu Andrei Prepeliţă care practic s-a reîntors la „prima dragoste“. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a semnat cu piteştenii un contract valabil până în iarnă, cu drept de prelungire. Experimentatul fotbalist se pregăteşte cu alb-violeţii de aproape două luni şi a fost folosit de antrenorul Nicolae Dică în mai multe meciuri de verificare.

Andrei Prepeliţă este cel mai sonor nume care va evolua în acest sezon sub comanda lui Nicolae Dică. Prepeliţă a început fotbalul la Unirea Slobozia iar apoi s-a transferat la juniorii lui FC Argeş. Pentru echipa de seniori a clubului FC Argeş a mai jucat în perioada 2002-2007. A îmbrăcat tricoul alb-violet în 120 de partide, 112 în campionat şi 8 în Cupa României, reuşind să înscrie 11 goluri. Cele mai importante performanţe le-a realizat alături de Steaua Bucureşti, unde şi-a trecut în palmares nu mai puţin de 5 trofee (3 campionate, o Cupă a României şi o Supercupă a României). Al 6-lea trofeu din C.V. a fost cucerit în Bulgaria, cu Ludogoreţ (campionatul). A strâns, de-a lungul carierei, 24 de selecţii la naţionalele de juniori şi tineret al ţării şi 13 la naţionala de seniori. În această vară, cu alb-violeţii au mai semnat fundaşii Robert Dănescu şi Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea, toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Agachi, venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul central David Angelo Cocian, de la Unirea Tăşnad, fundaşii Nicolae Muşat şi Vlad Motroc, de la Daco Getica Bucureşti, mijlocaşul Răzvan Matiş, de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul Paul Szecui, de FCSB, mijlocaşul Antonio Stan, de la Unirea Bascov, mijlocaşul Nini Popescu, de la Petrolul Ploieşti, fundaşul Grigore Turda, portarul Răzvan Ducan, venit sub formă de împrumut de la FCSB, mijlocaşul Robert Grecu de la Astra Giurgiu şi fundaşul stânga Kevin Moihedja.
CV Andrei Prepeliţă:
Data naşterii: 8 decembrie 1985
Ani: 33
Locul naşterii: Slatina
Poziţie: Mijlocaş
Înălţime: 178 cm
Greutate: 76 kg
Picior: Ambele
Cluburi de juniori:
Unirea Slobozia
FC Argeş
Cluburi de seniori:
2002-2007: FC Argeş (120 meciuri - 11goluri)
2007-2011: Universitatea Craiova (120 meciuri - 7goluri)
2011-2015: Steaua Bucureşti (82 meciuri - 9goluri)
2015: Ludogoreţ Razgrad II (1meci - 0 goluri)
2015-2016: Ludogoreţ Razgrad (25 meciuri - 1 gol)
2016-2017: FC Rostov (17meciuri - 1gol)
2018-2019: Concordia Chiajna (32meciuri - 3 goluri)
Echipa naţională:
2003-2004 România U19 ( 6meciuri - 0 goluri)
2003-2006 România U21 (18 meciuri - 2 goluri)
2014- România (13 meciuri - 0 goluri)
Palmares:
Steaua Bucureşti
Liga I (3 CAMPIONATE): 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
Cupa României: 2014-2015
Finalist: 2013-2014
Supercupa României: 2013
Finalist: 2014
Cupa Ligii: 2014-2015
Ludogorets Razgrad
Prima Ligă Bulgară: 2015-2016
S.M.

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 1160

Comentarii (1)
Scris de ROMICA in 12-09-2019 15:59 - Vizitator
 
 
FRATILOR SA IL LASAM PE DICA SA ISI FACA TREABA. E BAIAT DE CARACTER. AVEM SI NOI O SANSA SA REVENIM IN LIGA I. CINE NU VREA SA JOACE E LIBER SA PLECE.ORICUM NU E MARE PIERDERE CUPA ROMANIEI PT CA NU AVEAM LOT SA MERGEM PE AMBELE . DACA NU INCERCAM SA PROMOVAM ANUL ASTA NU O SA MAI VEDEM ASTA MULTI ANI.SI CINE ARE BANI SI VREA SA INVESTEASCA LA FC ARGES (DACA NU E LASAT)POATE SCOATE BANI MULTI DACA MANAGEMENTUL E BUN. TOTUSI FC ARGES E UN BRAND FFF MARE. ASA CA BAFTA DUMINICA CU RAPID. SI REPET. CINE NU VREA SA JOACE E LIBERRRRRRRRRR CA PASAREA CERULUI.
 

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 03.09.2019

--- 4.591 vizitatori unici ---





Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info