TIGAIE DE VITĂ CU LEGUME CROCANTE |
Saturday, 19 October 2019 | ||||
TIGAIE DE VITĂ CU LEGUME CROCANTETimp de gătire: 30 min Gata în: 30 INGREDIENTE: 500 gr. antricot de vită 3 ardei graşi 3 morcovi 250 gr. fasole păstai din conservă pătrunjel 2 linguri ulei sare piper MOD DE PREPARARE: Ideală pentru o cină rapidă, tigaia de vită cu legume crocante este delicioasă. Încearcă şi tu reţeta! 1.Morcovii se taie bastonase subţiri, iar ardeii în fâsii subţiri. 2.Carnea se taie, de asemenea, în fâsii fine si, împreuna cu ardeii si morcovii, se pune la prajit în tigaia cu ulei. 3.Se lasa cât sa-si schimbe carnea culoarea uniform si chiar sa se prajeasca puţin, iar legumele sa fie translucide. Se toarna 100 ml apa si se lasa pe foc 20 de minute, cu capac. 4.Se scoate capacul, se pune fasolea trecuta prin apa si bine scursa si se lasa pe foc înca 10 minute sa scada orice eventual sos. Se potriveste gustul de sare si piper si se aduce la masa cu patrunjel deasupra. Scrie comentariu NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. Vizualizari: 380
Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v. |
|
--- 2.687 vizitatori unici ---